Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ-Μαζί με την ΑΕΚ και τον Δέλλα στην Πάτρα!

Η Γωγώ Μαστροκώστα δεν χάνει παιχνίδι του αγαπημένου της Τραιανού Δέλλα! Ζωντανός μάρτυρας η φωτό από το παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΚΕΡΚΥΡΑ στην Πάτρα!

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ-Βόλτα στην Γλυφάδα!

Στη Γλυφάδα για ψώνια βρέθηκαν πριν από μερικές μέρες η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας αγκαλιά με την κόρη τους Βικτόρια. Το ζευγάρι που πριν από μερικές μέρες επισκέφτηκε την Κύπρο προκειμένου να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακόμισης τους. Έχει ήδη βρει την νέα του κατοικία στην περιοχή του Ελληνικού. Έτσι λοιπόν η οικογένεια Δέλλα έκανε βόλτα στα μαγαζιά της Γλυφάδας αγοράζοντας νέα αντικείμενα για το σπίτι τους στην Ελλάδα. Η μικρή Βικτόρια απολάμβανε την αγκαλιά του μπαμπά της καθ' όλη τη διάρκεια της βόλτας ενώ λίγο αργότερα έκατσαν σε γνωστό cafe της περιοχής.
Πηγή: ciao

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ!-Μια Ελληνίδα Fit Θεά!

Η Νίκη Πετρουλάκη στο Περιοδικό Forma!

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Η Ελένη Πετρουλάκη στη πρεμιέρα για το iPhone 4!

Πρεμιέρα για το iPhone 4 τπραγματοποιήθηκε χτες και πολλοί επώνυμοι έσπευσαν να το ''γνωρίσουν'' από κοντά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Vodafone της Γλυφάδας και πολλά λαμπερά πράσωπα απο τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το παρών. Η γυμνάστρια Ελένη Πετρουλακη, το μοντέλο και ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας, ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, το πανέμορφο μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή, αλλά και ο διάσημος σχεδιαστής Χριστόφορος Κοτέντος.-ΠΗΓΗ /www.tlife.gr

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ!

Είναι από εκείνες της γυναίκες, της οποίας τα μικρά μυστικά της καθημερινότητάς της όλες θα θέλαμε να μάθουμε, εφόσον καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα σε ρόλους όπως μητέρα, σύζυγος, επιχειρηματίας, να έχει μια άψογη σιλουέτα και, παράλληλα, να ζει με αξιοζήλευτους ρυθμούς.

Fashion Lover
«Αν και θα περίμενε να ακούσει κανείς για κάποιο από τα μακριά boho φορέματα τα οποία δύσκολα αποχωρίζομαι το καλοκαίρι ειδικά, ωστόσο αγαπημένο μου είναι ένα γιλέκο Balmain πολύ ιδιαίτερο. “Στολίζει” από μόνο του κάθε μου εμφάνιση».

Junk Food
«Λατρεύω τις τηγανητές πατάτες συνδυασμένες με οτιδήποτε. Μπορεί να στερηθώ άλλα πράγματα όταν θέλω να προσέξω τη διατροφή μου, αυτές όμως με τίποτα».


Μυστικό ομορφιάς
«Μια σπιτική και εύκολη συνταγή είναι να αφαιρέσετε από ένα αβγό τα ασπράδια, να τα χτυπήσετε μέχρι να γίνουν αφρός και να βάλετε το μείγμα αυτό στο πρόσωπο. Όταν στεγνώσει και αρχίσει να σας “τραβάει”, ξεπλένετε και βάζετε την ενυδατική σας. Είναι ιδανικό για σύσφιγξη και καθαρισμό προσώπου».

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Η ΟΡΘΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!


Η Ορθούλα Παπαδάκου θα πρωταγωνιστήσει λιαν προσεχώς στην νέα κινηματογραφική εκδοχή του Όμηρου Ευστρατιάδη "ΡΟΔΑ,ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ"Η Ορθούλα Παπαδάκου θα αναλάβει την εκγύμναση των μαθητών και η Αφροδίτη Φωτά τη φύλαξη του σχολείου.

Η ΣΕΞΥ ΓΙΑΝΝΑ ΝΤΑΡΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ!

Η ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ!

Που πήγε η Ερικκα;Που εξαφανίστηκε;Λοιπόν η Έρρικα Πρεζεράκου εδώ και μέρες έχει επισκεφτεί την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Μάνη και συγκεκριμένα το χωριό Κότρωνα. Αυτή την περίοδο χαλαρώνει, ξεκουράζεται έχοντας στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους. Δεν είναι λίγες οι φορές που επισκέπτεται κάποιες κοντινές παραλίες και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Μαζί με την παρέα της συχνά πυκνά ιδίως προς το απογευματάκι επισκέπτεται το café-restaurant «Τουριστικό Περίπτερο» μιας και έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη. Μάλιστα, χθες κατά τις τέσσερις μαζί με την παρέα της, η οποία αποτελούνταν από τέσσερα άτομα, βρέθηκε στο συγκεκριμένο μαγαζί και η Έρρικα φορώντας μια γαλάζια φούστα και ένα λευκό μπλουζάκι έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη και ανανεωμένη. Σε λίγες μέρες μάλιστα θα επιστρέψει στο κλεινόν άστυ και στην καθημερινότητά της.πηγή OLA10.GR

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΝΙΚΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ!-Διακοπές στο Κουφονήσι!

Η Εντυπωσιακή αδελφή της Ελένης Πετρουλάκη,Νίκη απολαμβάνει τις διακοπές της στο Κουφονήσι! Ρίξε και μια βουτιά για μας ρε Νίκη!

ΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ!-Παιχνίδια στην Θάλασσα!

Η Έλλη Αγγελιδάκη έχει δηλώσει full time μαμά. Με τον γιο της Άλκη είναι αχώριστοι και την προηγούμενη εβδομάδα οι δυο τους πέρασαν ένα τριήμερο στο Grand Resort στο Λαγονήσι. Μητέρα και γιος περνούσαν τις περισσότερες ώρες της ημέρας με κολύμπι και βουτιές, ενώ η Έλλη δεν χάλασε το χατίρι στον 6χρονο Άλκη για βόλτες με ποδήλατο θαλάσσης .
Πηγή:OK

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ!-Οικογενειακές στιγμές στην Λευκάδα!

Στην καταπράσινη Λευκάδα του Ιουνίου έφτασε πρώτος ο Ίλια Ίβιτς με τις τρεις κόρες του, έχοντας ωστόσο μαζί του και τη μητέρα του, η οποία εκτελούσε και χρέη νταντάς τρέφοντας τεράστια αδυναμία στις τρεις εγγονές της. Η μεγάλη έκπληξη ήρθε τρεις μέρες μετά την άφιξη του Ίλια καθώς την εμφάνισή της στην ίδια παραλία έκανε η Ελένη Πετρουλάκη. Οι κοιλιακοί της Ελένης Πετρουλάκη δεν άφηναν κανένα περιθώριο να σκεφτεί κανείς ότι αυτή η γυναίκα έγινε ξανά μαμά πριν από περίπου 40 μέρες. Κολύμπησαν, γέλασαν με την ψυχή τους και πέρασαν οικογενειακές στιγμές στην Λευκάδα. Πηγή:Hello

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ!-Νέα καυτή φωτογράφιση για το "ΝΙTRΟ"

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ!-Μια Ευτυχισμένη Μαμά!

Η Ελένη Πετρουλάκη βγαίνοντας από το μαιευτήριο, μαζί με τον σύντροφο της Ελία Ίβιτς,και κρατώντας αγκαλιά την..τέταρτη κορούλα της! Να σου ζήσει Ελένη!

ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ!

ο Silver Star στην Κηφισιά επέλεξε η Γιάννα Νταρίλη για να γιορτάσει τα γενέθλια της!

Πριν λίγες βραδιές το «ασημένιο αστέρι» στην Κηφισιά - μοιράστηκε την λάμψη του με το «ολόφωτο αστέρι» της Γιάννα Νταρίλη.

Η Γιάννα γιόρτασε τα γενέθλια της με την συντροφιά εκλεκτού φίλου της στο Silver Star. Επέλεξε να φάει κάτι light από το νέο κατάλογο του εστιατορίου, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένη με την προοπτική να κάνει ένα «garden party» στον πανέμορφο κήπο, ενόψει της Άνοιξης.

Η βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς να γίνει αναφορά στα πρώτα της βήματα ως σκηνοθέτης. Η ταινία που ετοίμασε με πρωταγωνιστή τον Στράτο Τζώρτζογλου είναι το «νέο πάθος της». Παράλληλα η όμορφη Γιάννα παρουσιάζει την εκπομπή για τους ομογενείς στο δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ

Η έκπληξη έγινε από τον υπεύθυνο του «Silver Star» Γιώργο Πανολία, που εμφανίστηκε με μία μίνι τούρτα και ένα κεράκι για να ευχηθούν όλοι ολόθερμα «happy birthday», τσουγκρίζοντας τα ποτήρια με home made sangria!

Χρόνια πολλά και πάντα καλά Γιάννα

πηγη www.neo.gr

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ!-Κι όμως είχε πάθει επιλόχια κατάθλιψη!

Θεωρείται ένα από τα ωραιότερα κορμιά στο χώρο της εγχώριας showbiz. Πριν από μερικά χρόνια έφερε στον κόσμο τα δίδυμά της, όμως αν και τρισευτυχισμένη, μετά τη γέννα, έπασχε από επιλόχια κατάθλιψη με αποτέλεσμα για τρεις ολόκληρους μήνες να κλαίει. Για ποια πρόκειται; Ο λόγος για την Ελένη Πετρουλάκη η οποία όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της την περίοδο που γέννησε τις δίδυμες κόρες της είχε πολύ κακή ψυχολογία. «Είχα πάθει επιλόχια κατάθλιψη μόλις γέννησα τις δίδυμες. Κράτησε τρεις μήνες. Έκλαιγα συνέχεια. Αλλά τελικά το ξεπέρασα. Βέβαια θέλει δουλειά» εξομολογείται η ίδια η οποία τώρα που κρατά και την τέταρτη κόρη της στην αγκαλιά της νιώθει υπερπλήρης και τρισευτυχισμένη. Πηγή: Εγώ

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ!-ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΡΑΚΕΤΕΣ!


Η είδηση θα ήταν η Ελένη Πετρουλάκη να δήλωνε οπαδός του ζαριού και όχι της ρακέτας. Αλλά δεν μας έκανε τη χάρη. Ο λόγος; Τον εξηγεί η ίδια:

«Οι ρακέτες είναι μια ευκαιρία να αφήσεις την ξαπλώστρα και να γυμναστείς, ακόμη και όσο βρίσκεσαι σε μια παραλία για μπάνιο. Βέβαια στην αρχή δείχνεις λίγο αστείος στην προσπάθειά σου να κυνηγάς το μπαλάκι, αλλά δεν πειράζει... Το συνηθίζεις και τελικά γυμνάζεσαι.

Αυτό το «κυνήγι» είναι μία καλή ευκαιρία για κάψιμο παραπάνω θερμίδων αλλά και για νέες γνωριμίες. Οι ρακέτες λειτουργούν ως αεροβική άσκηση. Γυμνάζουν αρμονικά χέρια και πόδια, ενώ βοηθούν την καρδιοαναπνευστική λειτουργία.

Προσωπικά, μου αρέσει τα καλοκαιριά να περπατώ διπλά στο κύμα, να κολυμπώ, να παίζω ρακέτες γιατί δεν μπορώ να είμαι μόνιμα σε μια ξαπλώστρα και να κάνω ηλιοθεραπεία. Είναι ένας αποτελεσματικός και συγχρόνως διασκεδαστικός τρόπος άσκησης, καθόλου βαρετός, γιατί βρίσκεσαι συνεχώς σε εγρήγορση.

Μια δραστηριότητα που δίνει ενέργεια, βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος, προκαλεί γέλιο και χαβαλέ στην παρέα και που συνδυασμένη με τη σωστή διατροφή... κάνει θαύματα! Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι συμβάλλει στο να αποκτήσουμε ένα μαυρισμένο και σφριγηλό κορμί.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ! ΤΟ VIDEO CLIP "ΕΜΜΟΝΗ"!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ! Η ΘΕΑ!

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ-ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ;

Ένα πρόβλημα υγείας απασχολεί εδώ και καιρό την Έλλη Αγγελιδάκη. Μάλιστα μετά τις διακοπές της πρόκειται να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Η γυμνάστρια βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κρήτη, όμως τρία περιστατικά που της έχουν συμβεί την έχουν ανησυχήσει πολύ. Γι’ αυτό και τις επόμενες μέρες σκοπεύει να επισκεφτεί τον Άγιο Παντελεήμονα της Επισκοπής Ρεθύμνου και να εκπληρώσει το τάμα της.Ελικρινά ελπίζουμε να είναι όλα καλά Έλλη! Πηγή:Λοιπόν

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ-ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ!

Η ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ!

Τελικά ο Ίλια Ίβιτς δεν είναι μόνος του στη Λευκάδα!Είναι και η Ελένη Πετρουλάκη εκεί! Βέβαια δεν είναι μόνοι τους, έχουν μαζί τους τα τρία τους παιδιά, δύο νταντάδες και 3 φίλους και φίλες τους.
Στην παραλία όπου απολάμβαναν τον ήλιο και τα μπάνια τους, είχαν στη διάθεσή τους τέσεσερις ομπρέλες, με δύο ξαπλώστρες η καθεμία, καθώς και ένα τραπέζι στο cafe της παραλίας..Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού και σας τις παραθέτουμε..
ΠΗΓΗ: REZOUME.