Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ > OUT OF LIMITS

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Γωγώ Μαστροκώστα: "Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί αλλά δεν μου το επιτρέπουν"


Η Γωγώ Μαστροκώστα πιο ήρεμη από ποτέ μιλά στο περιοδικό "ΕΓΩ" για την κόρη της αλλά και τον σύζυγο της. Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της; «Σαφώς και έχει αλλάξει η ζωή μου και η καθημερινότητα μου προς το καλύτερα.
Ήθελα πάντα να κάνω μεγάλη οικογένεια, μου άρεσε η οικογενειακή ζωή. Οπότε με το που ήρθε το παιδί ένιωσα ακόμη καλύτερα. Τώρα πια η μικρή είναι η προτεραιότητα μας και μετά ερχόμαστε εμείς και οι ανάγκες μας».
Η Γωγώ Μαστροκώστα εκφράζει την επιθυμία της για ένα δεύτερο παιδί. «Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω δεύτερο παιδί. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν μου το επιτρέπουν, ωστόσο θα ήθελα κάποια στιγμή να το κατορθώσω, γιατί αυτό είναι το όνειρο μου».
Η ίδια αποκαλύπτει πως ο σύζυγος της, Τραϊανός Δέλλας ασχολείται πολύ με την κόρη τους. «Ο Τραϊανός δεν είναι ένας συνηθισμένος μπαμπάς. Εμένα ο άνδρας μου είναι στο σπίτι τις πιο κατάλληλες ώρες της ημέρας, οπότε το παιδί είναι δεμένο μαζί του. Η κόρη μου είναι ερωτευμένη με τον πατέρα της! Τον διεκδικεί από εμένα κανονικά, είναι μόνο δικός της και όλα τα σχετικά».
ΠΗΓΗ-totefteri.com


Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η ΣΟΦΗ..ΤΟ ΡΙΞΕ ΕΞΩ!

Girls night out για τέσσερις κυρίες της showbiz. Η Σόφη Πασχάλη, η Ζέτα Δούκα και η Έλενα Παπαβασιλείου διασκέδασαν στο κέντρο όπου εμφανίζονται οι Onirama και ο Μύρωνας Στρατής.

Όμορφες, εντυπωσιακές και ντυμένες σε total black αποχρώσεις οι τρεις κυρίες γλέντησαν, ήπιαν το ποτό τους και χάρισαν το πιο λαμπερό χαμόγελό τους στον φωτογραφικό φακό. Πηγή: gossip-tv

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ ΚΑΙ REPLAYCE!

Replayce
Το 2004 ξεκίνησα μια έρευνα - μελέτη, με στόχο το διπλό αποτέλεσμα σωστής εκγύμνασης και ψυχολογικής ευεξίας ενός ανθρώπου. Η σκέψη ήταν απλή και τα αποτελέσματα θεαματικά. Διαμορφώνοντας ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης που βασίζεται στον κλασσικό αθλητισμό άλλαξα την εστίασή του σε πιο χαρούμενες και ευχάριστες δραστηριότητες. Συνειδητοποίησα πως ο ευκολότερος και καλύτερος τρόπος για να μυήσεις τους ανθρώπους στον Αθλητισμό, είναι μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία "παιχνιδιού".

Μέσα από τη γνώση ότι ο άνθρωπος είναι πολυδιαστασιακό ον, το Replayce ενσωματώνει μια παλέτα διαφορετικών δραστηριοτήτων όπως είναι ο χορός, το παιχνίδι, οι πολεμικές τέχνες, η ζωγραφική, οι κατασκευές, το τέννις, το badmington, το χόκεϋ, το μπάσκετ, η ενόργανη, ο ρυθμός και άλλα, έχοντας την εστίασή του στο παιχνίδι.

Με αυτό τον τρόπο, στην πραγματικότητα, ο άνθρωπος νιώθει την δυνατότητά του να είναι πολύπλευρος, πολυδιάστατος και ανοιχτός σε καινούρια πράγματα.

Για 1½ ώρα που διαρκεί το Replayce έχεις την αίσθηση ότι παίζεις και γελάς ενώ στην πραγματικότητα παρακολουθείς ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης.

Μέσα από αυτή την έρευνα - μελέτη παρατήρησα ότι οι άνθρωποι μαθαίνουν σε μικρότερο χρόνο οποιαδήποτε δραστηριότητα λόγω του ότι το συναίσθημά τους είναι "ανοιχτό".

Μέσα από 3000 διαφορετικές ασκήσεις - ευχάριστες δραστηριότητες, κάθε μάθημα αποτελεί μια "έκπληξη". Στο τέλος του μαθήματος η φροντίδα του παραμυθιού σε ταξιδεύει σε τρυφερές στιγμές ηρεμίας των παιδικών μας χρόνων, κάτι που στην εποχή μας το έχουμε όλοι ανάγκη.

Το Replayce έχει ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα για όλες τις ηλικίες.
//www.prezerakou.gr/replayce.php 

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ασκήσεις από την Βασιλική Τσεκούρα για τέλεια πόδια!




Η διάσημη γυμνάστρια-μοντέλο σου δείχνει απλές ασκήσεις για να αποκτήσεις τέλεια πόδια. Ακολούθησε τις ασκήσεις και  θα τονώσεις τους μύες των ποδιών, τους γλουτούς αλλά και τις γάμπες.

Καλό είναι να κάνεις 20 επαναλήψεις από κάθε άσκηση και 3 σετ για κάθε πόδι. Φρόντισε σε όλη τη διάρκεια της γυμναστικής να έχεις σφιχτή κοιλιά και μέση για καλύτερα αποτελέσματα.

Η Βασιλική Τσεκούρα συμβουλεύει: "Για μια γυναίκα που δεν είναι επαγγελματίας συστήνω γυμναστική 3 φορές την εβδομάδα. Η άσκηση που θα επιλεγεί έχει να κάνει με το σωματότυπο κάθε γυναίκας, αν έχει αθληθεί ποτέ, πόσο γρήγορα προσαρμόζεται. Για μένα μια καλή εξάσκηση είναι ένας συνδυασμός αεροβικής γυμναστικής και μυικής ενδυνάμωσης".
ΠΗΓΗ- Tlife.gr

Aν τ' αξίζει το κορίτσι...

Επέτειο γνωριμίας είχαν πριν λίγες μέρες ο Τραϊανός Δέλλας με τη σύζυγό του, Γωγώ Μαστροκώστα. Ο άσσος του γηπέδου είναι ακόμα πολύ ερωτευμένος με την γυναίκα του και της το δείχνει και έμπρακτα σε κάθε ευκαιρία.

Σύμφωνα με την Espresso ο Τραϊανός, χάρισε στην αγαπημένη του Γωγώ για την επέτειο γνωριμίας τους, ένα κολιέ από το κοσμηματοπωλείο του Κώστα Καίσαρη, αξίας 15.000€, πάνω στο οποίο φιγουράρει το λατινικό V, το οποίο αντιστοιχεί στο πρώτο γράμμα του ονόματος της κόρης τους, Βικτώριας.
Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, αφού ο ποδοσφαιριστής επεφύλασσε στην αγαπημένη του μια ακόμη έκπληξη, συγκεντρώνοντας όλους τους φίλους τους σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, όπου οι δυο τους πρώτα είχαν δειπνήσει.
Ανάμεσα στους φίλους του ζευγαριού βρέθηκαν ο Χάρης Σιανίδης, η Ορθούλα Παπαδάκου, ο Παντελής Καφές και ο Νίκος Λυμπερόπουλος.
πηγη-  sportdog.gr

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Η Ελένη Πετρουλάκη Σε Πρωινή Βόλτα!

Με τις εμφανίσεις της- ικανές να αποτελέσουν έμπνευση για την βίβλο του sportswear, έχει καταφέρει να μετατρέψει την fitness ρουτίνα σε trend-. Όταν όμως δεν επενδύει στην «στολή» της εκγύμνασης, τότε το κάνει πολύ έξυπνα μέσα από κομμάτια κλειδιά διάσημων σχεδιαστών.
Που: Λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι της στη Βούλα, καθοδόν για τις πρωινές επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Πότε: 23/12/2010


Τι: Μποτάκια και τσάντα Louis Vuitton συνδυασμένα με μαύρο κολάν και ημίπαλτο Chanel. Total Black look με καθόλου βαρετά στοιχεία. Αντιθέτως με κομμάτια που από μόνα τους, δίνουν το πτυχίο της έξυπνης shopper.

Stylista Says: Η οικονομική κρίση θα μπορούσε αντί να λειτουργεί κατά στην εμφάνιση, στο πορτοφόλι και στην ψυχολογία μας, να γίνει οδηγός για αγορές που θα μας βγάζουν ασπροπρόσωπες και μερικά χρόνια αργότερα. Αυτό που μας άρεσε στην Ελένη Πετρουλάκη είναι πως συνδύασε δυο μεγάλες αγάπες της κλασικής κομψότητας, το μαύρο χρώμα και κομμάτια-κλειδιά διασήμων οίκων στην εμφάνιση της. Όπως μας είπε και η ίδια «μου αρέσει πάντα να επενδύω σε χαρακτηριστικά αλλά βασικά κομμάτια σχεδιαστών και να τα ανανεώνω κάθε χρόνο συνδυάζοντας τα ανάλογα με τις τάσεις που επιβάλλει η εκάστοτε σεζόν».
ΠΗΓΗ - yupi.gr

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Σόφη Πασχάλη: Το βραχιόλι της κατέληξε στον… υπόνομο!

Πριν αρκετά χρόνια, η Σόφη Πασχάλη ήθελε να αποκτήσει ένα βραχιόλι, το οποίο είχε «ερωτευτεί». Η sexy γυμνάστρια το έβλεπε κάθε φορά που πέρναγε από την συγκεκριμένη βιτρίνα και το χάζευε με τις ώρες. Μάλιστα είχε εμπιστευτεί στις φίλες της πως θέλει να μαζέψει λεφτά για να το αγοράσει. Τι έγινε όμως, όταν τελικά αυτό το βραχιόλι κατέληξε στα χέρια της; «Ένα βράδυ, καθώς φεύγαμε από ένα κλάμπ, ο φίλος μου έβγαλε ένα κουτάκι από την τσέπη του και μου είπε: «αφού το θέλεις τόσο, δικό σου». Σάστισα. Όταν άνοιξα το κουτί, πήδηξα από τη χαρά μου. Πάνω στον ενθουσιασμό μου, το βραχιόλι μου έφυγε από χέρια και κατέληξε μέσα στη σχάρα του υπόνομου. Μπορείτε να φανταστείτε τη στεναχώρια του φίλου μου και την ντροπή τη δική μου»
Πηγή: People

Η Ελένη Πετρουλάκη-Ivic παρουσιάζει το νέο τρόπο εκγύμνασης PACE

Η διάσημη γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη-Ivic καινοτομεί για ακόμη μία φορά, φέρνοντας στην Ελλάδα το νέο πρόγραμμα άσκησης PACE (Programmed Aerobic / Anaerobic / Accommodating Circuit Exercise). Η νέα επαναστατική μέθοδος γυμναστικής, που αναπτύχθηκε στην Αμερική, είναι ένα είδος δυναμικής κυκλικής προπόνησης, που συνδυάζει καρδιοαναπνευστική ενίσχυση και μυϊκή  ενδυνάμωση. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα κυκλικών ασκήσεων με την ίδια ένταση για γρήγορη και αποτελεσματική απώλεια λίπους και κιλών. Το PACE είναι το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα για το σύγχρονο άνθρωπο, καθώς διαρκεί μόνο 30 λεπτά, για να χωράει πάντα στο πρόγραμμα μας. Όμως, το πραγματικά μοναδικό πλεονέκτημα που παρέχει μια προπόνηση PACE είναι ότι χρειάζονται μόνο μερικά λεπτά για να ενεργοποιηθεί ο οργανισμός μας και να συνεχίζει να καίει λίπος έως και 24 ώρες μετά την άσκηση, ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου!
Το νέο μυστικό της Ελένης Πετρουλάκη-Ivic για υγεία και ευεξία μπορεί να δοκιμάσει κανείς αποκλειστικά στα κέντρα άσκησης και ευεξίας ASANA, αλλά και απόλυτα προσαρμοσμένο για όσους θέλουν να γυμναστούν στο σπίτι.
www.inews.gr/

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Στικούδη: Το όνομα μου είναι Κατερίνα, δεν είναι σώμα!

Στο «TV Έθνος» μίλησε η Κατερίνα Στικούδη για όσους την κατηγορούν πως παραείναι σέξι και για την πικρία που της άφησαν τα σχόλια που άκουσε στο Just the two of us: ''Όταν έχεις ένα ωραίο σώμα και το δείχνεις...
 μέσα από μια φωτογράφηση ή ένα γύρισμα δεν είναι κακό να σου πει κάποιος ότι είναι ωραίο. Δεν το κατηγορώ. Από την άλλη, αν ειπωθεί κάτι πάρα πολλές φορές, χάνει την ουσία του και στο τέλος διαστρεβλώνεται το νόημά του. Παρά το γεγονός πως υπήρξαν σχόλια και για τη φωνή μου, αυτό που έμεινε τελικά ήταν το κορμί. Το όνομά μου όμως δεν είναι Σώμα, είναι Κατερίνα'', λέει χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια προσθέτει: ''Ήταν από τις πιο αμήχανες στιγμές της ζωής μου, από τις πιο άβολες στιγμές στην τηλεόραση και πραγματικά δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Η ατάκα του Νίκου που ακούστηκε και ο προηγούμενος σχολιασμός με πείραξαν.

Δεν έχω νιώσει πιο άσχημα. Μπορεί να μην έχω προκαλέσει με την προσωπική μου ζωή ώστε κάποιος να με ταυτίσει επειδή φοράω σέξι ρούχα με κάτι άλλο. Ούτε μπορεί να πιστέψει κανείς ότι δεν έχω ισορροπημένη ζωή εξαιτίας αυτού.

Επειδή ούτε έχω προσβάλλει την οικογένειά μου με τη στάση και τον τρόπο ζωής μου κι ακόμα και οι σέξι φωτογραφήσεις που έχω κάνει έχουν γίνει πάντα μέσα σε όρια που έχω βάλει για τον εαυτό μου. Και δεν έχω ξεφύγει ποτέ. Όμως να. Τώρα μπαίνω στη διαδικασία να απολογούμαι, τη στιγμή μάλιστα που πιστεύω ότι μια τέτοια εμφάνιση, ταιριάζει μέσα σε ένα σόου''.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους συμπαίκτες της υποστηρίζει πως κάποιοι το πήραν πολύ σοβαρά γιατί το είδαν σαν μια τεράστια ευκαιρία να προβληθούν μέσω ενός τόσο μεγάλου καναλιού όπως είναι το Mega. Συνεχίζει για τρίτη χρονιά στο Mega Star και είναι πολύ χαρούμενη για αυτό. ''Με εκφράζει πάρα πολύ επειδή η μουσική είναι κάτι που αγαπώ'', τονίζει.

Αποκαλύπτει πως της είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσει μία πρωινή εκπομπή αλλά:

''Αρνήθηκα. Είχα κάνει και δοκιμαστικό, αλλά σαν κόνσεπτ εκπομπής δεν μου ταιριάζει. Ούτε για την ηλικία μου είναι, ούτε για το στυλ μου. Θέλει εμπειρία για να σταθείς σε μια ζώνη τόσο ανταγωνιστική. Μου αρέσουν τα τηλεπαιχνίδια που είναι επικοινωνιακά. Γενικά μου αρέσει η επαφή με το κοινό''.

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ZILLY ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!

Η Ελένη Πετρουλάκη με leather dress και γόβες Chanel στο κατάστημα Zilly της Γλυφάδας

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ! "Έκλαψα και απογοητεύτηκα, όμως ποτέ δεν έκανα κακό στον εαυτό μου"

Η 24χρονη παρουσιάστρια μιλάει στο People για τις διατροφικές της συνήθεις.
«Δεν ξέρω να μαγειρεύω τα πάντα, αλλά προσπαθώ. Τον τελευταίο καιρό αντέγραψα κάποιες εύκολες συνταγές από το Master Chef, όπως το κοτόπουλο με γιαούρτι και λεβάντα».


Το απόγευμα, όταν δεν έχει κάποια φωτογράφηση ή άλλη επαγγελματική υποχρέωση, θα πάει στο γυμναστήριο, όπου προπονείται κάνοντας αερόβια άσκηση, λίγα βάρη, ελλειπτικό και stretching. «Τη γυμναστική και γενικότερα την άσκηση την είχα πάντα μέσα μου. Από όταν ήμουν 5 χρόνων ξεκίνησα να κάνω κολύμβηση και τελικά το έκανα σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Έχω κερδίσει πολλά χρυσά μετάλλια στις αποστάσεις 200 και 800 μέτρων».


Η Κατερίνα διαφωνεί με τα ανορεκτικά πρότυπα της εποχής και παραδέχεται πως σταμάτησε το μόντελινγκ εξαιτίας της πίεσης που της ασκούσαν. «Όταν έκανα μόντελινγκ, κάποιοι με πίεζαν να χάσω
κιλά. Μου έλεγαν διαρκώς “Πρέπει να αδυνατίσεις! Τα μοντέλα είναι αδύνατα”. Πολλές φορές έκλαψα και απογοητεύτηκα, όμως ποτέ δεν έκανα κακό στον εαυτό μου.



Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!


Στα εγκαίνια νέου καταστήματος καλλυντικών που συνεργάζεται με το Make-A-Wish βρήκαν η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ελένη Πετρουλάκη...

Στα εγκαίνια γνωστής εταιρείας καλλυντικών που συνεργάζεται με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, βρέθηκαν πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Από τους πρώτους που συμμετέιχαν στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ελένη Πετρουλάκη.
Η γνωστή γυμνάστρια και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Ant1, με αγάπη στα εκλεκτά προϊόντα βρέθηκαν στα εγκαίνια του καταστήματος για να κάνουν τα ψώνια για τις γιορτές και να ενισχύσουν τον μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό. Θεωρώντας ότι η εξωτερική με την εσωτερική ομορφιά πρέπει να συνδυάζονται, βοηθά στο έργο του οργανισμού ώστε να πραγματοποιηθούν ευχές παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.
Την πρωτοβουλία αυτή τίμησε με την παρουσία του ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του La Prairie Group κος Patrick Rasquinet σε cocktail που διοργανώθηκε στο Ηondos Center Γλυφάδας. Επιλεγμένες κυρίες από τους χώρους της μόδας, των ΜΜΕ και της κοινωνικής ζωής συνέβαλαν έμπρακτα με την παρουσία τους στην προσπάθεια για την ενίσχυση του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).-ΠΗΓΗ TLIFE

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ-VOLLEY BALL

Την Αθηνά Παπαφωτίου επέλεξε η ΕΟΠΕ από τον Παναθηναϊκό, ώστε να φωτογραφηθεί στο ηλεκτρονικό ημερολόγιο της ομοσπονδίας για το 2011.


Εκτός από το ταλέντο που διαθέτει η πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Αθηνά Παπαφωτίου, «κλέβει» και τα βλέμματα για την ομορφιά της. Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην έχει μία θέση στο ημερολόγιο της ομοσπονδίας για τη νέα χρόνια, στο οποίο έχουν φωτογραφηθεί 12 αθλήτριες από τις ομάδες της Α1 βόλεϊ γυναικών. Η Παπαφωτίου βρίσκεται στον μήνα Αύγουστο, όπου αναγράφεται και το παρακάτω κείμενο:

«Η 21χρονη πασαδόρος αποτελεί φετινή προσθήκη στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Με ύψος 1.80 και πλούσιο ταλέντο, αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες στη θέση της. Τα τελευταία χρόνια διακρίνεται ιδιαίτερα και στο άθλημα του μπιτς βόλεϊ».

www.leoforos.gr

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ..ΟΡΜΗΣ!!

ΑΣΕ Ορμή Λουξ - Calendar Girls  -HANDBALL

Τα κορίτσια της Ορμής Λουξ βγήκαν απ’ τα ...ρούχα τους και φωτογραφήθηκαν με τολμηρή διάθεση για το πρώτο τους ημερολόγιο.

Ο Jon Voight με την Γιάννα Νταρίλη!!!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΕΚΕΙ..ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ!
ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ JOHN VOIGHT!

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΕΙ..ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΙΣΕ!

Είναι δυνατόν μια τόσο καλοστεκούμενη γυναίκα, που για χάρη της ο βρετανικός αλλά και ο γαλλικός Τύπος υποκλίνονται και φωτογράφοι στήνονται με τις ώρες έξω από το σπίτι της για μία φωτογραφία μέσα στο κρύο, να μην πρόσεχε την εμφάνιση της και να τα άφηνε όλα στην τύχη τους; Όχι βεβαίως, και τίποτα δεν είναι τελικά τυχαίο
Η Τζουντ Σισέ είναι πρωταγωνίστρια και, παρά το ότι λογικά ο σύζυγος της θα έπρεπε να είναι εκείνος που τραβά τα φλας των φωτογράφων, αντίθετα όλοι περιμένουν υπομονετικά την εντυπωσιακή κυρία Σισέ για να τους σκάσει ένα χαμόγελο. Και η ομορφιά διατηρείται με κόπο… Έτσι, η πολυάσχολη Τζουντ με το που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα, ρώτησε ποια είναι η πιο famous γυμνάστρια και όλοι της απάντησαν με ένα στόμα: η Ελένη Πετρουλάκη. Σήκωσε λοιπόν το τηλέφωνο της και κλείστηκε το ραντεβού…
Επαγγελματίας και σύζυγος
Αστέρι της showbiz (συμμετέχει σε ένα αγγλικό τηλεοπτικό σόου που έχει τίτλο «Έλα δείπνησε μαζί μας»), ιδιοκτήτρια δρα, αλλά και μεγιστάνας ακινήτων… Αυτή είναι η σύζυγος του αστέρα του ποδοσφαίρου Τζιμπρίλ Σισέ, που βρίσκει χρόνο να κάνει τα πάντα και πάνω από όλα να είναι τρυφερή σύντροφος αλλά και αφοσιωμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Η πανέμορφη Τζουντ αγάπησε την Ελλάδα από την πρώτη στιγμή που ο άντρας της υπέγραψε στον Παναθηναϊκό, τα συνεχόμενα όμως ταξίδια της, λόγω και των δικών της επαγγελματικών υποχρεώσεων, την αναγκάζουν να λείπει συχνά. Μια γυναίκα με πάθος και λατρεία για τη ζωή, που δεν αφήνει λεπτό απεριποίητο τον εαυτό της. Λόγω της φύσης τής δουλειάς της κάνει υγιεινή διατροφή και προτιμά την κινεζική κουζίνα. Η αλήθεια είναι ότι ερχόμενη στην πατρίδα μας ξετρελάθηκε με τα ελληνικά φαγητά και κυρίως τα μαγειρευτά, στα οποία έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία, είναι όμως άτομο που έχει αυτοκυριαρχία και συνετίζεται πολύ εύκολα, εάν και εφόσον δει κάποια παραπάνω κιλά να την ταλαιπωρούν. Η γυμναστική είναι επίσης από τις ιδιαίτερες αδυναμίες της και φροντίζει, όταν βρίσκεται στη χώρα μας, να εξασκείται τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα κάνοντας γιόγκα! αλλά και πιλάτες σε συνδυασμό με ασκήσεις αεροβικής. Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα κάνει κυκλική προπόνηση και σάουνα.
Έγιναν και καλές φίλες
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζουντ έχει ενθουσιαστεί από τον τρόπο και τις μεθόδους που ακολουθεί η Ελένη Πετρουλακη και μάλιστα έχει εκμυστηρευτεί σε κάποιους δικούς της ανθρώπους ότι «βρήκε τον μάστορα της». Το personal training, της Τζουντ κρατά περίπου μία ώρα τη φορά και η ίδια έχει να το λέει ότι τη διατηρεί ακμαία και σε φόρμα όλο το υπόλοιπο της ημέρας. Η εθνική μας γυμνάστρια, παρ’ όλο που το τελευταίο διάστημα με τις υποχρεώσεις της -οικογενειακές και επαγγελματικές- έχει σταματήσει τα ιδιαίτερα μαθήματα, δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση της Τζουντ. Από την άλλη έχει να το λέει και εκείνη το πόσο πειθαρχημένη και υπάκουη είναι η Τζουντ. Έτσι, οι δύο γυναίκες έχουν γίνει πέρα από fans της γιόγκα και της εξαντλητικής άσκησης και δύο πολύ καλές φίλες. Ο Γάλλος superstar του ποδοσφαίρου καμαρώνει για το κορίτσι του που λατρεύει και που χαίρεται να το βλέπει να λάμπει από ευτυχία και ζωντάνια. Η ίδια η Τζουντ σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει ότι αυτή είναι μια από τις πιο κουραστικές αλλά και πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Τα ταξίδια είναι δύσκολα και κουραστικά αλλά αναγκαία, μια και πρέπει αλλά και θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο των επιχειρήσεων της. Μάλιστα, η ίδια έχει πει: «Στο σπίτι μου στο Φρόντσαμ, στην περιοχή του Τσέστερ, έχω δύο ρολόγια: το ένα δείχνει ώρα Λίβερπουλ (απέχει 26 χλμ.) και το άλλο δείχνει ώρα Αθήνας».
Πηγή: Espresso

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ-ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ: Λεπτομέρειες της συνεργασίας τους για το asana tv

Είχαν αρκετό καιρό να τα πουν, αλλά οι δυνατές φιλίες δεν τελειώνουν ποτέ. Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Πετρουλάκη επισκέφθηκε την Έλλη στο «Sugar Cubes», το γνωστό καφέ της στη Νέα Σμύρνη. Αντικείμενο της συνάντησης; Μια νέα συνεργασία αρκετά χρόνια μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο «Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό» του Ανδρέα Μικρούτσικου. Oι δύο γυμνάστριες βέβαια δεν γνωρίστηκαν στα τηλεοπτικά πλατό, αλλά στα στάδια της Κρήτης, απ’ όπου κατάγονται και οι δύο, όταν συμμετείχαν σε αγώνες στίβου σε ηλικία 10 χρόνων. Τι πρότεινε η Ελένη στην Έλλη; Να ενταχθεί στην ομάδα του πρώτου fitness καναλιού μέσω Διαδικτύου που θα ασχολείται με την άθληση και την υγιεινή διατροφή. Το Asana.tv θα ανέβει στο Διαδίκτυο λίγο μετά τις γιορτές. Η Έλλη θα έχει τη δική της εκπομπή με tips και συμβουλές που θα μας κάνουν ομορφότερους. Εν αναμονή?

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΝΔΗ!

Στο πάρτι ήταν δεκάδες καλεσμένοι από το χώρο του αθλητισμού και της show biz, όπως μπορείτε να δείτε και στο φωτορεπορτάζ μας. Μοναδικό απαραίτητο στοιχείο για να περάσεις την… πόρτα; Να συνοδεύεσαι από ανήλικο!!! Έτσι, στο πάρτι βρέθηκαν ο Ίλια Ίβιτς με την Ελένη Πετρουλάκη, ο Αντώνης Νικοπολίδης με τη Βάσω Στασινού, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Κώστας Κατσουράνης, ο Παντελής Καφές και πολλοί ακόμα, που πρωί είναι και δεν θα παρεξηγηθούν αν δεν τους γράψω.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Σόφη Πασχάλη power-ashtanga yoga

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Η ΓΩΓΩ..!

Διαβάζουμε δημοσίευμα του περιοδικού Ciao,σύμφωνα με το οποίο,η Γωγώ Μαστροκώστα εισήχθη σε ιδιωτική κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση που κρίθηκε απαραίτητη από το γιατρό της.

Αιτία ήταν η εκτεταμένη έκθεσή της σε ισχυρές ακτινοβολίες, οι οποίες προκάλεσαν αλλοιώσεις στο πάσχον σημείο του σώματός της. Κρίθηκε μάλιστα αναγκαία η αποκατάσταση του μαστού της που είχε ταλαιπωρηθεί λόγω του καρκίνου, μία κοινά αποδεκτή πρακτική στις μέρες μας.


Η Γωγώ παρέμεινε σε γενική νάρκωση στο χειρουργείο για περίπου δεκατρείς ώρες, υπομένοντας τη νέα επώδυνη εμπειρία. Οι χειρουργοί προχώρησαν στη δημιουργία του δέρματος (skin flap) χρησιμοποιώντας ιστό που έλαβαν από άλλα σημεία του σώματός της, όπως την πλάτη, τους γλουτούς ή την κοιλιά. Στη συγκεκριμένη τεχνική ο ιστός παραμένει προσκολλημένος στην αρχική του θέση, συγκρατώντας την παροχέτευση του αίματος.

Οι γιατροί που κουράρουν τη Γωγώ, την ενημέρωσαν μετά το χειρουργείο πως είναι πιθανό να αισθάνεται κουρασμένη και ταλαιπωρημένη για μία ή δύο εβδομάδες μετά την αποκατάσταση.

Το μεγαλύτερο μέρος της ενόχλησης όμως, μπορεί να αντιμετωπιστεί με ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com

Η ΕΡΡΙΚΑ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!


Το Χριστουγεννιάτικο δέντρo στο Mall άναψε η Έρρικα Πρεζεράκου και το συγκρότημα Μέλισσες τραγούδησε για τον κόσμο ζωντανά. Δείτε φωτογραφίες! Χρειάζονται τέτοιες εκδηλώσεις μέσα σε αυτή την μελαγχολία των τελευταίων ημερών!

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ > MAX

ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ-TRAINING

ΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ-TRIBUTE

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΣΟΦΙΑ ΠΑΘΕΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑ ΝΤΑΡΙΛΗ > ΤV ΖΑΠΙΝΓΚ

Η ΣΟΦΗ..ΣΤΗΝ ΚΕΛΛΥ!

Ο Μάρκος Σεφερλής διασκέδασε την Παρασκευή το βράδυ με την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Νίκο Κουρκούλη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποδέχθηκε την πρόταση της Κέλλυς να τραγουδήσει και ανέβηκε στην σκηνή και ως Λευτέρης Πανταζής τραγούδησε το «Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» ανεβάζοντας το κέφι ακόμη περισσότερο. Ακόμα βρέθηκε στο Teatro και η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, η οποία επισκέφτηκε την Κέλλυ στο καμαρίνι της και συνομίλησαν για αρκετή ώρα!

Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑΕΙ ΤΟ..HOLLYWOOD!

Η Γιάννα Νταρίλη έγινε γνωστή από τον «Πρωινό Καφέ», καθώς παρουσίαζε το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής την εποχή που παρουσιάστρια ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει μετακομίσει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και ασχολείται με τηλεοπτικές παραγωγές της ελληνοαμερικανικής τηλεόρασης.
Σύμφωνα με την «Espresso», το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Γιάννας Νταρίλη είναι η ενασχόλησή της με τον κινηματογράφο, καθώς θα συμμετάσχει στη δραματική ταινία «The Funeral Party». Η γυμνάστρια θα έχει το ρόλο της «Gioia» στην ταινία που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Yefim Gribov. Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Κρίστοφερ Κίκις που ασχολείται με παραγωγές ταινιών σχετικές με την Ελλάδα.
Η Γιάννα Νταρίλη σπούδασε σκηνοθεσία στο New York College, και η πρώτη σκηνοθετική της απόπειρα ήταν μια ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστή τον Στράτο Τζώρτζογλου. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που την οδήγησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την τηλεόραση όταν επέστρεψε στη γενέτειρά της στην Αμερική.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ..ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Η Σόφη Πασχάλη έχει αναμφισβήτητα ένα από τα ωραιότερα σώματα της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό είναι λογικό αφού είναι γυμνάστρια.

Μπορεί ο μπαμπάς της να έχει δικό του εργοστάσιο, εκείνη όμως ακολούθησε εκείνο που αγαπάει. Η Σόφη Πασχάλη δεν μας είχε συνηθίσει σε γυμνές φωτογραφίσεις αλλά τώρα που το τόλμησε μας άρεσε αφού δεν ήταν κάτι ακραίο.

Ήταν μια φωτογράφιση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της και φυσικά ήταν για καλό σκοπό. Ένας σκοπός που έχει σαν στόχο να σώσει πολλούς νέους από ιό του Aids.

Πηγή: Down Town

FEI MAKRI > TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Φωτεινή Γεωργαντά: «Ήταν όνειρό μου η οικογένεια»

Η Φωτεινή Γεωργαντά μετά από πολύ καιρό μίλησε για την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει, τον κεραυνοβόλο έρωτα με τον σύζυγό της, αλλά και αν της λείπει η τηλεόραση. «Είμαι ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη. Ήταν όνειρό μου η οικογένεια. Ήθελα από την πρώτη στιγμή να κάνω ένα γάμο που να έχει παιδάκια και να είναι μια ομάδα από ευτυχισμένους ανθρώπους. Πιστεύω ότι τα θεμέλια για μια ευτυχισμένη οικογένεια τα βάζουν οι δυο σύντροφοι». Ο έρωτας με τον άντρα της, Ηλία Γούδη ήταν κεραυνοβόλος; «Ναι, ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Έρωτας από την πρώτη ματιά… Είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα μου. Δεν είναι όμως ο έρωτας με το καρδιοχτύπι των πρώτων ημερών. Τώρα το συναίσθημα έχει γίνει πιο βαθύ και έχει μεταμορφωθεί από έναν έρωτα σε μια μεγάλη αγάπη». Λείπει στην Φωτεινή Γεωργαντά η τηλεόραση; «Η οικογένειά μου είναι η προτεραιότητά μου. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω στη ζωή μου. Ό,τι κάνω κάθε μου επιλογή γίνεται με γνώμονα το πώς θα επηρεάσει την οικογένειά μου. Ήταν συνειδητή η επιλογή μου και να απέχω από τα επαγγελματικά… Μου λείπει η τηλεόραση έτσι όπως την θέλω εγώ. Θα ήθελα να κάνω μια δική μου εκπομπή σαφώς, αλλά επειδή πιστεύω ότι η τηλεόραση έχει ανάγκη να είναι πολυχρηστική"
πηγή:Hello

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Eleni Petroulaki > ΕΓΩ


Η Ελένη Πετρουλάκη για ψώνια στο Μιλάνο!

Η μητρόπολη της μόδας φόρεσε τα Χριστουγεννιάτικά της και περιμένει τους θαυμαστές της να την θαυμάσουν. Ο λόγος για το Μιλάνο, όπου εδώ και λίγες μέρες κινείται στο κλίμα των εορτών με τον Καθεδρικό Ναό να είναι φωτισμένος και να ξεχωρίζει από μακριά. Οι πιο διάσημοι εκπρόσωποι της ελληνικής και διεθνούς showbiz ταξίδεψαν στο Μιλάνο για να χαρούν τους στολισμένους δρόμους και βιτρίνες της πόλης. Ανάμεσά τους η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία συνηθίζει να ταξιδεύει εκεί για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της. Τώρα, η ωραία γυμνάστρια είχε την ευκαιρία να κάνει τα ψώνια της με Χριστουγεννιάτικη διάθεση αφού όλες οι βιτρίνες είναι στολισμένες και φωτισμένες με λαμπιόνια.
Πηγή: Hello

ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΠΑΕΙ Η ΓΩΓΩ..ΤΑ ΣΠΑΕΙ!



Είναι μερικά ζευγάρια επωνύμων που, με το που κάνουν την εμφάνισή της σε κάποιο μαγαζί, φέρνουν τα πάνω-κάτω! Ένα από αυτά είναι και η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα! Οι δυο διάσημοι διασκέδασαν πριν από μερικές ημέρες στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης!
Τι λουλούδια, τι αφιερώσεις, τι πειράγματα τους έκαναν οι δυο τραγουδιστές όταν τους είδαν μαζί με την παρέα τους πρώτο τραπέζι πίστα!
Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Νίκος Κουρκούλη «αφορμή ψάχνει» για να μετατρέψει το πρόγραμμα σε… party! Και απ’ ότι φάνηκε… την είχε και με το παραπάνω!

ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Η ΕΛΛΗ!

«Έκανα ένα τάμα για την υγεία της οικογένειάς μου, αλλά και τη βελτίωση της υγείας της γιαγιάς μου, και ήρθε η ώρα να το εκπληρώσω. Τη φετινή χρονιά μου συνέβησαν πολλά. Αρχικά, ο γιος μου, ο Άλκης, είχε το ατύχημα στο γυμναστήριο του σπιτιού μας, με αποτέλεσμα, όπως ξέρετε, τα 7 εξωτερικά ράμματα και τα 4 εσωτερικά. Φοβήθηκα πολύ. Όταν πήγα το παιδί στο νοσοκομείο, ήταν λουσμένο στο αίμα. Όπως μας είπε ο γιατρός, το κόψιμο ήταν πολύ βαθύ, είχε φτάσει μέχρι το νεύρο. Ευτυχώς που δεν πειράχθηκαν άλλα σημεία. Αυτή η περιπέτεια που περάσαμε, σε συνδυασμό με το άγχος που έχω από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η αγαπημένη μου γιαγιά, με στρέσαρε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να έχω ενοχλήσεις στο στομάχι».
Τελικά, όπως μας είπε η ίδια η Έλλη, αυτές οι ενοχλήσεις δεν ήταν περαστικές. «Ένα βράδυ, κι ενώ βρισκόμουν στο καφέ μου στη Νέα Σμύρνη, το «Sugar Cubes», δεν αισθανόμουν καλά. Ένιωσα πόνους στο στομάχι, που στη συνέχεια έγιναν αφόρητοι, με αποτέλεσμα να μεταφερθώ σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Φαλήρου. Πραγματικά, δεν ήξερα τι να κάνω. Οι γιατροί μού έδωσαν δυνατά παυσίπονα και μου εξήγησαν πως ίσως αυτό προήλθε από τη βότκα πορτοκάλι που είχα πιει νωρίτερα και τα λίγα πατατάκια που είχα τσιμπήσει. Ο συνδυασμός του όξινου με το λάδι... Συνήλθα και οι γιατροί μού έγραψαν εξετάσεις, τις οποίες αμέλησα να κάνω άμεσα. Λάθος μου...».
Το τρίτο χτύπημα για φέτος ήρθε στην ίδια. «Δυστυχώς, το ίδιο πρόβλημα μου παρουσιάστηκε ακόμη δύο φορές, και την τελευταία ακόμη πιο έντονα. Έχω πραγματικά ανησύχησει και, μόλις τελειώσω από το τελευταίο μέρος των διακοπών μου στη Σαντορίνη, έχω προγραμματίσει να υποβληθώ σε γαστροσκόπηση αλλά και αναλυτικές εργαστηριακές εξετάσεις. Τι να πω; Στρες; Γλωσσοφαγιά και κακό μάτι;
Ελπίζω από δω και πέρα να πάνε όλα καλά και να καταφέρω να ηρεμήσω».
Από τον ΑΛΕΞΗ ΜΙΧΑ
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΤΣΕΚΟΥΡΑ-ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ!


Μετά από ένα σύντομο χωρισμό ο Θοδωρής Παπαλουκάς και η Βασιλική Τσεκούρα, είναι ξανά μαζί. Οι δυο τους βρέθηκαν να κάνουν βόλτα στη Κηφισιά και αν και διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ, έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι.
 
Σύμφωνα με το περιοδικό “HELLO!”, ο αθλητής και το μοντέλο, στη βόλτα που έκαναν στην Κηφισιά ήταν πολύ διακριτικοί και περπατούσαν σε απόσταση, ώστε να μην δώσουν δικαιώματα.
 
Ευδιάθετοι, είδαν βιτρίνες και απόλαυσαν τον καλό καιρό. Λίγη ώρα πριν είχαν συναντηθεί για καφέ με παρέα φίλων. Όπως λένε όσοι γνωρίζουν οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι και πιο κατασταλαγμένοι από ποτέ και δεν αποκλείεται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.
 
Ο μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς και η Βασιλική Τσεκούρα, δεν σχολιάζουν τίποτα για το μέλλον της σχέσης τους μπροστά σε τρίτους. Όλοι όμως μιλούν για δυο ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν και όταν αυτοί αποφασίσουν θα κάνουν το επόμενο βήμα.

Γιάννα Νταρίλη > SPORTS FAN

Ελένη Πετρουλάκη > SHAPE,TV ΖΑΠΙΝΓΚ


ΝΙΚΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ..Home Fitness!

Δεν χρειάζεται καν να βγεις από το σπίτι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα στρώμα, ένα μπουκάλι νερό, ένα σκουπόξυλο και μια καρέκλα. Σήκω από τον καναπέ και ακολούθησε τη Νίκη Πετρουλάκη κι εμάς σ’ ένα πρόγραμμα γυμναστικής!

Ποιος είπε ότι το σαλόνι σου δεν μπορεί να μετατραπεί σε γυμναστήριο; Πέρα από το ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ίσως η συνδρομή σου στο γυμναστήριο να φαίνεται καλύτερη όταν μπαίνει στην άκρη, καμιά φορά είναι και δύσκολο να κάνεις την επιλογή ανάμεσα στο διάδρομο και τον καναπέ σου γυρνώντας από τη δουλειά. Γιατί λοιπόν να μη δώσεις έναν ακόμα ρόλο σε αυτό το σαλόνι και να γυμναστείς μέσα στο ίδιο σου το σπίτι; Πέρα από οικονομικό, δείχνει να είναι και αρκετά ελκυστικό στη σκέψη ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να φορέσεις τη φόρμα σου και ν’ αρχίσεις τις ασκήσεις σου. Έτσι είναι πιο εύκολο να τηρήσεις ένα καθημερινό πρόγραμμα που δεν σου ζητάει να παρκάρεις το αυτοκίνητο, να πληρώσεις ένα ποσό που το μισό θα το λυπηθείς και να ιδρώνεις ανάμεσα σε πενήντα ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Ένα home fitness πρόγραμμα είναι εδώ για σένα, για να αλλάξεις το σώμα σου χωρίς να απομακρύνεσαι από την έδρα σου.
Πρόσεξε όμως! Μπορεί να ακούγεται ιδανικό, αλλά κι αυτό απαιτεί από σένα μια πειθαρχία. Πρέπει να προσέξεις να μην πέσεις στην παγίδα της αναβολής για το λόγο ότι έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις όποτε θέλεις. Το «όποτε θέλεις» μπορεί εύκολα να αναχθεί σε «ποτέ».
Εμείς σου παρουσιάζουμε ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από τη Νίκη Πετρουλάκη για όλο το σώμα, με τη βοήθεια αντικειμένων που βρίσκονται μέσα στο σπίτι σου: ένα στρώμα, ένα μπουκάλι νερό, ένα σκουπόξυλο και μια καρέκλα. Και φυσικά θέληση και ενέργεια. Καλή γυμναστική!

Ευχαριστούμε θερμά το κέντρο Asana (Ελένη Πετρουλάκη-Ivic) για την ευγενική φιλοξενία
Με ένα στρώμα
Στηρίζεσαι στους πήχεις και στα δάχτυλα των ποδιών σου προσπαθώντας να μείνεις σε μια ευθεία. Προσέχεις να κρατάς τη λεκάνη σου σε απόλυτα ίσια γραμμή με το υπόλοιπο σώμα, κρατώντας και την κοιλιά σου σφιγμένη. Όλο το σώμα ενεργοποιείται. Μένεις εκεί για μερικά δευτερόλεπτα.

Η ένταση περνάει στην κοιλιά. Με τα πόδια στον αέρα και τον άνω κορμό ανασηκωμένο θέτεις σε ενέργεια και τους πάνω και τους κάτω κοιλιακούς. Τα χέρια δίπλα στους μηρούς σε βοηθάνε ν’ ανασηκωθείς, αλλά αν θέλεις να το κάνεις πιο δύσκολο, στήριξέ τα στο κεφάλι και κάνε μερικές ανασηκώσεις.

Ξαπλωμένη μπρούμυτα με τα χέρια ψηλά σηκώνεις τον άνω κορμό και τα πόδια, κρατώντας την κοιλιά σφιγμένη για να μην τραυματιστεί η μέση σου, και σηκώνεις τα άκρα σου όσο μπορείς. Όλο το σώμα γυμνάζεται με βασικότερο τους μυς της πλάτης. Κάνε μερικές επαναλήψεις και στο τέλος προσπάθησε να μείνεις;;;;;; για μερικά δευτερόλεπτα.

Με ένα μπουκάλι
Με το ένα πόδι λυγισμένο και με το αντίθετο χέρι που κρατάει το μπουκάλι σε έκταση γυμνάζεις τους μυς του χεριού φέρνοντάς το στο λυγισμένο γόνατο και πάλι σε έκταση.

Κρατάς το μπουκάλι με τα δύο χέρια στο ύψος των ώμων. Το κατεβάζεις στο ύψος των οστών της λεκάνης και πάλι πίσω. Το μπουκάλι λειτουργεί σαν βαράκι. Είκοσι επαναλήψεις ενεργοποιούν τους δικεφάλους σου.

Το δυσκολότερο σημείο του χεριού γυμνάζεται αν φέρεις το μπουκάλι πίσω από το κεφάλι, το σηκώσει ψηλά τεντώνοντας τα χέρια και επαναλάβεις. Φρόντισε το υπόλοιπο σώμα σου να είναι σε ίσια στάση.

Με ένα σκουπόξυλο
Με τα πόδια παράλληλα και το σκουπόξυλο περασμένο στους ώμους σου γέρνεις πρώτα από τη μία πλευρά και από έπειτα από την άλλη, κρατώντας σφιγμένη την κοιλιά και τη λεκάνη μέσα. Πλάγιοι κοιλιακοί και πλάτη σε ισχύ.

Περνάς το πόδι σου γύρω από το σκουπόξυλο, το οποίο κρατάς με το ίδιο;;;;; χέρι. Κάνεις μικρά λυγίσματα με το πόδι που σε στηρίζει. Αλλάζεις πλευρά για να μην αδικήσεις και τον άλλο τετρακέφαλο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ.."ΜΕ ΠΙΕΖΑΝ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ!"

Το σώμα της Κατερίνας Στικούδη θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και καλογυμνασμένα στη showbiz. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η ίδια, υπήρξε μια περίοδος στη ζωή της -όταν ασχολούταν με το μόντελινγκ-, που κάποιοι την πίεζαν να αδυνατίσει!

«Με πίεζαν να χάσω κιλά. Μου έλεγαν διαρκώς “πρέπει να αδυνατίσεις”. Πολλές φορές έκλαψα και απογοητεύτηκα, αλλά ποτέ δεν έκανα κακό στον εαυτό μου», εξομολογείται η σέξι μελαχρινή.

Η 24χρονη παρουσιάστρια διαφωνεί με τα ανορεκτικά πρότυπα της εποχής, καθώς όπως λέει «δεν μου αρέσει να στερούμαι το φαγητό μου. Τρώω όλ΄αυτά που δεν θα έπρεπε να φάω». Πώς τα καταφέρνει όμως και δεν παίρνει κιλά; «Αν δεν γυμναστώ, τότε θα αρχίσω να παίρνω κιλά» λέει η Κατερίνα, που κάθε απόγευμα, όταν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, επισκέπτεται το γυμναστήριο κάνοντας αερόβια άσκηση, λίγα βάρη, ελλειπτικό και stretching.

Άλλωστε, με τη γυμναστική έχει καλές σχέσεις από μικρή: «την άθληση την είχα πάντα μέσα μου. Ξεκίνησα από 5 χρονών κολύμβηση και τελικά το έκανα σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Έχω κερδίσει πολλά χρυσά μετάλλια στις αποστάσεις 200 και 800 μέτρων».


Πηγή: People

Eleni Petroulaki - Τηλεθεατής

Elli Aggelidaki-Gogo Mastrokosta # TV ZAΠΙΝΓΚ