Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ Sephora!

To νέο κατάστημα Sephora στη Γλυφάδα είναι πλέον γεγονός! Το αγαπημένο μας beauty spot άνοιξε την Πέμπτη τις πόρτες του στους εκλεκτούς καλεσμένους του οι οποίοι θα ξεναγήθηκαν στους δύο ορόφους του καταστήματος και θα γεύτηκαν την εμπειρία ενός super exclusive event! Εκεί βρέθηκε και η Ελένη Πετρουλάκη με τον άνδρα της Ιλία Ίβιτς!
πηγη-www.mysephora.gr


Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ-Ερωτευμένη;

Αν συμβαίνει κάτι μεταξύ της Σόφη Πασχάλη και του Γιώργου Μητρόπουλου,δεν ξέρουμε να σας πούμε! Απλά αφήνουμε της εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους.
πηγη-www.myworld.gr

ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ-Επιστρέφει και επίσημα!


Επιστρέφει και επίσημα (Photo: Action Images).
Επίσημα η Φανή Χαλκιά μπορεί να επιστρέψει στους στίβους και στα κουλουάρ. Την Τετάρτη έφτασε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ ένα έγγραφο της IAAF, το οποίο επιβεβαίωνε πως η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας στα 400 μέτρα με εμπόδια μπορεί να ξαναμπεί στους αγωνιστικούς χώρους.

Η διεθνής ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού ενημέρωσε την αρχαιότερη ελληνική αθλητική πως η 32χρονη σταρ, παρά το γεγονός ότι δεν πέρασε τους τρεις απαιτούμενους ελέγχους που προβλέπεται για τους αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την τιμωρία τους για χρήση απαγορευμένων ουσιών, μπορεί να συμμετάσχει κανονικά σε όλες τις διοργανώσεις που θα αποφασίσει η ίδια.

Ο λόγος που παρακάμπτεται η διαδικασία αφορά τη λάθος εκτίμηση της IAAF, που θεωρούσε ότι η Χαλκιά έχει σταματήσει τον αθλητισμό ή ότι τους ελέγχους της είχε αναλάβει το ΕΣΚΑΝ.

Η Χαλκιά έχει ενημερώσει τον ΣΕΓΑΣ ότι θέλει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, όχι όμως στο αγώνισμά της, αλλά στα 200 και στα 400 μέτρα.
πηγη-www.sport-fm.gr/

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ-«Κάνουμε ότι μπορούμε για να αποτελειώσουμε τους παίκτες»

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για το Dancing with the stars αλλά από την θέση του κριτή αυτή την φορά. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα «δεινά» των παικτών. «Κάνουμε ότι μπορούμε για να αποτελειώσουμε τους παίκτες! Τους
«Κάνουμε ότι μπορούμε για να αποτελειώσουμε τους παίκτες»
βάλαμε να κάνουν πρόβες όλη μέρα και τραυματίστηκαν οι μισοί, κι όμως στο live βγαίνουν και χορεύουν μια χαρά. Τους στέλνουμε τη Συνατσάκη να τους βγάζει το μάτι με το μικρόφωνο, παρόλα αυτά επιβιώνουν. Μου θυμίζει λίγο τα πρώτα λεπτά της ταινίας «Το πάρτυ» εκεί που πυροβολούσαν τον τρομπετίστα κι εκείνος σηκωνόταν και πάλι όρθιος» δήλωσε με χιούμορ η Έρρικα Πρεζεράκου σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΕΓΩ.
ΠΗΓΗ- 
www.newstoday.gr

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ!

Τα μυστικά της για ένα τέλειο σώμα μοιράζεται η Ελένη Πετρουλάκη. Συμβουλεύει τις γυναίκες να γυμνάζονται και να μην παραμελούν το σώμα τους. Μπορούν να κολυμπήσουν, να τρέξουν στο πάρκο, στην παραλία, παίξουν κυνηγητό με τα παιδιά τους, να παρακολουθήσουν ένα DVD κ.α. Για να αποκτηθεί η ευεξία πρέπει το μυαλό να είναι καθαρό και αυτό επιτυγχάνεται μόνο μέσω της άσκησης.
Πηγή: Stars Diet

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ..ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ!

Η Μαρία Παπαδοπούλου διδάσκει yoga, power yoga, pilates και έχει σώμα-φωτιά. Δυνατό της σημείο, όπως παραδέχεται και η ίδια, είναι τα οπίσθιά της. Μάλιστα, αποκαλύπτει πώς τα γυμνάζει και δηλώνει ότι έχει έρθει σε οργασμό τέσσερις φορές σε μια ημέρα...
Τα καλύτερα ελληνικά οπίσθια! (ΦΩΤΟ)
Η Μαρία κάνει yoga, power yoga, pilates και μαθήματα ρεφλεξολογίας σε ένα γυμναστήριο στη Γλυφάδα, αλλά και personal training. Ωστόσο, όπως η ίδια έχει δηλώσει αποφεύγει να γυμνάζει άντρες. Κατά καιρούς έχει κάνει καυτές φωτογραφίσεις στο Maxim, ενώ δεν έχει διστάσει να μιλήσει για όλα σχετικά με το κορμί της και το σεξ.

Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα…

Πώς έχεις φτιάξει τον τέλειο κώλο; Δώσε οδηγίες προς κάθε ενδιαφερόμενη...

Όταν ήμουν μικρή, είχα λόρδωση. Άμα δεν γύμναζα εντατικά τους κοιλιακούς μου, θα αντιμετώπιζα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τη μέση μου. Μαζί με τους κοιλιακούς γυμνάζεται και το συγκεκριμένο σημείο. Γι' αυτό και όσο πάει βελτιώνεται με τα χρόνια.

Πες μου μια καλή στάση στο σεξ, που να συνδυάζει τόσο την ευχαρίστηση όσο και τη γυμναστική.

Η ιδανική στάση είναι αυτή στην οποία η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, κυρίως για εσάς τους άντρες. Και γυμνάζεσαι και το απολαμβάνεις!

Τι είναι χειρότερο; Το κακό σεξ ή το κέρατο;

Το κέρατο εννοείται πως είναι χειρότερο, γιατί είναι κάτι που γίνεται και δεν μπορείς να αναστρέψεις την κατάσταση. Αντίθετα, το κακό σεξ είναι όπως ένα πλαδαρό σώμα: Υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί.

Και πότε το σεξ γίνεται καλύτερο;

Όταν γίνεται πρωί, τότε που οι ορμές είναι μεγαλύτερες. Μου έχει τύχει να φτάσω και τέσσερις φορές σε οργασμό την ίδια μέρα μ' αυτό τον τρόπο.
Απόσπασμα από άλλη συνέντευξη...

Δεν έχεις βαρεθεί να κοιτάζουν όλοι τον κώλο σου;

Όχι και όλοι!
Όλοι, σου λέω: Είναι τόσο σφιχτός και βραζιλιάνικος όσο φαντάζομαι;

Περισσότερο. Βλέπεις, η yoga γυμνάζει από τα μέσα προς τα έξω.
Είναι αυτό που λέμε, «σπας καρύδια»;

Ναι.
Τυχερός όποιος σε χαίρεται.

Εννοείται. Στις προσωπικές μου στιγμές μού αρέσει και να μαγειρεύω και να κάνω τα πάντα για να περιποιούμαι τον άλλο.
Ποιο είναι το πιο χυδαίο πράγμα που σου έχουν ζητήσει στο σεξ και έχεις αρνηθεί;

Να υπάρξει και τρίτος παρτενέρ. Άντρας.
Ποιο είναι το πιο ακραίο σεξουαλικό πράγμα που έχεις ακούσει να συμβαίνει γύρω σου;

Το να «πάρουν» μια κοπέλα πάρα πολλοί άντρες ταυτόχρονα επειδή εκείνη το γούσταρε.
Πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου στο σεξ. Προτιμάς να έχεις τον έλεγχο εσύ ή ο άλλος;

Ο άλλος, αν και συνήθως καταλήγω να τον έχω εγώ. Κάποιες στιγμές καταντάει βαρετό αυτό. Προτιμώ να παίρνει ο άλλος την πρωτοβουλία.

  πηγη-sportdog.gr

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ-Εντυπωσιακή ως "¨Αμαζόνα"¨!


Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν, Πηγή Δεβετζή πήρε μέρος στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Βασίλειου Κωστέτσου ως guest start στην 13η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας 2011.
Η κορυφαία αθλήτρια του στίβου περπάτησε πάνω στην πασαρέλα φορώντας ένα λευκό κορμάκι, με αναφορά στην κλασική Ελλάδα ως μια άλλη “Αμαζόνα”, κερδίζοντας τον θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
πηγη-besdes.gr

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΡΗ-«Δεν βαριέμαι στο Dancing»

Η Χριστίνα Λαμπίρη πριν από μερικές ημέρες είχε αναφέρει στην εκπομπή της πως η πολίστρια Μαρία Τσουρή που φέτος συμμετέχει στο «Dancing with the stars», δείχνει να βαριέται.

Η Μαρία Τσουρή όμως δεν άργησε να απαντήσει στην παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η κούραση είναι πάρα πολύ μεγάλη και προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Αλλά αν βλέπει κάτι τέτοιο, θέλω να πω πως φυσικά και δεν ισχύει».

Πηγή: Real

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ-Asana TV


ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ-Φέτος έχει περισσότερο άγχος !

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου ήταν το απόγευμα της Τετάρτης η φετινή κριτής και η περσινή νικήτρια του «Dancing With The Stars», Έρρικα Πρεζεράκου.

«Προτιμώ τη θέση της διαγωνιζόμενης, γιατί δεν μπορώ να τη συγκρίνω με καμία άλλη. Αυτή η ενέργεια που νιώθεις, η χαρά και η δράση που σου δίνει ο χορός είναι κάτι άλλο. Χαίρομαι, όμως, που και φέτος ζω αυτή την ενέργεια του ''Dancing'', από άλλη πλευρά όμως» είπε η ίδια.

Όσον αφορά στου φετινούς διαγωνιζόμενους του «Dancing»: «Δεν είναι εύκολο πάντως να βαθμολογείς τα ζευγάρια που διαγωνίζονται με χαμηλή βαθμολογία. Εγώ έχω χωρίσει τα ζευγάρια σε δύο κατηγορίες: Σε αυτούς που έχουν γνώσεις χορού ήδη και τα πάνε καλά από την αρχή και σε αυτούς που δεν έχουν τόσες γνώσεις και καλές επιδόσεις όσο άλλα. Επιβραβεύω, όμως, την προσπάθεια σε όλους. Αν κάποιος δεν έχει κάνει προσπάθεια ούτε πρόβες και βλέπω ότι βαριέται, η βαθμολογία του θα είναι χαμηλή. Οπότε σε αυτή την περίπτωση ο βαθμός θα είναι διαφορετικός. Καταλαβαίνω, πάντως, τα ζευγάρια και τι προσπάθεια κάνουν όλη την εβδομάδα, γιατί τα είχα περάσει κι εγώ πέρυσι και ξέρω πώς είναι» δήλωσε η γλυκιά Έρρικα.

Σχετικά με τις αποχωρήσεις, είπε «Το επίπεδο γενικότερα είναι πάρα πολύ ανεβασμένο. Ακόμα και οι χορευτές, οι επαγγελματίες, δεδομένου ότι πέρυσι έδειξαν τις πολύ καλές τους επιδόσεις και τις ικανότητές τους, θα πρέπει φέτος να γίνουν ακόμα καλύτεροι κι εκείνοι. Όσο για τις αποχωρήσεις φέτος, έχω να πω ότι όντως είναι πολύ ανατρεπτικές. Δεν περίμενα να φύγει ούτε ο Νάσος την Κυριακή, αλλά ούτε και ο Γιώργος Χρανιώτης πριν από δύο εβδομάδες. Ήταν σοκ και για τους δύο. Κι έχω να πω επίσης ότι φέτος έχω πολύ περισσότερο άγχος στις αποχωρήσεις από αυτό που είχα πέρυσι. Έχω καταλάβει πολύ καλά μέχρι τώρα ότι ο κόσμος είναι εκείνος που θα αποφασίσει ποιος θα μείνει στο show. Έχει μεγάλη δύναμη».

Πηγή: yupi.gr

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η ΝΙΚΗ..ΚΑΙ Η ΝΗΣΤΕΙΑ!

Τα περισσότερα χρόνια μέχρι τώρα, την Μ.Εβδομάδα, νήστευα και θα συνεχίσω να νηστεύω. Από τότε που ήμουνα μικρή, το Πάσχα, το είχα συνδυάσει με την εκκλησία, τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, την Καλαμάτα και σαφώς με τη νηστεία. Και να μην θέλαμε δηλαδή, δεν μας άφηναν οι γονείς μας. Νηστεία, εξομολόγηση και μετάλαβη. Έτσι είναι η σειρά. Η Μ.Εβδομάδα είχε στέρηση φαγητού και περίμενα πως και πως την Ανάσταση για να φάμε όλα εκείνα που δεν χόραγε ούτε το ίδιο μας το στομάχι. Με τα χρόνια σταμάτησα να έχω και αυτή την εξάρτηση πια με το κρέας και κατέληξα να μην θεωρώ πια πως το καλύτερο μεσημεριανό τραπέζι είναι ένα αρνί στη σούβλα, αλλά ούτε και το θέαμα είναι το καλύτερό μου. Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας εδώ: http://www.queen.gr/Home/Editorial
 

Πηγή:Gossip-TV

ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΜΑΡΙΑ..

Γλίτωσε τα χειρότερα η Μαρία Τσουρή. Η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού χτύπησε στο δεξί χέρι, στη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού των πλέι οφ με τον Εθνικό για την Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών, και αρχικά εκφράζονταν φόβοι ότι δεν θα μπορούσε να ενισχύσει τις «ερυθρόλευκες» στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ, το οποίο θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας.
Μετά τον αγώνα η διεθνής γκολκίπερ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και έκανε ακτινογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας καθησύχασε άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάταγμα.

Πάντως, η έμπειρη τερματοφύλακας πονάει και γι' αυτό θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική τομογραφία, ωστόσο εξέφρασε την επιθυμία να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης των γυναικών.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ-Ετοιμάζει δική της εκπομπή;

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso" το απογευματινό lifestyle του Alpha το Σαββατοκύριακο θα περάσει στα χέρια της Σόφης Πασχάλη.
Έντονα ακούγεται στους διαδρόμους του καναλιού πως η Σόφη Πασχάλη ξεκίνησε τα δοκιμαστικά προκειμένου να αναλάβει χρέη παρουσιάστριας και όπως φαίνεται κέρδισε τις πρώτες εντυπώσεις . Τώρα, το μόνο που μένει είναι να τη δούμε μπροστά στο γυαλί.
ΠΗΓΗ-mpla-mpla.gr

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΡΗ-«Ο Παναγιώτης δεν μπορεί την δημοσιότητα»

Για τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, μίλησε η πολίστρια του Ολυμπιακού, Μαρία Τσουρή, στην εφημερίδα «Real News» και όχι μόνο.

«Θέλω να είναι δίπλα μου αλλά ο Παναγιώτης δεν μπορεί όλο αυτό που συμβαίνει με την δημοσιότητα. Όσο και να λέμε ότι δεν θέλουμε δημοσιότητα, αν έρθει από κοντά ξέρουμε ότι θα γίνει πανικός και δεν υπάρχει λόγος».

Επίσης δεν έκρυψε πως θα την ενδιέφερε η πρώτη θέση στο «Dancing» αλλά και η καρέκλα της Έρικας Πρεζεράκου στην κριτική επιτροπή, μαζί με μια μόνιμη θέση στην τηλεόραση:

«Θα το σκεφτόμουν. Δεν με ενδιαφέρει να υπάρχω στην τηλεόραση χωρίς λόγο, έτσι απλά για να βρίσκομαι».
ΠΗΓΗ=zougla,gr

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ-«Δεν με πειράζει να μην έρθει ένα παιδί»

Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλά για το θέμα οικογένεια-παιδιά και ξέρει καλά τι θέλει: «Η θεωρία μου δεν είναι να κάνω ένα παιδί. Είναι να βρω έναν σύντροφο η καλή σχέση με τον οποίο θα φέρει ένα παιδί. Δεν με πειράζει να μην έρθει ένα παιδί αν δεν είναι γραφτό», λέει
στο περιοδικό EΓΩ.
Η Έρρικα δήλωσε ότι δεν έχει γευτεί ποτέ την απόρριψη: «Στις ερωτικές σχέσεις δεν με έχει απορρίψει κάποιος. Τους άντρες με τους οποίους είχα σχέση τους ενέπνεα να με παντρευτούν. Πάντα μετά από ένα χρόνο σχέσης έρχονταν και μου έλεγαν “Θέλεις να ζήσουμε για πάντα μαζί;».
  ΠΗΓΗ-www.newstoday.gr

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ-Αυτή είναι η νέα εκπομπή της!

Η Ελένη είναι από τους ανθρώπους εκείνους που ψάχνεται πολύ. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην Γυμναστική που υπηρετεί χρόνια τώρα αλλά σε επιχειρηματικό επίπεδο. Αυτή την φορά η Ελένη Πετρουλάκη, αποφάσισε να επενδύσει στο Διαδίκτυο συνδυάζοντας την γυμναστική με τα κονέ που έχει κάνει χρόνια τώρα στην Show Biz.Τι θα κάνει; Θα παρουσιάζει από το σπίτι της εκπομπή γυμναστικής με καλεσμένους διάσημους φίλους της. Άλλωστε είναι γνωστό πώς στα γυμναστήρια της πολλές κυρίες, από μοντέλα μέχρι παρουσιάστριες και από ηθοποιούς μέχρι τραγουδίστριες εμπιστεύονται την εικόνα τους στην Ελένη. Η Γυμνάστρια σκέφτηκε πώς είναι καιρός να εκμεταλλευτεί τις επαφές της και προχώρησε στην δημιουργία ενός site που σε λίγο καιρό θα κάνει την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο...Κι επειδή δεν είμαστε καθόλου κομπλεξικοί εδώ στο gossip της ευχόμαστε καλή επιτυχία!
ΠΗΓΗ-www.gossip-tv.gr

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΛΟ ΚΑΡΙΕΡΑ!

Πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Στικούδη έκανε το πρώτο της video clip κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη. Η Κατερίνα οπτικοποίησε το νέο της προσωπικό τραγούδι με τίτλο «έξι εκατομμύρια» και όπως δήλωσε είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την σόλο καριέρα της. «Χαίρομαι πολύ που οι κριτικές είναι καλές, ο κόσμος το αγκάλιασε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και είμαι πολύ αισιόδοξη». Ωστόσο, η ίδια θεωρεί πως δεν τις ταιριάζουν τα νυχτερινά μαγαζιά, αφού δεν έχει τόσο μεγάλο ρεπερτόριο και θα αρκεστεί μόνο στα clubs.
Πηγή:Ok

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η ΕΛΛΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ Aesthe Beauty Institute!

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Aesthe Beauty Institute» όπου παρευρέθηκαν πολλές γνωστές παρουσίες.Μια ξεχωριστή και σέξυ παρουσία ήταν της Έλλης Αγγελιδάκη!
πηγη-yupi.gr

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΟΡΘΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ-'Το 'Real Housewives' δεν είναι προκλητική εκπομπή'

Την Ορθούλα Παπαδάκου φιλοξένησε στην εκπομπής της, η Χριστίνα Λαμπίρη το μεσημέρι της Τρίτης. Αφορμή για τη συζήτησή τους ήταν φυσικά το ριάλιτι "Real Housewives of Athens" ,στο οποίο συμμετέχει η γνωστή επιχειρηματίας, αλλά και οι αντιδράσεις που έχει προξενήσει. «Είμαι ευχαριστημένη με το σόου γιατί αυτό που βλέπω είμαι εγώ! Εμένα αυτό με νοιάζει, να βλέπω την Ορθούλα όπως είναι στην πραγματικότητα. Θεωρώ ότι δεν είναι προκλητικό, γιατί προβάλλεται η ζωή μας όπως είναι. Το αν θέλω εγώ να κάνω 4-5 δουλειές για να έχω αυτή τη ζωή, γιατί να ενοχλεί τον κόσμο; Ναι, συμφωνώ ότι δεν αντιπροσωπεύουμε το μέσο όρο της Ελληνίδας νοικοκυράς, αλλά δεν παύουμε να είμαστε νοικοκυρές. Ξέρω ότι όλοι περνάμε κρίση αυτή την περίοδο, το έχουμε νιώσει, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που θα βάλει το κεφάλι κάτω και θα μιζεριάσει. Είμαι άνθρωπος που θέλει πάντα να προσπαθεί για το καλύτερο. Να βλέπω τους φίλους μου και να διασκεδάζω μαζί τους. Όποιος δε θέλει να δει την εκπομπή, μπορεί να αλλάξει κανάλι, δεν τον αναγκάζει κανείς να τη δει. Υπάρχει πολύς κόσμος που τη βλέπει και περνάει καλά. Κι έχω να πω ότι εμείς είμαστε πιο λάιτ, σε σχέση με αυτά που γίνονται στο αντίστοιχο σόου στην Αμερική. Έχω γίνει φίλη με όλες τις κοπέλες, αλλά δε μπορώ να κρίνω και δε θέλω να τις κρίνω, για πράγματα και συμπεριφορές που προβάλλουν μέσω της εκπομπής. Αν εκείνες είναι ευχαριστημένες με τα δικά τους κομμάτια, εμένα δε μου πέφτει λόγος», είπε η Ορθούλα.
ΠΗΓΗ-www.freegossip.gr

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ > NITRO,Αύγουστος 2006


Photos of the Past-ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ και ΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ στις αρχές της καριέρας τους!


ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ-Sexy στο Ακρωτήρι Boutique!

Το Ακρωτήρι Boutique, καλωσόρισε τους θαμώνες του μ' ένα εντυπωσιακό opening party, δίνοντας για τέταρτη χρονιά, το σύνθημα για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου στην παραλιακή!Μια απο τις θαμώνες ήταν και η Σόφη Πασχάλη!
πηγή-Tlife.gr