Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ-Διδάσκει γιόγκα στην φιλενάδα της Ντορέτα Παπαδημητρίου!


Η γιόγκα είναι φιλοσοφία και αυτό το ξέρει καλά η Ντορέτα Παπαδημητρίου. Η γνωστή ηθοποιός ξεκινά την ημέρα της με ασκήσεις γιόγκα υπό την καθοδήγηση της καλής της φίλης Σόφη Πασχάλη. Στράφηκε εκεί γιατί θεωρεί ότι αυτό το είδος της εναλλακτικής γυμναστικής ταιριάζει απόλυτα στο μυϊκό της σύστημα και φυσικά αυτό την βοηθά να γεμίζει ενέργεια για αν αντέχει όλα όσα ακολουθούν κατά τη διάρκεια στης ημέρας.

Πηγή: Gossip Tv

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΡΗ-Θέλει τηλεοπτική εκπομπή

"Θέλω να παρουσιάσω μια εκπομπή στην τηλεόραση, αλλά να είναι κάτι που να μου ταιριάζει. Για παράδειγμα, μια εκπομπή μαγειρικής με ταξίδια, γιατί είναι κάτι που μπορώ να το κάνω και στη ζωή μου και μπορώ να το κάνω και στην τηλεόραση» είπε η Μαρία Τσουρή στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».

Η πολίστρια του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «DWTS», που την έκανε γνωστή στον κόσμο:

«Το DWTS σαν show μου λείπει, γιατί έχω γνωρίσει ανθρώπους εκεί, που θα ήθελα να τους βλέπω πιο συχνά. Θέλω να πάω μια Κυριακή να τους δω, όχι για να χορέψω, απλά για να τους δω. Θα ήθελα να δω την Ελεονώρα, τον Αργύρη και άλλα παιδιά».
ΠΗΓΗ-www.zougla.gr

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ>OUT OF LIMITS.Αύγουστος 1996

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ-Δεν υπάρχει Γάμος!

Για τη φημολογούμενη σχέση της με τον DJ Ρίκο αλλά και το μέλλον του «Mega Star» μίλησε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στικούδη στην τελευταία για φέτος εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη, «Επτά», στο STAR.

Η Κατερίνα Στικούδη θα παρουσιάσει τον φετινό διαγωνισμό των Playmate που θα προβάλει το STAR στις 8 Ιουνίου.

Η 26χρονη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, απαντώντας στη σχετική ερώτηση για τη φημολογούμενη σχέση της με τον με τον DJ Ρίκο, διευκρίνισε: «Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Είναι συνεργάτης και φίλος. Δεν ετοιμάζομαι να παντρευτώ. Όταν νιώσω την ανάγκη να μιλήσω για τα προσωπικά μου, θα σας πω».

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον της εκπομπής «Mega Star», αν και η ίδια πριν από λίγες μέρες είχε αποκαλύψει στην κάμερα ότι θα σταματήσει, τώρα ξεκαθάρισε: «Είχαμε ακούσει ότι θα σταματήσει. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Η εκπομπή μεταδίδεται 21 χρόνια. Θέλω να συνεχιστεί».

Η Κατερίνα είπε επίσης ότι αυτό το διάστημα ετοιμάζει δίσκο και το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Πηγή: Yupi.gr

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ-Λατρεύω την power yoga!

 Ποιο είδος άσκησης λατρεύει και ποιο σιχαίνεται η Ελένη Πετρουλάκη; «Την power yoga τη λατρεύω ενώ θυμάμαι πως το dance aerobic πάντα το έκανα με το ζόρι».
Πηγή: instyle

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ-Θέλω να ερωτευθώ..


Την κρυφή προσωπική της ζωή, το λόγο που ενέπνεε τους άντρες με τους οποίους είχε σχέση να την παντρευτούν και αν η οικονομική κρίση αφήνει χώρο να αναπτυχθούν μεγάλοι έρωτες, ήταν κάποια από τα θέματα που έθεσε το περιοδικό «Glam» στην Έρρικα Πρεζεράκου.

Γιατί τα Μέσα δεν έχουν ασχοληθεί με την προσωπική της ζωή; «Είναι επειδή δεν έχω! (γέλια). Γενικά, ενώ είμαι πολύ δυναμική και δραστήρια με τις δουλειές μου, αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν ότι είμαι πάρα πολύ ήσυχη και κάνω ήρεμη ζωή!», είπε η γνωστή πρωταθλήτρια.

Όταν ρωτήθηκε αν χρειάζεται για να δώσει ενέργεια σε μια σχέση πρέπει να ενθουσιαστεί, η κριτής του «DTWS2» απάντησε: «Οι άνθρωποι μέσα στην καθημερινότητά μας μπορεί να συναντήσουμε άλλους ανθρώπους που να αισθανθούμε ωραία πράγματα για εκείνους. Την ώρα που θα κοιτάξεις έναν άνθρωπο και μέσα σου θα παίζει το τραγούδι “Απόψε κάνεις μπαμ”, εκεί λες: “Αυτός είναι”. Είναι δύσκολο να συμβεί, αλλά επειδή μου έχει συμβεί στο παρελθόν να δω κάποιον και να μου… κοπούν τα γόνατα, πιστεύω ότι μπορεί να ξανασυμβεί. Το περιμένω!».

Η Έρρικα είχε πει: «Στις ερωτικές σχέσεις δεν με έχει απορρίψει κάποιος. Τους άντρες με τους οποίους είχα σχέση τους ενέπνεα να με παντρευτούν». Με αφορμή αυτή τη δήλωση η δημοσιογράφος τη ρώτησε πώς συνέβη αυτό: «Δεν εννοούσα κάτι τέτοιο, εγώ αυτό που ήθελα να πω είναι ότι είχα πάντα μεγάλες σχέσεις και παρεξηγήθηκε. Έχω βιώσει όλα τα συναισθήματα και το συναίσθημα της απόρριψης, είναι πολύ φυσιολογικό. Την απόρριψη μπορεί να τη βιώνεις και μέσα στην καθημερινότητα μιας σχέσης. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βιώσει απόρριψη μέσα σε μια σχέση. Γίνεται εγώ να είμαι η εξαίρεση;», εξήγησε.

Τέλος, η Έρρικα Πρεζεράκου υποστηρίζει ότι υπάρχει χώρος για μεγάλους έρωτες, παρά τη πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε: «Με όλα αυτά που συμβαίνουν θα συνειδητοποιήσουμε ότι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή δεν είναι ούτε τα χρήματα ούτε οι υψηλοί στόχοι, αλλά είναι το συναίσθημα, το τρόπος που συνδεόμαστε! Παλιά κάποιος μπορεί να έκανε αγώνα για να αγοράσει μια Τζάγκουαρ. Τώρα, μη έχοντας αυτήν την πιθανότητα, θα ασχοληθεί με το να “συνδεθεί” με έναν άλλον άνθρωπο. Σιγά-σιγά συνειδητοποιούμε ότι δεν είναι η ουσία της ζωής μας το χρήμα, αλλά πρέπει να κάνουμε και κοινωνικό έργο. Στο μέλλον πιστεύω ότι θα δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις!».

Πηγή: yupi.gr

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Σόφη Πασχάλη και Γιώργος Μητρόπουλος μαζί και ερωτευμένοι!

Όσο κι αν προσπαθούν να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή και να μην την παραδέχονται, η σέξι γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη και ο επιχειρηματία Γιώργος Μητρόπουλος (ο πρώην της Νατάσας Θεοδωρίδου), είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες.

Πρόσφατα βρέθηκαν στο Red Bull Cliff Diving World Series 2011 και δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τον φωτογραφικό φακό, που τους αποθανάτισε μαζί και αγκαλισμένους και προφανώς και ερωτευμένους.

 /www.kazantv.gr

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ-Δεν θα έκανα παιδί εκτός γάμου!

«Το παιδί μου θέλω να έχει σωστά πρότυπα», δηλώνει η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας για την πιθανότητα να κάνει παιδί εκτός γάμου.

«Νομίζω πως όχι. Το βρίσκω πολύ εγωιστικό, γιατί θα κάλυπτε τη δική μου ανάγκη για συντροφικότητα. Το παιδί μου θέλω να έχει σωστά πρότυπα. Δεν θέλω να γίνω μια μάνα που θα κρέμεται από τα παιδιά της. Ωστόσο δεν κατηγορώ τις γυναίκες που επέλεξαν να κάνουν παιδιά εκτός γάμου»

ΠΗΓΗ: People

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ-Η Πρόταση του Πετρέλη..


Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του «Μega Star» για τη φετινή σεζόν ήταν ο Θάνος Πετρέλης, ο οποίος είπε στην παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη «Ποια να συγκριθεί μαζί σου», αφιερώνοντας παράλληλα το νέο και πολύ επιτυχημένο του αυτό single σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό.

«Το αφιερώνω σε όλες τις γυναίκες। Είναι τραγούδι που έχει μόνο έρωτα» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, αποκαλύπτοντας πως το video clip που θα γυρίσει για το εν λόγω τραγούδι θα έχει μια και μοναδική πρωταγωνίστρια! Ωστόσο, δεν αποκλείεται αυτή να είναι η ίδια η Κατερίνα Στικούδη, αφού ο Θάνος Πετρέλης τής έκανε πρόταση στον αέρα.
/www.zougla.gr

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ-Δεν έχει κυτταρίτιδα


Για τις διατροφικές της συνήθειες μίλησε η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου αποκαλύπτοντας ότι καθημερινά πλέον τρώει γλυκά, πίτσες και σουβλάκια.

«Όσο έκανα αθλητισμό ήμουν πάντοτε σε κάποιο πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής από το οποίο ποτέ δεν έκανα γουρουνιές. Εδώ κι έναν χρόνο περίπου ο οργανισμός μου με ανέχεται. Σε καθημερινή βάση σχεδόν τρώω γλυκά, πίτσες, σουβλάκια, τα πάντα. Από το ένα άκρο που ήμουν πήγα στο άλλο και τον τελευταίο μήνα επανέρχομαι σιγά-σιγά στη διατροφή μου κι αρχίζω να ισορροπώ. Τώρα καταλαβαίνω πόσες τοξίνες έχουν όλα αυτά που τρώω». Ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως αν συνεχίσει να τρώει έτσι θα αποκτήσει κυτταρίτιδα. «Προς το παρόν δεν έχω καθόλου κυτταρίτιδα. Για το μέλλον όμως δεν ξέρω. Αν συνεχίσω να τρώω έτσι θα αποκτήσω πολύ σύντομα».

ΠΗΓΗ: People

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η ΕΡΡΙΚΑ..ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ;

Αυτό κι αν είναι είδηση… Μια απόγονος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη «κυκλοφορεί» στους δέκτες μας και αυτή δεν είναι άλλη από την Έρρικα Πρεζεράκου. Η Έρρικα μίλησε στο περιοδικό “People” για τον χαμό του παππού της, που την συγκλόνισε περισσότερο απ’ ό,τιδήποτε άλλο στη ζωή της: “Ο θάνατός του με συγκλόνισε και με σημάδεψε τόσο, ίσως περισσότερο και από τον χαμό του μπαμπά μου. Το σοκ ήταν πραγματικά τεράστιο. Νιώθω ευγνωμοσύνη επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ο παππούς μου. Θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε, αλλά είχα αυτόν, τον Βλαδίμηρο Κολοκοτρώνη!” 
www.politicsonline.gr

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ-Συναισθηματικό δέσιμο

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη σχέση της με την τηλεόραση, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τη βλέπει αποκλειστικά ως δουλειά.

«Αυτή τη στιγμή με την τηλεόραση συνδέομαι περισσότερο συναισθηματικά. Και στη θέση του κριτή μπήκα για συναισθηματικούς λόγους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είμαι ανοιχτή σε προτάσεις» τόνισε.

Πηγή: radar

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ-Το κόλπο για επίπεδη κοιλιά!


Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε! 'Έχω βρει το μυστικό για επίπεδη κοιλιά σε χρόνο dt!", λέει η Ελένη Πετρουλάκη!

Καλεσμένη στην κινηματογραφική εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη αυτή την Τετάρτη στο MTV, η σταρ του fitness, Ελένη Πετρουλάκη!

Η Ελένη αποκαλύπτει στο Γιώργο ότι εκτός από gym maniac είναι και σινεφίλ ,όταν της το επιτρέπει φυσικά το πολυάσχολο πρόγραμμά της.

"Είχα πολύ άγχος στην τελευταία μου εγκυμοσύνη αλλά τελικά τα κατάφερα και τα έχασα όλα τα κιλά που πήρα. Τώρα έχω 14 % λίπος!", δήλωσε η Ελένη. Η ίδια όμως, αποκαλύπτει και το πώς διατηρεί ζωντανή τη σχέση της με τον Ίλια Ίβιτς δυνατή αλλά και πόσο την ενδιαφέρει να είναι fit για τον άντρα της: "

Το μυστικό της επιτυχίας για έναν γάμο δεν υπάρχει. Θέλει συνεχή προσπάθεια για να κρατάς κάθε μέρα τη σχέση ζωντανή. Εγώ πάντως γυμνάζομαι πρώτα για μένα, μετά για τον άντρα μου και μετά για τους άλλους. Πλέον με τον Ίλια υπάρχει αλληλοεκτίμηση, σεβασμός και κοινή πορεία για το μέλλον. Στον Ίλια θαυμάζω το ότι μπορώ να στηριχτώ πάνω του. Κρατάει πάντα τον λόγο του". Φυσικά η θρυλική γυμνάστρια μοιράζεται με τους τηλεθεατές μοναδικά τρικ για ένα καλοκαιρινό σώμα σε φόρμα: πέντε γεύματα την ημέρα, ένα γερό πρωινό με παραλλαγές στο περιεχόμενό του, ένα πολύ καλό μεσημεριανό και προς το βράδυ σχεδόν τίποτα.

Στο τέλος όμως αποκαλύπτει: «έχω βρει το πιο γρήγορο κόλπο για να αποκτήσει κανείς επίπεδη κοιλιά, είναι τόσο απλό που δεν το φαντάζεστε!». Στην ίδια εκπομπή φιλοξενείται βίντεο από το backstage της τελετής «Οι Γυναίκες της Χρονιάς» του περιοδικού Life & Style, που κάλυψε ο Γιώργος Σατσίδης με αποκλειστική συνέντευξη της "Ωραίας Ελένης".

Η βραβευμένη ως τηλεοπτική προσωπικότητα της χρονιάς δίνει μια απολαυστική συνέντευξη στον Γιώργο, που θα συζητηθεί

www.inews.gr




ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ-«Ο στίβος ήρθε και κούμπωσε στον τρόπο ζωής που εγώ ήθελα να κάνω»

Για τη σχέση της με τον στίβο, τον οποίο ξεκίνησε στα 25 της χρόνια, και τον πρωταθλητισμό μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου. «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι πειθαρχώ απέναντι στον στίβο, ίσα-ίσα που ο στίβος ήρθε και κούμπωσε στον τρόπο ζωής που εγώ ήθελα να κάνω. Μέχρι τότε είχα μια έντονη ζωή, ενώ η πραγματικότητά μου ήταν να κοιμάμαι νωρίς να μην ξενυχτάω. Δεν έπινα αλκοόλ, δεν έχω καπνίσει ποτέ. Και τώρα, που έχω σταματήσει να αθλούμαι, προτιμώ να κάθομαι σπίτι». Πηγή: Radar

ΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ-Μια νύχτα στο Romeo..

Μια νύχτα γεμάτη κέφι και διασκέδαση πέραση η πάντα λαμπερή Έλλη Αγγελιδάκη στο Romeo παρέα με άλλα γνωστά ονόματα της showbiz αλλά και αθλήτριες όπως η Πηγή Δεβετζή (φωτο)
ΠΗΓΗ-Yupi.gr

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ-Με άδειασαν!

H Σόφη Πασχάλη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» για το τέλος της συνεργασίας τους, με την εκπομπή του Χαριτάτου – Καραμέρου, δηλώνοντας: «Νιώθω ότι με άδειασαν και δεν θέλω να ξεκατινιαστώ. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες».
πηγη-www.myworld.gr

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Μαστροκώστα - Δέλλας: Με ποιους διασκέδασαν!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας το περασμένο Σάββατο βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου διασκέδασαν μέχρι πρωίας. Σύμφωνα με το περιοδικό ''HELLO'', το γνωστό ζευγάρι δεν ήταν μόνο, αφού μαζί τους ήταν και οι παίκτες της ΑΕΚ.

Ο λόγος της συνάντησής τους αυτής; Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, του πρώτου τίτλου μετά το 2002 για την Ένωση. Στο τραπέζι τους μάλιστα, είχαν και την κούπα!
ΠΗΓΗ
http://pulse.gr/

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ..ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ!!






Ο σκύλος εκτός από υπέροχη συντροφία, είναι και μια ωραιότατη γυμναστική. Εκτός από τις μακρινές βόλτες λοιπόν που θέλει καθημερινά μπορεί να γίνει και ο ιδανικός παρτενέρ για να ξεκινήσεις χορό, να διασκεδάσεις και να γυμναστείς.
"Είναι απίστευτα διασκεδαστικό και το κατοικίδιό σου θα ξετρελαθεί, ενώ παράλληλα θα κάψεις πολλές πολλές θερμίδες" εξηγεί η Χριστίνα Πάζιου που μας δείχνει φιγούρες με τον αγαπημένο του σκύλο τον Αμπνούλ.

TI ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ
Δεν πρόκειται για κανένα ακριβό σπορ, ούτε χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο εξηζητημένο αξεσουάρ. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι:

- Ο αγαπημένος σου σκύλος σε φόρμα

-Ένα cd player για να παίζεις μουσική

- Άνετα ρούχα και παπούτσια που δεν γλιστράνε

- Λιχουδιές για να επιβραβεύεις το σκύλο σου κάθε φορά που χορεύει σωστά

STEP BY STEP
"Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ο χορός χαρίζει στο κατοικίδιό μας μακροζωΐα, χαρά, ενισχύει την ακοή του, τον δένει πιο πολύ με τον ιδιοκτήτη του, δυναμώνει το μυικό του σύστημα και αυξάνει πολύ την αντοχή του!" εξηγεί η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου!

Η διαδικασία είναι απλή. Όσο περισσότερο ασχολείσαι με τον σκύλο σου, τόσο πιο συνηθισμένος θα είναι σε χορευτικές φιγούρες που θα εντυπωσιάσουν. "Με καλή διάθεση και θετική ενέργεια, μπορείς να μάθεις χορό μόνη σου στο σπίτι, βάζοντας τη μουσική που σου αρέσει και παρασέρνοντας το κατοικίδιο, ώστε να χορέψει μαζί σου στο ρυθμό της μουσικής!" τονίζει η Χριστίνα!

O Παγκόσμιος Οργανισμός χορού Σκύλων περιγράφει τα βήματα για να μάθεις χορό στο σκύλο σου:
1. Πρώτα πρέπει να βεβαιωθείς πως ο γλυκός σου σκύλος έχει μάθει τις βασικές εντολές που πρέπει να ξέρει κάθε σκυλάκι. “Κάτσε”, “Μείνει”, “Κάτω”, “Περίμενε” είναι οι βασικές εντολές που πρέπει να γνωρίζει ο σκύλος σου

2. Διάλεξε πολύ προσεκτικά τη μουσική. Επειδή θα χρειαστεί λίγη υπομονή και χρόνο με το σκύλο σου, φρόντισε να αγαπάς πολύ τη μουσική στους ήχους της οποίας θα χορεύεις.

3. Μπορείς να ετοιμάσεις τις κινήσεις και τις φιγούρες που θα εκτελέσεις μαζί με το σκύλο σου ακόμη και χωρίς τη μουσική. Βέβαια αν σε βολεύει μουσική και κινήσεις παράλληλα ακόμη καλύτερα. Κάθε φορά που θα τα καταφέρνει απλά τον επιβραβεύεις με μια ζεστή αγκαλία και μια λιχουδιά, όπως ακριβώς και στην εκπαίδευση για συμπεριφορά.

4। Είσαι έτοιμη για γυμναστική। Η Χριστίνα Πάζιου, μαζί με τον πανέμορφο Αμπντούλ χορεύουν για εσένα διαφορετικά είδη χορού. Διάλεξε εκείνο που σου αρέσει. "Σου υπόσχομαι ότι θα νιώσεις μια συναρπαστική εμπειρία! Δοκίμασέ το όπως κι εγώ και ακολούθησε σημαντικές οδηγίες!" αναφέρει η Χριστίνα!
ΠΗΓΗ
www.tlife.gr/

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ > ΜΑΧ,Φεβρουάριος 1997


ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ-W.I.N GIRL!

ΤΗΣ ΠΑΕΙ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΦΗΣ!
ΦΩΤΟ ΑΠΟ
www.queen.gr

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΡΗ-Πυρ, Τσουρή και θάλασσα...

Είναι ωραία η ζωή του εργένη, δεν σκέφτομαι το γάμο», σχολίασε σε συνέντευξή της η Μαρία Τσουρή. Οπότε υπάρχουν ακόμα ελπίδες για τους ελεύθερους...
Πυρ, Τσουρή και θάλασσα...

Η πολίστρια του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "PresentDay". Διαβάστε μερικές από τις ατάκες της που ξεχωρίζουν:

**«Είμαι πολύ αυθόρμητη για την τηλεόραση, αλλά θα ήθελα να κάνω
μια εκπομπή με συνεντεύξεις από ήρωες της καθημερινότητας»

**«Θέλω ο άνδρας να έχει χιούμορ, να είναι έξυπνος και να έχει
ενδιαφέροντα. Ο Παναγιώτης τα έχει όλα και είναι και κούκλος!»

**«Μελέτη κι Αγγέλου τα φαβορί για την κορυφή στο Dancing»

πηγη-www.sportdog.gr

Ο ΚΑΛΑ.. ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ!


Η εντυπωσιακή της εμφάνιση είναι αρκετή, ώστε στο πέρασμά της να ξεκινούν πλήθος σχολίων! Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη που ποτέ μέχρι τώρα δεν απασχόλησε τα Μέσα εξαιτίας της προσωπικής της ζωής.Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που έχουν αναρωτηθεί πολλάκις για το πώς ένα τόσο όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι γίνεται να είναι μόνο του!

Η απάντηση λοιπόν έρχεται από την “Espresso”, που σύμφωνα με δημοσίευμά της, η sexy Κατερίνα είναι ερωτευμένη, παρά το γεγονός ότι κάθε φορά που τη ρωτούν κάτι σχετικό, καταφέρνει πάντα και ξεγλιστρά.

Όσο για τον τυχερό; Είναι ο DJ Rico (το πραγματικό του όνομα είναι Βαγγέλης Σερίφης), ένας επιτυχημένος μουσικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, που συμμετέχει και στους ΝΕΒΜΑ.

«Ο DJ Rico είναι δικός της άνθρωπος! Στην Κατερίνα αρέσει πολύ η συντροφιά του, αλλά και οι συζητήσεις που κάνουν γύρω από τη μουσική…», λέει στην “Espresso” άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού।
ΠΗΓΗ-www.protothema.gr/

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΜΑΜΑ ΞΑΝΑ Η ΑΛΕΚΑ;

Γονείς για τρίτη φορά και μάλιστα πολύ σύντομα θα γίνουν η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτραγκ Στογιάκοβιτς. Δείτε ένα μίνι αφιέρωμα στην… πολυβραβευμένη σύζυγο του «Πέτζα».

Μαμά ξανά, η Αλέκα Καμηλά! (ΦΩΤΟ)
Και λέμε πολυβραβευμένη, καθώς όσο καιρό ο Στογιάκοβιτς διαπρέπει στα παρκέ του ΝΒΑ, η Αλέκα κάνει την δική της καριέρα στα περιοδικά της Αμερικής ως η πιο όμορφη σύντροφος μπασκετμπολίστα. Μάλιστα, πρόσφατα ψηφίστηκε ως η τρίτη πιο ωραία σύζυγος παικτών του ΝΒΑ, ενώ παλιότερα είχε βρεθεί σε σχετική λίστα με τις 25 πιο όμορφες WAGs του κόσμου.

Μάλιστα, οι διακρίσεις της θα ήταν και περισσότερες αν συνέχιζε την καριέρα του μοντέλου, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην οικογενειακή ζωή.

Όσον αφορά την τρίτη της γέννα, το πρώην μοντέλο και ο διάσημος μπασκετμπολίστας στα μέσα Ιουνίου θα κρατούν αγκαλιά το τρίτο τους παιδάκι και το χαρμόσυνο νέο ξάφνιασε πολλούς, αφού κανείς δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη της Αλέκας। Το ζευγάρι έχει άλλα δύο παιδιά, τον 7χρονο Αντρέι και την 5χρονη Μίλα.
ΠΗΓΗ-स्पोर्त्दोग.gr

ΓΙΑΝΝΑ ΝΤΑΡΙΛΗ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1996

ΓΩΓΩ-ΦΩΦΗ..ΠΡΟΒΛΗΜΑ;


Σχόλια έχει προκαλέσει η στάση της Γωγώς Μαστροκώστα απέναντι στη συμμετοχή της αδερφής της Φώφης στο «Real Housewives of Athens».

Η γυμνάστρια όχι μόνο αποφεύγει να εκφέρει άποψη για την παρουσία της Φώφης στο πρότζεκτ του ΑΝΤ1, αλλά τον τελευταίο καιρό κρατά αποστάσεις και από την ίδια, θέλοντας να μείνει ανέπαφη από τον απόηχο του ριάλιτι το οποίο τη βρίσκει κάθετα αρνητική.

Σύμφωνα με το περιβάλλον τους, η Γωγώ αν και σέβεται το γεγονός ότι η αδερφή της έχει την ανάγκη να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες της και την επικροτεί γι’ αυτή της την προσπάθεια, διαφωνεί με τον τρόπο που επέλεξε, κυρίως γιατί για λίγη παραπάνω δημοσιότητα δε δίστασε να ξεπουλήσει την προσωπική της ζωή.

Η Γωγώ που ξεχωρίζει για τη διακριτικότητα της, από τις εποχές ακόμα που οι σχέσεις της γέμιζαν πρωτοσέλιδα, θεωρεί απαράδεκτο η Φώφη να εκθέτει την οικογένεια της και να εκτίθεται, αντί να αγωνίζεται για να δώσει λύσεις στα προσωπικά της προβλήματα, αλλά και να ωφεληθεί ασχολούμενη με πολύ πιο δημιουργικά πράγματα.

Όπως λέγεται μάλιστα αντίθετη με τα τηλεοπτικά της… κατορθώματα και τα ξεκατινιάσματα στα οποία επιρρίπτεται με μανία, η κ. Δέλλα πλέον, της απαγόρευσε την οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπο της, ενώ απέρριψε την πρόταση της παραγωγής να κάνει γκεστ εμφάνιση στην παρουσίαση του πρώτου τραγουδιού της «Real Housewife».

Ωστόσο αυτοί που ξέρουν καλά τις δυο αδερφές μιλούν για σύννεφα στις σχέσεις τους από πριν αποφασίσει η Φώφη να πάρει μέρος στο ριάλιτι, προσδιορίζοντας την περίοδο, τότε που η Γωγώ ταλαιπωρούταν με την περιπέτεια της υγείας της.

Η Φώφη δεν είχε σταθεί ιδιαίτερα στο πλευρό της γυμνάστριας κάτι το οποίο της κόστισε και που για κάποιους της το ανταποδίδει.

Οι πληροφορίες θέλουν πάντως λόγω του ριάλιτι η Γωγώ να έχει απομακρυνθεί και από την κολλητή της Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία αποτελεί το… δεκανίκι της Φώφης μέσα στο παιχνίδι।

ΠΗΓΗ-स्तिफोरा.gr

ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΙΟ;


Καλεσμένη στην εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου «Σκάι Life», η Ελένη Πετρουλάκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη θέληση που πρέπει να έχει μια γυναίκα, για να καταφέρει να μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση, τονίζοντας πως: «Χρειάζεται θετική σκέψη, να το πιστεύεις πολύ».

Η Ελένη, η οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της τέσσερις κόρες, δεν λέει όχι σε ακόμα ένα παιδί και μάλιστα στην ερώτηση αν επιθυμεί να αποκτήσει και έναν γιο εκείνη απαντά: «Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει»

ΠΗΓΗ-जौगला.gr

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΜΙΑ..ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΡΙΚΑ!

Την περασμένη Πέμπτη η Έρρικα Πρεζεράκου βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο και έκανε τη βόλτα της στην περιοχή του Κολωνακίου. Ντυμένη casual total black με καφέ μπότες αφού έκανε τις βόλτες της χαζεύοντας τις βιτρίνες των καταστημάτων, σταμάτησε για να απολαύσει τον καφέ της σε καφετέρια της περιοχής. Άλλωστε είχε ανάγκη αν χαλαρώσει καθώς έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα.
Πηγή:ok

Η ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ!

Η γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη θα φιλοξενηθεί στο «ΣΚΑΪ Life» την Τρίτη 17 Μαΐου στις 15.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η Ελένη Πετρουλάκη μιλά στην Εύα Αντωνοπούλου για την καθημερινότητά της με τέσσερα παιδιά, αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια.
ΠΗΓΗ-www.tvcontrol.gr

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

SPECIAL OLYMPICS! Η ΟΡΘΟΥΛΑ..ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!


H επίσημη παρουσίαση της στολής των Special Olympics – ΑΘΗΝΑ 2011, έγινε χθες το απόγευμα σε μια λαμπερή τελετή με δεκάδες επώνυμους, προσκεκλημένους στο Golden Hall. Την ειδική ενδυμασία παρουσίασαν ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και αθλητές, σε ένα ξεχωριστό Freestyle Catwalk με παρουσιάστρια την Χριστίνα Λαμπίρη. Μεταξύ των καλεσμένων και η Ορθούλα Παπαδάκου!
ΠΗΓΗ-www.tlife.gr

Η ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ..Στις Γυναίκες της Χρονιάς!


Η Ελένη Πετρουλάκη ήταν μία από τις ωραιότερες παρουσίες στα βραβεία “Γυναίκες της χρονιάς” του περιοδικού Life&Style.
Η όμορφη γυμνάστρια επέλεξε να φορέσει ένα κιτρινοπράσινο μακρύ φόρεμα από την καλοκαιρινή κολεξιόν του Roland Mouret (€2.040) συνδυασμένο με μπορντό clutch bag.
Όπως θα δεις στη δεύτερη photo, η Ελένη επέλεξε να φορέσει το φόρεμα ανάποδα, βάζοντας το βαθύ ντεκολτέ στην πλάτη της και πραγματικά πιστεύουμε πως η επιλογή της ήταν πολύ καλή!
πηγη-http://www.thetrendreport.gr

Ελένη Πετρουλάκη: Βρίσκεται κοντά στα παιδιά

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει αδυναμία στα παιδιά, όχι μόνο στα δικά της αλλά και σε όλου του κόσμου. Η γυμνάστρια εδώ και οχτώ χρόνια είναι στο πλευρό των παιδιών του ΠΙΚΠΑ Βούλας. Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ελένη Πετρουλάκη επισκέπτεται τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ με την πρώτη ευκαιρία και περνάει αρκετές ώρες μαζί τους. Μάλιστα με δική της πρωτοβουλία λανσάρονται μπλουζάκια και τα έσοδά τους πηγαίνουν σε αυτά τα παιδιά. Τέλος, η γυμνάστρια φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον μικρό Γιάννη, αφού είναι δίπλα του από την πρώτη μέρα που ήρθε στον κόσμο.
Πηγή: Ok

Η ΓΩΓΩ ΣΕΞΥ ΣΤΙΣ "ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ"


Η Γωγώ Μαστροκώστα φόρεσε μάξι τουαλέτα με διακοσμητικά κρύσταλλα στο λαιμό και στους ώμους (οι γνωστές τονισμένες επωμίδες που μας απασχόλησαν πολύ τις τελευταίες σεζόν). Συνδύασε με εντυπωσιακό clutch γεμάτο κρύσταλλα.
ΠΗΓΗ-Tlife.gr

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ-Πως διατηρεί άψογη την Σιλουέτα της!

Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλά στην Αναστασία Μοίρα για το τεύχος SHAPE Απριλίου και αποκαλύπτει πως διατηρεί αψεγάδιαστη τη σιλουέτα της.


 Τώρα αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις ένα σώμα ζηλευτό σαν αυτό της νικήτριας του περσινού Dancing with the stars και φετινής κριτή του σόου, δεν έχεις παρά να διαβάσεις τι αποκάλυψε η Έρρικα στην συνέντεξη που παραχώρισε στο τεύχος του SHAPE Απριλίου.

Εσύ είσαι μια όμορφη γυναίκα. Το νιώθεις;
«Νιώθω όμορφα με τον εαυτό μου. Πιστεύω όμως ότι περισσότερο αποτυπώνομαι στο μυαλό των άλλων ως προσωπικότητα, ως χαρακτήρας και όχι για την εμφάνισή μου».

Είχες πάντα όμορφο σώμα;
«Είχα πάντα ένα αθλητικό σώμα. Δε θυμάμαι να προσέχω το βάρος μου, όμως, επειδή συνήθως έτρωγα περισσότερο απ' όσο θεωρούσα επιτρεπτό, κατανοούσα ότι ο μεταβολισμός δε θα μου κάνει για πάντα το χατίρι. Ευτυχώς, βρήκα την άσκηση και έτσι τον διατηρώ εγώ σε φόρμα».

Τι συμβουλεύεις τις γυναίκες που προσπαθούν να χάσουν βάρος και να αρχίσουν να γυμνάζονται, αλλά δεν τα καταφέρνουν;
«Να εστιάσουν στο να είναι ευτυχισμένες, να κάνουν πράγματα που τους δίνουν χαρά, να απελευθερωθούν από το να προσπαθούν διαρκώς να αποδείξουν την αξία τους στους άλλους. Οι άλλοι μάς αποδέχονται, όταν αποδεχόμαστε εμείς αρχικά τον εαυτό μας».

Είναι δυνατόν να διατηρείς σωστό βάρος χωρίς να στερείσαι τη γευστική απόλαυση;
«Δεν είναι πάντως αδύνατο. Η δική μου πρόταση είναι μικρά γεύματα ανά 3 ώρες, πολύ νερό, Replayce και πολλές αγκαλιές».

Τo Replayce είναι δικό σου δημιούργημα. Πώς γεννήθηκε η ιδέα;
«Το 2004 ξεκίνησα μια έρευνα-μελέτη για το πώς μπορεί ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης να συνδυάζεται με θετικά συναισθήματα όπως χαρά, διασκέδαση, σύνδεση. Το αποτέλεσμα αυτής της μελέτης ήταν το Replayce. Στα ελληνικά θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως αναπλαισίωση μέσα από το παιχνίδι και να περιγραφεί ως ένα καινοτόμο παιδαγωγικό σύστημα άθλησης το οποίο πραγματοποιείται μέσα από 3.000 διαφορετικές ευχάριστες δραστηριότητες. To Replayce διαφοροποιείται σαν εναλλακτική γυμναστική μιας και κάθε μάθημα αποτελεί μια έκπληξη. Για μιάμιση ώρα που διαρκεί το μάθημα έχεις την αίσθηση ότι παίζεις, ενώ στην πραγματικότητα παρακολουθείς ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης».

Τα μικρά της μυστικά:
*Για τη φροντίδα της ομορφιάς μου επιλέγω φυσικά προϊόντα. Επίσης, πίνω πολύ νερό, αφού αφού έχω διαπιστώσει ότι η εκ των έσω ενυδάτωση κάνει το δέρμα πιο λαμπερό.
* Το Replayce είναι τόσο χαρούμενο και αποτελεσματικό που μπορεί να βοηθήσει κάποιον να κάνει την άσκηση συνήθειά του.
ΠΗΓΗ- www.shape.gr

ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ..ΧΡΙΣΤΙΝΑ!

Εγκεφαλικό κόντεψαν να πάθουν οι άντρες τόσο στο πλατό όσο και αυτοί που παρακολουθούσαν την εκπομπή Κόντρα Ξύρισμα με το Δημήτρη Μάρκο. Καλεσμένη ήταν εκεί η σέξι γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου, η οποία έδειξε ασκήσεις που ανεβάζουν τη λίμπιντο και αυξάνουν τη σεξουαλικότητα του κάθε ανθρώπου.
ΠΗΓΗ-www.markos.tv

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ!

Αφιερωμένη σε αυτό που κάνει χρόνια τώρα, η Ελένη Πετρουλάκη φροντίζει πάντα να αναζητά το καινούριο και να προτείνει λύσεις που θα μας κάνουν να ασχοληθούμε περισσότερο με την φυσική μας κατάσταση και την υγεία μας.

Από χθες λοιπόν,  η επαγγελματική της οικογένεια απέκτησε κι άλλο ένα παιδάκι, διαδικτυακό αυτή την φορά. Το www.asanatv.gr είναι από την Δευτέρα  9/5 στον αέρα και η Ελένη μας μιλάει για αυτό: «Αυτό το site είναι μια ιδέα που «έπαιζε» στο μυαλό μας τα τελευταία 2 χρόνια. Δουλέψαμε για αυτό σκληρά 10 μήνες τώρα και είμαι χαρούμενη που ξεκινήσαμε. Είναι το πρώτο διαδικτυακό κανάλι για fitness στην Ελλάδα. Ήθελα να το κάνω γιατί έβλεπα την ανάγκη του κόσμου να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν την υγεία και το σώμα του και δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο και θεωρώ πως για τις μέρες που ζούμε είναι ο πιο ανέξοδος τρόπος να ενημερωθείς.»

Μας περιγράφει όμως και το τι θα βρούμε μέσα στο site: «Θα βρείτε gadget τα οποία θα σας βοηθούν να μετρήσετε τις θερμίδες που καταναλώσατε μέσα στην μέρα, αλλά και τι ελλείψεις σε βιταμίνες μπορεί να έχετε με βάση την διατροφή που κάνετε, personal training, θα έχει διαγωνισμούς με δώρα, ταξίδια, σεμινάρια, εκδηλώσεις, υγιεινές συνταγές, συζητήσεις με γιατρούς και ειδικούς και 2 εβδομαδιαίες εκπομπές. Την πρώτη θα την παρουσιάζει σύντομα η Γιολάντα Διαμαντή και θα αφορά θέματα υγείας και την δεύτερη θα την παρουσιάζω εγώ, θα ονομάζεται Fit Stars και θα ασχολείται με την διατροφή και το fitness των celebrities του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας. Γενικότερα όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές έχουν γίνει αποκλειστικά για το site και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτές.»
ΠΗΓΗ-STYLISTA.GR

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ-Καναλάρχισσα!

«Καναλάρχισσα» η Ελένη Πετρουλάκη. Η «Ms Power Yoga» ετοίμασε το δικό της κανάλι στο Διαδίκτυο. Από την ερχόμενη Δευτέρα μπαίνοντας κάποιος στο Internet και ακολουθώντας κατά γράμμα οδηγίες και συμβουλές της, ένα είναι το σίγουρο: ότι δεν θα αναγνωρίζει σε λίγο καιρό το σώμα του!
    
«Τη Δευτέρα ξεκινάει το Asana TV. Εγώ θα έχω μια εκπομπή ονόματι «Feet stars» με ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους να μιλάνε για τη διατροφή τους, τη γυμναστική τους και διάφορα άλλα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη φυσική κατάσταση” μας λέει η δημοφιλής γυμνάστρια.
«Καθημερινά θα υπάρχουν προγράμματα διατροφής και γυμναστικής, στα οποία θα μιλούν ειδικοί και θα δίνουν τις δικές τους συμβουλές. Το ετοίμαζα σχεδόν ένα χρόνο. Εχουμε κάνει δικές μας παραγωγές βίντεο. Είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο κόσμος που δεν μπορεί να πάει στο γυμναστήριο θα έχει τη δυνατότητα να κάνει γυμναστική από τον χώρο του σπιτιού του, να ενημερώνεται πάνω σε θέματα υγείας, διατροφής, γυμναστικής, ομορφιάς και πολλών ακόμα».
Η Ελένη Πετρουλάκη αυτό που επιθυμεί λίγες ημέρες πριν από τη λειτουργία του καναλιού είναι ο κόσμος να το αγαπήσει, γιατί είναι κάτι που -όπως υποστηρίζει- θα βελτιώσει τη ζωή του και θα την κάνει ακόμα καλύτερη. Αλλωστε, όπως δηλώνει, δεν στοιχίζει τίποτε, αφού είναι εντελώς δωρεάν.
Μπαίνοντας λοιπόν στο www.asanatv.gr , κάθε επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να μάθει τα πάντα γύρω από τη γυμναστική, τη σωστή διατροφή, αλλά και την ομορφιά. Και βέβαια όλα αυτά με την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη.
πηγη-espresso news

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ-Αποκάλυψε το μεγάλο της έρωτα!

Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η "εκρηκτική" Κατερίνα Στικούδη. Πιο σέξι δε γίνεται όπως θα δείτε και μόνοι σας!  Όσον αφορά στις σχέσεις της με τους άντρες είπε ότι δεν είναι απλησίαστη, ενώ αποκάλυψε και τον έρωτα της ζωής της: «Θέλω τον άνδρα κυνηγό, να με προσεγγίσει, χωρίς αυτό να είναι ένα σφηνάκι ή το τηλέφωνό του σε ένα χαρτί. Θέλω να νιώσω ότι είναι άντρας, αλλά όχι μάγκικα, έξυπνα».
Δεν δίστασε να παραδεχτεί πως για έναν άντρα έχει κάνει τη διαδρομή Αθήνα- Λάρισα και Λάρισα- Αθήνα αυθημερόν, ενώ γι' αυτήν ένας άντρας ταξίδεψε για μία μόνο ημέρα στην Κίνα, προκειμένου να την στηρίξει στο διαγωνισμό «Μις Κόσμος», λέγοντας: «Ήταν μεγάλος έρωτας».
ΠΗΓΗ-www.markos.tv

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΡΗ-Θα άλλαζε κάτι πάνω της;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, η Μαρία Τσουρή μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν υπάρχει κάτι που δεν της αρέσει στο σώμα της και αν θα έκανε μια επέμβαση, για να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση.

Μιλώντας, λοιπόν, στο περιοδικό «Glam», δήλωσε: «Μου αρέσει ο εαυτός μου όπως είναι. Θεωρώ λάθος να βλέπεις κάποιον άλλο άνθρωπο και να λες: ''Θέλω να γίνω όπως αυτός''. Ακόμα και τα ελαττώματά μας δείχνουν τη διαφορετικότητά μας. Και η ομορφιά, άλλωστε, είναι τελείως υποκειμενική».
ΠΗΓΗ-Zougla.gr

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ-"Καλύτερα να τρώμε τις θερμίδες.κι όχι να τις πίνουμε"

Η Σόφη Πασχάλη δίνει ένα πλήρες μενού διατροφής και ασκήσεων που θα μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από τις πασχαλινές διατροφικές υπερβολές:«Το ευτύχημα είναι ότι το βάρος που παίρνεις την περίοδο των γιορτών δεν προλαβαίνει να μετατραπεί σε λίπος, εκτός κι αν συνεχίσεις να τρως τις ίδιες ποσότητες και στην ίδια συχνότητα. Έτσι, η καλύτερη λύση είναι η άμεση αλλαγή της διατροφής σε συνδυασμό με αερόβιες ασκήσεις» εξηγεί η γνωστή γυμνάστρια.«Είναι καλό, λοιπόν, για μία εβδομάδα να γυμναζόμαστε καθημερινά για τριάντα πέντε λεπτά συνεχόμενα στον διάδρομο ή στο ποδήλατο. Οι αερόβιες ασκήσεις μάς βοηθούν περισσότερο να αποβάλλουμε τις τοξίνες. Αμέσως μετά μπορούμε να κάνουμε ασκήσεις κοιλιακών και γλουτών για σύσφιγξη». Το διατροφικό μενού  πρέπει να περιλαμβάνει περισσότερα γεύματα.«Η μέρα μας πάντα να ξεκινάει με ένα καλό πρωινό, το οποίο συστήνω να είναι γάλα με δημητριακά φυτικών ινών που βοηθάνε στον μεταβολισμό. Το δεκατιανό μπορεί να είναι είτε ένα φρούτο είτε ένα τοστ ανάμεικτο. Οι μεσημεριανές επιλογές πρέπει να περιλαμβάνουν μόνο ψητό κρέας (π.χ. κοτόπουλο) που μπορούμε να συνδυάσουμε με σαλάτα, η οποία όμως θα είναι και το δείπνο μας» τονίζει.«Επιπλέο βοηθάει να πίνουμε πολύ νερό και χυμούς. Προτείνω έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι και όχι ανάμεικτους. Είναι προτιμότερο να τρως φρούτα παρά να τα καταναλώνεις σε χυμό. Καλύτερα δηλαδή να τρώμε τις θερμίδες και όχι να τις πίνουμε».Πηγή: ΟΚ!

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ!-Γιάννα Νταρίλη

Άρχισε την καριέρα της στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και μέσα σε λίγους μήνες έγινε μία από τις πιο περιζήτητες τηλεγυμνάστριες! Έκανε καριέρα ως μοντέλο, πέρασε από πολλές εκπομπές και δοκίμασε την τύχη της και ως ηθοποιός καθώς η προσωπική της ζωή έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο. Το 2005 επέστρεψε στην Αμερική απ' όπου και κατάγεται αλλά έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές.
πηγη-womencity.gr

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΡΗ-Θα εγκατέλειπε το πόλο για την τηλεόραση;

Η παίκτρια του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Glam» πως δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει τον αθλητισμό για χάρη της τηλεόρασης.

«Τον αθλητισμό δεν θα τον σταματούσα ποτέ, τον πρωταθλητισμό όμως μπορεί να τον σταματήσω κάποια στιγμή και για λόγους εκτός από την τηλεόραση. Είναι δύσκολο να κάνεις πρωταθλητισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα κι εγώ το κάνω αυτό για μια οκταετία τώρα» είπε η Μαρία Τσουρή.
ΠΗΓΗ-Zougla.gr



Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ!-Φωτεινή Γεωργαντά

Έκανε την εμφάνισή της πρώτη φορά στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Μαρίνας Τσιντικίδου στην πρωινή εκπομπή του Mega “Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό”. 'Έπειτα από 3 χρόνια μετακομίζει στον “Πρωινό Καφέ” και μετά παρουσιάζει το “Φωτεινό πρωινό” και το “Άλλη μια μέρα... Φωτεινή”. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον Ηλία Γουδή και έχει δύο παιδιά μαζί του και παρόλο που δεν γυμνάζεται σε κάποιο πλατό παραμένει fit! Η Φωτεινή έχει ως απαράβατο νόμο τα 5 μικρά γεύματα, ενώ προσπαθεί να κάνει σωστούς συνδυασμούς τροφών. Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και γι'αυτό δεν το παραλείπει ποτέ!
πηγη-womencity.gr/index

Η ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΗ..ΜΑΡΙΑ!

Από την πισίνα στην πίστα του «Dancing with the stars» και από εκεί στην παλέτα των χρωμάτων και στον καμβά της ζωγραφικής.

Ο λόγος για την πολυτάλαντη Μαρία Τσουρή, η οποία αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι σύγχρονο κορίτσι με πολλά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες, που δοκιμάζει νέα πράγματα και προκλήσεις στη ζωή.

Με τόσες ασχολίες πού βρίσκεις χρόνο να ζωγραφίζεις;

Όταν θέλεις, βρίσκεις χρόνο για τα πάντα. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, θα βρεις ευκαιρία να ασχοληθείς μαζί του. Τώρα τελευταία είμαι πιεσμένη, όμως κάποια στιγμή θα τελειώσει για μένα το «Dancing», ενώ και η αγωνιστική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της. Έτσι θα έχω περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ με τη ζωγραφική.

Όταν σταματήσεις το πόλο, θα ασχοληθείς πιο ενεργά με τη ζωγραφική;
Ναι, θα συνεχίσω να ζωγραφίζω και δεν αποκλείεται πιο επαγγελματικά. Η ζωγραφική μού αρέσει. Με ηρεμεί και μου δίνει διέξοδο.

Πηγή: Εspresso

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ!-Έλλη Αγγελιδάκη!

Η όμορφη Έλλη ξεκίνησε ύστερα από κάστινγκ στο πρωινό του Mega “Μεταξύ μας” μαζί με την Γωγώ Μαστροκώστα όπου έμεινε 2 χρόνια σε αυτό το κανάλι. Στη συνέχεια παρουσίασε δική της εκπομπή στο Σκάϊ που λεγόταν “Ελλη-φθη over” και μετά πήγε στο Κανάλι 5 όπου παρουσίασε μια ψυχαγωγική εκπομπή. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της, έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια και ασχολείται με τις επιχειρήσεις του συζύγου της! Η ίδια πιστεύει πως για να καταφέρει μια γυναίκα να έχει καλογυμνασμένο κορμί εκτός από την γυμναστική και απαραίτητη είναι και η διατροφή. Όσον αφορά την ίδια φροντίζει να τρώει 3 φορές την ημέρα και να πίνει πολύ νερό”.
ΠΗΓΗ-womencity.gr