Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

http://www.mandypersaki.gr/

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

http://www.mandypersaki.gr/

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Θεσσαλονικιάς Χρύσας Καλπάκη. Ο ηθοποιός-παρουσιαστής εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του τι είναι αυτό που ερωτεύτηκε στην αγαπημένη του. «Είναι σαν να προσπαθείς να εξηγήσεις τη φύση. Ήταν κάτι αυθόρμητο. Δεν υπάρχει συνταγή πάνω σε αυτό. Ο έρωτας είναι κάτι αυθόρμητο, είναι οι χημείες, οι μυρωδιές, όλα αυτά που ενώνονται μαζί και σε κάνουν να ερωτευτείς κάποιον. Μπορεί όλα αυτά π.χ που σιχαίνεσαι ή δεν σου αρέσουν σε έναν άνθρωπο, ξαφνικά σε κάποιον άλλον να τα βλέπεις ιδανικά. Ήταν πάντως κεραυνοβόλος έρωτας», δήλωσε στο περιοδικό glam.
 http://www.gossip-tv.gr/node/145284

Τα Γενέθλια της Σόφης Πασχάλη! Φωτορεπορτάζ.

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ Η ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΤΟ VILLA MERCENDES!
ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΟΥΝ! ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΣΕΞΥ ΕΠΙΣΤΗΘΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ!
http://thebest.gr/news/index/viewStory/91188




ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ! ΝΤΡΟΠΗ!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η Μαρία Χατζηνικολάου συγκλονίζει μιλώντας στο gazzetta.gr για τα επεισόδια στον αγώνα Μαρκόπουλου-Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι οι κουκουλοφόροι τραυμάτισαν κυρίως τις ψυχές των παιδιών!

Η αθλήτρια της ομάδας βόλει του Παναθηναϊκού, έζησε και τα τραγικά επεισόδια στην Λαυρίου το 2007 που οδήγησαν στην δολοφονία του Φιλόπουλου και εύχεται να μην ξαναζήσει κάτι τέτοιο, ενώ αναφέρεται και στα παιδιά που ήταν χθες στο γήπεδο.
Μαρία πες μας τι έγινε στο κλειστό του Μαρκόπουλου;
«Περίπου 50 άτομα μπήκαν στο γήπεδο στην αρχή του αγώνα με ρόπαλα, πέτρες και κροτίδες. Αρχισαν την επίθεση στους οπαδούς του Παναθηναϊκο του, αλλά στη συνέχεια απειλούσαν οποιονδήποτε έβρισκαν μπροστά τους».
Εσείς πως αντιδράσατε;
«Επικράτησε πανικός. Εμείς αμέσως τρέξαμε να κρυφτούμε, γιατί όταν μπαίνει κάποιος με τέτοια οργή και ρίχνει αντικείμενα προς κάθε κατεύθυνση, σίγουρα κινδυνεύουμε και ψάξαμε κάπου να κρυφτούμε. Προστατευτήκαμε σε ένα μικρό δωμάτιο μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα».
Στο γήπεδο δεν ήταν μόνο απλοί φίλαθλοι αλλά και οικογένειες...
«Αυτό ήταν το χειρότερο. Δεν είμαι μάνα, αλλά εάν ήμουν μάνα, δεν θα άφηνα το παιδί μου, όχι μέσα να μπει στα γήπεδα, αλλά ούτε απ' έξω να περάσει. Δεν μπορεί ένα παιδάκι να βλέπει τέτοιες εικόνες σε αγώνα γυναικείου βόλεϊ. Είναι απαράδεκτο να κινδυνεύουν παιδιά. Ολοι κινδυνεύσαμε, αλλά πολύ περισσότερο κινδύνεψε η ψυχή των παιδιών με όσα είδαν στο γήπεδο».
Ξέρεις εάν τραυματίστηκε κάποια αθλήτρια;
«Οχι, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, μόνο κάποιοι μικροτραυματισμοί υπήρχαν. Εύχομαι να είναι τα τελευταία επεισόδια που ζω. Εζησα και τα γεγονότα της ΄Λαυρίου και δεν θέλω ποτέ να ξαναζήσω κάτι ανάλογο...»
Γιατί πιστεύεις ότι γίνονται τόσο σοβαρά επεισόδια σε αγώνα γυναικείου βόλει. Μήπως λόγω της έλλειψης ισχυρής αστυνόμευσης;
«Είναι η μόνη λογική εξήγηση. Εχουν γίνει στο χώρο μας, τα χειρότερα επεισόδια, επειδή δεν υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε σχέση με άλλους αγώνες, άλλων αθλημάτων...»

http://www.gazzetta.gr/article/item/236646-traumatisan-paidikes-psuhes

Ναταλία Δραγούμη: πως διατηρεί άψογους κοιλιακούς μετά από 2 εγκυμοσύνες!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Αποκαλύπτοντας ένα εφηβικό σώμα ακόμη και μετά από δύο εγκυμοσύνες, η Ναταλία Δραγούμη φέτος μας... χορεύει και ανταποκρίνεται τέλεια σε κάθε ρυθμό. 


Οι εμφανίσεις σου στο Dancing With the Stars κόβουν την ανάσα. Χρειάζεται πολύς κόπος για να διατηρηθεί αυτή η φυσική κατάσταση;
«Μάλλον χρειάζεται χρόνος. Με την άσκηση έχω σχέση ζωής. Ως παιδί έκανα πρωταθλητισμό στην ενόργανη και ως έφηβη πρωταθλητισμό στο βόλεϊ. Τώρα, ακόμη και μόνο 1 μήνα να κάνω γυμναστική οι μύες μου ανταποκρίνονται. Πάντως, το Dancing έγινε η αφορμή να νιώσω πολύ όμορφα συνειδητοποιώντας πόσα πράγματα μπορώ ακόμη να κάνω με το σώμα μου. Απολαμβάνω την καλή φυσική μου κατάσταση. Νιώθω νέα και όμορφη».

Η άσκηση είναι πάντα μέρος της ζωής σου;
«Πολλές φορές την έχω διακόψει, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Υπήρξαν σχεδόν 15 χρόνια που δε γυμναζόμουν καθόλου, αλλά το σώμα μου ήταν αυτό που λέμε “φέτες”. Αυτό γιατί είχα έναν πολύ δραστήριο τρόπο ζωής και, καθώς έτρωγα λίγο, ήμουν πολύ αδύνατη. Είναι η κατασκευή μου έτσι, κάθε φορά που “στεγνώνει” το σώμα μου από κιλά, οι μύες μου διαγράφονται».

Τώρα γυμνάζεσαι τακτικά;
«Κάνω γυμναστική όταν δεν έχω γυρίσματα για τηλεόραση. Μπορεί, δηλαδή, να σταματήσω το πολύ για 1 χρόνο. Όμως, όταν λέω ότι γυμνάζομαι, εννοώ 4-5 φορές την εβδομάδα. Το body sculpture με βαράκια μού ταιριάζει περισσότερο. Δοκίμασα Pilates, αλλά τελικά διαπίστωσα ότι χρειάζομαι κάτι πιο δυναμικό. Επίσης, λατρεύω να παίζω βόλεϊ. Το χειμώνα παίζω ακόμη και beach volley στο μοναδικό κλειστό γήπεδο που λειτουργεί στο ΟΑΚΑ».

Βασικοί κανόνες στη διατροφή σου είναι...
«Απαραίτητο γεύμα το πρωινό. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα Fitness(;;;) με γάλα. Μάλιστα, επειδή τρώω πολύ γιαούρτι, πολλές φορές επιλέγω το βιολογικό γάλα αμυγδάλου για το πρωινό μου. Είναι τέλειο. Επίσης, στα κύρια γεύματά μου συνδυάζω λαχανικά με πρωτεΐνες».

Ναταλία Δραγούμη: Το «βαρύ» επίθετο και ο αντίκτυπός του!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Τι αντίκτυπο είχε στην ζωή της Ναταλίας Δραγούμη το «βαρύ» της επίθετό; «Πάντα με βοηθούσε. Το πρώτο που σου πάει στο μυαλό ακούγοντας το επίθετό μου είναι Ίων Δραγούμης, ο οποίος είναι ένας ήρωας της πολιτικής. Και λέω «ήρωας» γιατί εκτελέστηκε. Και ενώ γενικότερα οι Έλληνες πολιτικοί δεν ξυπνάνε ωραία συναισθήματα στον κόσμο, το όνομα του Ίωνα Δραγούμη κουβαλά πάντα μια θετική αύρα» δήλωσε η ηθοποιός στο Down Town.


http://www.gossip-tv.gr/story/145889/natalia-dragoume-baru-epitheto-kai-o-antiktupos-tou?utm_source=www.newsbomb.gr&utm_medium=dpgNewsBox&utm_campaign=DPG_LIFESTYLE_NEWSBOMB

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η Γωγώ και η παρέα της στο Hama!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Ένα γιαπωνέζικο στέκι των σελέμπριτις. Εκεί χόρεψαν τρελό χορό ο.. Νίκος Γεωργιάδης του ΟΚ- επάνω με τη Γωγώ και τη Βάνα- και η Μαίρη Αυγερινοπούλου του Hello- που κλείνει αύριο τα 6! Η ισχύς έν τη ενώσει παντού πια. Θάνατος στην Κατινιά!
www.gossip-tv,gr

Ελένη Πετρουλάκη: Τα μυστικά της διατροφής και η απώλεια κιλών !

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε στο περιοδικό People τα μυστικά της διατροφής της αλλά και για την απώλεια κιλών.
Για τη μυστικά της διατροφής της, αποκάλυψε: «Σε γενικές γραμμές, πρέπει να παίρνουμε από όλες τις κατηγορίες τροφών και από λίγο. Παράλληλα να έχουμε συνέπεια σε αυτό που κάνουμε: δεν πρέπει να ξεκινάμε μία εβδομάδα και μετά να τα παρατάμε, επειδή απλώς “κουραστήκαμε”! Οφείλουμε επίσης να ξέρουμε ότι το πρώτο 20ήμερο μπορεί να μην δούμε κάποια αισθητή διαφορά. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε, αλλά να συνεχίσουμε. Ειδικότερα: το πρωί θέλουμε ενέργεια, επομένως χρειαζόμαστε δημητριακά ή φρυγανιά ολικής αλέσεως, μαζί με το γάλα μας -χαμηλών λιπαρών- που είναι απαραίτητο για το ασβέστιο. Για δεκατιανό, χρειαζόμαστε ένα φρούτο ή μία μπάρα δημητριακών, το μεσημέρι χρειαζόμαστε ψητό κρέας ή βραστά λαχανικά, το απόγευμα ένα γιαουρτάκι με χαμηλά λιπαρά, το βράδυ μία σαλάτα ή ένα στεγνό στέικ».
Για τα κιλά, τόνισε: «Σημασία δεν έχουν τα κιλά, αλλά οι πόντοι που χάνουμε στη γυμναστική. Κάποιες γυναίκες λένε “κάνω γυμναστική, αλλά δεν έχω χάσει”. Η ζυγαριά, όμως, είναι ένας μύθος! Πρέπει να παίρνουμε τη μεζούρα και να μετριόμαστε, να μετράμε περιφέρεια στήθους, περιφέρεια μέσης και περιφέρεια γοφών και όχι να κινούμαστε με βάση τη ζυγαριά. Για παράδειγμα, εγώ είμαι 62 κιλά- με ύψος 1.74- και φοράω το ίδιο νούμερο παντελόνι με μία κοπέλα που είναι 52 κιλά, γιατί απλούστατα οι μυς είναι βαρύτεροι από το λίπος. Η μοναδική φορά που ξέφυγα στη διατροφή μου, ήταν μετά τις γέννες μου, ίσως γιατί κάνω από μικρό παιδί αθλητισμό, από 7 χρόνων».

http://www.myworld.gr/site/content.php?artid=979975

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

1999 Sevilla Paraskevi Tsiamita 15.07!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




ΕΦΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ-MAX Magazine

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Ναταλία Δραγούμη: Στον άντρα την απιστία τη συγχωρώ!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η Ναταλία Δραγούμη είναι μία από τις ωραιότερες και πιο σέξι γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Downtown η Ναταλία Δραγούμη μιλάει για την απιστία, για το χωρισμό αλλά και για το σεξ.

"Νομίζω πως το να θες να πας με κάποια άλλη ή άλλον δεν είναι τυχαίο - ειδικά στη γυναίκα. Αν η γυναίκα θέλει να απιστήσει, είναι πολύ πιο σημαντικό απ΄ό,τι να το θέλει ένας άντρας. Μπορεί να νευριάσουν πολύ οι γυναίκες με αυτό που λέω. (...) Στον άντρα την απιστία τη συγχωρώ αν είναι σ΄αυτό το επίπεδο" αποκάλυψε η Ναταλία Δραγούμη και συνεχίζει.



"Έχω φίλες που έχουν χωρίσει. Αν μία γυναίκα θέλει να φύγει και το έχει πάρει απόφαση, δεν μπορείς να την αποτρέψεις. Πιστεύω πως σε μία σχέση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το σεξ. Όταν υπάρχει αυτό, όλα τα άλλα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπιστούν. Αλλά, χωρίς αυτό, όλα είναι δύσκολα".

Η ηθοποιός απαντά με ειλικρίνεια στην ερώτηση αν ένα ζευγάρι πρέπει να εστιάζει στο σεξ. "Πρέπει να υπάρχει ερωτισμός, αλλά και θαυμασμός. Όχι πως αν υπάρχει μόνο το σεξ μπορείς να κλείνεις τα μάτια σε όλα τα άλλα προβλήματα. Δεν λέω αυτό. Απλά, αν σβήσει και η σεξουαλική ζωή του ζευγάρια, τότε τα πράγματα είναι καταδικασμένα".

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=101428&catID=8

Η Ελένη Πετρουλάκη chic όσο ποτέ!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Δηλώνει λάτρης του κλασικού στυλ!
Η ώριμη εικόνα και το σεξαπίλ της 40χρονης γυμνάστριας συνάντησαν για δεύτερη συνεχή σεζόν τις casual & chic προτάσεις γνωστής σειράς ρούχων, με αφορμή τη φωτογράφηση για τον νέο της κατάλογο.

Η διάρκειας δύο ημερών φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στο ξενοδοχείο Athens Plaza αλλά και σε φωτογραφικό στούντιο. Την Ελένη Πετρουλάκη πλαισίωνε και πάλι η ίδια ομάδα: Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και ο hair & make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος. Η Ελένη Πετρουλάκη αφέθηκε στα χέρια των ειδικών και μεταμορφώθηκε σε λαμπερή εκπρόσωπο των χειμερινών τάσεων της μόδας.

«Μπορεί να με έχετε συνηθίσει με τα αθλητικά ρούχα, όμως εκτός δουλειάς μού αρέσει πολύ να έχω ένα προσεγμένο και γυναικείο στυλ. Γενικά, προτιμώ να μην ακολουθώ πιστά τις τάσεις της μόδας. Έχω βρει πια το στυλ μου, ξέρω τι μου ταιριάζει και αυτό υποστηρίζω» εξηγεί η Ελένη Πετρουλάκη, και συμπληρώνει :«Αγαπώ το κλασικό στυλ και απεχθάνομαι οτιδήποτε κραυγαλέο».
http://www.stylista.gr/celebrities/celeb-news/7840~H-Elenh-Petroylakh-chic-oso-pote-foraei-VS-Collection~article

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η Γυμναστική της Όλγας..προκαλεί αναστεναγμούς!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Τόσο όσο. Αυτή είναι η αντιμετώπιση της Όλγας σχετικά με την γυμναστική.

Το αποτέλεσμα; Ένα κορμί που διαθέτει μυικό τόνο, χωρίς να βγάζει μάτι. Και το οποίο λαχταράς να δεις γυμνό.

Άλλωστε, όπως γνωρίζει και η ίδια, γυμνή αγγίζει την τελειότητα.

Σαν να βλέπεις ένα αθώο ελάφι να ξεπροβάλλει μέσα από το δάσος. Ναι, ακούγεται γραφικό. Αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. 



http://www.tuned.gr/lifestyle/gossip/5912-bodies

ΕΦΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,«Πιαστό» στο Tiebreak!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Όταν τα κορίτσια του βόλεϊ μετακομίζουν από τα παρκέ στις πασαρέλες, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να φωτογραφίζονται για το Maxim. Χαλιέται κανείς;
Δεν είναι εντελώς κόντρα η ζωή της αθλήτριας και του μοντέλου; Ναι, είναι, σε όλα τα επίπεδα. Όσο ήμουν αθλήτρια δεν ήξερα τι θα πει ξενύχτι. Τώρα άρχισα να βγαίνω, τώρα άφησα νύχια για πρώτη φορά στη ζωή μου. Δεν ήμουν καθόλου γυναίκα. Αυτό που με ζόρισε πιο πολύ ήταν ότι, όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ, έπρεπε να χάσω τους μυς μου. Το μυώδες σώμα δεν γράφει τόσο καλά στις φωτογραφίες. 
Κι όταν η ομάδα πατώνει, έχουμε μαλλιοτραβήγματα και τέτοια; Εγώ μια φορά είχα παίξει ξύλο. Μιλάμε για άγριο ξύλο! Ήμουνα καινούρια στην ομάδα, με έβαλαν λίμπερο στη θέση μιας άλλης κοπέλας και αυτή μου πετούσε συνέχεια την μπάλα πάνω μου από σερβίς. Επίτηδες και συνέχεια. Γύρισα μια φορά, της είπα να το κόψει, της το είπα και δεύτερη. Ε, την τρίτη της όρμησα και τη μάδησα. Μέχρι να μας χωρίσουν της έριξα πολύ ξύλο. 

Την είχες εύκολα, δηλαδή… Ναι, χαλαρά. Θα μπορούσε απλώς να με πιάσει και να μου πει ότι την πείραξε. Αυτό που έκανε μου την έσπασε πολύ και δεν κώλωσα καθόλου. Στο παρκέ έχω καταστρέψει τα γόνατά μου, έχω ανοίξει πολλές φορές το σαγόνι μου, έχω βγάλει όλα μου τα δάχτυλα, δεν καταλαβαίνω τίποτα από πόνο. Τώρα που σου μιλάω είμαι με σπασμένο δάχτυλο στο πόδι. 

http://www.maximonline.gr/girls/special/c427,%CE%88%CF%86%CE%B7+%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85.html


Kάτι το παρελθόν της ως βολευμπολίστρια, κάτι τα βραζιλιάνικα γονιδιά της που κολυμπούν στο DNA της και το γλυκό ήρθε και έδεσε με την Playmate 2009 να εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο του κορμιού της, πάντα με ιδιαίτερη έμφαση στα πόδια, την πλάτη και τους γλουτούς.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει χαθεί οικιοθελώς από την δημοσιότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την αξία της. 

http://www.tuned.gr/lifestyle/gossip/5912-bodies

Ναταλία Δραγούμη..Ο Στίβος φτιάχνει κορμιά!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.
Το παρελθόν της ως αθλήτρια στίβου της έχει αφήσει εξαιρετική κληρονομιά, την οποία όλοι είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε από την συμμετοχή στο φετινό Dancing with the Stars.

Ειδικά οι κοιλιακοί της, έχουν κάνει πολλές -συνομιληκές της- επώνυμες να χάσουν τον ύπνο τους. 





http://www.tuned.gr/lifestyle/gossip/5912-bodies

ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-Ένα από τα 10 πιό καυτά κορμιά της Ελλάδος!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Written by Panos   

 Βίκυ Χατζηβασιλείου 



Δεν βλέπουμε την εκπομπή της. Δεν διαβάζουμε τα βιβλία -συμβουλών για υγειινή διατροφή- της. Και σίγουρα δεν συχνάζουμε στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους. Όμως, το καλοκαίρι, όλο αυτό αλλάζει.

Εκείνη αρχίζει να παίρνει σβάρνα όλα τα celebrity τουρνούα beach volley ανά την επικράτεια. Και εμείς, χειροκροτούμε το εργόχειρο που αποτελεί το κορμί της.

Πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα καλούδια, συμπεριλαμβανομένου κοιλιακών, γλουτών και γυμνασμένων ποδιών. Από το χειμώνα, θα είμαστε και πάλι δυο ξένοι. 

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μπράβο στην Άννα για το ριάλιτι!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μπράβο στην Άννα για το ριάλιτι
Για τα τούρκικα σήριαλτο ριάλιτι τηςΆννας Βίσση αλλά και γενικότερα τον ανταγωνισμό μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείουστην Πρωινή Μελέτη.
«Μπράβο στην Άννα Βίσση που έκανε το ριάλιτι. Είναι το καλύτερο δώρο για τους θαυμαστές της και μπράβο της που το τόλμησε» είπε η παρουσιάστρια. Όσο για το αν εκείνη θα το έκανε απάντησε ότι εκείνη δεν είναι σταρ οπότε δεν υπήρχε νόημα να το κάνει.
Η παρουσιάστρια σχολίασε επίσης τατουρκικά σήριαλ λέγοντας πως αφού αυτά αρέσουν στον κόσμο εκείνη δεν έχει λόγο να το κρίνει. Θεωρεί ότι αποτελούν ανταγωνισμό όπως και η «Ζωή της Άλλης» και αποκάλυψε ότι στην αρχή είχαν άγχος με τους συνεργάτες της γιατί φοβόντουσαν μήπως βαρεθεί ο κόσμος κατά τη διάρκεια των δύο ωρών της εκπομπής.
http://www.mediagate.gr/TV-Stars/item/7394-Biky-Hatzivasileioy-Mpravo-stin-Anna-gia-to-rialiti?utm_source=www.newsbomb.gr&utm_medium=dpgNewsBox&utm_campaign=DPG_LIFESTYLE_NEWSBOMB

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Κατερίνα Στικούδη: «Με έχει κακοποιήσει πρώην σύντροφος μου»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Για την κακοποίηση που έχει δεχτεί από πρώην σύντροφο της, τις προτιμήσεις της στους άντρες αλλά και το αν ζηλεύει ή όχι, μίλησε η Κατερίνα Στικούδη σε απογευματινή εκπομπή. Η 25χρονη τραγουδίστρια-παρουσιάστρια, αποκάλυψε πως πριν δυο χρόνια πρώην σύντροφος της την είχε κακοποιήσει: «Έχει τύχει κάποια στιγμή να υπάρχει μια έντονη φάση, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που τα δέχομαι αυτά. Δεν με χτύπησε ακριβώς, αλλά με είχε ταρακουνήσει λίγο». Πώς αντέδρασε εκείνη σ΄αυτό; «Έφυγα όταν έγινε αυτό. Κάνω συμβιβασμούς για την αγάπη, αλλά σε αυτά δεν κάνω συμβιβασμούς. Αν ο άντρας σε χτυπήσει και σου φερθεί άσχημα, δεν σε σέβεται ούτε σε αγαπάει».
Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν έχει απατήσει κανέναν σύντροφο της: «προσπαθώ να μην κάνω πράγματα που δεν μου αρέσει να μου κάνουν. Δεν μου αρέσουν τα παράλληλα πράγματα. Δεν νιώθω καλά με αυτά. Θέλω να είμαι ανοιχτή και ήρεμη».
Όσο για το αν έχει κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού; «όχι. Θέλω να τον ζορίσω λίγο τον άλλον και να τον γνωρίσω λίγο. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να το κάνω».
Ο ιδανικός άνδρας για την Κατερίνα Στικούδη είναι αυτός που έχει υπομονή, ενώ για να την φλερτάρει κάποιος, «πρέπει να δώσω το πράσινο φως. Συνήθως το δίνω με ένα βλέμμα. Αν ο άλλος είναι χαζός και δεν το καταλάβει, δεν θα βγάλω και ταμπέλα». Αυτό που την “χαλάει” είναι όταν ένας άνδρας «είναι πολυλογάς. Κουράζομαι να είναι φλύαρος και να μιλά ακατάπαυστα χωρίς λόγο και χωρίς ν΄ακούει τον άλλον που μιλάει».
Θέλετε να μάθετε όμως αν ζηλεύει το έτερον ήμισυ; «Ζηλεύω λίγο και πολλές φορές το κάνω χωρίς να υπάρχει λόγος. Κάνει τη σχέση πιο ενδιαφέρουσα». Ωστόσο όπως ξεκαθάρισε όταν το κάνει, το κάνει με «τρόπο» και με νάζι, και όχι απότομα.
Παραδέχτηκε ακόμα πως είναι γκρινιάρα ειδικά όταν πεινάει, ενώ στα οικονομικά της, δεν είναι ούτε σπάταλη ούτε τσιγκούνα.
Μεγάλη της αγάπη; τα αυτοκίνητα! «Λατρεύω περισσότερο τ΄αυτοκίνητα παρά τις γόβες. Αν δω ένα ωραίο αυτοκίνητο, μια ωραία ζάντα, θα κάτσω να την χαζέψω».
Τέλος, έστειλε και ένα μήνυμα σε όσες γυναίκες πιστεύουν πως πια δεν υπάρχουν άντρες:
«Πιστεύω ότι υπάρχουν άντρες, αρκεί να τους αφήνουμε κι εμείς με τον τρόπο μας να δείξουν τον ανδρισμό τους».



http://www.gossip-tv.gr/node/141957

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Οι Έλληνες celebrities στη γιορτή της μόδας! -Ελένη Πετρουλάκη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes

.Στη δεύτερη μέρα της 10η Athens Χclusive Designers Week βρέθηκαν χθες οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, τη μόδα και την τηλεόραση έδωσαν το “παρών” στη ξεχωριστή γιορτή της μόδας. Μεταξύ τους και η Ελένη Πετρουλάκη!


http://www.tlife.gr/Article/news-moda/0-76-23204.html


Αλέκα Καμηλά: Λυπάται για την Ελλάδα, από τις Η.Π.Α.!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso», το πρώην μοντέλο δηλώνει ευτυχισμένη μαμά, με τρία παιδιά και νοικοκυρά και τονίζει ότι το μόντελινγκ ανήκει στο μακρινό παρελθόν, γιατί από τότε που παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Πέντζα Στογιάκοβιτς δεν χρειάστηκε να δουλέψει ξανά.

«Η δημιουργία της οικογένειας και το μεγάλωμα των παιδιών είναι μια ευλογία και η σοβαρότερη αποστολή του ανθρώπου στον κόσμο. Η ζωή είναι ένα βιβλίο με πολλά κεφάλαια. Τα παιδικά χρόνια, τα χρόνια του σχολείου και πάει λέγοντας. Όταν φτάνουμε στο κεφάλαιο οικογένεια - παιδιά, εκεί πέφτει όλη η προσοχή, η φροντίδα, η στοργή και η αγάπη. Ό,τι προηγήθηκε αποτελεί απλώς μια γλυκιά ανάμνηση».

Αλέκα και Πέντζα το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκαν και πάλι στην Ελλάδα και πέρασαν τις διακοπές τους στο αγαπημένο τους μέρος, τη Χαλκιδική. Το πρώην μοντέλο ζει πλέον με την οικογένειά της μόνιμα στην Αμερική και, αν και αγαπούν πολύ την Ελλάδα, δεν σκέφτονται να επιστρέψουν σύντομα.

«Είναι λυπηρή αυτή η νέα πραγματικότητα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα την τελευταία διετία. Με ρωτάνε και εδώ οι Αμερικανοί τι ακριβώς έγινε και η χώρα που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 βρίσκεται σε τόσο άσχημη κατάσταση. Βεβαίως, απάντηση δεν έχω» τονίζει.

ΠΗΓΗ: Star

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Όταν η Ελένη Πετρουλάκη διδάσκει ασκήσεις yoga σε παιδιά!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Είναι πραγματικά μια σούπερ μαμά που προλαβαίνει να κάνει τα πάντα, τόσο για τα τέσσερα κορίτσια της, όσο και για τον σύζυγο της ‘Ιλια Ίβιτς. Γυμνάζεται, προσέχει τη διατροφή της και φροντίζει όλη η οικογένεια να βρίσκεται σε φόρμα. Δεν υπήρχε λοιπόν πιο κατάλληλη, από την Ελένη Πετρουλάκη για να περάσει με το δικό της τρόπο τις σωστές αρχές της διατροφής και εκγύμνασης των παιδιών. Αφορμή στάθηκε η «Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής». Η ίδια η Ελένη Πετρουλάκη ανέλαβε να δείξει στα παιδιά που βρέθηκαν στην γιορτή απλές ασκήσεις Kids yoga.

http://www.gossip-tv.gr/node/143594

Ελένη Πετρουλάκη: Είμαι μια εξουθενωμένη νοικοκυρά !

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Λίγες μέρες μετά τα 40ά της γενέθλια, η «εθνική μας γυμνάστρια», όπως την έχουν χαρακτηρίσει, μιλάει ανοιχτά για τα προσωπικά της δεδομένα και αποκαλύπτει ότι στην τελευταία της εγκυμοσύνη κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της.

Είσαι δηλαδή μια Real Housewife!
Είμαι μια εξουθενωμένη νοικοκυρά. Ο κόσμος μπορεί να βλέπει όλες αυτές τις φωτογραφήσεις και την εικόνα μου μέσω των περιοδικών, αλλά η πραγματικότητα μου δεν διαφέρει καθόλου από τη δική τους. Παλεύω κι εγώ σαν μια οποιαδήποτε γυναίκα. Τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ και φυσικά δεν είμαστε κι εμείς ως οικογένεια ανεπηρέαστη από την κρίση. Έχουμε κόψει ό,τι περιττό, έχοντας στο μυαλό μας ότι από πίσω υπάρχουν τέσσερα παιδιά. Δεν υπάρχει χρόνος λοιπόν ούτε για ματαιοδοξία ούτε για εγωισμούς ούτε καν για εμάς τους ίδιους μερικές φορές.

Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή σου;
Όταν γεννήθηκαν οι δίδυμες πέρασα επιλόχεια κατάθλιψη που κράτησε γύρω στους τρεις μήνες- έκλαιγα συνέχεια. Η πλέον όμως δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν μετά την τελευταία εγκυμοσύνη, όπου τέσσερις ημέρες μετά τη γέννα παρουσιάστηκε μια επιπλοκή τόσο σοβαρή που κινδύνευσα να χάσω τη ζωή μου. Εκεί τρόμαξα και το μόνο που σκεφτόμουνα ήταν τι θα απογίνουν τα παιδιά μου. Γι’ αυτό σου λέω. Αυτό που έχω τώρα είναι αυτό που ονειρευόμουν μια ολόκληρη ζωή και η μοναδική μου αγωνία και το μοναδικό μου όνειρο είναι να διατηρήσω αυτό που έχω γιατί κι αυτό δεν μου χαρίστηκε, αλλά το κατέκτησα με πολλή δυσκολία.

Θυμάμαι, είχες πει ότι μέσα σε επτά χρόνια είχες κάνει οκτώ εξωσωματικές και κατάφερες να μείνεις έγκυος μόλις παραιτήθηκες από την προσπάθεια.
Δεν μπορείς να φανταστείς τι ψυχοφθόρο είναι όλο αυτό. Με τον Ίλια από το δεύτερο χρόνο της σχέσης μας είχαμε αποφασίσει ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια και παιδιά. Καταλαβαίνω όλες αυτές τις γυναίκες που δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, απλώς δεν μένουν έγκυες για ψυχολογικούς λόγους. Σου ασκείται μια τρομερή πίεση από τα περιβάλλον, και το οικογενειακό και το κοινωνικό. Και είναι τεράστια η απογοήτευση που παίρνεις κάθε φορά που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Και ας μην μιλήσουμε για τι οικονομικό κόστος που είναι τεράστιο. Μόλις λοιπόν παραιτήθηκα και είπα «δεν με νοιάζει αν δεν μπορέσω να κάνω παιδί θα υιοθετήσω», ύστερα από έξι μήνες έμεινα έγκυος φυσιολογικά. Με βοήθησε πολύ εκείνο το διάστημα η yoga. Είχα ανάγκη να ψαχτώ και να τα βρω με τον εαυτό μου. Και μόλις ένιωσα καλύτερα, το Μάιο του 2004 έμεινα έγκυος την Άννα Μαρία.



Πηγή: www.yupi.gr 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ-Τσιφτετέλι!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


ΛΙΤΣΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ! Powerful Lady!

H Όλγα Βασδέκη με την Νίκη Ξάνθου..

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΖΙΩΤΑ...ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Η Κωνσταντίνα, ή Ντία όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της, Τζιώτα είναι ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα της Θεσσαλονίκης. 


Γυμνάστρια στο επάγγελμα και μάλιστα από τις καλύτερες και πιο δυναμικές. Τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται ακόμη πιο έντονα στο χώρο του μόντελιγκ με πολύ επιτυχημένες φωτογραφήσεις και καταχωρήσεις. 



Η Ντία γεννήθηκε στη Γερμανία, ζει και εργάζεται ως personal trainer στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε και στην τηλεόραση. Ο φακός την αγαπά, όπως και αυτή τον φακό και έχει μέλλον!!!
http://fashionart-lover.blogspot.com/2010/11/blog-post_2470.html

ΝΑΒΒΑ 2003-ΠΟΠΗ ΤΡΙΠΟΔΗ!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Φωτό από το Πανελληνιο της Nabba το 2003,διακρίνονται επίσης οι αθλητριες Πόπη Τριπόδη,Κουτσούμπα Αγγελικη, Γελενα Γιακσιτς


http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?6572-M%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1-!!-%CE%91%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1...

Τζένη Τασίδου: Νέα, όμορφη και ΑΕΚΑΡΑ!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Δηλώνει φανατική ΑΕΚτζού, είναι από τις καλύτερες αθλήτριες της Πυγμαχίας με μεγάλες επιτυχίες και πολλά μετάλλια. Ο λόγος για την Τζένη Τασίδου που μίλησε αποκλειστικά στο AEK1924.gr και έδειξε την αγάπη της για τον Δικέφαλο.
Η Τζένη με αφορμή την βράβευση της από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ είπε πως ένοιωσε πολύ όμορφα που τιμήθηκε από την αγαπημένη της ομάδα ενώ παράλληλα μας παρουσίασε την καθημερινότητα της, μίλησε για το ξεκίνημα της ενασχόλησης της με την πυγμαχία και ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της τους φίλαθλους της ΑΕΚ που την στηρίζουν.
Αναλυτικά η συνέντευξη:
Τζένη, θα ήθελα να μας πεις λίγα λόγια για την ενασχόληση σου με την πυγμαχία… Σε τι ηλικία ξεκίνησες και πως όλο αυτό έγινε ζήτημα ζωής για σένα.
Την πυγμαχία την είχα μέσα σου από μικρή. Πιστεύω είναι θέμα χαρακτήρα, αφού ήμουνα ένα γλυκό αγοροκόριτσο!!!  Άρχισα σχετικά μεγάλη πρωταθλητισμό στα 20 αλλά ο κ. Μικαελιάν μου έδωσε γρήγορα όσα χρειαζόμουν πάνω στην τεχνική μου.
Η πυγμαχία καλώς ή κακώς έχει να κάνει με ξύλο… Πως ένα κοριτσάκι από μικρή ηλικία μπορεί να ξεκινήσει ένα τέτοιο άθλημα με την λογική ότι είναι σχετικά ένα επίπονο άθλημα ειδικά για κορίτσια.
Είναι σκληρό άθλημα ειδικά για τα κορίτσια που έχουν μάθει να καλλωπίζονται από μικρά. Όπως είπα και πριν είναι θέμα χαρακτήρα.

Όταν αγωνίζεσαι δείχνεις απόλυτα συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνεις… Πως αισθάνεσαι όταν βρίσκεσαι πάνω στο τερέν και έχεις να αντιμετωπίσεις για παράδειγμα μία ανάλογης αξίας αθλήτρια με σένα;
Πάντα πριν πάω να αγωνιστώ έχω κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία μαζί με τον προπονητή μου κ. Μικαελιάν και μπαίνω μέσα με το καλύτερο εαυτό που έχω. Νοιώθω ότι ήρθε η στιγμή να δείξω τι σημαίνει να είσαι Ελληνίδα και ΑΕΚτζού μαζί!!!
Η ΑΕΚ πως μπήκε στην ζωή σου; Από πότε είσαι στον σύλλογο;
Στο σύλλογο ήρθα το 2004, όμως πάντα ήμουν ΑΕΚ!
Σε βλέπουμε να φοράς συνέχεια ρούχα της ΑΕΚ όταν αγωνίζεσαι και μετά… Πως αισθάνεσαι όταν παίζεις για τον δικέφαλο, όταν για παράδειγμα στο Πανελλήνιο πρέπει να παίξεις για την ΑΕΚ;
Η ΑΕΚ έχει ιστορία στη Πυγμαχία. Πάντα είχε τους καλύτερους πυγμάχους. Όταν  ακούνε ΑΕΚ οι αντίπαλοι κάνουν Ώχ...!!!
Η ερασιτεχνική ΑΕΚ σε τίμησε πριν λίγες μέρες στην κοπή της πίτας. Πόσο σημαντικό είναι οι κόποι μιας χρονιάς να ανταμείβονται με αυτόν τον τρόπο από τον ίδιο σου το σύλλογο;
Ναι, η ΑΕΚ με τίμησε και ένοιωσα πολύ ωραία. Όμως εγώ έχω παράπονα και τα είπα στους ανθρώπους της. Την ΑΕΚ την αγαπάω αλλά πιστεύω πως αν δεν είχα πει τα παράπονα μου πριν ένα μήνα δεν ξέρω καν αν θα με θυμόντουσαν για να με τιμήσουν. Δυστυχώς εμάς τους πυγμάχους μας έχουν κάνει στην άκρη!
Είσαι εν ενεργεία πυγμάχος και της Εθνικής ομάδας πυγμαχίας. Τι σημαίνει για σένα να εκπροσωπείς την Ελλάδα σε Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις;
Νοιώθω πολύ περήφανη που είμαι Ελληνίδα! Είναι τιμή μου που μπορώ και αγωνίζομαι με τα γαλανόλευκα και κάνω περήφανη τη Σημαία μας.
2010: Χάλκινο στην Γαλλία, Χρυσό στο Διεθνές τουρνουά στη Κρήτη, Ευρωπαϊκό Ασημένιο στην Ουγγαρία, 8άδα στο Παγκόσμιο στα νησιά Μπαρμπάντος και Χρυσό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα… Μια γεμάτη επιτυχίες χρονιά για σένα… Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς;

Είναι σκληρή δουλειά πολλών χρόνων. Προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση… Δυστυχώς είχα και μια μεγάλη αδικία από τους διαιτητές και στερήθηκα το μετάλλιο. Όμως δεν το βάζω κάτω!
2011: Τι έχουμε να δούμε φέτος από εσένα σε τι φάση προετοιμασίας είσαι;
Είναι πολύ σημαντική χρονιά για μένα φέτος καθώς είναι προολυμπιακή χρονιά. Έχω πολλά τουρνουά μπροστά μου. Ο μεγάλος στόχος είναι το πανευρωπαϊκό τον Οκτώβρη. Πρώτα από όλα όμως να έχω καλή υγεία θέλω. Θα ήθελα να μας πεις λίγο για την καθημερινότητα σου… Πόσες ώρες μέσω όρο ανά ημέρα κάνεις προπόνηση; Ελεύθερος χρόνος για σένα μένει καθόλου; Λοιπόν, κάνω 2-3 προπονήσεις την ημέρα. Εμείς οι πυγμάχοι πρέπει να τα έχουμε όλα. Αντοχή, δύναμη, έκρηξη, ελαστικότητα, μυαλό και αποφασιστικότητα. Όλα, όλα!!! Οπότε έχω να δουλέψω σκληρά. Το μόνο που δεν μπορείς να φτιάξεις είναι την ψυχή. Αν δεν έχεις ψυχή, μην τα φοράς τα γάντια. Ελεύθερο χρόνο έχω μόνο τις Κυριακές.
Τέλος, λίγα λόγια για τον κόσμο και τους ΑΕΚτζήδες φιλάθλους που σ΄αγαπάνε και βρίσκονται δίπλα σου από κοντά ή έστω μαθαίνοντας νέα σου μέσω του Internet.
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είναι οι καλύτεροι. Δεν υπάρχουν πουθενά!!! Αυτοί κρατάνε την ομάδα! Θέλω να τους ευχαριστήσω που με στηρίζουν. Πολλά φιλιά, σε ευχαριστώ!
Να σε ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου που δέχτηκες να μιλήσεις στο site μας. Είμαστε όλοι θαυμαστές σου και σου ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Πηγή:aek1924.gr