Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Έκλεψαν το αυτοκίνητο της Έλλης!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Ξινή της βγήκε  η βόλτα της Έλλης Αγγελιδάκη αφού  την περίμεναν τα….χειρότερα  όταν έφυγε από το μαγαζί που διασκέδαζε με τις φίλες της. Η όμορφη γυμνάστρια μόλις έφτασε στο σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητο της, στη περιοχή της Νέας Σμύρνης, εκείνο «είχε κάνει φτερά»! Αρχικά η γυμνάστρια πίστεψε πως είχε πέσει θύμα ληστείας και ξεκίνησε να κατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα ενώ ταυτόχρονα έκανε τα απαραίτητα τηλεφωνήματα. Τότε ενημερώθηκε πως το αυτοκίνητό της το είχε …σηκώσει ο γερανός γιατί ήταν παρκαρισμένο πάνω σε στροφή λεωφορείου!!! Μετά το σοκ που έπαθε, επέστρεψε σπίτι της με ταξί και το επόμενο πρωί πήγε στην αστυνομική διεύθυνση Καλλιθέας για τις περαιτέρω διαδικασίες!


ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-Αγώνας για καλό σκοπό!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

βίκυ Χατζηβασιλείου new


Έναν αγώνα βόλεϊ για καλό σκοπό διοργανώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Η ανταπόκριση κυρίως χορηγών ευτυχώς είναι μεγάλη. Δεν θα υπάρχει είσοδος αλλά ένα κουτί που όποιος θέλει θα μπορεί να συνεισφέρει ό,τι του περισσεύει. Από ένα ευρώ ή ό,τι άλλο μπορεί» δήλωσε η παρουσιάστρια του Alpha στην εφημερίδα ενώ συνέχισε: «Όσον αφορά εμένα, προσπαθώ να ξαναθυμηθώ το βόλεϊ που ήξερα. Μαζί με παλιές αθλήτριες του βόλεϊ από τη Θεσσαλονίκη, που συμμετέχουν και στην Εθνική, θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα γυναικών βόλεϊ της ΧΑΝΘ. Παράλληλα θα υπάρχουν ενδιάμεσα χάπενινγκ για παιδιά, όπως διαγωνισμοί σερβίς!».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στη ΧΑΝΘ (Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης), όπως ανακοίνωσε η ίδια η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο twitter.


Πώς αποφάσισε η Μαρία Τσουρή να ασχοληθεί με την σχεδίαση μαγιό;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Πώς αποφάσισε η Μαρία Τσουρή να ασχοληθεί με την σχεδίαση μαγιό;



Η Μαρία Τσουρή άφησε πίσω της το πόλο και ασχολείται με τη σχεδίαση μαγιό.
Η αθλήτρια εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την σχεδίαση.
«Όταν έκανα την έκθεση ζωγραφικής, ήρθε ο Ανδρέας Γαρύφαλλος, ο οποίος έχει την εταιρεία FAB, και μου πρότεινε συνεργασία. Να μεταφέρουμε τα σχέδια ζωγραφικής με καρτούν σε μαγιό. Ήταν ενδιαφέρουσα η πρόταση και δέχθηκα να συνεργαστούμε. Ήδη κυκλοφορούν τα δύο πρώτα σχέδια και θα ακολουθήσουν και άλλα μέχρι το καλοκαίρι. Στόχος μας είναι τα μαγιό να φορεθούν όχι μόνο από τους κολυμβητές στην πισίνα αλλά από όλη την οικογένεια το καλοκαίρι στη θάλασσα». Όσο για το αν σκέφτεται να κάνει δική της επιχείρηση αν η δουλειές πάνε καλά είπε στην Espresso της Κυριακής: «Δεν το νομίζω. Οι συνθήκες δεν ευνοούν κάτι τέτοιο. Μακάρι, να πάει καλά η δουλειά και η συνεργασία μου με τον Ανδρέα Γαρύφαλλο. Τα βήματα που κάνω επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική μου ζωή είναι προσεκτικά. Πρώτα σκέφτομαι, βλέπω πού μπορώ να αντεπεξέλθω και μετά παίρνω τις αποφάσεις μου». Ενώ αυτή την περίοδο που είναι έγκυος ασχολείται: «Τώρα που μένω περισσότερο χρόνο στο σπίτι ασχολούμαι περισσότερο με τη ζωγραφική. Θέλω να είναι πετυχημένο και αυτό το επαγγελματικό μου βήμα».http://www.gossip-tv.gr/sports/story/166278/Pos-apofasise-i-Maria-Tsoyri-na-asholithei-me-tin-shediasi-magio

Μαρινάκης-Καλπάκη: Σε τρελά κέφια στα μπουζούκια!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Μαρινάκης-Καλπάκη: Σε τρελά κέφια στα μπουζούκια

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη συνεχίζουν να ζουν ένα μεγάλοέρωτα και δεν είναι λίγες οι φήμες που τους θέλουν σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Το ευτυχισμένο ζευγάρι βγήκε να διασκεδάσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με την παρέα του. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν σε τρελά κέφια ενώ δεν παρέλειψαν να μας χαρίσουν μια φωτογραφία τους αγκαλιά.
<br /><br />

Γυμναστική στα ροζ!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Γυμναστική στα ροζ
<br /><br />


Είναι σέξι γυμνάστρια και ομολογουμένως, οι προτάσεις της είναι πρωτοποριακές.
Η Χριστίνα Πάζιου έχει ένα ιδιαίτερο στιλ που ντύνεται, ακόμα και την ώρα της γυμναστικής, ενώ όπως βλέπουμε, το ροζ χρώμα είναι από τα αγαπημένα της. Η γυμνάστρια ξεσηκώνει τα πλήθη με τις ασκήσεις της, όχι μόνο γιατί φτιάχνουν το μεταβολισμό και δημιουργούν ένα γραμμωμένο σώμα, αλλά γιατί και η ίδια είναισέξι κι όποιος αντέξει. Δεν διστάζει να είναι αρκετά αποκαλυπτική, καθώς ακόμα και την ώρα που μας δείχνει ασκήσεις γυμναστικής, μας αποκαλύπτει το πολύ γραμμωμένο της σώμα. Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να κάνεις γυμναστική μόνο με τα απολύτως απαραίτητα; Η Χριστίνα Πάζιου το κάνει και μάλιστα πολύ http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/166208/Gymnastiki-sta-rozκαλά!

Έτσι μπράβο Ειρήνη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Κι όμως είναι Ελληνίδα!


Ποιος είπε ότι μόνο οι σταρ του εξωτερικού γυμνάζονται και διαθέτουν άψογη σιλουέτα; Η φωτογραφία έρχεται να διαψεύσει αυτή τη φήμη καθώς οι γραμμωμένοι κοιλιακοί δεν ανήκουν σε κάποια κυρία του Χόλυγουντ αλλά σε Ελληνίδα.
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου λατρεύει τη γυμναστική και αυτό φαίνεται. Ητραγουδίστρια διαθέτει υπέροχη σιλουέτα με κοιλιακούς «φέτες». Αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη και της Τάμτα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και ανεβάζει το θερμόμετρο κάθε φορά που εμφανίζεται στην πίστα με ένα τοπάκι που αφήνει τους κοιλιακούς της γυμνούς!
<br /><br />
<br /><br />

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ-Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Η Σόφη Πασχάλη έχει κορμί… θανατηφόρο και προκειμένου να το διατηρήσει, εκτός από τη γυμναστική έχει και κάποια μικρά μυστικά ομορφιάς, τα οποία αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό. 

Η Σόφη, σύμφωνα με όσα είπε στο περιοδικό «ΟΚ» αποφεύγει τηγανιτά και λαδερά, χρησιμοποιεί κρέμα ημέρας και νύχτας, καθημερινά πίνει πολύ νερό, δεν τρώει ψωμί και είναι οπαδός των θαλάσσιων σπορ.

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=461288&cid=11

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Με γάντια του μποξ σε εκπομπή η Ελένη Πετρουλάκη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Μπουνιές και κλωτσιές σε απευθείας σύνδεση έριξε η Ελένη Πετρουλάκη, που εμφανίστηκε στην «Πρωινή Μελέτη» με... γάντια του μποξ, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως απέρριψε πρόταση για το «Dancing With The Stars».

Η γυμνάστρια έδειξε στην εκπομπή πώς μπορούμε να γυμναστούμε αλλά και να... αγωνιστούμε, στο πλαίσιο ενός προγράμματος που ετοιμάζει με τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

«Το μποξ είναι εκτόνωση», είπε η Ελένη Πετρουλάκη, απορρίπτοντας παράλληλα το ενδεχόμενο να... εκτονωθεί μέσω του χορού στο «Dancing With The Stars» γιατί δεν έχει θέση σε τέτοιου είδους ριαλιτι.

Παράλληλα, η γυμνάστρια τόνισε πως δεν θα έστελνε τα παιδιά της σε ριάλιτι τύπου «Master Chef Junior», ενώ επανέλαβε πως το «μυστικό» για τέλεια γραμμή βρίσκεται στον συνδυασμό σωστής διατροφής και γυμναστικής.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Μ. Τσουρή: Κοιτάζω κάθε μέρα την κοιλιά μου και περιμένω να αρχίσει να φουσκώνει!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.







Μετά την απόφασή της να εγκαταλείψει τις πισίνες και να δοκιμάσει το ταλέντο της στη ζωγραφική, η Μαρία Τσουρή φωτογραφίζεται για το ΟΚ! στο σπίτι της στη Γλυφάδα και μιλάει για το γάμο της με τον αγαπημένο της, τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλου, και το πρώτο τους παιδί που θα γεννηθεί στις αρχές καλοκαιριού.
"Ακούω ότι πολλές γυναίκες έχουν έντονα ξεσπάσματα ή περισσότερα νεύρα από ό,τι είχαν πιο πριν. Εγώ αντιθέτως περνάω την πιο γαλήνια φάση της ζωής μου. Είμαι πολύ ήρεμη και ίσως έχω γίνει περισσότερο ευαίσθητη. Κοιτάζω κάθε μέρα την κοιλιά μου και περιμένω πώς και πώς να αρχίσει να φουσκώνει", δηλώνει η 25χρονη πολίστρια.

Η ίδια όταν έμαθε ότι είναι έγκυος ένιωσε έκπληξη και συνειδητοποίησε ότι αυτό θα της αλλάξει τη ζωή. Στον Παναγιώτη το είπε από το τηλέφωνο και σύμφωνα με όσα λέει, ο σύντροφός της αντέδρασε πιο ψύχραιμα.
Όσον αφορά τα σχέδια για τον γάμο τους, η Μαρία είχε μιλήσει στο TLIFE για την πρόταση και το ενδεχόμενο να γίνει νωρίτερα ένας πολιτικός γάμος, λόγω της εγκυμοσύνης. "Δεν είχαμε ορίσει ημερομηνία γάμου με τον Παναγιώτη. Μου έκανε πρόταση γάμου, του απάντησα θετικά, αλλά δεν είπαμε συγκεκριμένα, ότι θα παντρευτούμε τον τάδε μήνα", εξηγεί η μέλλουσα μανούλα.

Διάβασε περισσότερα στo OK! που κυκλοφορεί
http://www.tlife.gr/Article/news-tsouri/0-99-27044.html

Ποιες επώνυμες κάνουν γιόγκα;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Ποιες επώνυμες κάνουν γιόγκα;
<br /><br />

<br /><br />
<br /><br />
Με τη γιόγκα κατάφεραν να μάθουν καλύτερα το σώμα αλλά και τον εαυτό τους. Πέρα από αυτό όμως έγιναν και δυο καλές φίλες. Η μία παρακολουθεί μαθήματα γιόγκα από το 2005 με τη βοήθεια της άλλης.
Μάλιστα, τα τελευταία δυο χρόνια είναι οπαδοί της μεθόδου partner yoga. Ο φωτογραφικός φακός του ok, απαθανάτισε την Ζέτα Δούκα και την Σόφη Πασχάλη σε στιγμές γιόγκα! Ότι κι αν γίνει παραμένουν δυο φορές την εβδομάδα πιστές στην αγαπημένη τους συνήθεια. «Η partner yoga σε βοηθά να αναπτύξεις το ομαδικό σου πνεύμα. Μαθαίνεις να συνεργάζεσαι. Επομένως σου δίνει ένα μάθημα γιατί αντιλαμβάνεσαι τα τι χρειάζεται ο άλλος», εξηγεί στο Ok η Ζέτα Δούκα ενώ η Σόφη Πασχάλη συμπληρώνει: «Η γιόγκα είναι ταξίδι ζωής γιατί πάντα υπάρχει μια παραλλαγή της άσκησης».



ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ-Απλά Καυτή!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Eleni Matzourani

” Η Ελένη ασχολείται με το χορό από 9 ετών . Ξεκίνησε με ρυθμική γυμναστική , αποφάσισε να ασχοληθεί με τον oriental χορό οπου το 2009 κατέκτησε την 3η θέση στην Ευρώπη στην κατηγορία << Adults Open Oriental Solo >> . Πολλές είναι και οι διακρίσεις της στον τομέα του Latin όπου ασχολείται πολλά χρόνια . Αν χρησιμοποιούσαμε  2 λέξεις για να τη χαρακτηρίσουμε θα ήταν ΕΝΤΑΣΗ και ΡΥΘΜΟΣ . Η Ελένη χορεύει στα μεγαλύτερα μαγαζιά της Αθήνας αλλα έχει χορέψει και σε πολλά μαγαζιά της Επαρχίας “
http://www.inthevip.gr/dancers/eleni-matzourani-club-dancer/

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Μαρία Τσουρή: «Περνάω την πιο γαλήνια φάση στη ζωή μου»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Μαρία Τσουρή: «Περνάω την πιο γαλήνια φάση στη ζωή μου»


«Την περίοδο της εγκυμοσύνης γίνεται κυριολεκτικά πόλεμος μέσα στο σώμα μιας γυναίκας και ειδικά τον πρώτο καιρό, μέχρι να συνειδητοποιήσει το κορμί τι συμβαίνει, οι αλλαγές είναι σοκαρίστηκες» δηλώνει η Μαρία Τσουρή.

«Ακούω ότι πολλές γυναίκες έχουν έντονα ξεσπάσματα ή περισσότερα νεύρα από ότι είχαν πριν. Εγώ αντιθέτως περνάω την πιο γαλήνια φάση στη ζωή μου. Είμαι πολύ ήρεμη και ίσως έχω γίνει περισσότερο ευαίσθητη».

Σόφη Πασχάλη-«Στη γιόγκα είμαι αυτοδίδακτη»!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Ποια είπε: «Στη γιόγκα είμαι αυτοδίδακτη»


Διδάσκει γιόγκα τα δέκα τελευταία χρόνια, χωρίς καν να πάει σε σχολή καθώς ένα ατύχημα ήταν αυτό που την έβαλε στην διαδικασία να ασχοληθεί με την γιόγκα.
Ο λόγος για την Σόφη Πασχάλη η οποία αποκαλύπτει: «Είμαι αυτοδίδακτη. Είχα ένα ατύχημα στην μέση μου κι έγινα καλά μόνη μου. Διάβασα πολύ και στη συνέχει απήγα σε σχολή. Επίσης παρακολούθησα σεμινάρια στην Αμερική και τη Γερμανία», εξηγεί η ίδια στο ok και καταλήγει: «Η γιόγκα με βοήθησε να ηρεμήσω. Να ζυγίζω καλύτερα τα πράγματα. Προσφέρει ισορροπία μυαλού κι σώματος».

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Η ΜΑΝΤΥ ΠΕΡΣΑΚΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Επώνυμες μαμάδες και μπαμπάδες παρακολούθησαν με τα παιδιά τους την μουσική παράσταση «Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» στην παιδική θεατρική σκηνή «Αλφαβητάρι» μέσα σε ένα νέο εντυπωσιακό πολυχώρο στο Γκάζι.
Ένα πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, με εξαιρετικούς συντελεστές, βιντεοπροβολές, με ευφάνταστα σκηνικά από ανακυκλωμένα υλικά, με πολύχρωμα κουστούμια για λαχανοξωτικά, ρομπότ, παπαγάλους, ιπποπόταμους, πεταλούδες, νεράιδες, σε περιπλανήσεις με βαρκούλες, τρενάκια, πατίνια, στο ρυθμό και την μαγεία των τραγουδιών «Λάχανα Και Χάχανα».

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την παράσταση και τον διαδραστικό της χαρακτήρα όπου οι ηθοποιοί, οι χορευτές και οι μικροί φίλοι που το παρακολουθούσαν έγιναν ένα, διασκέδασαν, τραγούδησαν και χόρεψαν όλοι μαζί στη σκηνή. Μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση, ένα σύγχρονο μιούζικαλ με δράση, φαντασία, γέλιο, χαρά και τραγούδι, με χαρακτήρες πολύ γνώριμους από την καθημερινή ζωή των παιδιών και άλλους φανταστικούς παρμένους από τον κόσμο του ονείρου σε σενάριο του Τάσου Ιωαννίδη και σκηνοθεσία της Αποστολίας Παπαδαμάκη.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν με τα παιδιά τους ο Αντώνης Βλοντάκης, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Μάντα Παπαδάκου, η Μαρία Καλπάκη, η γυμνάστρια Μάντυ Περσάκη και πολλοί άλλοι.

«Είμαι έτοιμη να κάνω ένα παιδί», δήλωσε η Ορθούλα Παπαδάκου!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

«Είμαι έτοιμη να κάνω ένα παιδί», δήλωσε η Ορθούλα Παπαδάκου


Η Ορθούλα Παπαδάκου έχει βρει τον άντρα της ζωής της όπου είναι μαζί του δέκα χρόνια. Σήμερα νιώθει έτοιμη να κάνει οικογένεια και να γίνει μανούλα.

«Είμαι με ένα παιδί εδώ και δέκα χρόνια με τα on και τα off μας, περνάμε καλά και εύχομαι το 2012 να μου φέρει όλα αυτά που θέλω. Και αυτό που θέλω πολύ είναι ένα παιδί, αυτή είναι η αλήθεια. Πιστεύω πως είμαι έτοιμη για να κάνω ένα παιδί. Είμαι με τον άντρα που είναι ο άνθρωπός μου, ότι κι αν γίνει θα τον εκτιμώ και θα τον θαυμάζω πάντα. Είναι δύσκολο να είσαι με κάποιον που να εκτιμάς και να αγαπάς σαν άνθρωπο. Είμαι ερωτευμένη μαζί του και σκέφτομαι πάντα τα καλύτερα, και για τους δυο μας», δήλωσε στο περιoδικό ΧΑΙ http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/165066/Eimai-etoimi-na-kano-ena-paidi-,-dilose-i-Orthoyla-Papadakoy.

«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ......» - Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΖΙΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ......» - Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΖΙΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ
Ενας κορίτσαρος σωστός γενίτσαρος. Ο λόγος για τη γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου, η οποία έχει βαλθεί να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό. Πότε με τις «καυτές» εμφανίσεις της στην τηλεόραση και πότε με τις φωτογραφίες της, που κάνουν ακόμα και τυφλούς να… βλέπουν.
Από το blog του Νάσου Γουμενίδη, αλιεύσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, καθώς η Χριστίνα μας λανσάρει ένα νέο είδος γυμναστικής που ονομάζεται... «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ». Οπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, το μυστικό στην άσκηση είναι το μπουκάλι, με την σέξι Χριστίνα να εξομολογείται στον καλό συνάδελφο ότι: «Εδώ μετράει και το μέγεθος του μπουκαλιού, και η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα του υγρού που θα χρησιμοποιήσει ο ασκούμενος…». Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε ας… μιλήσει η εικόνα!
paziou-2

paziou-3

paziou-4

Έλλη Αγγελιδάκη-Με φίλες στην Γλυφάδα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Ο καιρός μπορεί να μας δυσκολεύει τη ζωή αλλά δεν μας εμποδίζει από το να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας συνήθειες. Μία κυριακάτικη βόλτα, έναν καφέ με φίλους και γενικά λίγες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. 

Οι celebrities επέλεξαν την Γλυφάδα για να απολαύσουν την χειμωνιάτικη βόλτα τους και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνέλαβε! Δες φωτογραφίες:


http://www.tlife.gr/Article/NEWS-hotphotos+/0-71-26940.html

Η Ελένη Πετρουλάκη σε καμπάνια αθλητικών!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η Ελένη Πετρουλάκη σε καμπάνια αθλητικών


Πριν από λίγες ημέρες, η γνωστή γυμνάστρια έκανε τη φωτογράφηση για τηνκαμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 της Puma.

Το photo shooting έκανε η Ρούλα Ρέβη και το αποτέλεσμα δικαίωσε απόλυτα τόσο τη γνωστή γυμνάστρια, η οποία είναι πιο fit και λαμπερή από ποτέ, όσο και την γερμανική εταιρία που εκπροσωπεί για την επιλογή της.

«Μου έλεγαν ότι είχα πάθει εγκεφαλικά»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

«Πέρασα μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία με ταρακούνησε πολύ. Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να μουδιάζει όλη η δεξιά μου πλευρά. Πόδια, χέρια, τα πάντα. Στην αρχή, μου έλεγαν ότι είχα πάθει τέσσερα εγκεφαλικά. Δεν μπορούσα να το δεχθώ εγώ αυτό όμως, γιατί είμαι από τις γυναίκες που γυμνάζομαι και δεν παραμελώ τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα πάθει εγκεφαλικό. Όλοι μου έλεγαν πως είναι κρίσεις πανικού. Εγώ καταλάβαινα ότι δεν είναι κρίσεις πανικού, γιατί ξέρω το σώμα μου. Ταλαιπωρήθηκα σχεδόν 2 μήνες, χωρίς να βρίσκουν τι έχω» δήλωσε στο περιοδικό «Χάι» η Ορθούλα Παπαδάκου, όταν τη ρώτησαν για το πρόβλημα της υγείας της.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=458588&cid=11

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η Ελένη Πετρουλάκη αποκαλύπτει πώς διατηρεί τη σιλουέτα της!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η Ελένη Πετρουλάκη αποκαλύπτει πώς διατηρεί τη σιλουέτα της!



Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, όμως διαθέτει... το κορμί! Κάνει ατασθαλίες, αλλά προσέχει να επανέλθει και να ξαναμπεί σε πρόγραμμα διατροφής.

«Με τα παιδιά στο σπίτι όλο και κάποιο γλυκό υπάρχει. Άνθρωπος είμαι κι εγώ και όπως όλοι υποκύπτω και υπέκυψα και φέτος στις γιορτές. Όταν όμως κάνω μια ατασθαλία, προσέχω να επανέλθω και να ξαναμπώ σε πρόγραμμα, να κάνω την διατροφή μου, να τρώω τα γεύματα που πρέπει και να μπορώ να έχω και ενέργεια στην καθημερινότητά μου, που για μένα είναι πολύ σημαντικό» είπε χαρακτηριστικά η γυμνάστρια στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη».
Και συνέχισε: «Έχω ξεφύγει πώς δεν έχω ξεφύγει... ειδικά μετά τις εγκυμοσύνες δεν ήταν πάντα εύκολο για μένα να επανέλθω. Πρώτον γιατί δεν είμαι μικρή. Η ηλικία παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο και επιπλέον η καθημερινότητά μου περιλαμβάνει πάρα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, οπότε δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για μένα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κάνω μια δουλειά μέσα από την οποία μπορώ και εγώ να προσέχω τον εαυτό μου. Κατά τα άλλα ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος και υπάρχει πολύ κούραση».
Μάλιστα, τόνισε ότι οι στόχοι δεν λείπουν ποτέ από την ζωή της. «Έχω ξεκινήσει αθλητισμό και μάλιστα πρωταθλητισμό από πάρα πολύ μικρή ηλικία, οπότε μια ζωή έβαζα στόχους και δεν ήθελα να παρεκκλίνω από αυτούς. Πάντα ήμουν με πρόγραμμα. Είναι δύσκολο είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Πάντα σκέφτομαι τα επόμενα βήματά μου, θέλω να κάνω όσο περισσότερο κόσμο μπορώ να ασχοληθεί με την γυμναστική. Να μην το θεωρήσει καταναγκαστικό έργο, να καταλάβει την αξία της άσκησης και να το κάνουμε όλοι και για λόγους υγείας και όχι ομορφιάς».

Φανή Χαλκιά: Με άψογο στυλ για βόλτα και ψώνια!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Φανή Χαλκιά: Με άψογο στυλ για βόλτα και ψώνια! (φωτό)




Βόλτα και ψώνια επέλεξε να κάνει το Σάββατο το μεσημέρι η Ολυμπιονίκης μας,Φανή Χαλκιά!
Παρέα με μία φίλη της επισκέφτηκε μεγάλο εμπορικό κέντρο και οι δυο κοπέλες έκαναν τα ψώνια τους! Η Φανή φορώντας τζιν, ένα μαύρο δερμάτινο και trendy ροζ μπότες αποδεικνύει περίτρανα πως μία γυναίκα μπορεί να είναι στυλάτη ακόμα και όταν είναι ντυμένη casual. Η Ολυμπιονίκης, χαλαρή και ευδιάθετη επισκέφτηκε γνωστό βιβλιοπωλείο και κοιτούσε με τις ώρες ποικίλης ύλης βιβλία. Στη συνέχεια πήρε την φίλη της αγκαζέ, περπάτησαν στα καταστήματα και κατέληξαν σε in cafe για χαλαρή κουβεντούλα! Έτσι, πέρασε το Σάββατό της κάνοντας shopping therapy με την κολλητή της!

Τα Γενέθλια της Άννας-Μαρίας!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Ένα διαφορετικό  πάρτι γενεθλίων οργάνωσε η  Ελένη Πετρουλάκη για τη μεγάλη της κόρη  Άννα Μαρία που έκλεισε τα 7 της χρόνια!  Ο χώρος που πραγματοποιήθηκε δεν ήταν ούτε το σπίτι, ούτε κάποια γνωστή μπαλουνούπολη. Αυτή τη φορά ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό. Άλλωστε σε περίοδο κρίσης προτίμησε να αξιοποιήσει τον δικό της χώρο, ώστε να ικανοποιήσει και τις «ταλαιπωρημένες» μαμάδες! Έτσι η πρόσκληση έγραφε «Φορέστε τη φόρμα σας και ελάτε» αφού ο τόπος ήταν  το γυμναστήριο της στη Νέα Ερυθραία που διαθέτει όλα τα «κομφόρ» για μια γυναίκα!
Οι πρώτοι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν λίγο μετά τις 11 το πρωί. Στο ισόγειο υπήρχε πλούσιος μπουφές για όλους, ενώ ροζ μπαλόνια είχαν γεμίσει το χώρο. Στο πάνω όροφο κοπέλες  πραγματοποιούσαν διάφορα χάπενιγκ για τα κοριτσάκια, ενώ στο υπόγειο υπήρχαν γυμναστές που έπαιζαν με τα αγοράκια μπάλα! Όσο για τις μαμάδες; Περνούσαν από τους χώρους  περιποίησης κάνοντας μασάζ, μακιγιάζ ή οτιδήποτε άλλο ήθελαν! Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η μητέρα της Ελένης και του Ίλια, συγγενείς και φίλοι, η Έλλη Αγγελιδάκη με τον γιο της Άλκη,  η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα και τη κόρη τους Βικτωρία, ο  γυναικολόγος της  Άκης Ψαθάς-που είναι γιατρός και της Μαστροκώστα-και πολλοί άλλοι. Όσο για την οικοδέσποινα Ελένη Πετρουλάκη; Το κορίτσι έλαμπε ακόμη και μέσα στην φόρμα της. αυτές οι Φόρμες πια; Ένα έχουν γίνει με το κορμί πατριώτη. Όλοι περνούσαν  υπέροχα ενώ λίγο μετά τη μια ήρθε η στιγμή της τούρτας! Και αυτή μέσα στο κλίμα! Μια όμορφη Barbie – γυμνάστρια φιγουράριζε  με τα κεράκια επάνω της να περιμένουν το φύσημα της κούκλας Άννα Μαρίας! Τα κεράκια έσβησαν και άναψαν πάλι αφού το καθιερωμένο τραγουδάκι το είπαν όχι μόνο στα Ελληνικά αλλά και στα Σέρβικα! Ο Ίλια και η Ελένη καμάρωναν περήφανοι όλοι την οικογένειά τους! Να του ζήσει! Χλιδάτα, ιδιαίτερα γενέθλια απο δύο γονείς που λατρεύουν τα παιδιά τους…Για τα παιδιά μας άλλωστε αξίζουν τα πάντα…

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΓΩΓΩ 1996!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

1996 - 1 (Copyright  c  Myself.gr 2009)

Γωγώ Μαστροκώστα: Γοητευτική ακόμη και πάνω στα παγοπέδιλα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Γωγώ Μαστροκώστα: Γοητευτική ακόμη και πάνω στα παγοπέδιλα!
Λατρεύει το σκι και δεν χάνει ευκαιρία να το απολαμβάνει!
Ο λόγος για την Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του Hello, σε μια από τις συχνές αποδράσεις της στον Παρνασσό. Μια παρουσία που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο με το άψογο look της, όσο και με τη δεινότητα της στο σκι. Η Γωγώ επιδόθηκε μετά μανίας στο αγαπημένο της άθλημα, ενώ ο σύζυγος της Τραϊανός Δέλλας την καμάρωνε από μακριά! Μαζί τους ήταν και ο αδελφός του ποδοσφαιριστή, επίσης λάτρης των χειμερινών σπορ.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Δείτε πώς ήταν η Έρρικα Πρεζεράκου το 1992!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Μπορεί τώρα η Έρρικα Πρεζεράκου να είναι μια όμορφη και πολύ sexy γυναίκα που με την ίδια ευκολία που κατέκτησε τα γήπεδα να κέρδισε και τo πλατό του "Dancing with the stars" (ίσως και μια θέση στο χώρο των media για τη νέα σεζόν, ποιος ξέρει;), πώς ήταν όμως η Πρωταθλήτρια Ελλάδος το 1992, πριν δηλαδή από σχεδόν δυο δεκαετίες;

Η Έρρικα Πρεζεράκου από πιτσιρίκα έδειχνε ότι έχει όλα τα… απαραίτητα προσόντα για να γίνει μια γοητευτική γυναίκα, καθώς και τότε ήταν ένα εντυπωσιακό κορίτσι με έντονα χαρακτηριστικά και τέλειες αναλογίες!

Και αυτό δεν είναι δική μας κρίση! Η Έρρικά είχε ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλα κοπέλα της ηλικίας της, γεγονός που την οδηγούσε πολύ συχνά στα studio για συμμετοχές σε video clips γνωστών τραγουδιών της εποχής.

Ελένη Πετρουλάκη: Έξοδος αποκλειστικά για κορίτσια!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.
Ελένη Πετρουλάκη: Έξοδος αποκλειστικά για κορίτσια

Μπορεί η Ελένη Πετρουλάκη να έχει δικαιωματικά κατακτήσει τον τίτλο τηςΕλληνίδας με το πιο όμορφο κορμί όμως παράλληλα είναι και μια τρυφερή μαμά όταν πρόκειται για τα τέσσερα μεγάλα «δώρα» της ζωής της, τις κόρες της.
Η Άννα-Μαρία, οι δίδυμες Μίλα και Δωροθέα, καθώς και η σχεδόν ενάμισι έτουςΗλιάνα διεκδικούν όλο και περισσότερο χρόνο από την καθημερινότητα της. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό Hello, η Ελένη με τις κόρες της έκαναν «εξόρμηση» αποκλειστικά για κορίτσια σε σαλόνι αισθητικής στη Βούλα. Οι κομμωτές περιποιήθηκαν τα μαλλιά των μικρών κοριτσιών, κονταίνοντας τα λίγο, ενώ εκείνες πιο πολύ διασκέδασαν με το γεγονός ότι η μαμά είπε το «ναι» όταν ζητούσαν επίμονα να βάψουν τα νύχια των χεριών τους.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η Έλλη Αγγελιδάκη στο 7 χρόνια Big Apple Party!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Με ένα λαμπερό πάρτυ γενεθλίων γιόρτασε το πιό γνωστό cafe bar του κολωνακίου τα έβδομα γενεθλιά του. Ο γνωστός επιχειρηματίας και ψυχή του BIG APPLE Τάσος Πρωτόπαπας υποδέχτηκε φίλους γνωστούς αλλά και όλους τους φανατικούς θαμώνες του BIG APPLE σε μιά βραδιά που κυριολεκτικά θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Η μεγάλη επιτυχία του BIG APPLE από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας του πριν 7 χρόνια είναι, ότι όλος ο κόσμος γίνετε μιέ μεγάλη παρέα σε ένα άψογο περιβάλον με μοναδικό σέρβις και το πίο φιλόξενο προσωπικό της αθήνας. Γι'αυτό ακόμα καί τώρα το BIG APPLE συνεχίζει να είναι η Νο 1 επιλογή στο κέντρο της Αθήνας όπου καθημερινά επικρατεί το αδιαχώρητο με μοναδικά parties dj sets και πολλά happenings . Στο birthday party έδωσαν το παρόν καλεσμένοι από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο.


http://www.athensmagazine.gr/portal/barclubs/articles/11452

NΤΑΡΙΛΗ -ΧΕΙΜΩΝΕΤΟΣ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Στικούδη η Φουρέιρα; Εσείς διαλέγετε!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Κατερίνα Στικούδη και Ελένη Φουρέιρα τα δύο καυτά κορίτσια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι δύο νεαρές κυρίες που μονοπωλούν το ανδρικό ενδιαφέρον και ξέρουν να τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα.
Ποιες είναι όμως; Από που ξεκίνησαν; Όσο για το ποια προτιμάτε; Δείτε και αποφασίστε.
Την Κατερίνα Στικούδη, την γνωρίσαμε το 2005 όταν κατέκτησε τον τίτλος της Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Μπορεί όταν ήταν μικρή να ήταν...αγοροκόριτσο όμως γρήγορα ανακάλυψε τη θηλυκή της πλευρά, ευτυχώς για τον ανδρικό πληθυσμό. Υπήρξε αθλήτρια κολύμβησης στην ομάδα του ΠΑΟΚ ΄Ονειρό της να γίνει επιτυχημένη τραγουδίστρια, το ντουέτο της με τους «ΝΕΒΜΑ» εκτόξευσε την καριέρα της.
Σήμερα η εμφάνιση της Κατερίνας είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτική δεν διστάζει να κάνει σέξι φωτογραφήσεις και δηλώνει...ο άντρας του εαυτού της. Με μικροσκοπικά μίνι και σκισμένα σορτσάκια έκανε μόδα τα μαγιό...ακόμα και για τις βραδινές εξόδους!
Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε την καριέρα της με μαύρα μαλλιά και παραπανίσια κιλά τραγουδώντας λαικά τραγούδια. Αν και πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την καταγωγή της εκείνη έκλεισε τα αφτιά της και συνέχισε. Έγινε γνωστή από το συγκρότημα «Μυστίκ» από τις οποίες αποχώρησε μόλις κατάλαβε ότι θα μπορούσε να κάνει σόλο καριέρα. Όταν πήγαινε σχολείο η Ελένη ντρεπόταν για τα μαύρα σγουρά μαλλιά της και τη σκούρα της επιδερμίδα, σήμα κατατεθέν της σήμερα.

Παρά τις δεκάδες προτάσεις έχει αρνηθεί να κάνει γυμνές φωτογραφήσεις αν και δεν λέει όχι στις προκλητικές εμφανίσεις στην πίστα.
Τόσο η Κατερίνα Στικούδη όσο και η Ελένη Φουρέιρα προτιμούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις σχέσεις τους. Μπορεί να τις ακολουθούν οι φήμες οι ίδιες όμως ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε διαψεύδουν.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=109576&catID=8

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ορθούλα Παπαδάκου: «Φοβάμαι ότι έχω την επικίνδυνη σιλικόνη»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Η Ορθούλα Παπαδάκου τον τελευταίο καιρό απασχολεί τα Media για δυσάρεστες ειδήσεις, κυρίως προβλήματα υγείας. Αυτήν την φορά έχει πρόβλημα με τη σιλικόνη της.

«Το πρόβλημα είναι ότι έχω χάσει την επαφή με τον γιατρό που μου έκανε την επέμβαση και δεν ξέρω τι υλικό έχει χρησιμοποιηθεί. Φοβάμαι ότι έχω την επικίνδυνη σιλικόνη. Ο γιατρός που με παρακολουθεί σήμερα σύστησε να αντικατασταθεί το ένθεμα λόγω επιπλοκών που έχουν παρουσιαστεί. Αρκετά προβλήματα έχω με την ασθένειά μου. Ελπίζω τώρα να μη μου έχει συμβεί και αυτή η ατυχία».

ΠΗΓΗ: ΕΓΩ
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=454000&cid=11

RETRO-Ελένη Πετρουλάκη από το "Αργα" του Νίκου Μαστοράκη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.







http://www.famousingreece.com/content.php/227-%C5%CB%C5%CD%C7-%D0%C5%D4%D1%CF%D5%CB%C1%CA%C7


Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΕΦΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ-Το τσίμπημα του Σκορπιού!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



«Ειδυλλιακό σκηνικό για να κάνω έρωτα μ΄έναν άντρα είναι ένα μέρος με θέα τη θάλασσα και πολλά αναμμένα κεριά» είχε πει πριν από καιρό σε συνέντευξή της στο περιοδικό MAXIM η Έφη Κυριάκου. Φαίνεται όμως ότι αυτή τη στιγμή η επαγγελματική της πορεία είναι αυτή που κυριαρχεί στη ζωή της και έχει αφήσει πίσω τα προσωπικά της.

Από τα γήπεδα του βόλευ η μελαχρινή καλλονή, μετακόμισε με επιτυχία στις πασαρέλες και από εκεί κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο «Playmate 2009». Όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» το όνειρό της είναι η διεθνής καριέρα και μίλησε «για τα κιλά που αναγκάστηκε να χάσει προκειμένου να πάρει μία πολυπόθητη δουλειά στο εξωτερικό».
Η Έφη Κυριάκου μίλησε και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα ενώ εξομολογήθηκε την περιπέτεια που έζησε πριν από λίγους μήνες όταν ένα τσίμπημα από σκορπιό παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.


http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=117437&catID=11

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η Στικούδη ξεσήκωσε και τη Γερμανία!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Για να τραγουδήσει στους Έλληνες της Γερμανίας ταξίδεψε η Κατερίνα Στικούδη την παραμονή των Χριστουγέννων στην Κολωνία.

Η γνωστή τραγουδίστρια - μοντέλο- παρουσιάστρια ανήμερα τα Χριστούγεννα εμφανίστηκε και στο Μόναχο.

«Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι τη Γερμανία και ήμουν πολύ χαρούμενη , γιατί στο ταξίδι μου είχα την ευκαιρία να έχω μαζί μου την καλή μου φίλη Ρούλα Ανέστου» δήλωσε στο περιοδικό «Οk!».

Οι φωτογραφίες του περιοδικού δείχνουν την Κατερίνα υπερβολικά ντυμένη, δηλαδή αγνώριστη, γι’ αυτό και προτιμήσαμε κάτι πιο… κλασικό.

ΠΗΓΗ:Ok!
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=451631&cid=11

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Φανή Χαλκιά: Διαψεύδει τις φήμες

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Αρκετό θόρυβο προκάλεσαν οι φήμες που θέλουν τη Φανή Χαλκιά ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Ελεονώρας Μελέτη, Γιάννη Ολζιέρσκυ. «Η Φανή δεν χάνει εύκολα την ψυχραιμία της, αλλά αυτή τη φορά νιώθει αναγκασμένη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη» λέει στο Yupi άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η παγκοσμίου φήμης αθλήτρια νιώθει εξαιρετικά αδικημένη, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σε σοβαρή σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν μαζί της, όταν συνάντησε τον Γιάννη Ολζιέρσκυ στο «Αθηνών Αρένα» το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Εξαιρετικά αναστατωμένος με τις παραπάνω φήμες είναι και ο 33χρονος ναυπηγός, ο οποίος έχει αποφασίσει επίσης να κινηθεί νομικά εναντίον εκείνων που διαδίδουν ότι διατηρεί ερωτική σχέση με τη Φανή Χαλκιά, ενώ στην πραγματικότητα είναι μόνο φίλοι.

ΠΗΓΗ: Yupi
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=450952&cid=11

Ποιος την έχει «ματιάσει»;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Δεν έχει μπει καλά η νέα χρονιά για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια εκτός από την αλλεργία, που έπαθε παραμονή Πρωτοχρονιάς, σήμερα μας ενημέρωσε και για νέα ατυχία.

«Πήγα με ψύξη στην πλάτη και έπαιξα beach volley με -1ο στο κλειστό της Μίκρας. Και βέβαια πέρασα από την ψύξη στην… κατάψυξη!» έγραψε στο Twitter.

Περαστικά σου, Βίκυ!

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=450906&cid=11