Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Έξοδος με ίδιο … στιλ!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Έξοδος με ίδιο … στιλ!


Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας αποδεικνύουν συνεχώς πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι.
Πριν λίγες μέρες, βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Glam, απαθανάτισε το ζευγάρι το οποίο έδειχνε ευδιάθετο και κεφάτο. Αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν το γεγονός ότι ο Τραϊανός και η Γωγώ επέλεξαν να φορέσουν μπλούζες με στάμπα, κάτι που δείχνει ότι έχουν το ίδιο στιλιστικό γούστο.

Μια sexy παρουσία στην σκηνή η Ειρήνη Παπαδοπούλου!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

<br /><br />


Είναι μια από τις ομορφότερες τραγουδίστριες και το κορμί της κερδίζει με διαφορά τον τίτλο του πιο γραμμωμένου και πιο καλλίγραμμου σώματος της showbiz και όχι μόνο.
Ο Θεός την προίκισε με χαρίσματα που κάθε γυναίκα θα ζήλευε και που άλλες σπαταλούν πολλά χρήματα και πολλές ώρες για να τα αποκτήσουν. Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που σε κάθε της εμφάνιση πάνω στην πίστα αναστατώνει τους θαμώνες. Είναι sexy, το ξέρει και φροντίζει να αναδεικνύει το σώμα της όσο καλύτερα γίνεται. Άλλωστε ότι και να φορέσει αποκλείεται να μην της πηγαίνει.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Αποκλειστικό: Γιατί η Έλλη Αγγελιδάκη μπαινοβγαίνει στο Νοσοκομείο;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Την είσοδο μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου στα Νότια προάστια της Αττικής, περνάει τις τελευταίες μέρες η συμπαθής γυμνάστρια φανερά καταβεβλημένη και στεναχωρημένη! Οι άνθρωποι του νοσοκομείου πίστεψαν στην αρχή πως επρόκειτο για κάποιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ίδια. Ευτυχώς η Έλλη είναι μια χαρά στην υγεία της…σε αντίθεση με πολύ κοντινό της πρόσωπο που περνάει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Η ασθενής ζει στη Κρήτη και ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να εγχειριστεί! Η επέμβαση έγινε με επιτυχία και σε λίγες μέρες η γυναίκα θα πάρει εξιτήριο. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η γυναίκα θα μείνει στο σπίτι της Έλλης ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις της και όταν γίνει αυτό θα επιστρέψει στο σπίτι της στη Κρήτη. Μέχρι τότε η γυμνάστρια είναι συνεχώς κοντά της. Τόσο οι γιατροί όσο και οι νοσοκόμες έχουν εκπλαγεί με το τεράστιο ενδιαφέρον της γυμνάστριας καθώς δεν αφήνει στιγμή να περάσει και να μη ρωτήσει για την κατάσταση της υγείας της. 
πηγη-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/apokleistiko-giati-h-ellh-aggelidakh-mpainobgaieni-sto-nosokomeio/#more

Χριστίνα Πάζιου: Έβαλε ζαρτιέρες κι είπε να ξεσκονίσει το κορίτσι!!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Επιτέλους βλέπουμε την γνωστή γυμνάστρια χωρίς κολάν, κορμάκια φόρμες και κορδέλες στο κεφάλι. Επιτέλους η Χριστίνα Πάζιου μεταμορφώθηκε σε γυναίκα παθιάρα και νοικοκυρά. Σε γυναίκα έτοιμη για όλα. Τυχερός αυτός που απολαμβάνει τις περιποιήσεις της. Καθώς όπως κι εσείς διαπιστώνεται, πέραν όλων των άλλων το κορίτσι είναι νοικοκυρά. Ντύνεται με τις ζαρτιέρες της και με το ξεσκονόπανο-φτερό φροντίζει να μην υπάρχει σκόνη πουθενά μέσα στο σπίτι. Αυτά είναι…και μετά μου λέτε να μην έχω χαμηλά έπιπλά στο σπίτι…Μα είστε τρελοί…εννοείται ότι θα έχω και θα περιμένω την Πάζιου να έρθει για ξεσκόνισμα…Η ίδια λέει ότι πρόκειται για την αποκριάτικη στολή της αλλά πείτε μου την αλήθεια…Δεν θα την θέλατε έτσι συνέχεια; Κι αν όχι συνέχεια τέσσερις φορές την εβδομάδα…Έτσι…Καρναβάλι…
πηγη-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/fwto-xristina-pazioy-ebal/

Σοφία Παθέκα: Η πρόταση από την Βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Που να το φανταζόταν η Σοφία Παθέκα ότι ένα ταξίδι στο Ντουμπάι θα έκρυβε μια …«βασιλική» πρόταση!  Πριν από λίγες μέρες η όμορφη γυμνάστρια συνόδευσε τον σύζυγο της, καρδιοχειρουργό Λεωνίδα Παπασταύρου σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Ντουμπάι! Εκεί, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, όχι φυσικά των ιατρικών αλλά τις ώρες που χαλάρωναν με ποτό στη πισίνα του ξενοδοχείου, ένας από τη πλούσια «παρέα» άρχισε να ρωτά τις δραστηριότητες  της όμορφης Σοφίας. Όπως της είπε έψαχνε μια γυμνάστρια με πολλά…προσόντα! Όχι σαν αυτά που ζητούν οι περισσότεροι στην Ελλάδα. Τούρλα ποπό και μάστερ στα «ανοίγματα». Αλλά πτυχία, πολλά πτυχία! Η Παθέκα τον εντυπωσίασε τόσο ελέω σπουδών στο εξωτερικό αλλά και εξαιτίας του μεταπτυχιακού της. Έτσι «έπεσε» η σούπερ πρόταση στο τραπέζι! Της ζήτησε να αναλάβει γυμναστήριο στη Σαουδική Αραβία, συμφερόντων της βασιλικής οικογένειας! Η Σοφία ξαφνιάστηκε και ζήτησε χρόνο για ν΄απαντήσει. Λογικό καθώς μια τέτοια πρόταση με μεγάλες απολαβές θα υποχρεώσει τόσο την ίδια αλλά κυρίως τα παιδιά της ν΄αλλάξουν την καθημερινότητά τους…αυτός είναι και ο λόγος που το σκέφτεται πολύ σοβαρά…
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/sofia-patheka-h-protash-apo-thn-basilikh-oikogeneia-ths-saoudikhs-aravias/#more

Πηγή Δεβετζή: «Ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Πηγή Δεβετζή: «Ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι»


Για το τέλος που αποφάσισε να βάλει στην καριέρα της μίλησε η Πηγή Δεβετζή.
«Δύσκολη απόφαση, αλλά όταν νιώθεις ότι αρχίζουν και σε πονάνε τα πόδια σου, ότι οι αντοχές σου μειώνονται, τότε δεν αισθάνεσαι καλά. Επειδή δεν μου αρέσει να χάνω, αποφάσισα τον περασμένο χρόνο να τερματίσω την καριέρα μου. Ήθελα  να φύγω με ψηλά το κεφάλι. Αν και ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω και στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Λονδίνο. Όμως για ένα αθλητή, έχει τεράστια σημασία να μην αποχωρεί ηττημένος» τόνισε με δηλώσεις της στο περιοδικό ΕΓΩ.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Αγαπάμε το στυλ της: Ελένη Πετρουλάκη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Αγαπάμε το στυλ της: Ελένη Πετρουλάκη


Μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες, με σωστές επιλογές σε κάθε περίσταση
Είτε κάθεται front row είτε βγαίνει μια βόλτα στην πόλη, η Ελένη Πετρουλάκη αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με το στυλ της. Χωρίς να προσπαθεί πολύ, κάθε φορά κάνει τις σωστές επιλογές για κάθε περίσταση. 
Κάνοντας ένα flashback στις εμφανίσεις της, αυτό που παρατηρούμε είναι πώς ξέρει να συνδυάζει με έξυπνο τρόπο couture με budget friendly κομμάτια καταφέρνοντας ένα απόλυτα updated και κομψό αποτέλεσμα. Διαθέτοντας ένα από τα πιο συγκλονιστικά σώματα της ελληνικής showbiz, η Ελένη συχνά επιλέγει κομμάτια που το αναδεικνύουν- από jumpsuits μέχρι little leather dresses- και τα συνδυάζει με statement αξεσουάρ, πάντα αποφεύγοντας τις υπερβολές και διατηρώντας το chic profile της. Στις σπορτίφ εμφανίσεις της, αγαπάει να συνδυάζει το μαύρο με items με έντονο χρώμα- πχ φλούο φούξια- που δίνει ενδιαφέρον στο αποτέλεσμα.

Το δώρο έκπληξη του Τραϊανού Δέλλα στη Γωγώ Μαστροκώστα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Το δώρο έκπληξη του Τραϊανού Δέλλα στη Γωγώ Μαστροκώστα

Την επέτειο της γνωριμίας τους είχαν στις 5 Φεβρουαρίου ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα και ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να της ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη.
Έκλεισε λοιπόν ένα τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο στη Βουλιαγμένη και εκεί την ώρα που απολάμβαναν ένα άκρως ρομαντικό δείπνο της έδωσε και ένα special δώρο. Δύο εισιτήρια και μια κράτηση σε ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο στις Μαλδίβες για μία ολόκληρη εβδομάδα.


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η Έλλη Αγγελιδάκη και Ορθούλα Παπαδάκου στα εγκαίνια του EPIC DAY SPA

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, τα εγκαίνια του EPIC DAY SPA στη Γλυφάδα. Οι ιδιοκτήτριες της επιχείρησης Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και Claudia de la Flor υποδέχτηκαν από νωρίς τους καλεσμένους τους και τους ξενάγησαν στον υπέροχο και ατμοσφαιρικό χώρο του Spa.
Υπεύθυνη για το καλαίσθητο αποτέλεσμα του χώρου είναι η διακοσμήτρια Αννίτα Ναθαναήλ, που επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα την κάθε λεπτομέρεια. Το catering της Ορθούλας Παπαδάκου, από το εστιατόριό της, TAVERNA στη Γλυφάδα, προσέφερε γευστικά μεζεδάκια που συνοδεύτηκαν από άφθονο οίνο ΤΕΤΡΑΜΥΘΟ.
Πλήθος εκλεκτών επωνύμων και φίλων έδωσε το παρόν. Μεταξύ αυτών οι: Νίκος  Νταμπίζας και Predrag Djordjevic με τις συζύγους τους, Jean-Alain και Juliet Boumsong, George Παπαδάκος, Νίκος Βουρλιώτης και Όλγα Καρπαθάκη, Χριστίνα Παππά, Τζο Τόγκου, Μιχάλης Ιατρόπουλος και Μαρία Εγγλέζου,  Μαρία-Λουίζα Βούρου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Μαριάντα Πιερίδη, Έλλη Αγγελιδάκη, Βαλεντίνη Δασκαλούδη, Μάσα Φασούλα, Ιωάννα Παπαδημητρίου,


Η Κατερίνα Στικούδη και οι οκτώ ημίγυμνοι…!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η Κατερίνα Στικούδη και οι οκτώ ημίγυμνοι…


Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Το Σενάριο» οπτικοποίησε η Κατερίνα Στικούδηκάνοντας για άλλη μια φορά το ανδρικό και όχι μόνο κοινό να... παραμιλά.
Με οκτώ ημίγυμνους και καλογυμνασμένους άνδρες βρέθηκε μέσα σε μια πισίνα η Κατερίνα Στικούδη, για τις ανάγκες του video clip και άναψε φωτιές...!
Τα γυρίσματα έγιναν σε γνωστό γυμναστήριο του Περιστερίου, σε ξενοδοχείο τηςΓλυφάδας και σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες τουΚωνσταντίνου Ρήγου.
Το «Σενάριο», σε στίχους και μουσική Βαγγέλη «Dj Rico» Σερίφη, εμπεριέχεται στο άλμπουμ της Κατερίνας Στικούδη, «Η Μουσική Μου».

Έφη Κυριάκου: Lady in… black!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Έφη Κυριάκου: Lady in… black!


Sexy total black εμφάνιση έκανε πριν λίγες ημέρες η Έφη Κυριάκου σε γνωστό bar restaurant των Νοτίων Προαστίων.

Το μοντέλο φόρεσε ένα στενό, λίγο see through, κολάν, που αναδείκνυε τις καλλίγραμμες αναλογίες της, ενώ το κοντό jacket που συμπλήρωσε το look της της προσέδιδε ένα πιο... wild στυλ. Η ίδια έδειχνε ιδιαίτερα ανανεωμένη, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί... για τα μάτια σας μόνο!
<br /><br /><br /><br />

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΠΑΚΗ-ΙΩΣΗΦ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Παντρεύονται!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Άλλος ένας ζεν πρεμιέ, εγκαταλείπει την εργένικη ζωή και μπαίνει στο club των παντρεμένων.

Ο λόγος για τον Ιωσήφ Μαρινάκη, ο οποίος μίλησε στο thesout.gr, για τη σχέση του με την Χρύσα Καλπάκη.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι ερωτευμένος και που πηγαίνω για γάμο! Πιστεύω ότι έχω περάσει αυτή την ηλικία του γάμου και αγχώνομαι λίγο στην περίπτωση που κάνουμε ένα παιδί, αν θα μπορώ να επικοινωνώ μαζί του.
Είμαι γενικά καλά, ζω το σήμερα και φυσικά θα προσπαθήσω να «στρώσω» λίγο το αύριο, γιατί πρέπει να είμαι προετοιμασμένος, να μπορώ να στέκομαι στα πόδια μου».

Επιμέλεια: Κατερίνα Σεφερλή
ΠΗΓΗ-http://www.zougla.gr/lifestyle/article/pantrevete-o-iosif-marinakis%20-476917

Ελένη Πετρουλάκη: Μάθε τέχνη κι άστηνε....!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Ελένη Πετρουλάκη: Μάθε τέχνη κι άστηνε....


Οι περισσότερες celebrities- για τις εγχώριες μιλάμε φυσικά- εμφανίζονται στα διάφορα paparazzi, στην τρίχα! Η Ελένη Πετρουλάκη όμως δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία των celebrities. Κυκλοφορεί όπως όλοι μας στην καθημερινότητά μας, άβαφη, casual και με attitude κοριτσιού της διπλανής πόρτας.
Γιατί αυτό ακριβώς είναι. Μητέρα τεσσάρων παιδιών και επιχειρηματίας η Ελένη Πετρουλάκη δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Έτσι όταν χρειάστηκε να πάει τις μικρές της για κούρεμα στο κομμωτήριο της γειτονιάς της, βρήκε την ευκαιρία να κάνει- όσο περίμενε- και μια μάσκα στα μαλλιά της αλλά και να χτενίσει τη φίλη της φτιάχνοντάς της μια αριστοτεχνική κοτσίδα... Ο φακός του gossip-tv την πέτυχε με το σκουφάκι στο κεφάλι αφοσιωμένη πλήρως στο χτένισμα! Μας άρεσε πολύ.... Εσάς;

Ειδήσεις Παρασκήνιο Άποψη Είστε εδώ: Home / Ειδήσεις / Βαλεντίνα Τσεπάνου: Έπεσε στο μπάνιο της και γλίτωσε από θαύμα τα χειρότερα Βαλεντίνα Τσεπάνου: Έπεσε στο μπάνιο της και γλίτωσε από θαύμα τα χειρότερα !

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Το μοντέλο Βαλεντίνα Τσεπάνου εδώ και μια εβδομάδα κυκλοφορεί με πατερίτσες. Μια κακιά στιγμή, ένας λάθος υπολογισμός την ώρα που έκανε μπάνιο ήταν αρκετός για να βρεθεί στο κενό και να πέσει με το αριστερό γόνατό της σε μαρμάρινη επιφάνεια. Ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος. Το κορίτσι πονούσε τόσο πολύ που κόντεψε να λιποθυμήσει, πριν καταφέρει τελικώς να επικοινωνήσει με τους οικείους της. άλλη μια κακιά στιγμή, για ένα κορίτσι που παλεύει μόνη της. Πέρυσι τον Φλεβάρη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μπράβο έξω από γνωστό club της Αθήνας, φέτος τον Φλεβάρη, είδε το πόδι της να διαλύεται. Μετά το ατύχημα είναι υποχρεωμένη για έναν μήνα να κάνει φυσιοθεραπείες, κάτι που ανατρέπει τον όποιο σχεδιασμό είχε κάνει στα επαγγελματικά της. Η ψυχολογία της Βαλεντίνας δεν είναι καλή και είναι απολύτως λογικό. Περαστικά αλάνι μου!

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η Πετρουλάκη γυμνάζει την Αναστασία Ρουβά!(nassos blog)

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Σε ποια κόρη διάσημου ζευγαριού κάνει...yoga η Ελένη Πετρουλάκη;
Δεν έχει μόνο δυο διάσημους γονείς αλλά φροντίζει να έχει και η ίδια, από παιδάκι τις πιο...υγιείς συνήθειες! Ο λόγος για την μικρή Αναστασία Ρουβά, η οποία από μικρή έχει μπει στα «Βάσανα». Η Κάτια πράττοντας πολύ ορθά την έχει μυήσει στα μυστικά του σώματος και της γυμναστικής καθώς επιθυμεί και δικαίως η κόρη της να αποκτήσει το τέλειο σώμα.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Διονύσης Μακρής: «Η Στικούδη είναι πιο sexy από την Φουρέιρα»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Διονύσης Μακρής: «Η Στικούδη είναι πιο sexy από την Φουρέιρα»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» ήταν ο Διονύσης Μακρής ο οποίος έκανε μια... hot αποκάλυψη!

Η εκπομπή του είχε ετοιμάσει ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να διαλέξει, ανάμεσα σε δυο επώνυμους από τον ίδιο χώρο, ποιον προτιμά. Ανάμεσα στα ζευγάρια λοιπόν βρέθηκε και το δίδυμο Κατερίνα Στικούδη - Ελένη Φουρέιρα και ο τραγουδιστής δήλωσε ότι προτιμά την πρώτη, πρώτον γιατί είναι από τη Θεσσαλονίκη και είναι Παοκτζού, και δεύτερον γιατί είναι πιο πληθωρική.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Τσεκούρα-Μουλαζίμ: Έξοδος για δυο καλές φίλες!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Τσεκούρα-Μουλαζίμ: Έξοδος για δυο καλές φίλες


Η Νεσμάν Μουλαζίμ και η Βασιλική Τσεκούρα γνωρίζονται εδώ και πολύ καιρό και είναι δυο καλές φίλες.
Τα δυο μοντέλα πρόσφατα βγήκαν για φαγητό και επέλεξαν εστιατόριο σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Μάλιστα συνδύασαν το φαγητό με μια βόλτα στα μαγαζιά όπως όλες οι γυναίκες διασκέδασαν με τις βόλτες σε βιτρίνες και καταστήματα.
Πηγή φωτογραφίας: ΟΚ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η Ορθούλα Παπαδάκου και η Χριστίνα Παππά στα εγκαίνια του κέντρου ομορφιάς της Μάντας Παπαδάκου!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Παπαδάκου- Παππά: Πιο κολλητές δεν γίνεται


Η Ορθούλα Παπαδάκου και η Χριστίνα Παππά είναι δυο πολύ καλές φίλες.
Μετά το τέλος του «Real housewife» έγιναν αυτοκόλλητες και το δείχνουν. Η μια στηρίζει την άλλη σε κάθε νέα προσπάθεια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει να διασκεδάζουν παρέα. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.grαπαθανάτισε την Ορθούλα και την Χριστίνα στα εγκαίνια του κέντρου ομορφιάς τηςΜάντας Παπαδάκου, οι οποίες πήγαν να τις ευχηθούν τα καλύτερα στο νέο της ξεκίνημα.

Ελένη Πετρουλάκη: «Η οικονομική κρίση αναπόφευκτα επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Ελένη Πετρουλάκη: «Η οικονομική κρίση αναπόφευκτα επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας»


Για το πόσο την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τόσο εκείνη όσο και την οικογένειά της εξομολογήθηκε η Ελένη Πετρουλάκη σε συνέντευξή της.
«Η οικονομική κρίση αναπόφευκτα επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας. Όπως όλος ο κόσμος έτσι κι εμείς αναγκαζόμαστε να περιορίσουμε τα έξοδά μας και να κάνουμε περικοπές σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας. Το μόνο που ίσως καταφέρουμε να κερδίσουμε μέσα από αυτήν την εμπειρία είναι να επαναπροσδιορίσουμε τις πραγματικές ανάγκες και αξίες μας και να εστιάσουμε στις σημαντικές πτυχές της ζωής μας. Κατά τη γνώμη μου, αυτό που είναι ιδιαίτερα δύσκολο και θέλει σωστή διαχείριση είναι το ψυχολογικό μέρος της οικονομικής κρίσης. Μέσα από όλη αυτήν την κατάσταση είναι εύκολο να χάσει κανείς την αισιοδοξία του για το μέλλον αλλά και την ψυχραιμία του, όταν η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει. Η γυμναστική μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση της ψυχολογίας μας, καθώς μέσα από την άσκηση απελευθερώνουμε το στρες και την κούραση της ημέρας και αισθανόμαστε πιο δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια».

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

HOT! H Kορμάρα Βίκυ Χατζηβασιλείουόταν βρέθηκε στο παγκόσμιο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα beach volley!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.
xatziv-386


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε στο παγκόσμιο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα beach volley στον Αστέρα Γλυφάδας από όπου είναι και οι φωτογραφίες. Η εμφάνιση της κόβει την ανάσα. Στην ίδια εκδήλωση πήραν μέρος η Έφη Σφυρή, η Μάντα Παπαδάκου, ο Γιώργος Μανίκας και ο Κώστας Γκρέκας.
πηγη-http://www.myworld.gr/site/content.php?artid=783150

Ελένη Πετρουλάκη: «Θεωρώ ότι μια μητέρα πρέπει να κάνει και πράγματα για να αισθάνεται παραγωγική»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Ελένη Πετρουλάκη: «Θεωρώ ότι μια μητέρα πρέπει να κάνει και πράγματα για να αισθάνεται παραγωγική»


Η Ελένη Πετρουλάκη μπορεί να είναι καταξιωμένη γυμνάστρια αλλά είναι καιμανούλα τεσσάρων παιδιών.
Όμως έχει καταφέρει να βρει χρόνο για όλα. «Η οικογένεια και τα παιδιά μου είναι η βασική μου προτεραιότητα, γι' αυτό και επιδιώκω να ασχολούμαι με τη δουλειά μου κυρίως τις ώρες που τα παιδιά είναι στο σχολείο, έτσι ώστε να περνάω μαζί τους όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο». Όσο για το αν αισθάνεται κάποιες φορές τύψεις που δεν μπορεί να είσαι συνέχεια μαζί με τις κόρες της δήλωσε στην Espresso της Κυριακής: «Όπως οι περισσότερες μαμάδες έτσι κι εγώ, όταν κάποιες φορές αναγκάζομαι λόγω της δουλειάς να περνάω λιγότερο χρόνο με τα παιδιά μου, αισθάνομαι ότι μου λείπουν και ότι χάνω σημαντικές στιγμές που δεν αναπληρώνονται. Όμως, ευτυχώς αυτό δεν συμβαίνει συχνά, γιατί, όπως είπα, προσπαθώ να διεκπεραιώνω τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μου τις πρωινές ώρες. Και η δουλειά βεβαίως είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και για βιοποριστικούς λόγους αλλά και γιατί είναι σημαντικό. Θεωρώ ότι μια μητέρα πρέπει να κάνει και πράγματα για την ίδια προκειμένου να αισθάνεται παραγωγική και έπειτα ο χρόνος που περνάει με τα παιδιά να είναι πιο ποιοτικός και δημιουργικός».

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας του γάμου της;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρι στο χώρο της showbiz και καρπός αυτού του έρωτα είναι οι τέσσερις κόρες τους. Ποιο είναι όμως το μυστικό που κρατά ζωντανό το γάμο της γυμνάστριας με τον Ίλια;

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει η μυστική συνταγή επιτυχίας. Οι ανθρώπινες σχέσεις, πόσο μάλλον η σχέση ενός ζευγαριού με παιδιά, θέλει δουλειά! Χρειάζεται υπομονή, ψυχραιμία και αμοιβαίες θυσίες. Η καθημερινότητα έχει δυσκολίες και κούραση και γι’ αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει επικοινωνία. Με τον διάλογο σίγουρα λύνονται πολλά προβλήματα. Αυτό που πρέπει να υπάρχει είναι σίγουρα αγάπη και αλληλοεκτίμηση. Αυτές νομίζω ότι είναι οι καλύτερες βάσεις για έναν σωστό γάμο» απαντά στην «Espresso της Κυριακής».

Έχετε σκοπό να κάνετε και πέμπτο παιδί; Να κάνετε το γιο;

«Δεν μας αρέσει να κάνουμε τέτοιου είδους σχέδια, ούτε ο στόχος είναι ένας γιος. Και οι δύο θέλαμε πάντα να κάνουμε πολλά παιδιά. Ο χρόνος θα δείξει…».

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά
ΠΗΓΗ-http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=471716&cid=11

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ελένη Πετρουλάκη: «Η εξωτερική εμφάνιση δεν πρέπει να γίνεται αυτοσκοπός»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Δεν αισθάνομαι εθνική γυμνάστρια όμως είναι τιμή και ηθική ικανοποίηση για μένα η αναγνώριση από τον κόσμο όλης αυτής της προσπάθειας για περισσότερα από είκοσι χρόνια", δηλώνει η Ελένη Πετρουλάκη σε πρόσφατη συνέντευξη της.
Η γυμνάστρια μιλώντας στην espresso εξομολογείται πως νιώθει όταν παίρνει αγάπη από τον κόσμο και πώς μπορεί κάθε γυναίκα να αποκτήσει ένα κορμί σαν το δικό της. «Η μεγαλύτερη χαρά είναι να βλέπω ότι μέσα από τη δουλειά μου καταφέρνω να κάνω όλο και περισσότερους ανθρώπους να αγαπήσουν τη γυμναστική», λέει και καταλήγει: «Σκοπός είναι να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να βελτιώσουμε την εικόνα μας, την εξωτερική και την εσωτερική. Η εξωτερική εμφάνιση δεν πρέπει να γίνεται αυτοσκοπός, το σημαντικό είναι να αποκτήσουμε μια καλή φυσική κατάσταση και να καταλάβουμε πως η γυμναστική είναι η καλύτερη πρόληψη για να έχουμε καλή υγεία».



Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Σοφία Λάττα: Όταν κορίτσι μου «ποστάρεις» τέτοιες φώτο πώς να μην έχεις χιλιάδες φίλους;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγες μέρες που ασχολούμαι με το απόλυτο κορμί. Το κορμί το γυμνασμένο. Το κορμί για αμαρτίες. Το κορμί που μπορεί να σε ταξιδέψει. Και η Σοφία σκοπεύει να μας στείλει…αδιάβαστους με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο group της στο Facebook. Μα πραγματικά θέλω να μου πείτε. O φωτογράφος που βρισκόταν για να καταφέρει αυτή την γωνία λήψης; Είναι ποτέ δυνατόν; Είναι δυνατόν μετά να μην έχεις χιλιάδες φίλους Σοφάκι στο Facebook; Για τα μάτια σας και μόνο…Το κορμί της Λάττα…Γιατί κορμί έχει…Πρόσωπο; ε…δεν είναι όπως το κορμί!
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CE%BB%CE%AC%CF%84%CF%84%CE%B1-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9/

Ελένη Ματζουράνη: Η πιο sexy χορεύτρια της Αθήνας πάει Μαϊάμι!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.





Την γνωρίσαμε πριν καιρό όταν αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Θέμο Αναστασιάδη. Οι μετοχές της ωστόσο στη νύχτα είναι πολλές και μεγάλες. Blue chip είναι το κορίτσι αυτό με το πιο παθιάρικο βαθύ κάθισμα. Ψηλαφίστηκε σε διαδικτυακό διαγωνισμό ως το πιο sexy κορίτσι-χορεύτρια της Αθήνας και όπως μαθαίνω ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το Μαϊάμι. την πρωτεύουσα των Clubs όλης της ανατολικής Ακτής. είναι τεράστια η προοπτική για την μικροκαμωμένη Ελένη η οποία οφείλει ν΄απαντήσει στους ατζέντηδες της μέχρι τέλος του μήνα. Θα μας φύγει; Μακάρι…κατ εμέ πάντα!

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Κατερίνα Στικούδη: «Τα πικρόχολα σχόλια με κάνουν πιο δυνατή»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Κατερίνα Στικούδη: «Τα πικρόχολα σχόλια με κάνουν πιο δυνατή»


Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια σικάτη εμφάνιση χθες στο «Madwalk» και απάντησε στην κάμερα του «Πρωινού mou» σε όσους λένε ότι δεν τραγουδάει.
«Δεν έχω κάτι να πω ο καθένας έχει την άποψή του, την γνώμη του και μπορεί να την εκφράζει ελεύθερα αλλά μερικές φορές όταν υπάρχουν πικρόχολα σχόλια μόνο πιο δυνατή μπορεί να με κάνουν. Γίνομαι λίγο πιο πεισματάρα, άρα μάλλον καλό μου κάνει. Ξέρω τι είμαι, ξέρω τι κάνω και είμαι κατασταλαγμένη στο τη ζητάω».

Βόλτα στο Κολωνάκι για την Γωγώ Μαστροκώστα..

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.





Χαλαρή και άνετη έχοντας πάντα στο πλευρό της τον καλό της φίλο Χάρη Σιανίδη, η Γωγώ Μαστροκώστα φαίνεται να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! «συνέλαβε» τους δύο φίλους στο κέντρο του Κολωνακίου να κάνουν τις αγορέςτους.
Αφού απόλαυσαν τον καφέ τους ο Χάρης Σιανίδης πρότεινε στη Γωγώ Μαστροκώστα να επισκεφθούν το εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου προκειμένου να απολαύσουν τις μοναδικές συνταγές της. Η Γωγώ Μαστροκώστα αν και προσέχει ιδιαίτερα τη σιλουέτα της υπέκυψε και πήγαν στο γνωστό στέκι του Κολωνακίου όπου και έφαγαν ψάρι και σαλάτες. Στο εστιατόριο της Αργυρώς η Γωγώ Μαστροκώστα συνάντησε την Τασία Δένδρινου, τη γνωστή μαγείρισσα από το Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς. 
ΠΗΓΗ-http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=122900&catID=8

Πασχάλη-Μητρόπουλος: Ένα χρόνο μαζί!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Πασχάλη-Μητρόπουλος: Ένα χρόνο μαζί


Ένα χρόνο μαζί είναι η Σόφη Πασχάλη και ο Γιώργος Μητρόπουλος.
Το ζευγάρι γιορτάζει την επέτειό του στις 20 Φεβρουαρίου και μάλιστα θα το κάνει με ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Θέλουν να πάνε στην Ευρώπη, απλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα την χώρα. Είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, ενώ έχουν συζητήσει και για επόμενο βήμα της σχέσης τους, μια επισημοποίηση, απλά όχι στο άμεσο μέλλον.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Παπαλουκάς - Τσεκούρα: Παντρεύονται!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ένα από τα ποιο ταιριαστά  και low profile ζευγάρια, θα ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2012. 

Πιο συγκεκριμένα ο μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς και η αγαπημένη του  Βασιλική Τσεκούρα θα ενώσουν τελικά τις ζωές τους το καλοκαίρι, επισημοποιώντας έτσι και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εδώ και περίπου τρία χρόνια σχέση τους.  

Σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον πριν από λίγες ημέρες ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ Μακάμπι και της Εθνικής Ελλάδας έκανε επίσημη πρόταση προς την αγαπημένη του προκειμένου να τον παντρευτεί με την εντυπωσιακή γυμνάστρια να λέει αμέσως το I do προς τον αγαπημένο της. “Αυτή την φορά είναι επίσημο και σίγουρο. Τα παιδιά σκοπεύουν να  παντρευτούν το καλοκαίρι που μας έρχεται” λέει πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον για να συνεχίσει “ Τόσα χρόνια τα περιοδικά τους παντρεύουν χωρίς ποτέ να ίσχυε κάτι τέτοιο. Αυτή την φορά όμως είναι αλήθεια καθώς υπάρχει τόσο η πρόταση γάμου του Θοδωρή προς την Βασιλική αλλά κυρίως υπάρχει και το δαχτυλίδι που της έδωσε”!!


Ναταλία Δραγούμη: Βλέπει και τα θετικά!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Η Ναταλία Δραγούμη είναι φυσικό σαν μητέρα να ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών της σε μια τέτοια κρίση, αλλά βλέπει και τη θετική πλευρά… 

«Θα μεγαλώσουν και θα γίνουν μαχητές, από το να τα είχαν όλα έτοιμα. Μπορούμε να δούμε και τη θετική πλευρά όλων αυτών που περνάμε. (…) Δεν έχω το φόβο αυτό! Βασικά δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει! Δεν θέλω να ζω με αυτόν το φόβο. Φυσικά μπορεί και να ζήσουν χειρότερα πράγματα αλλά μπορεί να τους κάνει και καλό. Από εκεί και πέρα δεν θέλουν υλικά πράγματα τα παιδιά, αγάπη θέλουν. Δεν χρειάζονται μεγαλεία. (…)Αυτό που θέλω εγώ να προσπαθήσω είναι να μπορέσω να τους εξασφαλίσω ώστε να μην εξαρτώνται οικονομικά από το επάγγελμά τους. Αν το έχουν, γιατί να μην γίνουν ηθοποιοί;» είπε καλεσμένη στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος
πηγη-http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=467371&cid=11

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Άναψε… «φωτιές» η Κατερίνα Στικούδη!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Άναψε… «φωτιές» η Κατερίνα Στικούδη


Πήρε το μικρόφωνο και... άναψε «φωτιές»! Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία ένα μια special εμφάνιση σε μαγαζί των βορείων προαστίων.

Άφωνοι έμειναν οι θαμώνες του «Divine» όταν είδαν την sexy Κατερίνα με φούστα mini... πολύ mini, να λικνίζεται στους beat ρυθμούς της μουσικής της. Στο πλευρό της ήταν άλλες δυο χορεύτριες, οι οποίες ανέβασαν ακόμα πιο πολύ τη θερμοκρασία<br /><br />!
<br /><br />

Πού έδωσαν «ραντεβού» οι επώνυμοι το Σάββατο;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Πού έδωσαν «ραντεβού» οι επώνυμοι το Σάββατο;

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με την Κατερίνα Καινούργιου και την Έλλη Αγγελιδάκη<br /><br />

Πού συναντήθηκαν το Σάββατο πολλοί επώνυμοι της σόουμπιζ;
Σε έκθεση για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση έδωσαν «ραντεβού» πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ. Μεταξύ αυτών η Καίτη Γαρμπή με τονΔιονύση Σχοινά και το γιο τους, η Κατερίνα Καινούργιου, η Αννίτα Ναθαναήλ, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Έλλη Αγγελιδάκη, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Σπύρος Σπυράκος με την οικογένειά του, η Μάγκι Χαραλαμπίδου, η Στέλλα Δημητρίου, η Φανή ΧαλκιάΜαριάντα Πιερίδη.


ΠΗΓΗ-http://www.inews.gr/59/pou-edosan-rantevou-oi-eponymoi-to-savvato.htm-GOSSIP-TV.GR

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ: ΑΒ FAB!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Η ελληνίδα star γυμνάστρια μοιράζεται μαζίμας τα top tips της.
Σε αφοπλίζει με την απλότητά της. Μιλώντας μαζίτης πέντε λεπτάσκέφτεσαι στ’ αλήθεια πώς το ν’αρχίσεις να ανεβαίνεις τις σκάλες αντί να παίρνειςασανσέρ, δεν είναι δα και τίποτα τρομερόΑυτές τιςημέρες εγκαινιάζει και το διαδικυακό Αsana TV γιανα γυμνάζεσαι από το σπίτιΑκόμα και με personal trainer μέσω κάμεραςΑν δεν έχεις γυμναστεί ποτέστη ζωή σου, υπάρχει σωτηρία, μην ανησυχείς.
  • Εάν δεν έχεις τη δυνατότητα να βρεις έναν ειδικό γιανα σε βοηθήσει ή κάποιο γυμναστήριο κοντά,μπορείς ν’ ασχοληθείς με κάποιο σπορΤρέξε στηγειτονιά σου, κάνε το γύρο του τετραγώνου σου,καθημερινάέστω και για ένα τέταρτοΗ κίνηση θαενεργοποιήσει το μεταβολισμό σου.
  • Ένα τέταρτο γυμναστικής είναι πολύ σημαντικό: Δενθέλεις να τρέξεις στη γειτονιά σου; Κάνε σχοινάκι ήποδήλατο. Μην παίρνεις αυτοκίνητο στις κοντινές αποστάσεις.
  • Μπορείς να ξεκινήσεις ένα άθλημα. Σου αρέσει το βόλεϊΠήγαινε σ' ένα σύλλογο ή στο δήμο όπου ανήκεις.Υπάρχουν ειδικά προγράμματα που δεν κοστίζουν  πολύ σημαντικό στις μέρες μας. Δεν χρειάζεται να είσαιαθλητής.
  • Το να γυμνάζεσαι είναι θέμα υγείας. Όχι ναρκισσισμούΕυτυχώς αρχίζουμε και εγκαταλείπουμε τη νοοτροπία του«κάνω γυμναστική λίγο πριν βγω στην παραλία το καλοκαίρι».
  • Η αρχή είναι δύσκοληκι όλοι βαριόμαστε να να γυμναστούμεΑλλά μετά τα πέντε πρώτα λεπτάθα νιώσεις άλλοςάνθρωπος.
  • Η γυμναστική είναι αντίδοτο στην κρίση,γιατί αυξάνει τη σεροτονίνημε την οποία αποβάλλουμε το στρες και τηνένταση.
  • Επένδυσε στον εαυτό σου: δεν χρειάζεται να κάνεις shopping therapy.
  • Δεν έχεις βαράκια στο σπίτιΜπορεί και να μην τα χρειάζεσαιΑνέβα στον όροφό σου με τη σκάλαχρησιμοποίησεμια καρέκλα για βυθίσειςπάρε δύο μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό και γύμνασε τα χέρια σου. Δεν έχει σημασία τοβάρος των μπουκαλιών, όσο οι επαναλήψεις.
  • Τι να προσέξεις πριν επιλέξεις ένα γυμναστήριοΠολλάΑς πούμε λίγα γυμναστήρια έχουν πιστοποίηση ISO ήδιαθέτουν επαγγελματίες γυμναστές σωστά καταρτισμένους. Σου ζήτησαν ιστορικό; Σου ζήτησαν ιατρικές εξετάσεις; Δεν είναι τυχαία πιο ακριβά κάποια γυμναστήριαΚάτι σημαίνει αυτό.
  • Αν νομίζεις πως το γυμναστήριο είναι ακριβόυπολόγισε πόσα χρήματα διαθέτεις την ημέρα για την υγεία σου.
  • Η στάση του σώματος είναι πολύ σημαντική. Για να αποκτήσουμε τη σωστήχρειάζεται ειδικό ασκησιολόγιοαλλάοποιαδήποτε άσκηση κι αν κάνειςβελτιώνεταιΟι κοιλιακοί πάντως παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.


    ΠΗΓΗ-http://www.madamefigaro.gr/content/eleni-petroulaki-ab-fab