Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η Όλγα μας έλειψε!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η Όλγα μας έλειψε

Η Όλγα Φαρμάκη είναι η πιο σέξι Ελληνίδα και οι σέξι της φωτογραφίσεις μας έχουν λείψει πολύ.


http://www.gossip-tv.gr/g-sexy/story/185819/i-Olga-mas-eleipse

Πώς θέλει τους άντρες η Κατερίνα Στικούδη;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Πώς θέλει τους άντρες η Κατερίνα Στικούδη;


Αποτελεί μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες, γι΄αυτό και δεν θα γινόταν να μην ερωτηθεί για τη σχέση της με το αντίθετο φύλο, αλλά και τις προτιμήσεις της σ΄αυτό!
Η Κατερίνα Στικούδη παραδέχθηκε στη «Real LIfe» ότι δεν της αρέσει να φλερτάρει αυτή. «Προτιμώ ο άντρας να κυνηγάει, να ζητάει, να τρέχει, να φλερτάρει», είπε συγκεκριμένα...
Τέλος, παραδέχθηκε ότι είναι ζηλιάρα με τους άντρες, αλλά χωρίς υπερβολές!

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΕΛΛΗ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΚΑΙ X-TREME STORES!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Μαζί μας, στη μεγάλη οικογένεια των X-TREME STORES!

Τα X-TREME STORES με χαρά υποδέχονται στην μεγάλη οικογένειά τους, ένα νέο, δυνατό όνομα στο χώρο του fitness, την Έλλη Ιωσηφίδου. Η Έλλη αποδεικνύει με την πορεία, το παρόν και το μέλλον της, ότι η ισχυρή θέληση, η δύναμη, η προσπάθεια αλλά και η γνώση είναι τα χαρακτηριστικά που σε φέρνουν πιο σύντομα και σίγουρα στην κορυφή. 

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει να επιδείξει σπουδαίες επιδόσεις στο χώρο του fitness, επιδόσεις που στηρίζονται στο τρίπτυχο γνώση, δράση και υψηλή αισθητική. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε τις δυνατότητές της, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό Dance & Competative Aerobic, ενώ δεν άργησε να την κερδίσει ο απαιτητικός κόσμος του bodybuilding και του Fitness.

Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και επίσης ευρύ πεδίο γνώσεων γύρω από την διατροφή και την Άσκηση από προσωπική ενασχόληση αλλά και κάτω από την επίβλεψη σοβαρών δασκάλων, ξεκίνησε την πορεία της χτίζοντας καθημερινά το σώμα και το πνεύμα της, διατηρώντας παράλληλα τη θηλυκότητα και τον επαγγελματισμό της. Με μια ευρύτερη εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες εταιρίες στον οικονομικό τομέα, αλλά και με ταυτόχρονη εξειδίκευση σε ποικίλους τομείς του fitness (TRX, Body Pump, Aerobic κτλ) απέκτησε τα εφόδια για την καθιέρωσή της ως μία από τις πλέον αναγνωρισμένες personal trainer στην Ελλάδα. 

Ο χώρος του bodybuilding και των συμπληρωμάτων διατροφής όμως ήταν και παραμένει ο δικός της χώρος. Με μια ραγδαία ανοδική πορεία έφτασε το 2011στο Πανελλήνιο Κύπελλο, κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση στην κατηγορία της, θέτοντας τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον, εντός και εκτός συνόρων. 

Ήδη οι εντυπώσεις και οι κριτικές που κέρδισε κατά την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικές.

Τα X-TREME STORES πάντα κοντά στους αθλητές του Bodybuilding και του Fitness, στήριξαν την ‘Έλλη με τα μοναδικά σε αποτελέσματα, προϊόντα τους. Η ίδια δηλώνει φανατική της WARRIORLAB, αφού όπως μας είπε τα προϊόντα κάνουν αυτό που λένε και δουλεύουν καταπληκτικά στο σώμα της.


ΠΗΓΗ-http://www.xtr.gr/athletes/12345/Elli_Iosifidou

Γωγώ Μαστροκώστα: Βγήκε από το νοσοκομείο και ετοιμάζει το πάρτι για τη γιορτή της!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Γωγώ Μαστροκώστα: Βγήκε από το νοσοκομείο και ετοιμάζει το πάρτι για τη γιορτή της! (Nassos blog)



Αν και κάποιοι τρόμαξαν στο άκουσμα πως η Γωγώ Μαστροκώστα μπήκε στονοσοκομείο, παραμονή της εκεί διήρκησε μόνο μια μέρα καθώς η όμορφη γυμνάστρια υποβλήθηκε σε αφαίρεση χολής λαπαροσκοπικά!
Όλα πήγαν καλά και σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο! Τώρα θα πρέπει για λίγες μέρες, όπως της συνέστησε ο γιατρός, να προσέχει και μην σηκώνει βάρος. 

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Πασχάλη- Μητρόπουλος: Ευτυχισμένοι Μαζί!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Πασχάλη- Μητρόπουλος: Ευτυχισμένοι Μαζί!


Η Σόφη Πασχάλη και ο Γιώργος Μητρόπουλος είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν.
Το ζευγάρι είναι μαζί κάτι παραπάνω από έναν χρόνο, ενώ εδώ και λίγους μήνες συζούν. Οι δυο τους επέλεξαν την Εύβοια, όπου έχει εξοχικό ο επιχειρηματίας για να περάσουν το Πάσχα. Όσοι τους βλέπουν υποστηρίζουν ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, αλλά οι ίδιοι δεν θέλουν να επισημοποιήσουν ακόμα την σχέση τους.

«Bike Stories»: Ορθοπεταλιές στην σημερινή εκπομπή κάνουν οι Πρεζεράκου-Σκαρμούτσου!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



<br /><br />

<br /><br />


Ορθοπεταλιές θα κάνουν σήμερα στο «Bike Stories» η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Για σας που η ζωή σας τρέχει με ποδήλατο, υπάρχει το «Bike Stories» στο ANT1 Webtv Plus για να μοιραστεί μαζί σας υπέροχες βόλτες και νέες διαδρομές!
Στο 4ο επεισόδιο της εκπομπής η Ελένη Καρποντίνη συναντά την Έρρικα Πρεζεράκου και κουβεντιάζει μαζί της για την καθημερινότητά της με το νέο, κοριτσίστικο ποδήλατό της. Ακόμα μιλάει μαζί της για την ανάγκη των ανθρώπων να βρίσκονται σε επαφή με το συναίσθημά τους και τη φύση, αλλά και για το «παιδί» που όλοι κρύβουμε μέσα μας.
Στη συνέχεια η όρεξή μας για ποδήλατο ανοίγει ακόμα περισσότερο! Η Ελένη Καρποντίνη βάζει το κράνος της, κάνει κόντρες με τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο και μαζί μας αποκαλύπτουν τα μυστικά της διατροφής του ποδηλάτη.
Τέλος, το «Bike Stories» συμμετείχε στο πρόσφατο FreeDay που πραγματοποιήθηκε στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Στο νοσοκομείο η Γωγώ Μαστροκώστα - Στο πλευρό της ο Τ. Δέλλας!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Μπορεί χθες, η Γωγώ Μαστροκώστα να βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου της Έλενας Μακρή, αλλά σήμερα μπήκε στο νοσοκομείο Metropolitan για προγραμματισμένη επέμβαση

Η όμορφη Γωγώ, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE,  χειρουργήθηκε κι έκανε αφαίρεση χολής με λαπαροσκοπική μέθοδο. Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά και η ίδια πρόκειται να μείνει στο νοσοκομείο για τέσσερις ημέρες.

Από το πλευρό της φυσικά δεν λείπει ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας που τη φροντίζει ανελειπώς.

Στο TLIFE μίλησε κι άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον: "Η Γωγώ είναι καλά, μιλήσαμε. Αφαίρεσε μια πέτρα... Θα μείνει για λίγο στο νοσοκομείο. Όλα πήγαν καλά."



ΠΗΓΗ-http://www.tlife.gr/Article/news-mastrokosta/0-68-31016.html