Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε την Κατερίνα Στικούδη χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι μία ακομπλεξάριστη γυναίκα!

Μάλιστα σήμερα η τραγουδίστρια και μοντέλο μόλις ξύπνησε και ετοίμασε το πρωινό της ανέβασε στο twitter της φωτογραφία, η οποία είναι άβαφη και τα μαλλιά της είναι αχτένιστα, αφού μόλις είχε ξυπνήσει! Πάντως η Κατερίνα Στικούδη είναι κούκλα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

ΠΗΓΗ-http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/216681/deite-tin-katerina-stikoydi-horis-ihnos-makigiaz

Σοφία Παθέκα: Πώς και γιατί διέλυσαν το αυτοκίνητο της!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

SOFIA

Δε πίστευε στα μάτια της η Σοφία Παθέκα! Το πρωί της Δευτέρας πήγε στην Κηφισιά για μια σειρά απο υποχρεώσεις και… δεν της έφτανε η όλη ταλαιπωρία, είδε και το αυτοκίνητό της σε μαύρα χάλια! Η όμορφη γυμνάστρια είχε παρκάρει κανονικότατα, αλλά επιστρέφοντας δεν αναγνώρισε το αυτοκίνητο της. Όλο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου είχε γίνει σμπαράλια! Για λίγα λεπτά έμεινε ακίνητη μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Οι περαστικοί την είδαν σοκαρισμένη να μονολογεί «Δεν είναι δυνατόν» και την πλησίασαν να δουν αν είναι καλά. Όταν συνήλθε από το σοκ άρχισε να ρωτά αν είδε κανείς κάτι όμως δε βρήκε άκρη! Όπως μάθαμε αργότερα αυτό που την πείραξε είναι που δεν τη άφησαν ούτε ένα σημείωμα! «Εντάξει ξέρω ότι πολλοί κυκλοφορούν χωρίς ασφάλεια λόγω κρίσης, όμως θα τα βρίσκαμε! Είναι τραγικό να σου διαλύουν το αμάξι και να φεύγουν!»
πηγή-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/sofia-patheka-pws-kai-giati-dielysan-to-atokinhto-ths/

Δείτε γιατί γέλασαν 8.000 φίλοι της Έρρικας Πρεζεράκου στο Twitter!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Δείτε γιατί γέλασαν 8.000 φίλοι της Έρρικας Πρεζεράκου στο Twitter!




Ήδη 8.000 άνθρωποι που την ακολουθούν στο Twitter, έχουν γελάσει με την ψυχή τους.
Δείτε την εικόνα!

Σόφη Πασχάλη: Γενέθλια για την γυμνάστρια!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Σόφη Πασχάλη: Γενέθλια σήμερα για την γυμνάστρια!


Η Σόφη Πασχάλη είχε γενέθλια σήμερα! Η γυμνάστρια με χαρά ανήγγειλε την ημέρα των γενεθλίων της στο twitter!

"Κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη σήμερα! Την καλημέρα μου... " έγραψε χαρακτηριστικά η Σόφη Πασχάλη!
Να τα εκατοστίσει!

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αγγελιδάκη-Παθέκα: Θα επέστρεφαν στην ΤV για να μας γυμνάσουν;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Την ώρα που οι πρωινές εκπομπές όσο πάνε και λιγοστεύουν και σε αυτές που έχουν απομείνει δεν γίνεται λόγος για στήλη γυμναστικής, η Σοφία Παθέκα και η Έλλη Αγγελιδάκη , μιλάνε για το ενδεχόμενο να τις ξαναβλέπαμε να μας γυμνάζουν...

πηγή-http://news-piper.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3480.html

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Έλλη Αγγελιδάκη και Σοφία Παθέκα στον Φοίβο!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.







Αξέχαστη βραδιά η χθεσινή για όσους τη γεύτηκαν από κοντά! Ήταν ένα μεγάλο party με τραγούδια και φωνές που ο κόσμος αγάπησε και αγαπάει. Τα χειροκροτήματα δεν σταματούσαν, όλοι είχαν ξεσηκωθεί και χόρευαν στους στίχους και στους ρυθμούς του Φοίβου. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης ότι και αν έχει γράψει έχει γίνει επιτυχία, έχει απογειώσει πολλούς καλλιτέχνες με τα τραγούδια του! Το entertv.gr εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό και σας το παρουσιάζει:

πηγή-http://www.entertv.gr/2012/09/25/lifestyle/20-chronia-fivos-ke-to-entertv-gr-itan-eki-dite-photo/

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ελένη Πετρουλάκη: Οι νέες της δουλειές !

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

eleni-petroulaki-386

Η Ελένη Πετρουλάκη κάνει επαγγελματικά άλματα στο εξωτερικό και συστήνει το yobo σε όλη την Ευρώπη.
Η όμορφη γυμνάστρια ήδη παρουσίασε το πρόγραμμά της σε διαδικτυακό κανάλι του Λονδίνου, ενώ όπως μας αποκάλυψε βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.
Η ωραία Ελένη αυτό το διάστημα χαλαρώνει στην Κρήτη μαζί με την οικογένειά της, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει τα νέα επαγγελματικά της σχέδια για τον χειμώνα:
«Έχουμε ξεκινήσει μια καμπάνια προώθησης του yobo στο εξωτερικό και ήδη τα μηνύματα που πήραμε ήταν αρκετά θετικά. Είμαι της άποψης πως η κρίση βοηθάει τους τολμηρούς» λέει η Ελένη Πετρουλάκη στην «Εspresso» και εξηγεί τι ακριβώς είναι το yobo:

«Πρόκειται για συνδυασμό ασκήσεων yoga και box. Είναι ένα δικό μου πρόγραμμα που απευθύνεται σε κάθε φύλο και ηλικία, συνδυάζοντας μοναδικά τη δυναμική και την ταχύτητα του boxing με την ευλυγισία και την ισορροπία της πρακτικής yoga. Στόχος του yobo είναι η ευελιξία, η απώλεια βάρους, η γενικότερη ευεξία και η αντιμετώπιση του καθημερινού στρες. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε, όποιος κι αν είναι ο στόχος σας».
Όσον αφορά την Ελλάδα, η Ελένη Πετρουλάκη ασχολείται με το γυμναστήριό της, ενώ αφιερώνει αρκετές ώρες και στο διαδικτυακό της κανάλι, asanatv.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
www.espressonews.gr 
ΠΗΓΗ- http://www.myworld.gr/site/content.php?artid=1699187

Έλλη Αγγελιδάκη: Το συγκινητικό μήνυμα στον άνδρα της για την επέτειό τους!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Έλλη Αγγελιδάκη: Το συγκινητικό μήνυμα στον άνδρα της για την επέτειό τους


Ένδεκα χρόνια γάμου κλείνουν σήμερα η Έλλη Αγγελιδάκη με τον σύζυγό της Γιάννη και η γυμνάστρια του επεφύλαξε μια πολύ ρομαντική έκπληξη.

«Καλημέρα σε όλους. Μια πολύ ωραία μέρα σήμερα για μένα καθώς έχουμε επέτειο γάμου. Έντεκα χρόνια κλείσαμε παντρεμένοι με τον Γιάννη μου. Ο γάμος όντως είναι κάτι πολύ δύσκολο κυρίως λόγω της καθημερινής τριβής και της ρουτίνας. Όταν όμως υπάρχει αγάπη και έρωτας, είναι πολύ όμορφο. Είμαι πολύ τυχερή που έχω βρει το άλλο μου μισό. Χρόνια μας πολλά» έγραψε στο profile της στο Facebook η Έλλη Αγγελιδάκη για τον άνθρωπο που τόσα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της. Τελικά ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα μόνο αν το ζευγάρι τον αφήσει...

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε την Σόφη Πασχάλη με τον σύντροφό της και την φιλενάδα της Έλλη Αγγελιδάκη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Η Σόφη Πασχάλη είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Ωστόσο, δεν εμφανίζεται συχνά μαζί με τον γοητευτικό σύντροφό της, Γιώργο, καθώς προτιμά να κρατά τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η φίλη της γνωστής γυμνάστριας, Έλλη Αγγελιδάκη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία στην οποία εκείνη και το ζευγάρι διασκεδάζουν και πίνουν το ποτό τους στην περιοχή της Γλυφάδας, «χαλαρά και με πολύ καλή διάθεση», όπως αναφέρει.

πηγή-http://www.entertv.gr/2012/09/20/lifestyle/dite-tin-sofi-paschali-me-ton-sintrofo-tis/

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Παπαλουκάς-Τσεκούρα: Φεύγουν στο εξωτερικό!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Παπαλουκάς-Τσεκούρα: Φεύγουν στο εξωτερικό


Η Βασιλική Τσεκούρα θα ακολουθήσει τον Θοδωρή Παπαλουκά σε όποια πόλη του εξωτερικού και αν πάει.
Ο μπασκετμπολίστας δεν έχει ακόμα κατασταλάξει στο ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο όποια και να είναι αυτή, θα έχει στο πλευρό του την σύζυγό του και όπου και να πάει, θα πάνε μαζί. Το ζευγάρι δεν έχει κάνει ακόμα το ταξίδι του μέλιτος. Πρέπει πρώτα να κανονίσει ο Θοδωρής το επαγγελματικό του μέλλον και μετά να προγραμματίσουν το ταξίδι τους.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΝΤΥ ΠΕΡΣΑΚΗ-Η Γυμνάστρια που έκανε τον Ρέμμο να χάσει τα περιτά κιλά!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Desktop77

Σε λίγες μέρες θα δούμε τον Αντουάν ζωντανά στη συναυλία του Φοίβου στο ΟΑΚΑ. Βεβαίως όσοι τον είδαν στο πάρτι για τα 20 χρόνια του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού απόρησαν με την αλλαγή. Και μιλάμε για αλλαγή όχι αστεία. Το παλικάρι ξεφούσκωσε. Όσοι τον είδαν και τον γνώριζαν απο παλιά μονολόγησαν «Καιρός ήταν αν ξεφουσκώσει». Και το έκανε με τον κλασικό τρόπο. Έκοψε το βραδινό φαγητό και τα ξίδια επικεντρώθηκε σε στεγνές τροφές αλλά παράλληλα έκανε δύο ώρες καθημερινά personal με την sexy Μάντυ Περσάκη. Αυτό το κορίτσι που το γνωρίσαμε πρίν λίγο καιρό ελέω συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 έχει αναλάβει πολύ κόσμο στα Νότια Προάστια. Είναι sexy…είναι εντυπωσιακή και όπως βλέπετε απο τα αποτελέσματα στο κορμί του αοιδού και πολύ καλή στη δουλειά της. Τώρα για τους συντρόφους της και τις επιλογές της; Είναι κάτι που χωράει μεγάλη συζήτηση την οποία και δε θα κάνουμε τώρα ε;

πηγή-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/antwnhs-remos-ayth-einai-h-sexy-gymnastria-poy-ton-apogeiwse-kai-exase-kila/

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Γκιζέλη-Κορρέας: Φουλ ερωτευμένοι!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Γκιζέλη-Κορρέας: Φουλ ερωτευμένοι


Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους διανύουν η Ευγενία Γκιζέλη και οΔημήτρης Κορρέας.
Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο όσο ποτέ και κάνει ήδη και σχέδια γάμου. Η Ευγενία με δηλώσεις της είχε πει πως το θέμα γάμος έχει συζητηθεί απλώς αυτή την στιγμή υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να λύσουνε όπως τα επαγγελματικά τους. Ζούνε μαζί και ουσιαστικά ζούνε σαν παντρεμένοι οπότε όπως είπε ο γάμος δεν θα αλλάξει κάτι το σημαντικό.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Sexy και chic!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Sexy και chic!


Έχει καλά κρυμμένα μυστικά κάποια στιλιστικά τρικ που δεν την αφήνουν να περνά ποτέ απαρατήρητη.
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, φορώντας ένα απλό τζίν κι ένα λευκό φανελάκι, τα όποια συνδύασε με ψηλοτάκουνα ασπρόμαυρα πέδιλα, κέντρισε για ακόμη μια φορά τα βλέμματα! Η τραγουδίστρια όμορφη και σέξι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Έλλη Κοκκίνου και φυσικά διασκέδασε, σιγοτραγουδώντας και περνώντας καλά με την παρέα της.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πηγή Δεβετζή: Τι λέει για την υπόθεση «προφυλακτικά και σεξ» στους Ολυμπιακούς αγώνες;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Πηγή Δεβετζή: Τι λέει για την υπόθεση «προφυλακτικά και σεξ» στους Ολυμπιακούς αγώνες;


Η Πηγή Δεβετζή μίλησε για,,, «προφυλακτικά και σεξ» στους Ολυμπιακούς αγώνες!

Η ίδια είπε στη free press Weekend: «Μας τα μοιράζανε από την αρχή των Αγώνων γιατί θεωρούσαν ότι θα μπλεχτούμε μεταξύ μας. Υπάρχει η φήμη ότι οι άνδρες δεν πρέπει να κάνουν σεξ πριν από τους αγώνες, ενώ οι γυναίκες ναι. Μάλιστα οι μελέτες λένε ότι αυτό είναι «φυσικό» ντοπάρισμα».

Βασιλόπουλος-Τσουρή: Μαζί και στις επιχειρήσεις!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Βασιλόπουλος-Τσουρή: Μαζί και στις επιχειρήσεις


Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και η Μαρία Τσουρή αποφάσισαν να βγάλουν τη δική τους σειρά γυναικείων ρούχων.
Εδώ και μερικούς μήνες έχουν τη δική τους εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα και η πρώτη κολεξιόν τους. «Ηταν κάτι που το θέλαμε πολύ. Η ιδέα ήταν του Παναγιώτη» λέει η Μαρία Τσουρή στην Espresso και εξηγεί: «Ο Παναγιώτης ξέρει πως είμαι δραστήρια και πως δεν μπορώ να μένω μόνο μέσα στο σπίτι. Από τη στιγμή που σταμάτησα τον αθλητισμό, ήθελα να βρω κάτι να ασχολούμαι. Έτσι μου πρότεινε να ανοίξουμε την εταιρεία».

Καμηλά-Στογιάκοβιτς: Η επιστροφή στην Αθήνα και η μόνιμη κατοικία!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

kamhlaaa

Άφησαν πίσω τους την Αμερική! Ο μπασκετμπολίστας μετά από μια τεράστια καριέρα θέλησε να επιστρέψει στην πατρίδα που αγάπησε…. Στη πατρίδα που γνώρισε τη σύζυγό του! Βέβαια θα μου πεις τώρα που όλοι φεύγουν από την Ελλάδα, εκείνοι έρχονται! Έχουν όμως σχέδια. Πολλά! Το ζευγάρι μαζί μετά 3 παιδιά του βρίσκεται ήδη στην Αθήνα! Μένουν στη περιοχή της Κηφισιάς ενώ στα σχέδια τους είναι να μετακομίσουν κάπου κεντρικά! Μάλιστα ο Πέτζα πριν λίγες μέρες εθεάθη πρωί πρώι με τα παιδιά του στη στάση να περιμένει το σχολικό! Ήταν απλά ντυμένος, με βερμούδα και σαγιονάρα και χωρίς αυτοκίνητο κάτι που αποδεικνύει πως το σπίτι ήταν κάπου τριγύρω! Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει ένα μεγάλο επιχειρηματικό βήμα στην Αθήνα στο οποίο θα τον βοηθήσει πολύ και η σύζυγός του Αλέκα Καμηλά.

ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/apokleistiko-kamhla-stogiakovits-h-epistrofh-sthn-athina-kai-h-monimh-katoikia/#more

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Κατερίνα Στικούδη: «Είμαι παραδοσιακή γυναίκα»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Κατερίνα Στικούδη: «Είμαι παραδοσιακή γυναίκα»


Η Κατερίνα Στικούδη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν είναι παραδοσιακή γυναίκα στην προσωπική της ζωή ή διεκδικεί τα «θέλω» της.
«Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Θέλω να φροντίζω και να προσέχω τον άντρα μου. Έχω μάθει και να μαγειρεύω. Από την άλλη, επειδή έφυγα από το σπίτι μου αρκετά νωρίς, η ανεξαρτησία μου εκφράζεται με δυναμισμό. Το βασικό θέμα για μένα, όμως, είναι να μην υπάρχει ανταγωνισμός στο ζευγάρι». Έχουν υπάρξει σύντροφοι που ήταν ανταγωνιστικοί; «Έχω νιώσει ζήλια, όσο αφορά το επαγγελματικό κομμάτι». Ενώ δεν έχει βρεθεί ποτέ ως σήμερα ένα βήμα πριν το γάμο. « Όχι, για να κάνω αυτό το βήμα, θα πρέπει να επιθυμώ να κάνω παιδί. Δεν βρίσκω το λόγο να μπω σε αυτή την διαδικασία αν δεν αποφασίσω να κάνω οικογένεια. Προσωπικά, δεν αισθάνομαι έτοιμη ακόμα να το πράξω», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Δεύτερο παιδί για την Γωγώ Μαστροκώστα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Δεύτερο παιδί για την Γωγώ Μαστροκώστα


Η Γωγώ Μαστροκώστα πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού τα νέα που πήρε από τον γιατρό της την έχουν ξετρελάνει.
Η Γωγώ και ο Τραϊανός Δέλλας είναι γονείς ενός κοριτσιού και ετοιμάζονται ήδη για το… δεύτερο παιδάκι τους. Το ζευγάρι διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο, αφού σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο γιατρός της Γωγώς της έδωσε το πράσινο φως μετά τις τελευταίες της εξετάσεις και της είπε πως μπορεί να ξεκινήσει ήδη να προσπαθεί να κάνει ένα ακόμα μωρό. Η Γωγώ λατρεύει τα παιδιά και έχει εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία της να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια.

Έλλη Αγγελιδάκη: Έχει και Vespa…πάμε Βόλτα!!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

elli

Όχι μόνο δεν της αρέσει να ταλαιπωρείται αλλά πάντα βρίσκει έξυπνες λύσεις για να διευκολύνει την καθημερινότητά της! Η Έλλη Αγγελιδάκη-για τις κοντινές αποστάσεις αλλά και για να μη ψάχνει πάρκινγκ όταν βιάζεται-έχει τη λύση! Παίρνει τη βέσπα της! Η όμορφη γυμνάστρια έχει δίπλωμα εδώ και πολλά χρόνια- από τότε που ήρθε στην Αθήνα και ως φοιτήτρια καβαλούσε μηχανάκι-και γκαζώνει πολλές φορές. Τώρα όταν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ώρες αιχμής, αφήνει το αυτοκίνητό της και γίνεται… δημόσιος κίνδυνος! Όχι βέβαια επειδή δεν οδηγεί καλά αλλά εξαιτίας της εμφάνισής της! Δεν είναι και λίγο να σαι οδηγός και να σου σκάσει δίπλα στο φανάρι με σορτσάκι καυτό και μπουστάκι στο Θεό!!!!!
πηγή-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/foto-ellh-aggelidakh-exei-kai-vespa-pame-volta/

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Γεννήθηκε στην Βοστώνη των ΗΠΑ, όπου πήγαν ως μετανάστες οι γονείς της. Ήταν το μεσαίο παιδί μίας επταμελούς οικογένειας, η οποία ζούσε σε μία συνοικία μεταναστών στην Αμερική. Το όμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας φοίτησε σε αμερικανικό σχολείο, μέχρι και την τρίτη δημοτικού, οπότε οι γονείς της, αποφάσισαν να επιστρέψουν στην πατρίδα και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο της Κρήτης.







Ο λόγος για την γνωστή γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη, η οποία εμπιστεύτηκε στο entertv.gr μία παιδική της φωτογραφία, από όταν πήγαινε δεύτερα δημοτικού σε αμερικανικό σχολείο της Βοστώνης. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, καλή μαθήτρια και αθλήτρια. «Παιδί υπόδειγμα» την χαρακτηρίζουν οι δικοί της άνθρωποι. Όπως μας αποκάλυψε η ίδια, όταν ήταν μικρή ήταν αγοροκόριτσο, καθώς μεγάλωσε με τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της. Η Έλλη ήταν το τρίτο παιδί μιας πολύ δεμένης οικογένειας και έχει άλλα τέσσερα αδέρφια, τον Μανώλη, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και την Σοφία.

Η γνωστή γυμνάστρια είναι πολύ περήφανη τόσο για τους γονείς και τα αδέρφια της, όσο και για την οικογένεια που έχει η ίδια δημιουργήσει με τον σύζυγό της και φυσικά για τον γιο της, Άλκη. Άλλωστε, όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο entertv.gr: «Δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου πριν τον Άλκη». Έτσι, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση και να αφιερωθεί στην οικογένειά της και τον αγαπημένο της γιο, απόφαση για την οποία δεν μετάνιωσε στιγμή.
 ΠΗΓΗ-
 http://www.entertv.gr/2012/09/14/featured/anagnorizete-to-koritsaki-tis-fotografias-5/

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Σόφη Πασχάλη: Επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Σόφη Πασχάλη: Επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη




Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε για μια εβδομάδα η Σόφη Πασχάλη.
Ο λόγος, όπως αναφέρει το περιοδικό Hello, ήταν αμιγώς επαγγελματικός, καθώς η γυμνάστρια ετοιμάζει μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια. Η γυμνάστρια έχει δημιουργήσει μια σειρά αθλητικών ρούχων, τα οποία θα αναδεικνύουν και θα κολακεύουν ακόμη περισσότερο το γυναικείο σώμα. Όσον αφορά το ταξίδι της, η Σόφη παρακολούθησε κάποια σεμινάρια yoga ενώ πέρασε χαλαρές στιγμές.

Κατερίνα Στικούδη: Με έχει φλερτάρει γυναίκα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Αρέσει και στο γυναικείο φύλο!
Δεν τραβά μόνο τα ανδρικά βλέμματα αλλά και τα γυναικεία! 

Η Κατερίνα Στικούδη σε ερώτηση για το αν την έχουν φλερτάρει γυναίκες και την αντίδρασή της, απάντησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly»: «Ναι, έχει τύχει. Φυσιολογικά. Χαμογέλασα! Δε βλέπω κάτι τρομακτικό και περίεργο σε αυτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει στο κρεβάτι του ότι θέλει. Δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες στην αγάπη και τον έρωτα».

Επίσης, αφού ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι στον καναπέ του «Μες στην καλή χαρά», η σέξι παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεόραση και αν της λείπει: «Η αλήθεια είναι ότι δε μου έχει λείψει η τηλεόραση ιδιαίτερα. Από τα 18 μου, που ήρθα στην Αθήνα, δεν είδα την τηλεόραση ως κάτι που, αν σταματούσε δεν θα μπορούσα να ζήσω. Δεν εθίστηκα ποτέ! μια ζωή κάνω διάφορα πράγματα. Με το τραγούδι, τα τέσσερα τελευταία χρόνια αισθάνομαι ολοκληρωμένη. Με εκφράζει αυτό που κάνω».

ΠΗΓΗ-http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=222888

Καμηλά-Στογιάκοβιτς: Η νέα τους ζωή στην Αθήνα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Καμηλά-Στογιάκοβιτς: Η νέα τους ζωή στην Αθήνα


Μόνιμοι κάτοικοι Γλυφάδας θα γίνουν σύντομα η Αλέκα Καμηλά και ο Πέντζα Στογιάκοβιτς και τα τρία παιδιά τους.

«Η οικογένεια αγόρασε πρόσφατα ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα και μέσα στο επόμενο διάστημα θα εγκατασταθεί μόνιμα εκεί. Ένας από τους λόγους που η Αλέκα και ο Πέντζα μετακόμισαν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα είναι επειδή θέλουν τα παιδιά τους να γραφτούν στο Αμερικανικό Κολέγιο» δήλωσε στο ΟΚ! φίλος του ζευγαριού.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ-Τι κάνει κάτω από την ομπρέλα η σέξι κυρία;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Τι κάνει κάτω από την ομπρέλα η σέξι κυρία




Ποια γνωστή κυρία κρύβεται κάτω από αυτή την ομπρέλα από φύλλα φοίνικα;
Η παραλία βρίσκεται στη Σαντορίνη. Είναι μελαχρινή. Είναι πολύ σέξι μαμά. Έχει κάνει δικές της εκπομπές. Αμέτρητα εξώφυλλα στα περιοδικά από την αρχή της καριέρας της στην τηλεόραση. Σου αποκαλύπτουμε ότι είναι η…
Είναι η Έλλη Αγγελιδάκη με καυτό σόρτς, πλατύγυρο καπέλο και το μαλλί να το παρασέρνει ο νησιώτικος αέρας!
ΠΗΓΗ-

http://www.inews.gr/254/ellinida-selebriti--ti-kanei-kato-apo-tin-obrela-isexi-kyria.htm

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια που… κατέκτησε τους Γάλλους!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια που… κατέκτησε τους ΓάλλουςΟνομάζεται Ζωή Δημητράκου.
Με ύψος 1,87 και αναλογίες… μοντέλου δεν θα μπορούσε να μην μπει στην καρδιά των φιλάθλων της Μπούρζ. Η Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια γεννήθηκε το 1987 στην Καλαμαριά και μυήθηκε στα σπορ από τους γονείς της, αφού και οι δυο ήταν αθλητές. Ο πρώτος της σύλλογος ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ στην συνέχεια πήγε στο Παλαιό Φάληρο και τον Πανιώνιο. Το 2012 πήγε στην γαλλική Εξ-αν-Προβάνς και τον περασμένο Απρίλιο στην Μπούρζ. Έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό όχι μόνο λόγω της εμφάνισής της, αλλά και λόγω του ταλέντου της.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Έρρικα Πρεζεράκου: Αθλητισμός και ενυδάτωση για ένα τέλειο δέρμα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Έρρικα Πρεζεράκου: Αθλητισμός και ενυδάτωση για ένα τέλειο δέρμα


Τι κάνει η Έρρικα Πρεζεράκου για να είναι το δέρμα της πιο απαλό και πιο νεανικό από ποτέ;
Είναι αθλήτρια και έτσι η γυμναστική είναι στο… αίμα της. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό το μυστικό της. Ενυδατώνει το πρόσωπό της με φέτες αγγούρι. Τις κόβει και τις απλώνει παντού στο πρόσωπο. Ηρεμεί για είκοσι λεπτά και στην συνέχεια το ξεπλένει με χλιαρό νερό.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ Το μπικίνι της τα "σπάει"!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Αν σου αρέσει ως γυναίκα η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη τότε έφτασε και η τυχερή σου μέρα να την δεις με το μπικίνι της ξαπλωμένη στην άμμο με την παντελή απουσία ρετούς.
Δες τι κορμί κρύβει κάτω από τα ρούχα της...

Η Ναταλία αφήνεται στο γρατζούνισμα της άμμου και ποζάρει με χάρη στον φακό για τα γυρίσματα της νέας ταινίας της το «Σκάκι».
Με κορμί κολώνα όπως θα ανέφερε χαρακτηριστικά ο τυπάκος της διαφήμισης!

ΠΗΓΗ-http://www.gkourou.com/2012/09/blog-post_8998.html

Μαρίτα Ρίτζι-Για σένα νοιάσου και... γυμνάσου!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Για σένα νοιάσου και... γυμνάσου!



Εκτός από ηθοποιός είναι και η μοναδική Ελληνίδα κασκαντέρ...

Για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των ειδικών ρόλων της, λιώνει στην κυριολεξία στη γυμναστική!
Ωστόσο, μην σας τρομάζουν τα... ποντίκια της! Η Μαρίτα Ρίτζι θα το σκεφθεί διπλά πριν θυμώσει μαζί σας...

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ Δεν θα ξέρεις ποιος είσαι αν δεις τι φοράει από κάτω!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Το ότι η Γωγώ Μαστροκώστα είναι μία από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της εγχώριας σοουμπίζ είναι γνωστό.
Δείτε με τι έχει συνδυάσει τη μπλούζα της. Πιο σέξι δεν γίνεται. Κράτα την πίεσή σου σταθερή…
Η Γωγώ σέταρε τη μπλούζα της με καυτό τζην σόρτς και μπεζ peep-toe γόβες. Κι όπως ήταν λογικό, για άλλη μια φορά έκλεψε την παράσταση!

Χρύσα Καλπάκη: «Χαίρομαι πραγματικά πάρα πολύ όταν βλέπω τον Ιωσήφ να περιστοιχίζεται από θαυμάστριες. Δεν τον ζηλεύω καθόλου»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η  Χρύσα Καλπάκη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι δεν ζηλεύει τον σύντροφό της, Ιωσήφ Μαρινάκη παρά τις θαυμάστριές του.
«Χαίρομαι πραγματικά πάρα πολύ όταν βλέπω τον Ιωσήφ να περιστοιχίζεται από θαυμάστριες και θαυμαστές. Δεν τον ζηλεύω καθόλου. Γενικά, το αίσθημα της ζήλιας είναι κάτι που δεν το αισθάνθηκα ποτέ και μου φαίνεται πολύ αστείο όταν ακούω ότι κάποιες άλλες γυναίκες θέλουν να τσεκάρουν συνέχεια πού βρίσκεται ο σύντροφός τους ή ψάχνουν το κινητό του», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ».Χρύσα Καλπάκη: «Χαίρομαι πραγματικά πάρα πολύ όταν βλέπω τον Ιωσήφ να περιστοιχίζεται από θαυμάστριες.  Δεν τον ζηλεύω καθόλου»

πηγή-http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/211922/hrysa-kalpaki-hairomai-pragmatika-para-poly-otan-vlepo-ton-iosif-na-peristoihizetai-apo-thaymastries-den-ton-zileyo-katholoy

Eλένη Πετρουλάκη: «Έτσι χάνω τα κιλά των διακοπών»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Η Ελένη Πετρουλάκη φωτογραφίζεται για το περιοδικό Shape και αποκαλύπτει το πρόγραμμα αποτοξίνωσης μετά τις διακοπές στην Αναστασία Μοίρα!

Αν και η φωτογράφιση της Ελένης έγινε μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της, στο σώμα της δεν υπάρχει ίχνος από αυτό που λέμε «τα κιλά των διακοπών». Ακολουθεί πάντα το ίδιο πρόγραμμα επαναφοράς με διατροφή και άσκηση. Αυτό που μοιράζεται σήμερα μαζί μας...

Αν και η γνωριμία μας μετράει αρκετά χρόνια πια, δε σε έχω δει ποτέ με επιπλέον κιλά. Ανεβαίνεις ποτέ με άγχος στη ζυγαριά;
«Ζυγίζομαι πάντα μία φορά την εβδομάδα, αλλά δεν έχω άγχος. Αυτό όχι γιατί δεν παχαίνω, αλλά επειδή με το ρυθμό που το ελέγχω, το βάρος μου δεν προλαβαίνει να αυξηθεί τόσο ώστε το να επανέλθω να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Έχω χαράξει την κόκκινη γραμμή μου στη ζυγαριά και φροντίζω να μην την ξεπερνάω».

Και ποια είναι αυτή η γραμμή;
«Είναι στα 3 κιλά πάνω από το βάρος μου. Σε αυτό το όριο μπορώ και διατηρώ τον έλεγχο, χωρίς να αγχώνομαι. Είναι κιλά που μπορώ να χάσω εύκολα, γρήγορα και... ανώδυνα».

Έχεις συχνές αυξομειώσεις;


«Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Ας μην ξεχνάμε ότι η άσκηση είναι καθοριστικός παράγοντας στη διατήρηση σταθερού βάρους κι εγώ γυμνάζομαι καθημερινά. Ωστόσο, στις γιορτές και τις διακοπές, όπως όλες οι γυναίκες, παίρνω 2-3 κιλά».

Ακολουθείς κάποιο ειδικό πρόγραμμα επαναφοράς;

«Ναι, χρόνια τώρα, καθώς είναι αλάνθαστο και δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Είναι ειδική διατροφή και άσκηση για 2 εβδομάδες. Μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να παρατείνω τη διάρκειά του, γιατί είμαι πολύ πειθαρχημένη στην κόκκινη γραμμή που λέγαμε...»

Τι περιλαμβάνει αυτό το πρόγραμμα;


«Ξεκινάω με μία ημέρα αποτοξίνωση, 6 ημέρες διατροφή, επαναλαμβάνω την 24ωρη αποτοξίνωση και άλλες 6 ημέρες διατροφής».

Τι περιλαμβάνει η δική σου ημέρα αποτοξίνωσης;

«Να διευκρινίσω ότι πρόκειται για 24ωρο και όχι για μία ημέρα. Αρχίζω την αποτοξίνωση από τις 12 τη μία ημέρα μέχρι τις 12 της επομένης. Με αυτό τον τρόπο γίνεται πιο εύκολη και δεν προλαβαίνεις να νιώσεις πείνα. Για μένα, λοιπόν, αποτοξίνωση σημαίνει αποκλειστική κατανάλωση φρέσκων χυμών. Προσοχή, εννοώ χυμούς που φτιάχνω μόνη μου εκείνη την ώρα και όχι συσκευασμένους».

Αναλυτικά, το διατροφικό πλάνο των υπόλοιπων ημερών και το πρόγραμμα άσκησης της Ελένης Πετρουλάκη, στο Shape που κυκλοφορεί


Super Διαγωνισμός


Κέρδισε μηνιαίες συνδρομές στα γυμναστήρια Asana by Eleni Petroulaki Ivic και πρόγραμμα διατροφής για να χάσεις τα κιλά των διακοπών! 

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Έλλη Αγγελιδάκη: Το καλοκαίρι και η δύσκολη στιγμή που πέρασε!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.






Η γνωστή γυμνάστρια, Έλλη Αγγελιδάκη, μας μίλησε για την οικογένεια της, τα επαγγελματικά της σχέδια, την τηλεόραση και μας εξομολογήθηκε πως πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι καθώς «έχασε» ένα αγαπημένο της πρόσωπο, την φίλη και κουμπάρα της, Ρούλα.
Πως πέρασες το φετινό καλοκαίρι σου;
Πέρασα ήρεμα και όμορφα φέτος, γιατί έμεινα πολύ καιρό στην Κρήτη-σχεδόν 50 μέρες-και έτσι χόρτασα την οικογένεια μου(τη μαμά μου, τα αδέλφια μου, τις ανιψιές μου). Οι διακοπές μου ολοκληρώθηκαν με ένα ρομαντικό διήμερο, μετά από πολλά χρόνια, με τον άντρα μου στην Σαντορίνη.
Είχα όμως ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Ο χαμός ενός πολύ κοντινού μου προσώπου και αυτό με επηρέασε παρά παρά πολύ. Ήμουν πολύ θλιμμένη και πάλεψα πολύ σκληρά για να το κρύβω στους γύρω μου… 
Έχεις κάνει περικοπές  σε πολυτέλειες που έκανες προ κρίσης;
Εξυπακούεται!!!! Όλοι μας το έχουμε κάνει. Δεν βγαίνει αλλιώς. Πρέπει να προσέχουμε πια πολύ περισσότερο, γιατί απ’ ότι ακούγεται έρχονται τα χειρότερα. Εγώ έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν έκανα υπερβολές, οπότε τώρα το χειρίζομαι όλο αυτό πολύ καλύτερα από άλλους που έκαναν φοβερές σπατάλες και περιττά έξοδα.
Πόσο άλλαξε τη ζωή σου ο γιος σου Άλκης;
Δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου πριν τον Άλκη! Αυτό νομίζω τα λέει όλα.
Μετάνιωσες που μετά το γάμο σου και την γέννηση του γιου σου σταμάτησες να ασχολείσαι με την δουλειά σου;
Όχι καθόλου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα έκανα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Ο άντρας μου αξίζει όλες τις θυσίες που κάνω για εκείνον, όπως και ο γιος μου. Οι δυο τους είναι όλη μου η ζωή… Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή που τους έχω!
Αν σου γινόταν πρόταση να συμμετέχεις σε ένα show χορού ή πάγου θα το σκεφτόσουν;
Αν μου γινόταν μια τέτοια πρόταση, θα ζύγιζα τα υπέρ και τα κατά, θα το συζητούσα με τον άντρα μου και μετά θα αποφάσιζα. Το θεωρώ όμως πολύ δύσκολο να δεχόμουν, γιατί απαιτεί πολύ χρόνο, κάτι που δεν διαθέτω. Οι άντρες μου με χρειάζονται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο! χαχαχαχαχαχα!!!!!



Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ HOT ΚΑΙ SEXY ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ 5 ΚΑΥΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ!! ΟΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ!! ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012!

 

Χρύσα Καλπάκη: «Με τον Ιωσήφ θα μπορούσα να κάνω όχι ένα αλλά πολλά παιδιά»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Χρύσα Καλπάκη: «Με τον Ιωσήφ θα μπορούσα να κάνω όχι ένα αλλά πολλά παιδιά»


Ζουν μαζί και πολύ ευτυχισμένοι συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον! Και μπορεί η σχέση τους να μετρά ήδη πέντε χρόνια, όμως ακόμη δεν νιώθουν την ανάγκη να γίνουν γονείς.
Ο λόγος για τον Ιωσήφ Μαρινάκη και τη Χρύσα Καλπάκη. «Προς το παρόν δεν νιώθω τόσο έντονα αυτή την ανάγκη. Είμαι σίγουρος για τη γυναίκα που έχω δίπλα μου και είμαι πεπεισμένος πως όταν το επιθυμούμε και οι δυο πολύ, θα γίνει χωρίς πολλές κουβέντες και προγραμματισμό», λέει ο ηθοποιός στο Ok ενώ η σύντροφος του, συμπληρώνει: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αυτό το υποτιθέμενο «βιολογικό ρολόι» που χτυπάει και ορίζει σε μια γυναίκα πότε θα γίνει μητέρα. Πάντως με τον Ιωσήφ θα μπορούσα να κάνω όχι μόνο ένα αλλά πολλά παιδιά. Επειδή τα αγαπάει πολύ και είναι σίγουρη ότι θα γίνει καταπληκτικός πατέρας». Το ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες μένει μαζί και απολαμβάνει τη συγκατοίκηση αφού όπως λέει ο ηθοποιός με την σύντροφο του δεν τσακώνεται καθόλου.

Ελένη Πετρουλάκη: Μιλά στο entertv.gr για τις διακοπές της και τα τέσσερα κορίτσια της!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Για τις φετινές της διακοπές και τις τέσσερις κόρες της μίλησε στο entertv.gr η Ελένη Πετρουλάκη. Η όμορφη γυμνάστρια πέρασε όμορφες στιγμές με την οικογένειά της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη, φέτος το καλοκαίρι.
«Με τον Ίλια και τα κορίτσια, πήγαμε στην Κρήτη, στη μητέρα μου, όπου κάναμε τα μπάνια μας και ξεκουραστήκαμε» αναφέρει στο entertv.gr η Ελένη Πετρουλάκη. «Μετά πήγαμε και στην Κέρκυρα για 10 μέρες και γεμίσαμε τις μπαταρίες μας μετά από έναν δύσκολο χειμώνα. Βέβαια, με τα παιδιά δεν μπορείς να ξεκουραστείς και πολύ» συνέχισε γελώντας η γνωστή γυμνάστρια.
Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, της Άννας Μαρίας, που είναι σήμερα 7 ετών, των διδύμων Μίλα και Δωροθέα, 5 ετών, και της μικρής Ηλιάννα, η οποία είναι μόλις 2 ετών. Τα κορίτσια της σε λίγες μέρες ξεκινούν σχολείο και η μαμά Ελένη είναι ενθουσιασμένη. «Και τα κορίτσια και εγώ είμαστε ενθουσιασμένες με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, καθώς θα μπούμε όλοι σε ένα πρόγραμμα» δηλώνει στο entertv.gr η εντυπωσιακή γυμνάστρια.

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα ποικίλα σχόλια.Έχω συνηθίσει να με κρίνουν»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα ποικίλα σχόλια.Έχω συνηθίσει να με κρίνουν»


Για το αν διαβάζει τα σχόλια και τις κριτικές που γράφονται για εκείνη εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της η Κατερίνα Στικούδη.
«Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα ποικίλα σχόλια, ωστόσο αν τύχει και ακούσω κάτι θετικό ή αρνητικό, είναι θεμιτό διότι η κριτική είναι μέσα στη ζωή μας. Τώρα, όσο αφορά την εμπάθεια, εγώ πιστεύω ότι τα “πολλά λόγια είναι φτώχεια”, όπως λέει η λαϊκή φράση. Γι’αυτό είμαστε ένα βήμα πριν την χρεοκοπία». Όσο για τις κριτικές που ακούστηκαν σχετικά με την ολόσωμη φόρμα που εμφανίζεται στο «ΘΕΑ», αν θα έμπαινε στην διαδικασία να αλλάξει ρούχο δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ»: «Ποτέ δεν είναι όλα τα σχόλια κολακευτικά. Έχω συνηθίσει να με κρίνουν. Ωστόσο, εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου, τονΜιχάλη Τσούκα και τον Μάριο Κυπριώτη στο styling και τον Παντελή Τουτουντζή στο μακιγιάζ, και η γνώμη τους καθορίζει πολλά πράγματα. Το συγκεκριμένο ρούχο το επιμελήθηκε η σχεδιάστρια Ourania Kay. Και να γυρνούσε ο χρόνος πίσω, δεν θα αλλάζαμε κάτι».

Κρίστι Μαυρίδου: Δείτε την γυμνάστρια που κάνει γυμνή απο τη μέση και κάτω πιλάτες!!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.





Τι έχουν πάθει τα κοριτσάκια παιδιά; Το χουν χάσει τελείως ή είναι τόσο ακομπλεξάριστες με το γυμνό που το διατηρούν στις επιδείξεις τους; Τις γυμναστικές πάντα. Το κορίτσι αυτό η Κρίστυ Μαυρίδου είναι μια γυναίκα 24 ετών Κρίστι Μαυρίδου που εδώ και δύο χρόνια δουλεύει ώς γυμνάστρια. Θέλει ν΄ασχοληθεί και λίγο με την τηλεόραση…αλλά θέλει ακόμη πολύ πολύ δουλειά για να φτάσει σε ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό δε μας απασχολεί…προς το παρόν. Το εντυπωσιακό είναι πώς προχθές ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook, αυτή τη φωτογραφία και μας πέταξε τα μάτια έξω…Κάνει πιλάτες και γέφυρες yoga γυμνή απο τη μέση και κάτω…Μήπως να ξεκινήσω Πιλάτες; Μπα…αστο καλύτερα…ύπαγε οπίσω μου Σατανά!!!!Όσο για το κορδονάκι που κρέμεται; Είναι παραπλανητικό!!!!!

ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/foto-kristy-mayridoy-deite-thn-gymnastria-poy-kanei-gymnh-apo-th-mesh-kai-katw-pilates/