Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Έφη Κυριακού: Οι πολεμικές τέχνες με έκαναν να πιστέψω στις δυνάμεις μου-Αναλυτική συνέντευξη στο fightsports.gr

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


Το Fightsports.gr σε συνέχεια των καλοκαιρινών συνεντεύξεων φέρνει στις οθόνες σας την δροσερή και σέξι Έφη Κυριακού.
Την νικήτρια των Playmate του 2009 εντοπίσαμε στο Kritikos Camp, σε μία από τις πιο σκληρές σχολές της Ελλάδα, όμως η Έφη πέρα από το παρουσιαστικό της δείχνει μία γυναίκα δυναμική που μπορεί να συνδυάσει το επάγγελμα της, με τις πολεμικές τέχνες.
O λόγος που μας ώθησε να την πλησιάσουμε ήταν τα λόγια της σ’ ένα status στο Facebook, που αφορούσε την προπόνηση της με τον Νίκο Κρητικό. «Excited! Fight passion, never dies» , είναι μία φράση που την χαρακτηρίζει και το διαπιστώσαμε και μόνοι μας.
Η ίδια μας μίλησε για το πώς μπήκε στο «κόλπο» των μαχητικών αθλημάτων, τι κέρδισε από αυτό, ενώ τόνισε πως όταν χρειάστηκε να αμυνθεί τα πήγε περίφημα!
 
Αναλυτικά η συνέντευξη:
Έφη είδαμε ότι κάνεις προπόνηση στο Kritikos Camp σε μία σκληρή σχολή παραδοσιακή στο Muay Thai. Πως αποφάσισες να ξεκινήσεις την ενασχόληση σου με τα μαχητικά αθλήματα;
«Ξεκίνησα στο Kritikos Camp, για τον λόγο που ανέφερες, διότι έχει παράδοση , σεβασμό και αγάπη η συγκεκριμένη σχολή . Όταν επέστρεψα από Ρωσία,  ξεκίνησα να ασχολούμαι με το άθλημα, λόγω της γνωριμίας μου με τον πρόεδρο Kick boxing  – Muay Thai της Γεωργίας, τον Gotcha Javakhia .
Έναν άνθρωπο με πραγματική αγάπη γι αυτό το άθλημα, σκληρό στο τρόπο διδασκαλίας και συγχρόνως τόσο γλυκό στον τρόπο που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά και τα οδηγεί στο δρόμο του αθλητισμού, με όλα τα οφέλη που συνεπάγονται»!

Είσαι μία γυναίκα που πρέπει να προσέχεις την εμφάνιση σου λόγω επαγγέλματος. Πως μπορεί κάποια να συνδυάσει το μόντελινγκ με τόσο σκληρά αθλήματα;
 «Ο συνδυασμός είναι απλός. Το συγκεκριμένο άθλημα θέλει συγκέντρωση, πυγμή, άμυνα, αγάπη. Όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα για να εξοικειωθεί και να ανταπεξέλθει πλέον στην κοινωνία μας. Επίσης σου παρέχει αντοχή , δύναμη, όλα όσα προσπαθούμε σε κλεισμένες αίθουσες γυμναστηρίων να κερδίσουμε».

Πες μου σε ποιους τομείς σε έχει ωφελήσει αυτή η ενασχόληση;
«Με ωφελεί διότι  έκανα πραγματικούς φίλους , ίσως τους μόνους αληθινούς φίλους! Με έκανε να πιστεύω στις δυνάμεις μου, στον εαυτό μου, με θωράκισε και έμαθα να προσπαθώ για τους στόχους μου». 

Θα πρότεινες και σε άλλες γυναίκες να ασχοληθούν και γιατί;
«Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε γυναίκες να το ακολουθήσουν με τους σωστούς δασκάλους και είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψουν».

Έχει χρειαστεί να αμυνθείς ποτέ στον δρόμο;
«Ναι χρειάστηκε κάποια στιγμή αλλά ως εκεί! Απλών αμύνθηκα και έμεινα συγκεντρωμένη, κάτι που σίγουρα δεν  θα είχα καταφέρει, αν δεν είχα περάσει όλη αυτή την διαδικασία εκμάθησης, διότι θα αντιδρούσα βεβιασμένα».

Πηγαίνεις σε μαχητικά event να παρακολουθήσεις αγώνες;
«Παρακολουθώ ανελλιπώς και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Άλλωστε ποτέ δεν σταματάς να βελτιώνεσαι εάν παρακολουθείς .Διορθώνεις την στάση σου και τον τρόπο που προστατεύεσαι».
 Αυτή την περίοδο με τι ασχολείσαι;
«Αυτήν την περίοδο κάνω προπονήσεις και ετοιμάζω την επιστροφή μου με κάτι πολύ εντυπωσιακό στο χώρο του θεάματος».

ΠΗΓΗ- http://www.fightsports.gr/kickboxing/%CE%AD%CF%86%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BA/#.VABCg6Oepkh

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ-Το «κορμί» φτιάχνει το μαλλί της και «αναστατώνει» με τα προσόντα της!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


Μία σέξι φωτογραφία της δημοσίευσε στο facebook και αμέσως τα like άρχισαν να «πέφτουν βροχή».
Εκείνη φτιάχνει τα σκούρα σγουρά μαλλιά της φορώντας ένα μπικίνι και οπ φακός την απαθανατίζει. Ο λόγος για την πρωταθλήτρια του Muay Thai, Μαριάννα Καλέργη, που μετά από καιρό «αναστάτωσε» ξανά τους φίλους της με την εν λόγω σέξι πόζα της!

Χριστίνα Πάζιου Give me five!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Η Χριστίνα Πάζιου έγινε γνωστή μέσα από την ελληνική τηλεόραση.
Η γυμνάστρια καθημερινά κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα από τα social media, όπου ανεβάζει φωτογραφίες της και η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο. Η Χριστίνα Πάζιου θέλει να μυήσει τους διαδικτυακούς της φίλους στην γυμναστική και όπως όλα δείχνουν τα καταφέρνει, όχι μόνο από τις φωτογραφίες που ποστάρει αλλά και από τις εκπομπές που πηγαίνει και δίνει τις συμβουλές της . Την εντυπωσιακή Χριστίνα Πάζιου την συναντήσαμε στον φυσικό της χώρο, το γυμναστήριο και μας ευχήθηκε για τα 5 χρόνια λειτουργίας του Gossip-tv.gr με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΠΑΚΗ-Ι.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ..Ερωτοχτυπημένοι (κυριολεκτικά) στην Πάτμο!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece





«Κάναμε σκυταλοδρομία. Έβγαλα εγώ τον γύψο από το πόδι μετά από τρεις μήνες και τον φόρεσε Χρύσα στο χέρι για 20 ημέρες. Έπαθε ένα μικρό κάταγμα στο δάχτυλο»
αποκαλύπτει ο Ιωσήφ Μαρινάκης στο ΟΚ για το πρόσφατο ατύχημα της 38χρονης συντρόφου του. «Όμως, παρά τα ατυχήματα οι διακοπές συνεχίζονται! Περνάμε πολύ όμορφα και δεν σχεδιάζουμε να επιστρέψουμε πριν από τις αρχές Σεπτεμβρίου» συμπληρώνει. Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε μέρος των διακοπών του στην Πάτμο, όπου εντοπίστηκε από τον φακό του περιοδικού τη Δευτέρα 18 Αυγούστου. «Προσπαθήσαμε, στα διαλείμματα της καλοκαιρινής μου περιοδείας με την παράσταση Το διαζύγιο, να φεύγουμε για τα ελληνικά νησιά. Βρεθήκαμε στην Αστυπάλαια και την Κάλυμνο πριν πάμε στην Πάτμο. Από εκεί αναχωρήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα με προορισμό τη νότια Κρήτη. Μάλιστα προτού επιστρέψουμε στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις σχεδιάζουμε ένα ακόμη ταξίδι στα Κύθηρα» καταλήγει ο Ιωσήφ Μαρινάκης.

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-Έτσι «χτίζει» το κορμί της

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει απίστευτο κορμί, αφού γυμνάζεται νύχτα μέρα!
Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία έβαλε ρόλερς στα πόδια της και βόλταρε... Όχι μόνο απόλαυσε την βόλτα της αλλά και γύμνασε το σώμα της! Εκείνη γυμνάστηκε και όσοι την είδαν βραδιάτικα ήταν τυχεροί, αφού η Ειρήνη διαθέτει από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην ελληνική showbiz! Όλα με κόποις κτώνται και η τραγουδίστρια το ξέρει καλά!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΖΙΟΥ-Για σένα νοιάσου και... γυμνάσου!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Όπου βρεθεί, γυμνάζεται!
Πρωί, μεσημέρι, βράδυ γυμνάζει το κορμί της! Έμπνευσή της... η φύση! Ο λόγος για την Χριστίνα Πάζιου που ακόμα και στις διακοπές της γυμνάζεται. Μέσα στο νερό, στα βραχάκι, όπου βρει, προπονείται φορώντας μόνο το μαγιό της!
Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες της στο Instagram και «προκάλεσε εγκεφαλικά»!

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ποια παρουσιάστρια κρύβεται στην παραλία της Φτελιάς στη Μύκονο;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece



Είπαμε ρε παιδί μου να είσαι incognito αλλά έτσι; Έτσι κάνεις μπάμ ότι θέλεις να κρυφτείς. Το μόνο που λείπει είναι η φόρμα εργασίας των αστροναυτών για να δείξεις ότι θέλεις να κρυφτείς και δεν γουστάρεις και πολλά πολλά. Μετά το κράξιμο που δέχτηκε για την φωτογραφία με το τουφέκι η Κατερίνα Λάσπα είπε να κάνει την διαφορά. Έσκασε μύτη στην παραλία της Φτελιάς στη Μύκονο και εξέπληξε τους λουόμενους.
Το κορίτσι άραξε με τα πόδια ανοιχτά… μάλλον ήθελε παράλληλα να κάνεις διατάσεις απο την πολύ γυμναστική, ενώ τα λοιπά πάνω της μαρτυρούσαν γυναίκα σε θέση… κάλυψης απόκρυψης… όπως λέγαμε και στον στρατό.

Γιατί καλό μου; Ποιος σε πείραξε να τον πατήσω κάτω σαν σκουλήκι; Αλλά απο ανοίγματα η μάνα ε;

ΠΗΓΗ- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/twra-poia-paroysiastria-kryvetai-sthn-paralia-ths-ftelias-sth-mykono/#more

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Μαρινάκης – Καλπάκη: Ερωτευμένοι στο νησί

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

unnamed

Μπορεί να μην έχει στεφανωθεί ακόμα το κορίτσι, μετά από 7 χρόνια σχέσης, αλλά είναι τρελά ερωτευμένος μαζί του και δεν το αφήνει λεπτό...
Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρυσά Καλπάκη πέρασαν τα... δύσκολα χρόνια της φαγούρας για ένα ζευγάρι και παρόλα αυτά κράτησαν γερά, αφού δεν έχουν μάτια παρά μόνον ο ένας για τον άλλον. Ο φακός του Υou τους έπιασε μαζί στην παραλία του Κάμπου, στο «νησί της Αποκάλυψης» και η μεγάλη έκπληξη ήταν η πανέμορφη γυμνάστρια που κολυμπούσε με... μπαταρισμένο χέρι, αφού λίγες μέρες πριν ξεκινήσει τις διακοπές της έπεσε από τις σκάλες! Δεν την άφηνε να κάνει τίποτα, βέβαια, ο ηθοποιός και κάθε επιθυμία της ήταν γι' αυτόν διαταγή προκειμένου να μην κουραστεί ή ταλαιπωρηθεί. Το ίδιο, πάντως, έκανε και εκείνη με τη σειρά της λίγο καιρό πριν που ο Ιωσήφ είχε σπάσει το πόδι του και το είχε στο γύψο.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/335823/marinakis-–-kalpaki-eroteymenoi-sto-nisi#ixzz3BIupBOgd

Μας τρέλανε: Ποια Ελληνίδα κορμάρα βλέπει την πισίνα ανάποδα;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Κάτω από κάθε φωτογραφία πρέπει να γράφουν «προσοχή»! Μην πάει οποιαδήποτε και την μιμηθεί! Γιατί η συγκεκριμένη Ελληνίδα το κατέχει το άθλημα της Aqua Yoga,  δηλαδή γιόγκα στο νερό!!!
Δείτε την  χωρισμένη πια Κατερίνα Τοπούζογλου με το κεφάλι μέσα στο νερό και τη κορμάρα στα ούρανια να…αθλείται σε ξενοδοχείο της Μυκόνου! 

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θέλω τα παιδιά μου να έχουν μια εικόνα για το πού πηγαίνει η μαμά τους»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Ποια ήταν η αντίδραση των γιων της Ντορέττας Παπαδημητρίου όταν τους το ανακοινώσε;
«Τα παιδιά μου σε ό,τι έχει να κάνει με άλλα παιδιά, είτε αφορά τον «Τρωικό Πόλεμο» είτε την εκπομπή «Χτύπα ξύλο», είναι πολύ θετικά. Το «Music School» τους άρεσε ως ιδέα και αμέσως άρχισαν τις ερωτήσεις για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες. Θέλουν μάλιστα κάποια στιγμή να τους πάρω μαζί μου στο πλατό και να παρακολουθήσουν από κοντά το γύρισμα. Για να είμαι ειλικρινής, το συζητήσαμε εκτενώς το θέμα αυτό μαζί γιατί μας άλλαξε τα σχέδια των καλοκαιρινών μας διακοπών λόγω των γυρισμάτων» τόνισε στο Hello.
- Αν και είναι μικροί, εμπιστεύεστε τη γνώμη τους;
«Σαφώς! Συζητάω μαζί τους τα πάντα. Όμως μόνο όταν ξέρω με σιγουριά ότι κάτι θα γίνει, γιατί δεν θέλω να τους αναστατώνω χωρίς λόγο. Πάντα τους εξηγώ τι θα κάνω. Θέλω να έχουν μια εικόνα για το πού πηγαίνει η μαμά τους, μια και δεν έχω ένα σταθερό γραφείο όπως άλλοι γονείς.»
- Το «Music School» θα είναι μια εκπομπή για όλη την οικογένεια;
« Ναι, βέβαια. Έχει να κάνει με παιδιά αλλά απευθύνεται και στους μεγάλους.»
-Τι σας έκανε να πείτε το «ναι»;
«Κυρίως με τράβηξε το γεγονός ότι είναι ένα πρόγραμμα πολύ προστατευτικό απέναντι στα παιδιά, χωρίς ανταγωνισμούς, και έχει μια τρυφερή ατμόσφαιρα που νομίζω ότι θα περάσει και στους τηλεθεατές. Μου άρεσαν επίσης οι συνεργάτες, η ομάδα πίσω από τις κάμερες και οι τέσσερις δάσκαλοι, οι οποίοι είναι πολύ σωστοί και φιλικοί απέναντι στα παιδιά.»
-Επομένως το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις στο «Music School» ήταν σημαντικός λόγος για να δεχτείτε;
«Ναι. Δεν θα μου άρεσε αν υπήρχε έντονος ανταγωνισμός ή αποχωρήσεις στο παιχνίδι. Τα 16 παιδιά που συμμετέχουν έχουν γίνει ήδη φίλοι μεταξύ τους. Είναι μια παρέα και στόχος τους είναι να μάθουν, να πάρουν πράγματα από το παιχνίδι και τους δασκάλους τους και να ασχοληθούν με τη μεγάλη τους αγάπη, το τραγούδι. Τα παιδιά που συμμετέχουν έχουν στείλει στην πρώτη φάση των οντισιόν με δική τους θέληση τα βίντεο τους. Είναι σημαντικό αυτό για ένα παιδικό πρόγραμμα.»

Ελένη Πετρουλάκη: Από την Κρήτη στην Αντίπαρο

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


Μετά το καθιερωμένο ταξίδι της στην Κρήτη, στον τόπο καταγωγής της, τον Μακρύ Γυαλό Σητείας, η Ελένη Πετρουλάκη συνέχισε τις διακοπές της στην Αντίπαρο.
Μαζί της ήταν ο σύζυγος της Ίλια Ίβιτς και οι τέσσερις κόρες τους. Ο φακός του ΟΚ εντόπισε την Ελένη Πετρουλάκη μαζί με την 9χρονη Άννα Μαρία και την 4 ετών Ηλιάννα στην παραλία Σωρός. «Φιλοξενήθηκαν σε σπίτι φίλων τους και σχεδίαζαν μέσα στις επόμενες μέρες να ολοκληρώσουν τις οικογενειακές διακοπές τους» εξηγεί πηγή στο περιοδικό. «Η Ελένη ασκείται καθημερινά και προσέχει πολύ τη διατροφή της. Υποστηρίζει έντονα ότι μια γυναίκα μετά τα 40 μπορεί να διατηρήσει τη γραμμή της με γυμναστική και υγιεινή διατροφή, αλλά χρειάζεται να προσπαθήσει αρκετά» καταλήγει το ίδιο πρόσωπο.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/335847/eleni-petroylaki-apo-tin-kriti-stin-antiparo#ixzz3B62r1AhX

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Έρρικα Πρεζεράκου: Η Σύρος… η αλλαγή στη ζωή της και το πάρκινσον

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

unnamed (2)

Είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου. Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι μόνη και απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σύρο με καλή παρέα! Γλεντάει, είναι πάντα χαμογελαστή και γεμίζει τους γύρω της με θετική ενέργεια!
Η ίδια με το που επιστρέψει στην Αθήνα θα ξεκινήσει νέα μέθοδο με την οποία θα  προπονεί σώμα και ψυχή. Για την ίδια η αλλαγή αυτή συνιστά μια τεράστια στροφή στη ζωή της καθώς απευθύνεται σε όσους πάσχουν από πάρκινσον αλλά και σε παιδιά που υποβλήθηκαν σε χημειοθεραπεία!
Θεωρεί πως οι σκέψεις μας έχουν θετική κατεύθυνση και αυτό το στηρίζει στ΄αποτελέσματα των ασθενών με πάρκινσον τα οποία ήταν εντυπωσιακά.
Σημαντικό κίνητρο… μεγάλη καρδιά…


Θυμάστε την Κατερίνα Λάσπα; Έγινε... Ράμπο!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece



Η Κατερίνα Λάσπα πάντα ήταν μια γυναίκα που διέθετε άψογες καμπύλες. Ακόμα και μετά την απόκτηση της κόρης της Σάρας διατήρησε το καλλίγραμμο κορμί της.
Αυτά, λοιπόν, που ξέρατε ξεχάστε τα, γιατί η Κατερίνα Λάσπα έβαλε πλώρη για σκληρά παιχνίδια.  Η 40χρονη παρουσιάστρια ανάρτησε φωτογραφία της στα social media με τη λεζάντα «Φίλε, κομμένες οι μαγκιές. Κέρδισα δυο αρκουδάκια», ποζάροντας με ένα οπλοπολυβόλο και μπράτσα Ράμπο!
Το θέαμα δεν το λες και γεμάτο θηλυκότητα το αποτέλεσμα ανάμεσα σε Σιλβέστερ Σταλόνε και Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, αν και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε ότι κάνει βάρη τρεις φορές την εβδομάδα και αερόβια άσκηση και της αρέσει πολύ.

ΠΗΓΗ- http://www.thetoc.gr/people-style/article/thumaste-tin-katerina-laspa-egine-rampo

Ελένη Πετρουλάκη: Διακοπές στην Αντίπαρο

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece




Στην Αντίπαρο βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ελένη Πετρουλάκη και απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τα παιδιά της.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο φακός την απαθανάτισε σε παραλία του νησιού, μαζί με τα παιδιά της, όπου έκανε το μπάνιο της και απόλαυσε τον καφέ της.

Η γυμνάστρια, φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό σε animal print και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Ελένη Πετρουλάκη, απόλαυσε τον ήλιο στην ξαπλώστρα της ενώ λίγο αργότερα συνάντησε στην παραλία μία φίλη της με την οποία συνομίλησε για αρκετή ώρα.

ΠΗΓΗ- http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/403771/eleni-petroulaki-diakopes-stin-adiparo-/

Συνατσάκη-Παπαδημητρίου προκάλεσαν τον Αλιάγα κι εκείνος μπουγελώθηκε αλλά λόγω… άλλης πρόκλησης!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Ο Νίκος Αλιάγας μπουγελώθηκε μεν όχι όμως επειδή του το ζήτησαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη.
Ο παρουσιαστής είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε ότι έχει να κάνει με φιλανθρωπικούς σκοπούς και βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και φυσικά δεν θα μπορούσε να παραβλέψει την πρόκληση που δέχτηκε από τον φίλο του, Emery Dolige να συμμετάσχει και εκείνος στο Ice Bucket challenge. Εδώ απλά να πούμε ότι δεν ήταν μόνο ο Γάλλος φίλος του που τον προκάλεσε σε αυτό, αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Εκείνος όμως ανταποκρίθηκε στην... άλλη πρόκληση. Μπορεί βέβαια να μην είδε αυτή των Ελληνίδων στα social media αν και εκείνες τάγκαραν το όνομά του. Τουλάχιστον στο instagram. Αλλά και πάλι, μια φορά μπουγελώνεται ο καθένας όσες προκλήσεις και να δεχτεί και από εκεί και πέρα κάνει όση δωρεά θέλει στο ίδρυμα με μικρότερο ποσό τα 100 δολάρια. Απλώς ο Νίκος Αλιάγας στο δικό του μήνυμα απάντησε στην πρόκληση του Emery Dolige και προκάλεσε με την σειρά του την Eva Longoria, την Karine Ferri και την Christina Bravo.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΖΙΟΥ-Σέξι και όποιος αντέξει!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Βάλθηκε να ανεβάσει την θερμοκρασία ακόμα περισσότερο ανεβάζοντας στοinstagram σεξι φωτογραφίες της!
Έχει το κορμί... μιας και γυμνάζεται καθημερινά όπου βρεθεί, στην παραλία, στα βουνά, στα βραχάκια, μέσα στο πλοίο και είπε για ακόμα μια φορά να το δείξει! Ο λόγος για την... Χριστίνα Πάζιου.

Αναστέναξε μέχρι και η… άμμος με την Στικούδη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece







Και ναι, αυτό το κορμί ανήκει σε Ελληνίδα τραγουδίστρια. Δείτε την και απολαύστε την.
Πρόκειται για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν λίγο πιο κάτω είναι κορμάρα και αναστάτωσε και την Μύκονο. Οι φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί κανενός είδους επεξεργασία και όπως καταλαβαίνετε αυτή η ομορφιά είναι εντελώς φυσική. Η Κατερίνα Στικούδη είναι μια από τις πιο hot παρουσίες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Δείτε την και απολαύστε την!

Η Σόφη Πασχάλη ποζάρει σαν άλλη… Αλίκη Βουγιουκλάκη

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει αφήσει το στίγμα της και στις επόμενες γενιές.
Η Σόφη Πασχάλη της έχει μεγάλη αδυναμία και μάλιστα πόζαρε σαν εκείνη με το μεγάλο της ψάθινο καπέλο. Την φωτογραφία την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μάλιστα έκανε χιούμορ σχολιάζοντας από κάτω πως το μόνο το... τόπι της λείπει. Δείτε την.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/335683/i-sofi-pashali-pozarei-san-alli-aliki-voygioyklaki#ixzz3B0BFW0ty

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΣΟΦΙΑ ΠΑΘΕΚΑ-Κολάζει με το μαγιό της!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

 Αυτο το μαγιό τελικά σάρωσε φέτος το καλοκαίρι. Είναι και βολικό καθώς σε περίπτωση που σπάσει ένα κορδονάκι έχει άλλα τέσσερα να το κρατάνε στη θέση τους. Όπως και να χει… το κομμάτι αυτό του υφάσματος είναι δύσκολο να φορεθεί απο την κάθεμια. Κι αυτό διότι απαιτεί κορμί αψεγάδιαστο. Διαφορετικά τα κορδόνια θα μοιάζουν με τα ζυμαράκια του μωρού της Πιρέλι.
Η Σοφία Παθέκα όχι μόνο μπορεί να το φοράει… αλλά και να το βγάζει με τον ίδιο sexy αλλά όχι δεύτερο και λαϊκο τρόπο. Όπως κάνουν άλλες τουρλώνοντας τον κώλο τους στη Μύκονο για να εντυπωσιάσουν.
Δείτε πως μια γυναίκα και μάνα δυο παιδιών μπορεί να είναι sexy χωρίς να τουρλώνεται…
Διαχρονική γυναίκα… απωθημένο για πολλούς…

ΠΗΓΗ- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/kalokairi-20112-kolalzei-ellhnida-mana-me-to-magio-ths-sto-instagram/#more

Ντορέττα… underwater!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


Μια πολύ ωραία φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου.
Η ηθοποιός απολαμβάνει το καλοκαίρι της και κάνει τις βουτιές της. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την οποία τρέλανες τους διαδικτυακούς τη φίλους.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/335386/ntoretta-underwater#ixzz3AoMi8UYN

Καμηλά – Στογιάκοβιτς: Βουτιές στην Χαλκιδική

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece




Η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς απολαμβάνουν μαζί με τα τρία παιδιά τους τις διακοπές τους στη Χαλκιδική πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!
Μπορεί να έχουν περάσει δέκα ολόκληρα χρόνια από τότε που φόρεσαν βέρα στο δεξί, όμως οι δυο τους αποτελούν τρανή απόδειξη ότι ο γάμος όχι μόνο δεν σκοτώνει τον έρωτα, αλλά τον κάνει και πιο δυνατό. Το ζευγάρι απολαμβάνει μαζί με τα παιδιά του διακοπές στο όμορφο Ποσείδι της Χαλκιδικής εκεί που έχει μία υπέροχη εξοχική κατοικία. Όπως αναφέρει η Real καθημερινά η οικογένεια Στογιάκοβιτς κατεβαίνει για μπάνιο στην παραλία, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το σπίτι, για να απολαύσει βουτιές και ηλιοθεραπεία. Και φυσικά, τα περισσότερα βλέμματα συγκεντρώνει η Αλέκα, η οποία, παρόλο που έχει αποκτήσει τρία παιδιά, διατηρεί άψογη σιλουέτα και τέλειες αναλογίες.  Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Real, τα πρωινά τους αρέσει να απολαμβάνουν μαζί παιχνίδια στη θάλασσα και βουτιές μέχρι αργά το μεσημέρι, οπότε ανεβαίνουν όλοι μαζί στο σπίτι για το μεσημεριανό φαγητό. Όσο για τα απογεύματα, αυτά είναι αφιερωμένα στους φίλους τους που συγκεντρώνονται στο σπίτι τους για να απολαύσουν μαζί το σούρουπο, με την Αλέκα και τον Πέτζα να αποδεικνύονται ιδανικοί οικοδεσπότες.

Σπαλιάρας – Χαλκιά: Μια τρυφερή… φιλία!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


Τα... κορμιά βγήκαν στην παραλία και, όπως ήταν φυσικό, έγιναν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Η καλλίγραμμη Φάνη Χαλκιά και ο καλογυμνασμένος Γιάννης Σπαλιάρας εθεάθησαν σε παραλία της Σκιάθου, και φυσικά μόνο απαρατήρητοι δεν πέρασαν. Ο ηθοποιός και μοντέλο, ο οποίος εργάζεται στο νησί από τις αρχές του καλοκαιριού, και η ολυμπιονίκης μας στον στίβο, που περνάει εκεί τις διακοπές της είναι φίλοι εδώ και καιρό και κάνουν πολύ καλή παρέα στο όμορφο νησί των Σποράδων. Άλλωστε, έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, και κυρίως την αγάπη τους για τη σωματική ευεξία και τον αθλητισμό. Ο φωτογραφικός φακός της Real τούς απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές τους σε μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού, την Αγία Ελένη, να απολαμβάνουν το γαλάζιο της θάλασσας συζητώντας. Η Φάνη φορούσε ένα ασπρόμαυρο μαγιό που αναδείκνυε τις αναλογίες της ενώ ο Γιάννης με το κίτρινο φλούο μαγιό του δεν ήταν δύσκολο να προσελκύσει τα βλέμματα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους και συχνά αστειεύονταν, με τον Γιάννη να την πειράζει συνεχώς μιας και η Φάνη είναι γνωστή για το χιούμορ που διαθέτει. Η παρέα τους μεγάλωσε από φίλους τους που βρήκαν στην παραλία και σύντομα στήθηκε ένα ευχάριστο πηγαδάκι δίπλα στη θάλασσα.

ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ- η Ελληνίδα που τρέλανε με το μπραζίλ της

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


 Πήξαμε στο ρετούς και φέτος το καλοκαίρι…. Οι τίτλοι… παραμυθένιοι κυριολεκτικά «Πιο φιτ από ποτέ» γράφουν για Eλληνίδες που αν τις δεις από κοντά, θα παρατηρήσεις και τη χαλάρωσή τους και τις ραγάδες τους και τη φουλ κυτταρίτιδά τους.
Όχι πως είναι κακό.. Υπάρχουν όμως και κάποιες που δεν χρειάζονται ρετούς. Εκείνες που ανήκουν στον αθλητικό χώρο! Γιατί εδώ που το αθλητικό κορμί έχει «υποφέρει» χρόνια για να μην έχει ψεγάδι.
Αν και ακόμα και εκείνες που έχουν φάει τη ζωή τους στα γήπεδο έχουν τις ατέλειες τους!
Η Πηγή Δεβετζή όμως δεν μασάει… Είναι στη Σύρο, κάνει διακοπές και εκεί στον Γαλησσά τους τρέλανε όλους με το μπραζίλ της!
Ο ήλιος πέφτει πάνω στο κορμί της, διαγράφει τα πάντα και ατέλεια δεν βλέπεις!
Έτσι για να μην ξεχνάμε και το αυθεντικό… ναι εδώ κύριοι κολλάει ο τίτλος «πιο φιτ από ποτε» καθώς η εικόνα είναι αυτούσια!  

ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/syros-xwris-retoys-h-ellhnida-poy-trelane-me-to-mprazil-ths/#more

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΜΑΝΤΥ ΠΕΡΣΑΚΗ-Η γυμνάστρια των Celebrities!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


Θεωρείται «βασίλισσα του pilates» και όσοι εμπιστεύτηκαν τη … σιλουέτα τους στις εμπνεύσεις της δεν το μετάνιωσαν. Αλλωστε η ίδια αισθάνεται πάντοτε αθλήτρια κι έτσι εννοεί να συμπεριφέρεται!


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ: ΣΟΦΙΑ ΑΛΑΤΖΑ

«Πέτρην κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη». Μία επίμονη σταγόνα νερού ανοίγει τρύπα σε πέτρα, όταν κάποιος προσπαθεί πολύ και δουλεύει σκληρά για αυτό που αγαπάει, για αυτό που είναι γεννημένος να κάνει.

Κανένα όνειρο δε γίνεται πραγματικότητα με μαγικό τρόπο. Χρειάζεται ιδρώτας και θέληση. Μάλιστα, όταν υπάρχει το ταλέντο και η έφεση οι απαιτήσεις αυξάνονται, άρα και οι προσπάθειες γίνονται πιο επώδυνες.

Όσο περισσότερα κάνει, τόσο περισσότερα μπορεί η γνωστή καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντυ Περσάκη.

Η πρώτη της επαφή με τον αθλητισμό έγινε σε ηλικία 3 χρόνων, με το κολυμβητήριο. Από τότε, ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός έγιναν αναπόσπαστα κομμάτια της ζωής της. Συγκεκριμένα, συμμετείχε ενεργά με πολλές διακρίσεις σε αγώνες και πρωταθλήματα, ως αθλήτρια κολύμβησης με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου και στη συνέχεια, τεχνικής κολύμβησης στην ομάδα της Βουλιαγμένης.

Με την είσοδό της στη Γυμναστική Ακαδημία, συνειδητοποίησε ότι ο τρόπος εκγύμνασης, που της ταιριάζει από κάθε άποψη, είναι το Pilates. Ως αποτέλεσμα, το ’’PilatesbyMandy” έγινε καταφύγιο άσκησης πληθώρας κόσμου, μια και η 26χρονη γυμνάστρια κατάφερε να κερδίσει όχι μόνο την εμπιστοσύνη του κοινού, αλλά και περισσότερους οπαδούς αυτής της μεθόδου.

Η εκθαμβωτική γυμνάστρια των Celebrities, Μάντυ Περσάκη μιλάει αποκλειστικά στη «Μ» για το Pilates, αναφέρεται στα επαγγελματικά και στις διατροφικές της συνήθειες, ενώ δίνει χρήσιμες συμβουλές σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στους αναγνώστες.


Τι είναι για σένα η γυμναστική;
«Όλη μου η ζωή. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έκανα γυμναστική. Παρόλο, που πέρασα Οικονομικά στην Πάτρα, προτίμησα να αρπάξω το 10% των μορίων, που αποκόμισα λόγω διάκρισης στην κολύμβηση και να κάνω τις σπουδές μου στα ΤΕΦΑΑ. Με την γυμναστική μεγάλωσα».

Γιατί αποφάσισες, να ασχοληθείς αποκλειστικά με τη μέθοδο Pilates;
«Από την πρώτη στιγμή και αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο, η μέθοδος Pilates μου κίνησε το ενδιαφέρον. Αρχικά, την δοκίμασα να δω πως είναι και κατάλαβα, ότι μου ταιριάζει απόλυτα».

Για κάποιον που δε γνωρίζει, πως θα εξηγούσες τη μέθοδο αυτή;
«Το Pilates είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος ασκήσεων, που δημιουργήθηκε πριν από περίπου έναν αιώνα, από τον Joseph Pilates. Η λέξη που δημιουργήθηκε δεν είναι αυτή, η οποία αντιπροσωπεύει πλήρως αυτή τη μορφή άσκησης, αφού οι ασκήσεις Pilates εντοπίζονται σε αυτές που χρησιμοποιούν αθλητές της ενόργανης , της ρυθμικής γυμναστικής, της συγχρονισμένης κολύμβησης έξω από το νερό, του χορού και πολλών άλλων αθλημάτων.

Ποιος είναι ο σκοπός της εκγύμνασης;
«Πρόκειται περί ισομετρικών ασκήσεων και ασκήσεων με το βάρος του σώματος.  Το σημαντικό είναι, να υπάρχει σωστή στάση στο σώμα του αθλούμενου και συνεχής παρακολούθηση, κατά τη διάρκεια της άσκησης. Ένας από τους σκοπούς της εκγύμνασης είναι κάθε μαθητής να δυναμώσει τους βαθείς μύες της σπονδυλικής στήλης, οι οποίοι και την στηρίζουν».

Σε ποιο κοινό απευθύνεται;
«Η μέθοδος Pilates είναι για όλους,καθώς η μεγάλη γκάμα των ασκήσεων προσαρμόζεται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες του ασκούμενου, ανάλογα με την ηλικία, το πόσο γυμνασμένος είναι, τα προβλήματα υγείας που μπορεί να έχει. Κάθε πρόγραμμα είναι μοναδικό, ενώ υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Κάποτε, το Pilates απευθυνόταν μόνο σε διάσημους πλούσιους και χορευτές».

Τι εξοπλισμός χρειάζεται; Χρησιμοποιούνται όργανα γυμναστικής;
«Σήμερα, υπάρχουν άπειρες παραλλαγές ασκήσεων και εκτελούνται σε στρώμα και όχι μόνο χρησιμοποιώντας αξεσουάρ Pilates ή με ειδικό εξοπλισμό Pilates. Όσον αφορά τα όργανα, δεν είναι τα συνηθισμένα, που έχουμε δει στα γυμναστήρια. Διαθέτουν ειδικούς ιμάντες, με αντίσταση αντισταθμιζόμενη με το βάρος του σώματος και τη δύναμη του κάθε ατόμου καθώς και βοηθού».

Αυτό το διάστημα, ποιες είναι οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες;
«Αρχικά, τα τρία γυμναστήριά μου, στα οποία εργάζομαι πολλές ώρες κάνοντας μαθήματα. Επίσης, ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου στην εργοφυσιολογία – προπονητική, με έρευνα στο Pilates. Συνεργάζομαι με τα περιοδικά του ομίλου Αντέννα και παράλληλα κάνω εμφανίσεις σε όλες τις εκπομπές, που με προσκαλούν».

Ποιο άθλημα παρακολουθείς ευχάριστα;
«Μου αρέσει να παρακολουθώ τα αθλήματα, στα οποία έχω κάποιον αθλητή, που γυμνάζω. Για παράδειγμα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πολεμικές τέχνες, πόλο. Παρόλο, που προέρχομαι από ατομικό άθλημα, η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν εξαιρετική φυσική κατάσταση και έτσι, οι προπονήσεις τους είναι επίπονες. Θα ήθελα να τονίσω, πως κυρίως για αυτούς είναι απαραίτητη η πρόληψη για τους τραυματισμούς, με πολλές ασκήσεις ενδυνάμωσης».

Προτιμάς τα ιδιαίτερα μυώδη σώματα στους άντρες;
«Όχι, προτιμώ την ισορροπία σε ένα ανδρικό σώμα. Η φυσική κατάσταση δεν έχει να κάνει με τον όγκο».

Ποιες είναι οι διατροφικές σου συνήθειες;
«Γενικά, τρώω πολλά ενδιάμεσα γεύματα. Το πρωί δημητριακά με γάλα, μετά μία μπάρα δημητριακών Fitness, μαύρης σοκολάτας, γιατί μου καλύπτει την ανάγκη για γλυκό. Το μεσημέρι τρώω τα πάντα αλλά σε μικρές ποσότητες, λαχανικά, φρούτα, ενώ το βράδυ αποφεύγω τους υδατάνθρακες, προτιμώντας πρωτεΐνη με σαλάτα».

Οι συμβουλές σου για τους αναγνώστες της “Metrosport”;
«Το πιο σημαντικό, είναι να υπάρχει σε όλα ισορροπία και να μην είστε των άκρων. Καθημερινά να κάνετε έστω και λίγη άσκηση, είτε περπατώντας με φίλους, είτε κάνοντας κάποιο σπορ της αρεσκείας σας. Τώρα το καλοκαίρι, είναι εξαιρετικό να περπατάτε μέσα στο νερό ή στην άμμο. Γενικώς, όταν χάνετε βάρος-λίπος να επιβραβεύετε τον εαυτό σας, χωρίς να τον πιέζετε για μεγαλύτερη απώλεια, όταν σταματάει να χάνει ή καθυστερεί».

Σε ηλικία 26 χρονών έχεις κατορθώσει σπουδαία πράγματα επαγγελματικά, φτάνοντας σε ένα αξιοζήλευτο μορφωτικό επίπεδο στο αντικείμενό σου. Δέχεσαι προσκλήσεις - για παρουσίαση της δουλειάς σου- από όλα τα κανάλια και έχεις κερδίσει και την εμπιστοσύνη των επωνύμων. Ποιο είναι το ’’ταβάνι’’ για σένα;
«Δεν έχω ταβάνι. Έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου και θέλω διαρκώς να εξελίσσομαι. Δεν αισθάνομαι, ότι είναι δουλειά αυτό που κάνω. Δε θέλω ούτε διακοπές, ούτε ξεκούραση. Εάν λείψω έστω και λίγες ώρες από τη γυμναστική, νιώθω άσχημα. Ακόμα και χωρίς να πληρωνόμουν, θα το έκανα σε τόσο έντονους ρυθμούς».

Το κοινό σε γνωρίζει και από την τηλεόραση. Μήπως αυτό αποτελεί έναν ανασταλτικό παράγοντα, έτσι ώστε να σε επισκεφθεί στο γυμναστήριο, θεωρώντας ότι η γυμνάστρια των Celebrities είναι ακριβή;
«Όπως όλα τα επαγγέλματα, έτσι και το επάγγελμα του γυμναστή περνάει κρίση. Είναι μύθος, ότι είμαι ακριβή. Αντίθετα, προσαρμόζομαι στις ανάγκες του κόσμου και στα οικονομικά δεδομένα. Προσωπικά, δεν θα πήγαινα σε ένα ακριβό γυμναστήριο, επομένως γιατί να το κάνω στους πελάτες μου;».

Πηγή- http://www.metrosport.gr/article/i-gimnastria-ton-celebrities

Το σέξι κορίτσι Σόφη Πασχάλη μας καλημερίζει από την παραλία!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Τις διακοπές της συνεχίζει η Σόφη Πασχάλη!
Η γυμνάστρια δεν θέλει να χάνει ούτε στιγμή κι έτσι δεν διστάζει να ξυπνήσει νωρίς το πρωί, να πάει στην παραλία και να απολαύσει τις στιγμές της. Η ίδια νωρίτερα «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Insagram την εν λόγω φωτογραφία καλημερίζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους!

Δείτε τη Μαίρη Συνατσάκη παρέα με τη δίδυμη αδερφή της στην παραλία

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Η Μαίρη Συνατσάκη κάνει τις διακοπές της με φίλους και με την δίδυμη αδερφή της.
Η παρουσιάστρια περνάει το πρώτο της καλοκαίρι χωρίς σύντροφο μετά από χρόνια και προσπαθεί να το διασκεδάσει. Βουτιές, ηλιοθεραπεία και νυχτερινές έξοδοι περιλαμβάνει το πρόγραμμα των διακοπών της. Η αδερφή της «ανέβασε» στη προσωπική της σελίδα στο facebook μια φωτογραφία από τη παραλία που είναι μαζί με την παρουσιάστρια και φίλους της.

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Χριστίνα Πάζιου: Οι καυτές πόζες και η πρόταση για τον Σειρηνάκη

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Desktop2

Εκείνη κάνει τις ασκήσεις της όπου βρεθεί και όπου σταθεί! Και φυσικά τις μοιράζεται με τους φίλους της στο διαδίκτυο… βέβαια η ίδια είναι προκλητική αφού αυτά που φοράει σε κάνουν να ξεχνάς τις ασκήσεις και να μένεις κολλημένος στο κορμί της!
Πρόσφατα η Χριστίνα Πάζιου κάνει γυμναστική μέσα σε καμπίνα πλοίου και ανεβάζει το βιντεάκι στο instagram. Ένας από τους… ακόλουθους της είχε μια ιδέα βλέποντάς  την και την έγραψε δημόσια: «Σειρηνάκη κάνε της μια προσφορά».
Τραγικός και ανορθόγραφος