Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Σοκ: Γνωστή Ελληνίδα έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ στόλιζε το δέντρο

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece



Παραλίγο να  συμβεί το μοιραίο αλλά ευτυχώς η τύχη ήταν με το μέρος της. Ο λόγος για την Έλλη Αγγελιδάκη που  λίγο έλειψε να… μας χαιρετήσει για τον  άλλο κόσμο.
Η πρώην γυμνάστρια κατέβασε από το πατάρι το δέντρο και τα φωτάκια να στολίσει. Όμως την ώρα που έβαζε τα φωτάκια τη χτύπησε το ρεύμα.
Σε αρκετά σημεία είχε «φαγωθεί» το καλώδιο και εκείνη δεν το είδε. Έτσι την τίναξε το ρεύμα στην κυριολεξία. Έπαθε σοκ όμως κατάφερε να τα πετάξει και να μην πάθει τα χειρότερα.  Η Έλλη τη γλίτωσε με μια απλή ζαλάδα και μερικά σημάδια στην δεξιά παλάμη! Ευτυχώς… 

ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%AD%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B5-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B7/#more

Θα μας τρελάνει: Γυμνάστρια φόρεσε μαγιό και έσκασε στη Βουλιαγμένη

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

unnamed (6)

Δεν μας έφτασε ο Γιώργος Λιάγκας που βούτηξε χθες στα κρυά νερά της Βουλιαγμένης, έχουμε και την κορμαρα να τον «συναγωνίζεται». Την αναγνωρίσατε από πίσω;
Είναι η Χριστίνα Πάζιου που μετά τις βουτιές της κάνει ασκήσεις ισορροπίας πάνω στο βραχάκι. Τέτοια κάνει και προβλέπω να αποκτάμε ξαφνικά πολλούς χειμερινούς κολυμβητές! 

ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%B3/#more

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΦΑ-"Λιώνει" στο Γυμναστήριο!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

unnamed

Είναι που είναι κορμάρα θέλει να παραμείνει. Και καλά κάνει. Ξέρει να διατηρεί το σώμα της γι αυτό και κάνει εντατική γυμναστική.
Άλλωστε και ο αγαπημένος της Στέλιος Ρόκκος τα πάει καλά με τον αθλητισμό. Δείτε τη να «λιώνει» στους κοιλιακούς και να είναι πολύ μα πολύ σέξι…
Τυχερός ο «Τρομοκράτης» … ο οποίος μάλιστα την έχει δίπλα του συνέχεια. Τόσο στο σπίτι αλλά και στο Έναστρον κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Πρώτο καναπέ πίστα δεξιά λέμε… 

ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/#more

Καυτή Ελληνίδα μάνα γυμνάζεται τώρα και μας τρελαίνει

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 12122014 95054 μμ

Το γυμνάζει χρόνια το 1,88 κορμί της. Και πώς να κάνει διαφορετικά αφού η γυμναστική μετά τα παιδιά της είναι η ζωή της. Η τρέλα της. Η μεγαλύτερη καψούρα της.
Η Σοφία Παθέκα βρέθηκε πριν από λίγο σε γυμναστήριο στα Νότια Προάστια της Αθήνας και μας έδειξε τα ανοίγματά της.
Εντάξει. Αυτά δεν είναι πόδια. Είναι η γέφυρα του Ευρίπου λέμε…

Κορμάρα και εξαιρετική γυμνάστρια 

ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B1/#more

Παπαράτσι τώρα: Τσακώσαμε την Ελένη Πετρουλάκη και τον Ίλια Ίβιτς

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

unnamed (1)

Οι υποχρεώσεις και  των δυο είναι πολλές. Ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο για την πάρτη τους. Και τον απολαμβάνουν κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία. Είναι κάτοικοι νοτίων προαστίων και οι επιλογές τους για να χαλαρώσουν με παρέα και να περάσουν καλά είναι εκεί κοντά στην… γειτονιά τους.
Τους τσακώσαμε πριν από λίγο στη Γλυφάδα ν΄απολαμβάνουν γεύσεις Sushi στο απόλυτο στέκι. Στο Sushija.
Δείτε τους. Είμαστε παντού 

πηγη-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%B5/#more

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΛΛΟΥΣΗ-Αθλήτρια πρότυπο

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Βασιλική Μιλλούση (φωτ. Κώστας Αμοιρίδης)

Ο πρωταθλητής έχει έναν πολυσύνθετο ρόλο μέσα στην κοινωνία, που δεν «φυλακίζεται» στα στενά όρια του αγωνιστικού του χώρου. Η Βασιλική Μιλλούση είναι από τις περιπτώσεις που το έχει αντιληφθεί πολύ καλά. 

Τα αγωνιστικά επιτεύγματα της Βασιλικής Μιλλούση είναι λίγο πολύ γνωστά. Πολλά χρόνια στο ταπί, με διεθνείς διακρίσεις, κατάκτηση της κορυφής στην παγκόσμια κατάταξη, συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι πράγματα για τα οποία μπορεί να υπερηφανεύεται. Η δράση της στον αθλητισμό δεν περιορίζεται όμως στο ταπί. Όντας ανήσυχο πνεύμα και με μεγάλη διάθεση προσφοράς στο άθλημά της και την κοινωνία γενικώς παίρνει διαρκώς πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Τέτοιες είναι το Vassiliki Millousi Cup, που απευθύνεται στα μικρά παιδιά αλλά και τα μπλουζάκια που σχεδίασε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, συγκεντρώνοντας χρήματα από τις πωλήσεις τους για το «Χαμόγελο του παιδιού».
Βασιλική, τι σημαίνει για σένα να υπάρχει διοργάνωση που φέρει το όνομά του;
Θα ήθελα το όνομά μου να μείνει στο χώρο όχι μόνο μέσα από τις διακρίσεις μου. Θα ήθελα να προσφέρω πέρα από αυτές και να βάλω την κουκίδα μου στο άθλημά μου. Τα νέα παιδιά είναι το νέο «αίμα» και είναι ό,τι πιο σημαντικό και πιο όμορφο. Αν έχουμε έστω κα μία μικρή δύναμη καλό θα είναι να δίνουμε τη βοήθειά μας για να υπάρξει συνέχεια στο άθλημα, αφού δεν το κάνει η πολιτεία. Ήταν μία κίνηση που την ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.
Εξέπληξες ευχάριστα και με τα μπλουζάκια πριν τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, δείχνοντας τι σημαίνει εθελοντισμός.
Προσπάθησα να ξεφύγω λίγο από τα τετριμμένα. Το ‘είμαι αθλητής και αυτό ξέρω μόνο να κάνω’ δεν με αντιπροσωπεύει. Προσπάθησα λοιπόν να εκμεταλλευτώ την προβολή που είχα πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες για να προσφέρω στα παιδιά που το είχαν ανάγκη. Σκέφτηκα έναν οργανισμό, που ήταν το «Χαμόγελο του παιδιού» και πήγε πολύ καλά. Πουλήσαμε 300 μπλουζάκια. Αν μπορούσα να το κάνω χωρίς προβολή θα το έκανα αλλά δεν γινόταν. Γι’ αυτό και εκμεταλλεύτηκα την προβολή που μου έδωσε η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς.
Εσύ έχεις βοηθηθεί από κανέναν;
Όχι, δεν έχω βοηθηθεί καθόλου και από κανέναν παρά μόνο από την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους προπονητές μου. Ίσα-ίσα που βρήκα πολλά εμπόδια στην πορεία μου και πολλά εμπόδια διοργανώνοντας όλα αυτά. Και για τα μπλουζάκια ακόμα μόνο από φίλους είχα βοήθεια.
Αν μπορούσε να αλλάξεις κάτι σε σχέση με την ενόργανη γυμναστική τι θα άλλαζες;
Θα ήθελα να αλλάξω τη φιλοσοφία και τη σκέψη που υπάρχει στην Ελλάδα για την ενόργανη, γιατί δυστυχώς δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ρωτάς ποια είναι η ενόργανη και σου λένε κορδέλες και στεφάνια. Θα ήθελα να το ανατρέψω αυτό και να μάθουν τι είναι η ενόργανη, τι προσφέρει και πόσο όμορφο άθλημα είναι. Θα ήθελα να προτρέψω τον κόσμο να το δοκιμάσει, γιατί υπάρχει μία φοβία ότι η ενόργανη είναι πολύ δύσκολη. Αυτό είναι λάθος. Ο πρωταθλητισμός είναι για λίγους, η ενόργανη όχι.
Επειδή η έξοδος είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια στο πρόγραμμα των αθλητών, πώς φαντάζεσαι τη δική σου έξοδο από τον πρωταθλητισμό;
Επειδή ο κόσμος με έχει στο μυαλό του σε ένα επίπεδο, δεν θα ήθελα ποτέ να πει κάποιος ‘πώς κατάντησε η Βασιλική’. Τελευταίος μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο. Αν καταφέρω να φτάσω, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς, πιστεύω ότι θα απολαύσω τον αγώνα μου και δεν θα έχω ένα άσχημο αποτέλεσμα. Θα είναι μόνο ευχάριστο.

Στον Άγιο Κοσμά λένε ότι σε αντιμετωπίζουν ως τη μαμά του λόχου. Αληθεύει;
Ως μεγαλύτερη και πιο έμπειρη έχω μια διαφορετική σχέση και με τους συναθλητές μου και με τα κορίτσια της γυμναστικής. Επειδή βαριέμαι τα συνηθισμένα και μου έρχονται διάφορες ιδέες τους οργανώνω. 

ΠΗΓΗ-http://sportsfeed.gr/2014/12/05/athlitria-protupo/

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Έφη Κυριάκου: Χώρισε με τον Γιώργο Μπιθαρά

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Έφη Κυριάκου: Χώρισε με τον Γιώργο Μπιθαρά

Και πάλι μόνη είναι η Έφυ Κυριάκου. Το μοντέλο χώρισε από τον επιχειρηματία Γιώργο Μπιθαρά έπειτα από μερικούς μήνες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους και πλέον οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες. Δεν έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους. Ο χωρισμός αυτός ήταν κάτι που εξέπληξε όσους τους ήξεραν μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν να τους δουν να επισημοποιούν την σχέση τους. Το καλοκαίρι ήταν πολύ καλό για εκείνους καθώς έκαναν διακοπές με παρέα στην Μύκονο και περνούσαν καλά. Πλέον όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/g-fashion/Models/story/352028/efi-kyriakoy-horise-me-ton-giorgo-mpithara#ixzz3KuF62s6p

Πηγή Δεβετζή: «Χρωστάω το πτυχίο στον πατέρα μου»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Πηγή Δεβετζή: «Χρωστάω το πτυχίο στον πατέρα μου»

Η Πηγή Δεβετζή επέστρεψε στα θρανία, αφού είναι φοιτήτρια.
Παράλληλα η Ολυμπιονίκης δουλεύει, ενώ δεν έχει αφήσει καμία από τις αθλητικές της δραστηριότητες. «Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά θέλω πολύ να πάρω το πτυχίο μου», δήλωσε στα Παραπολιτικά και συνέχισε: «Τον θυμάμαι που πάντα μου ζητούσε να βρω χρόνο να πάρω το πτυχίο μου. Είπα να του κάνω το χατίρι. Ξέρω ότι μου αρέσει να καμαρώνει. Μου στοίχισε ηαπώλεια του πατέρα μου, αλλά όλα αυτά που έχω διδαχθεί από εκείνον δεν μου επιτρέπουν να παραδοθώ στον πόνο, αλλά να κοιτάξω μπροστά και να συνεχίσω»


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/sports/story/352251/pigi-devetzi-hrostao-to-ptyhio-ston-patera-moy#ixzz3KuEHopSN

Η Ελένη Πετρουλάκη τρέχει με τα παιδιά!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Η Ελένη Πετρουλάκη τρέχει με τα παιδιά!

Η Ελλάδα έχει μια δυσάρεστη πρωτιά... αυτή της παιδικής παχυσαρκίας.Στη σύγχρονη εποχή τα παιδιά αρκούνται στην παθητική δραστηριότητα και την κακή διατροφή.
Εμείς ως γονείς είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον των παιδιών μας. Εμείς είμαστε το πρότυπο τους και πρέπει να τους δείξουμε από νωρίς το δρόμο του ευ ζήν. Η Ελένη Πετρουλάκη-Ivic και ο Δήμος Πειραιά οργανώνουν αυτή τη μεγάλη γιορτή άθλησης στο κέντρο του Πειραιά με πολλά δώρα για τα μικρά παιδιά και κίνητρα για να αγαπήσουν την άθληση.
Κυριακή πρωϊ γιορτάζουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού οργανώνοντας μια συμβολική διαδρομή 1.000 μέτρων, όπου παιδιά από 0 έως και 14 ετών θα τρέξουν μαζί με γνωστούς αθλητές και Ολυμπιονίκες. Συμμετέχουμε και περνάμε καλά με τους φίλους και την οικογένειά μας σε μια μεγάλη γιορτή για την άθληση. Γονείς με καρότσια, παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, έφηβοι... τρέχουμε στον πρώτο αποκλειστικά για παιδιά αγώνα στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να περάσουμε το μήνυμα ότι η άθληση και το ευ ζην είναι τρόπος ζωής, είναι επιλογή ζωής...
Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 34) συμμετέχουμε όλοι σε μια μεγάλη γιορτή άθλησης για τα παιδιά, στο Fit Kids Run.
Εγγραφές: 09:00-10:30 Εκκίνηση: 11:00
Η Συμμετοχή είναι δωρεάν.
Και φυσικά αυτή η εκδήλωση μέσω του μεγάλου χορηγού, της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, έχει και φιλανθρωπικό σκοπό. Με την ευγενική χορηγία της ΠΕΦ κάθε δημοτικό σχολείο του Δήμου Πειραιά θα αποκτήσει από ένα πλήρες kit φαρμακείου.
Στόχος αυτής της δράσης είναι να δώσουμε τα σωστά ερεθίσματα και να ωθήσουμε τα παιδιά στην άθληση. Επιδίωξη είναι να τα προτρέψουμε να αποκτήσουν μια υγιή σχέση με την εικόνα τους, το σώμα τους, την εμφάνιση τους. Και όλα αυτά με έναν τρόπο διασκεδαστικό.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/sports/story/352373/i-eleni-petroylaki-trehei-me-ta-paidia#ixzz3KuCUtB48