Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η Ελένη Πετρουλάκη στην webtv του ΑΝΤ1

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Η Ελένη Πετρουλάκη στην webtv του ΑΝΤ1

Η ευεξία, η σωστή άσκηση, η ομορφιά, η ισορροπημένη διατροφή… τώρα γίνονται μια νέα υπέροχη συνήθεια, με το ASANA TV στο ANT1 WEBTV plus!

Η σπουδαιότερη πρέσβειρα του well being στην Ελλάδα, η Ελένη Πετρουλάκη, μαζί με μια ομάδα κορυφαίων ειδικών, σας καθοδηγεί και σας βοηθάει ν’ ανακαλύψετε τη σημασία της ευεξίας, της καλής υγείας και της εσωτερικής αρμονίας.
Με φρέσκια ματιά και τις πιο σύγχρονες μεθόδους, θα γνωρίσετε πώς μπορείτε να φροντίζετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και όσους αγαπάτε… και πάνω απ’ όλα: να κάνετε τη γυμναστική, την ισορροπημένη διατροφή και την ομορφιά, στάση ζωής!
Το Asana TV δεν είναι ένα ακόμη site διατροφής και γυμναστικής, αλλά ένα διαδραστικό διαδικτυακό κανάλι επικοινωνίας, που στόχο έχει την ενημέρωσή σας. Εσείς κατευθύνετε τη θεματολογία και διαμορφώνετε το περιεχόμενο της σελίδας, με τα σχόλια, τις ανάγκες και τις ερωτήσεις σας. Στη συνέχεια, η Ελένη Πετρουλάκη και η ομάδα της με τη βοήθεια των ειδικών, λύνουν απορίες σχετικά με θέματα: fitness, αποτοξίνωσης, εγκυμοσύνης, δερματολογίας, πλαστικής χειρουργικής, φυσιοθεραπείας, διατροφής, ομορφιάς.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/Media/story/283064/i-eleni-petroylaki-stin-webtv-toy-ant1#ixzz2i97bBm9N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου