Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ολυμπιονίκες της Ρυθμικής: «Ντρεπόμαστε για την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία!»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece



Ντροπή για την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία δηλώνουν πως αισθάνονται τα χρυσά κορίτσια της Ρυθμικής έπειτα από την απόρριψη του αιτήματός τους να αναβληθούν οι αγώνες την 22-6 ως ύστατη ένδειξη τιμής στην αδικοχαμένη Άννα Πολλάτου.

Η Ειρήνη Αινδιλή, η Γεωργάτου Μαρία, η Κλέλια Πανταζή, η Χαρά Καρυάμη και η Χριστοδούλου Εύα είχαν στείλει στην Ε.Γ.Ο μια επιστολή στην οποία ζητούσαν να μην γίνουν αγώνες στις 22-6 γιατί εκείνη την ημέρα θα τελεστούν τα 40 της Άννας Πολλάτου και θα έπρεπε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην κηδεία να είναι παρόν στο μνημόσυνο.
Η απάντηση όμως ήταν αρνητική. «Κατανοείται το αίτημα σας και όλη η Γυμναστική Οικογένεια νιώθει θλίψη για τον άδικο χαμό της Άννα Πολλάτου αλλά μετά από τηλεφωνικές κλήσεις σε όλα τα σωματεία διαπιστώθηκε αδύνατη η αναβολή των αγώνων εκείνη την ημέρα!»
Η Ειρήνη Αινδιλή έγραψε στο Facebook: «ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΑΨΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΜΕΤΑΛΙΟΥΧΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ «ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΛΑΤΟΥ» ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ. ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!»

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/sports/story/324994/olympionikes-tis-rythmikis-ntrepomaste-gia-tin-elliniki-gymnastiki-omospondia#ixzz34szeszo3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου