Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Κατερίνα Στικούδη: Κοιμάται βαριέται και κατά τ΄αλλά ξεκινάει καλοκαιρινή περιοδεία!!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

ΣΤΙΚΟΥΔΗ1

Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε σήμερα στο Twitter (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ) πως «άρχισε το καλοκαιρινό της tour». Τη δημοσίευσή της αυτή συνόδευε μια φωτογραφία που τη δείχνει λίγο κοιμισμένη να το πω, λίγο βαριέμαι που ζω-γυρίστε με σπίτι, κάπως έτσι.
Βέβαια μπορεί το κορίτσι να θέλει να αποδείξει ότι κουράζεται πολύ και ο μόνος τρόπος να το κάνει είναι αυτός. Γιατί όχι; Αν είναι έτσι όμως, η κούραση της έχει δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα.
Αισθητά. Τι άλλο να πιστέψει κανείς όταν βλέπει το άβαφο νύχι στο δεξί της χέρι; Τα έβαψε όλα και ξέχασε να βάψει μόνο το ένα; Είναι ψεύτικο και το έχασε στο δρόμο ή μήπως πουλάει στυλ; Γιατί αν πουλάει στυλ, κακώς το πουλάει.
Δε φτάνει που τρελαίνει τον κόσμο όταν εμφανίζεται στη σκηνή με  τα σέξι συνολάκια  και μετά  δηλώνει από δω κι εκεί ότι γουστάρει να φοράει ανδρικά εσώρουχα, εμφανίζεται και με σχεδόν ανδρική εμφάνιση και απομυθοποιείται, άμα αρχίσει να κυκλοφορεί και με τέτοιο νύχι, με τέτοια πορεία και τέτοια λαμπρή καριέρα στο χώρο του τραγουδιού, άντε ψάξε βρες μετά τους θαυμαστές που χάνεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου