Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Σπυριδούλα Τριάντου: Τα γενέθλια… η έκπληξη της κουμπάρας Έλλης και τα δάκρυα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Τα γενέθλια της γιόρτασε η  Σπυριδούλα Τριάντου με καλούς και αγαπημένους φίλους! Η γοητευτική δημοσιογράφος  και παρουσιάστρια τους υποδέχτηκε στο Ten στο Κολωνάκι και άκουσε όμορφες ευχές από όλους όσους της τίμησαν με τη παρουσία τους!
Ανάμεσα τους η στενή  της φίλη και κουμπάρα της Έλλη Αγγελιδάκη,ο Δημήτρης Λεωνίδας, η Έλσα Τόλη, ο Κώστας Κρομμύδας με τη σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη, ο Διονύσης Ζάχος, ο τραγουδιστής Αλέξης Νείρος, ο επιχειρηματίας Γιώργος Κωνσταντίνου, η Κατερίνα Κανονίδου με τον σύζυγό της Χριστόφορο, ο Στέλιος Νιάκαρης, ο κομμωτής Κωνσταντίνος Σβετζούρης και άλλοι!
Η βραδιά είχε και τούρτα και όταν η Σπυριδούλα Τριάντου έσβησε το… ερωτηματικό, ξέσπασαν όλοι σε χειροκροτήματα! Τότε ήρθαν και τα πρώτα δάκρυα αφού οι φίλοι της της έκαναν έκπληξη ένα μεγάλο άλμπουμ με φωτογραφίες της από μωρό μέχρι σήμερα που είχαν μέσα όλα τα επαγγελματικά της βήματα στην έντυπη και τηλεοπτική δημοσιογραφία! Την ιδέα είχε η κουμπάρα της Έλλη και όλοι βοήθησαν ώστε να  υλοποιηθεί.
 
ΠΗΓΗ- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/spyridoyla-ttriantoy-ta-genethlia-h-ekplhxh-ths-koympatas-ellhs-kai-ta-dakrya/#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου