Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Χώρισαν μετά απο επτά μήνες επειδή την ζήλευε υπερβολικά!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

ι είναι αυτό ρε παιδί μου κάθε καλοκαίρι. Πολλά ζευγάρια δίνουν τέλος στην κοινή ζωή τους. Είναι τελικά τυχαίο; Ε… δε νομίζουμε. Λίγο το καλοκαιράκι η ανάγκη να χαλαρώσουμε να περάσουμε καλά με παρέα και να μην έχουμε κάποιον ή κάποια να μας τα πρήζει με την καταπίεσή τους… οδηγούν πολλούς στην ελευθερία.
Η Έρρικα είναι και πάλι μόνη! Ναι η Έρρικα Πρεζεράκου χώρισε από τον Στέφανο Βράκα. Ο 34χρονος, ο οποίος ασχολείται με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ήρθε στη ζωή της πριν από 7 μήνες όμως τελικά δεν προχώρησε η σχέση τους! Η αιτία λένε πώς ήταν αυτή η καταπίεση και η ζήλεια. Δύσκολο πολύ να διαχειριστείς μια γυναίκα με προσωπικότητα αδερφέ. Αλλά στο τέλος μαθαίνεις απο τα λάθη σου. 
Τον τελευταίο καιρό η Έρρικα κυκλοφορεί παντού μόνη όμως δεν μιλούσε ποτέ για τα προσωπικά της! Ο χωρισμός όμως είναι οριστικός γι αυτό και ξεκίνησε τις διακοπές της με τις φίλες της με πρώτο προορισμό τη Σκιάθο!
Αλάνι η μικρή… μεγάλο αλάνι!
 
ΠΗΓΗ- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/eskase-twera-xwrisan-epeidh-thn-zhleye-ypervolika-meta-apo-epta-mhnes/#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου