Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Βασιλική Μιλλούση: Στο Ρίο κλείνω ως αθλήτρια

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece



"Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες της ζωής μου πάντα θα βρεις γραμμένο την λέξη γυμναστική. Θα την βρεις δίπλα στη λέξη ευτυχία, δίπλα στη λέξη δυστυχία, στη λέξη πόνος, ελπίδα, αναγνώριση, αγανάκτηση, στόχος και τελικά δίπλα στην λέξη Βασιλική", γράφει η Βασιλική Μιλλούση στην δική της ιστοσελίδα.
Πρωταθλήτρια παγκόσμιων κυπέλλων έχει συμμετάσχει σε δύο Ολυμπιάδες και τώρα στόχος της είναι άλλη μια. Ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 όταν η ελληνική ενόργανη γυμναστική βρήκε στο πρόσωπο της Βασιλικής Μιλλούση τη διάδοχο της Βάσως Τσαβδαρίδου.
Η 30χρονη σήμερα αθλήτρια μας έδειξε από νωρίς το ταλέντο της, ενώ σε ηλικία 16 ετών κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ 2000. Και ενώ λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισε να αποχωρήσει από τη γυμναστική, ευτυχώς για λίγο, τελικά επέστρεψε για να συμμετάσχει αργότερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
"Δεν ξέρω τι θα ήμουν χωρίς αυτήν και δεν σας κρύβω ότι για σχεδόν ένα χρόνο (τον χρόνο που σταμάτησα να κάνω γυμναστική) προσπάθησα πολύ να την ξεκολλήσω δίπλα από το όνομά μου, αλλά δεν τα κατάφερα", γράφει στην ιστοσελίδα της. 
Τώρα η Βασιλική έχει τα μάτια της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο που χάρη στον χορηγό της τονStoiximan.gr. που την "υιοθέτησε", έχει σκοπό να μας κάνει για άλλη μια φορά περήφανους.
Το WE μίλησε με την Βασιλική Μιλλούση η οποία αυτόν τον καιρό όπως μας είπε βρίσκεται στη φάση επαναπροσαρμογής  στην προπόνηση.
"Μετά το παγκόσμιο κάθισα λίγο εκτός προπονήσεων για ξεκούραση! Οπότε τώρα ξαναμπήκα σιγά σιγά κάνοντας πολύ βασικά πράγματα. Παράλληλα κοιτάω λίγο και τα επαγγελματικά μου", μας λέει, και προσθέτει πως ο στόχος της αυτή τη στιγμή είναι η διαδρομή μέχρι το Ρίο.
"Είναι ένας πολύ δύσκολος δρόμος που θέλει πολύ προσεκτικά, σταθερά ανοδικά βήματα μέχρι εκεί. Όταν λοιπόν θα φτάσω, θα έχω ήδη εκπληρώσει τον πρώτο μου στόχο,τη συμμετοχή μου δηλαδή σε τρίτη Ολυμπιάδα!". 
Μιλώντας μας για την "υιοθεσία"της από τον Stoiximan.gr. , λέει με χαρά: "Αρχικά δεν το πίστευα! Είπα, είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό! Όμως τελικά ήταν όντως αλήθεια!".
"Πραγματικά ήταν μια πολύ καλή πρωτοβουλία του κυρίου Καπράλου (σ.σ. του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που είχε την πρωτοβουλία να καλέσει επιχειρήσεις και πρόσωπα να "υοθετήσουν" έναν αθλητή ολυμπιακού επιπέδου) που λύνει πολλά από τα προβλήματά μας και κυρίως το ψυχολογικό, ότι παλεύουμε μόνοι μας. Ε, λοιπόν δεν είμαστε μόνοι μας και  χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό!", αναφέρει.
Μάλιστα, μας αποκαλύπτει πως αν φτάσει μέχρι το Ριο, θα "αποσυρθεί".  "Αν καταφέρω και φτάσω μέχρι το Ρίο με το καλό, εκεί θα είναι και ο τελευταίος μου αγώνας!".
Σχετικά με το τι θέλει να κάνει όταν "αποσυρθεί" από τον πρωταθλητισμό, η 30χρονη αθλήτρια, μας λέει πως θα ήθελε πολύ να μεταδώσει όλη τη γνώση και την εμπειρία που έχει αποκτήσει τόσα χρόνια σε νέα ταλέντα. 
"Είτε στο δικό μου χώρο είτε στην Ομοσπονδία, αγαπάω την γυμναστική και νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να ξεφύγω από αυτό. Παράλληλα, όμως, προσπαθώ να δραστηριοποιούμαι και σε άλλους τομείς", σημειώνει, ενώ προσθέτει πως θα ήθελε να ασχοληθεί και με τη σχεδίαση ρούχων.
Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 είχε σχεδιάσει t-shirt που βγήκαν στην αγορά από τον ιταλικό οίκο Freddy και τα έσοδα πήγαν στο "Χαμόγελο του παιδιού". "Όπως και την εν λόγω κίνηση που κάναμε πριν τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, να φτιάξουμε  μαζί με τη Freddy ένα μπλουζάκι που απεικόνιζε εμένα πάνω στη δοκό  και τα έσοδα πήγαν στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και πήγε πολύ καλά. Μακάρι και στο μέλλον να καταφέρω να κάνω κάτι αντίστοιχο", σημειώνει και προσθέτει: "Τώρα ετοιμάζω και μια δική μου σειρά σε κορμάκια με μια νέα ιταλική εταιρία που θα ανακοινωθεί σύντομα". 
Τέλος, ερωτηθείσα για το πώς έχει επηρεάσει η κρίση τον αθλητισμό, μας λέει πως εκείνη έζησε στις καλές εποχές "όταν δεν μας έλειπε τίποτα", όπως αναφέρει. "Οταν είχαμε ένα πολύ δυνατό ιατρικό team από πίσω μας, λεφτά για ό,τι χρειαζόμασταν, καλά προπονητήρια κ.ο.κ", λέει και τονίζει πως "όμως επειδή δεν έχουμε μάθει να το βάζουμε κάτω ακόμα και με τις σημερινές δυσκολίες όλοι κάνουμε το καλύτερο δυνατό από Ομοσπονδία, προπονητές ,αθλητές και τα αποτελέσματα έρχονται".
"Ο πρωταθλητισμός θέλει θυσίες, προνόμια, κίνητρα και πολλά άλλα για να μπορείς να έχεις παιδιά από πίσω να δουλεύουν. Δυστυχώς για μας η μικρή προβολή που υπάρχει στο άθλημά μας, όσο θεαματικό και αν είναι, δεν φτάνει για να κρατάει τα παιδιά μέσα στα γήπεδα", καταλήγει η Β. Μιλλούση. 
ΠΗΓΗ-http://news247.gr/eidiseis/weekend-edition/vasilikh_milloush_sto_rio_kleinw_ws_athlhtria.3140201.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου