Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΓΙΑΝΝΑ ΝΤΑΡΙΛΗ

ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR!!

1 σχόλιο:

  1. Ήταν αρχές της δεκαετίας του '90 όταν η Γιάννα Νταρίλη συστήθηκε στους τη­λεθεατές από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, μιλώντας σπαστά ελληνικά - πολύ πριν τα κάνει μόδα η Καλομοίρα. Μέσα σε λίγους μήνες μαζί με την Ελένη Πετρουλάκη ήταν οι πιο περιζήτη­τες «τηλεγυμνάστριες» και οι προτάσεις διαδέ­χονταν η μία την άλλη. Σε αντίθεση όμως με την Ελένη, που έμεινε πιστή στα πουσάπς και στους κοιλιακούς, η Γιάννα έκανε καριέρα και ως μοντέ­λο, πέρασε από πολλές εκπομπές, ενώ η προσω­πική της ζωή είχε γίνει δεκάδες φορές πρωτοσέ­λιδο. Έπειτα από ένα θορυβώδες διαζύγιο και τη στιγμή που η καριέρα της βρισκόταν στην καλύ­τερή της φάση, εκείνη πήρε μέσα σε μια νύχτα την απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να επιστρέψει στην Αμερική.



    Τον Φεβρουάριο, που σε είχα δει στη Νέα Υόρκη, φαινόσουν πολύ ευτυχισμένη.

    Μα ήμουν πολύ ευτυχισμένη εκεί. Αυτό το ταξίδι όμως στην Ελλάδα με μπέρδεψε!



    Είσαι έτοιμη να αφήσεις τη ζωή σου στη Νέα Υόρκη και να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή στην Αθήνα;

    Μα δεν χρειάζεται να πάρω μια τέτοια απόφαση. Για μένα ο χρόνος είναι ένα ψέμα. Μπορείς να πας όπου θες μέσα σε δέκα ώρες. Αν υπήρχε μια καλή πρόταση, θα ερχόμουν ξανά στην Ελλάδα.



    Το κεφάλαιο γάμος έχει κλείσει οριστικά για σένα;


    Ο γάμος μου ήταν η πιο σύντομη σχέση που είχα στη ζωή μου. Όλα έγιναν -και τελείωσαν- πολύ γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι φιλοσοφώ τα πάντα, ψάχνομαι συνέχεια. Η δουλειά μου με γεμίζει τόσο, που δεν νιώθω ότι δουλεύω. Σίγουρα θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικο­γένεια. Το έλεγα και παλιά και το έβγαζαν πάντα τίτλο! Δεν ήταν όμως ο στόχος μου. Νομίζω ότι όλα είναι χαραγμένα στον δρόμο μας. Δεν μπορείς να αποφύγεις τη μοίρα σου. Αυτό που κάνω είναι απλά να ζω τη ζωή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή