Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ!-ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΡΑΚΕΤΕΣ!


Η είδηση θα ήταν η Ελένη Πετρουλάκη να δήλωνε οπαδός του ζαριού και όχι της ρακέτας. Αλλά δεν μας έκανε τη χάρη. Ο λόγος; Τον εξηγεί η ίδια:

«Οι ρακέτες είναι μια ευκαιρία να αφήσεις την ξαπλώστρα και να γυμναστείς, ακόμη και όσο βρίσκεσαι σε μια παραλία για μπάνιο. Βέβαια στην αρχή δείχνεις λίγο αστείος στην προσπάθειά σου να κυνηγάς το μπαλάκι, αλλά δεν πειράζει... Το συνηθίζεις και τελικά γυμνάζεσαι.

Αυτό το «κυνήγι» είναι μία καλή ευκαιρία για κάψιμο παραπάνω θερμίδων αλλά και για νέες γνωριμίες. Οι ρακέτες λειτουργούν ως αεροβική άσκηση. Γυμνάζουν αρμονικά χέρια και πόδια, ενώ βοηθούν την καρδιοαναπνευστική λειτουργία.

Προσωπικά, μου αρέσει τα καλοκαιριά να περπατώ διπλά στο κύμα, να κολυμπώ, να παίζω ρακέτες γιατί δεν μπορώ να είμαι μόνιμα σε μια ξαπλώστρα και να κάνω ηλιοθεραπεία. Είναι ένας αποτελεσματικός και συγχρόνως διασκεδαστικός τρόπος άσκησης, καθόλου βαρετός, γιατί βρίσκεσαι συνεχώς σε εγρήγορση.

Μια δραστηριότητα που δίνει ενέργεια, βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος, προκαλεί γέλιο και χαβαλέ στην παρέα και που συνδυασμένη με τη σωστή διατροφή... κάνει θαύματα! Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι συμβάλλει στο να αποκτήσουμε ένα μαυρισμένο και σφριγηλό κορμί.

1 σχόλιο: