Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η Έλλη Αγγελιδάκη κερδίζει τις εντυπώσεις..ως μοντέλο!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ..




Έλαβε χώρα προχθές εκδήλωση μεγάλης εταιρείας ρούχων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Απώτερος σκοπός; Να βοηθηθεί το χαμόγελο του παιδιού. Και να οι κάμερες και να οι απαστράπτουσες αλλά μεταξύ μας τώρα…Τι έγινε στα παρασκήνια; Είχαμε πέντε κομάντο δικά μας στο χώρο και δείτε τι μας έφεραν. Έτσι για πάρτι σας…παρασκήνια φωτογραφικά παρακαλώ!

Φ1: Ο κόσμος είχε μαζευτεί από νωρίς όμως το σόου άργησε να ξεκινήσει! Βέβαια το αποτέλεσμα τους αποζημίωσε όλους… Πρώτη και καλύτερη έφτασε η Θέλξη με μια φίλη της! Με φόρεμα μωβ από ταφτά ήταν τόσο εντυπωσιακή που κάποιοι νόμιζαν πως θα κάνει κι εκείνη πασαρέλα!

Φ2: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήρθε αεράτη και κάθισε μόνη! Διάβαζε το πρόγραμμα, το ξαναδιάβαζε… Μέχρι που ήρθε και έκατσε δίπλα της η Ρούλα Ρέβη και έπιασαν τη ψιλή! Μετά έβγαλαν τα κινητά τους, αντάλλαξαν τηλέφωνα και κοίταζαν τα….application αφού για πολύ ώρα ασχολιόντουσαν με αυτά!

Φ3: από πολύ νωρίς, μα πολύ νωρίς ήταν στον χώρο οι ηθοποιοί του Mega Ορφέας Παπαδόπουλος και Στέφανος Μουαγκιέ! Είχαν λόγο! Ήθελαν να στηρίξουν τις φίλες τους Αθηνά Οικονομάκου, Βάσω Λασκαράκη και Ευγενία Παναγοπούλου που έλαβαν μέρος!!! Οι δυο φίλοι μαζί με τον επίσης φίλο τους Γιώργο Πράσινο κάθισαν δίπλα δίπλα και άρχισαν το κους κους… η ώρα περνούσε και τα βλέμματα έπεφταν τριγύρω! Ο Ορφέας μάλιστα είχε και τις κατακτήσεις του αφού πολλά γυναικεία βλέμματα τον κάρφωναν!

Φ4: Τρείς φίλες που έτυχε να βρεθούν και στην ίδια εκδήλωση! Άντζελα Ευριπίδη, Έλλη Αγγελιδάκη και Ιωάννα Σουλιώτη!

Φ5: Η Ζέτα Μακρυπούλια μετά το τέλος του σόου δεν αποχώρησε! Έμεινε και μίλησε για αρκετή ώρα με πολλά άτομα ενώ περισσότερη ώρα την είδαμε να κάνει Κους Κους με τον χορευτή Ηλία Λαδά. Θέμα… Το κόψιμο του Dancing φυσικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου