Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΕΛΛΗ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΚΑΙ X-TREME STORES!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Μαζί μας, στη μεγάλη οικογένεια των X-TREME STORES!

Τα X-TREME STORES με χαρά υποδέχονται στην μεγάλη οικογένειά τους, ένα νέο, δυνατό όνομα στο χώρο του fitness, την Έλλη Ιωσηφίδου. Η Έλλη αποδεικνύει με την πορεία, το παρόν και το μέλλον της, ότι η ισχυρή θέληση, η δύναμη, η προσπάθεια αλλά και η γνώση είναι τα χαρακτηριστικά που σε φέρνουν πιο σύντομα και σίγουρα στην κορυφή. 

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει να επιδείξει σπουδαίες επιδόσεις στο χώρο του fitness, επιδόσεις που στηρίζονται στο τρίπτυχο γνώση, δράση και υψηλή αισθητική. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε τις δυνατότητές της, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό Dance & Competative Aerobic, ενώ δεν άργησε να την κερδίσει ο απαιτητικός κόσμος του bodybuilding και του Fitness.

Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και επίσης ευρύ πεδίο γνώσεων γύρω από την διατροφή και την Άσκηση από προσωπική ενασχόληση αλλά και κάτω από την επίβλεψη σοβαρών δασκάλων, ξεκίνησε την πορεία της χτίζοντας καθημερινά το σώμα και το πνεύμα της, διατηρώντας παράλληλα τη θηλυκότητα και τον επαγγελματισμό της. Με μια ευρύτερη εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες εταιρίες στον οικονομικό τομέα, αλλά και με ταυτόχρονη εξειδίκευση σε ποικίλους τομείς του fitness (TRX, Body Pump, Aerobic κτλ) απέκτησε τα εφόδια για την καθιέρωσή της ως μία από τις πλέον αναγνωρισμένες personal trainer στην Ελλάδα. 

Ο χώρος του bodybuilding και των συμπληρωμάτων διατροφής όμως ήταν και παραμένει ο δικός της χώρος. Με μια ραγδαία ανοδική πορεία έφτασε το 2011στο Πανελλήνιο Κύπελλο, κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση στην κατηγορία της, θέτοντας τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον, εντός και εκτός συνόρων. 

Ήδη οι εντυπώσεις και οι κριτικές που κέρδισε κατά την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικές.

Τα X-TREME STORES πάντα κοντά στους αθλητές του Bodybuilding και του Fitness, στήριξαν την ‘Έλλη με τα μοναδικά σε αποτελέσματα, προϊόντα τους. Η ίδια δηλώνει φανατική της WARRIORLAB, αφού όπως μας είπε τα προϊόντα κάνουν αυτό που λένε και δουλεύουν καταπληκτικά στο σώμα της.


ΠΗΓΗ-http://www.xtr.gr/athletes/12345/Elli_Iosifidou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου