Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Γιάννα Νταρίλη: Από γυμνάστρια, ιδιοκτήτρια καναλιού!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Γιάννα Νταρίλη: Από γυμνάστρια, ιδιοκτήτρια καναλιού!


Τη γνωρίσαμε στα μέσα της δεκαετίας του 90' ως γυμνάστρια και μάλιστα κατάφερε να κλέψει τις καρδιές του ελληνικού κοινό.
Πια η Γιάννα Νταρίλη ζει στην Αμερική και μάλιστα έχει αλλάξει και... ιδιότητα. Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η πρώην ξανθιά γυμνάστρια, όχι μόνο είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Αμερικής, αλλά πρόσφατα έγινε και μέτοχος μεγάλου καναλιού της Αστόρια. Πριν από μερικές εβδομάδες υπέγραψε για την εξαγορά ποσοστού 20% του ελληνικού τηλεοπτικού καναλιού (National Gtek Television NGTV) με έδρα την Αστορια. Η ίδια δήλωσε: «Για μένα αυτή η εξαγορά αποτελούσε όνειρο ζωής για το οποίο πάσχιζα πολλά χρόνια. Αναζητούσα τη σωστή ομάδα. Η αγάπη μου για την Κοινότητα αποτελεί βασική κινητήριο δύναμη. Είναι η ίδια αγάπη που έδεσε την ομάδα όλων όσοι συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια, να τολμήσουμε, να ρισκάρουμε, για να κάνουμε την τηλεόραση που επιθυμούν και οι Ελληνοαμερικάνοι και σταδιακά όλοι οι ομογενείς όπου κι αν βρίσκονται»!
Η Γιάννα Νταρίλη ηγείται πλέον της ομάδας των επενδυτών και συγχρόνως είναι και διευθύντρια του καναλιού. Ήδη μάλιστα βρίσκεται σε συνομιλίες με τη γνωστή «τηλε-μαγείρισσα» Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, για την παρουσίαση της εκπομπής «Eats Greek to me» και δήλωσε για το θέμα αυτό: «Μιλάμε με την κυρία Μπαρμπαρίγου, όπως και με άλλους για να ετοιμάσουμε πράγματα για την κοινότητα. Το National Greek TV είναι ανοιχτό σε όλες τις προτάσεις και σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου