Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Η Έρρικα Πρεζεράκου πιάνει το κουπί!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



 Εμφανίστηκε στην παραλία με το «καυτό» της μπικίνι και ανάγκασε πολλούς να κάνουν βουτιά για να δροστιστούν μετά από αυτό το θέαμα! Το καλοσχηματισμένο και γραμμωμένο κορμί της Έρρικας Πρεζεράκου είναι χάρμα οφθαλμού!

«Η αγάπη μου για τα θαλάσσια σπορ ξεκινάει από την παιδική μου ηλικία» δηλώνει σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ!». «Λόγω της δουλειάς του πατέρα μου, που ασχολείται με τα σκάφη αναψυχής, πηγαίναμε πολύ συχνά τα καλοκαίρια σε παραλίες της Μάνης, από όπου κατάγομαι, αλλά και στον Κάλαμο. Από πολύ μικρή έκανα ιστιοπλοΐα και windsurfing, ενώ αργότερα ασχολήθηκα με το barefoot και τις καταδύσεις».

Πρόσφατα δε δίστασε να δοκιμάσει και paddle surfing, το νέο θαλάσσιο σπορ που μοιάζει με το κανό και έχουν λατρέψει πολλοί σταρ του Χόλιγουντ. Η Έρρικα δεν εγκατέλειψε τα σπορ, ούτε στις διακοπές της.

«Εννοείται ότι δεν περνάει μέρα που να μη γυμναστώ» τονίζει. «Συνήθως ξυπνούσαμε στις 6.30 το πρωί και πηγαίναμε στις παραλίες Σκουτάρι και Βαθύ για μπάνιο, αλλά και για θαλάσσια σπορ. Αν μας έβλεπε κάποιος όλους μαζί, θα νόμιζε ότι κάναμε παρέλαση».

ΠΗΓΗ- http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=217273

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου