Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Το Asana Ελένη Πετρουλάκη Ivic και το 4mοms.gr γίνονται «Οικοδέσποινες με στόχο»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

asana eleni petroulaki ivic

Μία ξεχωριστή βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα ενισχύει το εργο της εκστρατειας “Η Μόδα βάζει Στόχο τον καρκίνο του στήθους”
Τι κοινο μπορει να εχουν ενα Wellness Club και μια ιστοσελιδα?? ΣΤΟΧΟ!!
Το asana Ελενη Πετρουλακη Ivic και το site 4moms.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους και οργανώνουν μια βραδιά καθαρά φιλανθρωπικού χαρακτήρα τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου.
Στο εστιατόριο BarQ στη Νέα Ερυθραία γίνονται “Οικοδέσποινες με Στόχο”, μεταδίδοντας έτσι το μύνημα της πρόληψης για τον καρκίνο του στήθους και ενισχύοντας παράλληλα το έργο της εκστρατείας “Η Μόδα βάζει Στόχο τον καρκίνο του στήθους”.
Ο καρκίνος του στήθους είναι ένα θέμα που αφορά όλες τις γυναίκες γι αυτό και πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε όλοι αντιλαμβανόμενοι οτι η πρόληψη είναι το πάν!
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη μη κερδοσκοπική οργάνωση “Στόχος – Πρόληψη”.
Tο asana Ελενη Πετρουλακη Ivic και το site 4moms.gr, σας περιμένουν, να περάσουμε όλοι μαζί μία όμορφη βραδιά με εκπλήξεις, πολλά δώρα, κυρίως όμως με “ΣΤΟΧΟ”.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε στο 210 8002201-02. 
BarQ: Χαριλαου Τρικουπη 127, Νέα Ερυθραία
Ημερομηνία: Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012
Ώρα: 20.00
πηγή-http://news.travelling.gr/2012/12/%CF%84%CE%BF-asana-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7-ivic-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-4m%CE%BFms-gr-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου