Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ - ΝΑΘΑΝΑΗΛ Από το πάρτι στον έλεγχο της αστυνομίας!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Κι ενώ όλα ήταν υπέροχα στο πάρτι της Βίκυ Καγιά, τα πασίγνωστα κορίτσια της σόου μπιζ έπεσαν σε μπλόκο της Αστυνομίας. Ο λόγος για την Έλλη Αγγελιδάκη και την Αννίτα Ναθαναήλ.
Το βράδυ της Παρασκευής η Βίκυ διοργάνωνε θεματικό πάρτι, με τίτλο "Παραμύθι μόδας". Οι προσκεκλημένες της θα πρέπει να ήταν ντυμένες νεράιδες, πριγκίπισσες και βασίλισσες. Έτσι κι έγινε. Η Έλλη ντύθηκε νεράιδα και η Αννίτα πριγκίπισσα αλλά στον δρόμο της επιστροφής τις σταμάτησε η τροχαία.
Η έκπληξη του αστυνομικού ήταν μεγάλη όταν πλησίασε το αυτοκίνητο, στο οποίο είχε κάνει σήμα να σταματήσει. Πλησιάζοντας είδε δύο κυρίες να φορούν τιάρα στο κεφάλι, να κρατούν ραβδάκι και να φορούν δαντελένια φουρό.
Στα πρώτα δευτερόλεπτα έτριβε τα μάτια του. Θα πίστεψε για λίγο ότι οι καλές νεράιδες ήρθαν να πραγματοποιήσουν τις ευχές του. Στη συνέχεια ζήτησε από την Έλλη Αγγελιδάκη να κάνει αλκοτέστ που αποδείχθηκε καθαρό.
Όμως, ο αστυνομικός είχε σαστίσει τόσο πολύ με αυτό που έβλεπε που ξέχασε να ζητήσει δίπλωμα οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου. Πάλι καλά...

πηγή- http://www.radar.gr/news/aggelidaki-nathanail-apo-to-parti-ston-elegxo-tis-astinomias-17175.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου