Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Β. Τσεκούρα – Ε. Αραβανή: Βρέθηκαν στη γιορτή της φίλης τους!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Στην Κύπρο μένει πλέον μόνιμα η Στέλλα Δημητρίου. Ωστόσο, επισκέπτεται συχνά την Αθήνα για να βλέπει τους καλούς της φίλους. Στο τελευταίο της ταξίδι μάλιστα που συνέπεσε με την ονομαστική της εορτή φρόντισε να κάνει μία μικρή “μάζωξη” σε γνωστό στέκι των νοτίων προαστίων.

Ανάμεσα στις καλεσμένες ήταν η Βασιλική Τσεκούρα, η Ευαγγελία Αραβανή, η Άντζελα Ευριπίδη, η Έλλη Αγγελιδάκη και η Ελίνα Καντζά. Τα κορίτσια γνωρίζονται από το μόντελινγκ και τα τελευταία χρόνια κάνουν κολλητή παρέα! 

Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν διασκέδασαν όλες μαζί στη Γλυφάδα!

ΠΗΓΗ-http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=177372&catid=10

Video: Δείτε πώς ήταν η Γωγώ Μαστροκώστα το 1997!!!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

gogo


Έχει κάνει πολλά στην τηλεόραση εκτός από το να γυμνάζει τους τηλεθεατές. Άλλα που έχουν αξία λόγου κι άλλα που απλά πέρασαν και χάθηκαν. Όλοι ωστόσο από κάπου ξεκινούν. Άλλωστε αν δε δοκιμαστείς αν δε ζοριστείς δεν εκτεθείς δε δουλέψεις… προτάσεις και διάρκεια δεν έχεις.
Για όσους δε το θυμούνται, η Γωγώ Μαστροκώστα, παρουσίαζε εκπομπή στο Κανάλι 5…το 1997. Δεκαπέντε χρόνια πίσω. Στις αρχές της καριέρας της! Τίτλος  εκπομπής; «Ντάλα Μεσημέρι». Δείτε το τρέιλερ με μια Γωγώ πιτσιρίκα πολύ γλυκιά και πολύ διαφορετική με το σήμερα!
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/video-deite-pws-htan-h-gwgw-mastriokwsta-to-1997/

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Έλλη Αγγελιδάκη-Στέλλα Δημητρίου: Οι κολλητές και η…εκπληξη που την «αναστάτωσε»!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Δυο μέρες μετά τη γιορτή του Αγίου Στυλιανού, η Στέλλα Δημητρίου έκανε μια μικρή συγκέντρωση για τη γιορτή της που πέρασε. Η Στέλλα ήρθε την Αθήνα πριν από λίγες μέρες για να βρίσκεται δίπλα στη φίλη της Τζένη Τζιβεριώτη που γέννησε και θα μείνει περίπου δυο βδομάδες! Σε γνωστό μπαρ στη Γλυφάδα κάλεσε τις πολύ κολλητές της, Ευαγγελία Αραβανή, Έλλη Αγγελιδάκη, Ελίνα Κατζά και Άντζελα Ευριπίδη και έκανα γυναίκειο κους κους! Η Τζένη φυσικά ήταν αδύνατον να παρευρεθεί αφού μόλις έγινε μανούλα! Η καλύτερη έκπληξη της βραδιάς ήταν  το δώρο της Ελίνας Κανζά! Της χάρισε 3 υπέροχα βραχιόλια  από τη νέα της συλλογή που κοσμημάτων EL που σχεδιάζει η ίδια. Το ένα μάλιστα είχε χαραγμένο το μονόγραμμά της και η Στέλλα μόλις το είδε άρχισε να φωνάζει στις υπόλοιπες: «Δείτε εδωωωωωωωωωωω»! Η Ελίνα που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το σχέδιο κοσμημάτων, βρήκε την ευκαιρία και έδειξες τη συλλογή της και στα υπόλοιπα κορίτσια! Κάποια στιγμή άρχισαν όλες να δοκιμάζουν τα κοσμήματα και να λένε τη γνώμη τους που κάποιοι από τους θαμμένες πλησίασαν το τραπέζι τους για να δουν τι κοιτάνε με τόσο ενθουσιασμό! Τα κορίτσια ζήτησαν συγγνώμη αν …ενόχλησαν με τη φασαρία, ενώ ένας τολμηρός φώναξε: «Θηλυκά  είστε καλά κάνετε…!»
πηγή- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/fwto-stella-dhmhtrioy-oi-kollhtes-kai-h-ekplhxh-poy-thn-anastatwse/

Η απίστευτη περιπέτεια της Δεβετζή με τον πατέρα της:«Τον είχανε νηστικό, με έναν ορό νερού και τον άφηναν να πεθάνει»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η απίστευτη περιπέτεια της Δεβετζή με τον πατέρα της:«Τον είχανε νηστικό, με έναν ορό νερού και τον άφηναν να πεθάνει»


«Τον είχανε νηστικό, με έναν ορό νερού και έλεγαν «Θα πεθάνει που θα πεθάνει ας φύγει μία ώρα αρχίτερα» αποκάλυψε η Πηγή Δεβετζή.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη φάση της ζωής της Ολυμπιονίκης μας; «Έζησα πολλές δύσκολες φάσεις. Όταν κατέβηκα στην Αθήνα, με διώξανε από τους ξενώνες στο Ολυμπιακό στάδιο, μ' αμφισβήτησαν επίσης πάρα πολύ. Μου είπαν να πάω σπίτι μου να πλύνω πιάτα, γιατί δεν κάνω για αθλήτρια. Η πιο δύσκολη φάση όμως ήταν με τον πατέρα μου. Έχει έπαθα ταράκουλο, κατάθλιψη, άρχισα να σκέπτομαι αρνητικά πράγματα, είχα ψυχοσωματικά προβλήματα. Ήρθα έρθει πολύ κοντά του, γιατί έζησα πολλές φάσεις στο νοσοκομείο, με γιατρούς που ειδικά εδώ στην Αλεξανδρούπολη μας αντιμετώπιζαν σαν να είμαστε σκουπίδια. Η λογική ήταν «Έχεις καρκίνο. Τράβα να πεθάνεις¨». Λυπάμαι που το λέω. Να μας φωτίσει ο Θεός να μην πέσουμε στα χέρια τους. Στεναχωριέμαι που το αναφέρω. Όταν ένας γιατρός όμως δίνει τον όρκο του Ιπποκράτη, κρατά τη ζωή ανθρώπων στα χέρια του και είναι ντροπή να κάνουν αυτά τα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Εγώ weekly» και στον Γιάννη Βίτσα.
Και τονίζει: «Ο πατέρας μου είχε καρκίνο. Μπήκαμε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο επί δεκατρείς ημέρες όπου και έφυγε από τη ζωή. Την πρώτη εβδομάδα εκεί ήταν στην πτέρυγα του ογκολογικού και δεν πέρασε ποτέ ούτε ένας γιατρός. Τον είχανε νηστικό, με έναν ορό νερού και έλεγαν «Θα πεθάνει που θα πεθάνει ας φύγει μία ώρα αρχίτερα»».
Η Πηγή Δεβετζή αποκαλύπτει: «Άρχισα να ουρλιάζω στους διαδρόμους. Έβλεπα τον πατέρα μου κάθε ημέρα σε χειρότερη κατάσταση. Άρχισα να λέω «Θα φωνάξω τα κανάλια». Την επόμενη ημέρα ήρθαν να τον προσέξουν, επειδή φώναξα, αλλά τότε τι να το έκανα. Έβλεπα τον άνθρωπο κάθε ημέρα να λιώνει και δε μπορούσα να τον βοηθήσω. Η συμπεριφορά μέσα στο νοσοκομείο ήταν τραγική. Δεν το διέκρινα εγώ. Υπάρχουν πάρα πολύ μάρτυρες. Τι να σας πω; Ότι έχω βιντεάκι γιατρού που υποτίθεται ήταν εφημερία και έπαιζε στο κομπιούτερ του ποδόσφαιρο; Ο καρκίνος είναι η μάστιγα της εποχής. Κάθε ημέρα ακούμε για συνανθρώπους μας Θα πρέπει οι γιατροί να παρατείνουν τη ζωή ανθρώπων. Αντιθέτως δεν έδιναν σημασία γιατί θεωρούσαν δεδομένο ότι θα καταλήξουν. Και τονίζω ότι δε μιλώ μόνο για τη δική μου περίπτωση, αλλά πολλών ακόμα ανθρώπων που έζησαν αντίστοιχα γεγονότα. Δεν πρέπει σε ένα καρκινοπαθή που ταλαιπωρείται να περνά ο γιατρός να βλέπει αν χρειάζεται κάτι; Επί μία εβδομάδα δεν άνοιξε η πόρτα. Μόνο οι νοσοκόμες έμπαιναν για να αλλάξουν τον ορό που και γι' αυτό πήγαινα να τους ενημερώσω. Στην Αθήνα έκανε ο πατέρας μου εγχείρηση και μας φερθήκανε με τον καλύτερο τρόπο. Στην Αλεξανδρούπολη ήταν απαράδεκτοι».
Της συμπαραστάθηκαν συγγενείς στα όσα έζησε; Η ίδια απαντά «Όχι. Μόνο πολύ καλοί φίλοι».
ΠΗΓΗ-http://www.gossip-tv.gr/sports/story/230558/i-apisteyti-peripeteia-tis-devetzi-me-ton-patera-tis-ton-eihane-nistiko-me-enan-oro-neroy-kai-ton-afinan-na-pethanei

Η Κατερίνα Στικούδη…το MTV και η κυτταρίτιδα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Desktop15


Τα καλλίγραμμα πόδια της Κατερίνας Στίκουδη, μπήκαν στο στόχαστρο των καλοθελητών! Αφορμή στάθηκε μια  φωτογραφία που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και την παρουσιάζει να έχει κυτταρίτιδα. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έδωσε την απάντηση της στον Γιώργο Σατσίδη φορώντας ένα καυτό αποκαλυπτικό σορτς : «Αν πραγματικά είχα τέτοιο πρόβλημα με κυτταρίτιδα, οι συνεργάτες μου δεν θα με άφηναν να βγω ποτέ με τέτοια ρούχα» είπε η Κατερίνα Στικούδη και το επιβεβαιώνουν όλοι όσοι την είδαν με την καυτή περιβολή. «Εγώ κάνω τη δουλειά μου και όπου και αν πηγαίνω αν κάποιος θέλει να με φωτογραφήσει, το κάνω με χαρά. Εγώ φέρθηκα σωστά, ο άλλος που με φωτογράφησε γιατί το έκανε αυτό; Είναι πλέον αστείο όλο αυτό και με κάνει να γελάω», είπε η Κατερίνα ξεκαθαρίζοντας ότι η φωτογραφία της αλλοιώθηκε.
Η Κατερίνα αντιμετωπίζει ως αστείο το όλο θέμα που δημιουργήθηκε και δεν σκέφτεται να «ξεσηκώσει» με την καυτή παρουσία της τα… δικαστήρια: «Είναι αστείο το όλο θέμα, νομίζω ότι δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Δεν θα πήγαινα στα δικαστήρια για αυτό το θέμα» τόνισε η ίδια. Εγώ είμαι αυτός που έχει κάνει ούκ ολίγες φορές αυστηρή κριτική για τις επιλογές της. Αυτή τη φορά όμως την είδα στο κανάλι όπου και εργάζομαι απο κοντά και μάλιστα ζήτησα να δώ απο κοντά την εντυπωσιακή-και καλά- κυτταρίτιδα. Πιστέψτε με. Η γυναίκα έχει ίσως τα πιο εντυπωσιακά πόδια που έχω δεί. ειδικά το πίσω μέρος των ποδιών της ελιναι αψεγάδιαστο.

Εκτός από τη σέξι εμφάνιση της-που μπαίνει στο στόχαστρο πολύ συχνά-η Κατερίνα δηλώνει στον Γιώργο ότι έχει ακούσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια και για τη φωνή της. Εκεί οι ατάκες της, έπεσαν βροχή: «Τα τελευταία χρόνια ακούω διάφορα για αυτό που κάνω, τα τραγούδια μου, την ύπαρξη μου γενικότερα. Έχω συνηθίσει όμως. Δεν είναι στόχος μου να κάνω την καριέρα της Μαρινέλλας. Δεν προσπαθώ να δείξω κάτι το οποίο δεν είμαι!» Όσο για το χορευτικό show που τα celebrity «σκίζονται» για να βρουν μια θέση η εκρηκτική Κατερίνα αποκάλυψε ότι προτίμησε να το βλέπει από τον καναπέ του σπιτιού τους: «Αρνήθηκα να πάω στο Dancing with the stars! Προτιμώ να το βλέπω από το σπίτι μου!»
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/apokleistikh-fwto-h-katerina-stikoydh-to-mtv-kai-h-kytarritida/

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πού συναντήσαμε την Γωγώ Μαστροκώστα;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Πού συναντήσαμε την Γωγώ Μαστροκώστα;


Mε το πιο γλυκό της χαμόγελο πόζαρε στον φωτογραφικό φακό η Γωγώ Μαστροκώστα!
Η ξανθιά καλλονή λατρεύει τις απογευματινές βόλτες και όποτε έχει ελεύθερο χρόνο πηγαίνει για το καφεδάκι της με φίλες. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την απαθανάτισε στην περιοχή της Γλυφάδας κατά τη είσοδο της σε γνωστό café της περιοχής. Φορώντας ένα ασπρόμαυρο κολάν που διέγραφε τα καλλίγραμμα πόδια της, μαύρο τοπ και γυαλιά ηλίου πόζαρε χαρίζοντας μας το υπέροχο χαμόγελο της!
ΠΗΓΗ-http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/230167/poy-synantisame-tin-gogo-mastrokosta

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ- «Θου κύριε οι φοροφυγάδες»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Μια ξεκαρδιστική κωμωδία έκανε επίσημη πρεμιέρα.
Η παράσταση «Θου κύριε οι φοροφυγάδες» άνοιξε αυλαία στο θέατρο «Αυλαία». Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Γιώργος Βασιλείου ,Γιώργος Μακρής ,Νίκος Ζιάγκος, Εύα Λάσκαρη, Γιώργος Μαυράς, Ερωφίλη Τζάνου, Πηνελόπη Σταματάκου, Φαίη Ανδρίτσου, Γιώργος Γεωργίου και γκεστ εμφάνιση ηΕυαγγελία Σαμιωτάκη. Τα κείμενα υπογράφουν ο Γιώργος Μακρής και ηΚωνσταντίνα Ρουμελιώτη. Μεταξύ όσων παρευρέθηκαν ήταν η Σόφη Πασχάλη με τον σύντροφό της, ο Νίκος Σταγόπουλος, ο Δημήτρης Ρίζος, Σταύρος Λιβυκός, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την συνοδό του, η Πόπη Μαλλιωτάκη, Δημήτρης Αρώνης κ.α. Η παράσταση «κέρδισε» τις εντυπώσεις και όλοι αποχώρησαν χαμογελαστοί και με κέφι. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε όσα συνέβησαν.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Οι γυμναστές της Μπελούτσι και του Ραμαζότι στην Αθήνα με τη Σοφία Παθέκα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

patheka 2


Εισηγητές παγκόσμιου φήμης  ήρθαν στην Αθήνα για να δείξουν ότι πιο νέο υπάρχει στο χώρο του fitness… Εκατοντάδες γυμναστές έτρεξαν στο στάδιο Ειρήνης κ Φιλίας για να δουν από κοντά τους προσωπικούς γυμναστές του Ramazzoti, της Monica Belucci, της Salma Hayek και πολλών άλλων. Ανάμεσα τους ο δικός μας διεθνούς φήμης trainer Γιώργος Σαμιώτης που έκανε όλη την οργάνωση του συνεδρίου με την AF studies και η Σοφια Παθεκα που βρέθηκε πάλι στο ίδιο stage με το δάσκαλο της David Stauffer. Στις φωτογραφίες βλέπετε την Ελληνίδα γυμνάστρια με την Antonella Constantin και με τον David Stauffer και τον Γιώργο Σαμιώτη.


ΠΗΓΗ- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/apokleistikes-fwto-oi-gymnastes-thw-mpeloytsi-kai-toy-ramazoti-me-th-sofia-patheka/

Ασκήσεις με μπάλα από τη Σόφη Πασχάλη! Σήμερα γυμνάζουμε γλουτούς και πόδια...

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Η θαυματουργή μπάλα. Ένα fitness accesoire που θα σε βοηθήσει να δεις αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα, ακόμη και ακολουθώντας τις ίδιες ασκήσεις που θα έκανες στο στρωματάκι. Η Σόφη Πασχάλη ετοίμασε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που επικεντρώνει στα πόδια. Δυνάμωσε μηρούς, σφίξε γλουτούς και γάμπες, όσο η μπάλα σε βοηθά να τονώσεις τους μύες της κοιλιάς και τους ραχιαίους.

Τι κερδίζεις με μια μπάλα γυμναστικής
Τα πλεονεκτήματα μιας fitness ball είναι πολλά. Πρώτα από όλα δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 10-15€ (ανάλογα με το μέγεθος). Δες παρακάτω πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος για εσένα. 

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημά της όμως είναι την ώρα της γυμναστικής. Το σώμα σου επάνω στην μπάλα βρίσκεται σε έναν διαρκή "αγώνα" ισορροπίας! Με τον τρόπο αυτό όταν γυμνάζεσαι αναγκάζεις περισσότερους μύες να συμμετέχουν στην άσκηση. Και αυτό πολύ απλά σημαίνει πιο αποτελεσματική εξάσκηση. Συγκεκριμένα οι μύες που δυναμώνουν περισσότερο είναι εκείνοι της κοιλιάς - κι ας μην κάνεις κοιλιακούς - και της πλάτης!

Πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη μπάλα γυμναστικής; 

Θα έχεις παρατηρήσει πως μια τέτοια μπάλα δεν έχει ένα μόνο μέγεθος. Πώς όμως θα ξέρεις το σωστό μέγεθος για το δικό σου σώμα; Το Αμερικάνικο Συμβούλιο Εξάσκησης προτείνει:

- Άτομα με ύψος εως και 1,40μ. καλό είναι να επιλέξουν μπάλα διαμέτρου 30 εκατοστών

- Άτομα με ύψος έως και 1,52μ. μπορούν να κάνουν σωστά γυμναστική με μπάλα διαμέτρου45 εκατοστών

- Άτομα με ύψος έως και 1,70μ. θα γυμναστούν καλύτερα με μια μπάλα διαμέτρου 55 εκατοστών

- Άτομα με ύψος έως και 1,87μ. καλό είναι να διαλέξουν μπάλα διαμετρου 65 εκατοστών

- Και τέλος άτομα με ύψος που ξεπερνά τα 1,87μ. μπορούν να κάνουν γυμναστική με μπάλα75 εκατοστών

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ
Και τώρα που ξέρεις τα πάντα για την fitness ball, η Σόφη Πασχάλη θα σου δείξει μερικές απλές ασκήσεις για να γυμνάσεις την περιοχή των γλουτών, των μηρών και να τονώσεις τις γάμπες. 

- Πριν ξεκινήσεις το πρόγραμμα μην ξεχνάς το ζέσταμα. Ένα 10λεπτο stretching με διατάσεις για να ζεστάνεις το σώμα σου και να αποφύγεις τους τραυματισμούς. Η Σόφη έχει τις βασικές διατάσεις για να είσαι έτοιμη για γυμναστική. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Μην ξεχάσεις, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα να επαναλάβεις αυτές τις διατάσεις. Είναι ο καλύτερος τρόπος να "ανταμείψεις" το σώμα σου για την προσπάθεια. 

- Πάρε τον χρόνο σου να συνηθίσεις την μπάλα. Τον τρόπο που μπορείς να ισορροπήσεις πάνω της. Μην βιαστείς να εκτελέσεις την άσκηση. Είναι πιο σημαντικό να βρεις ισορροπία, για να αποφύγεις ατυχήματα, αλλά και να μπορείς να κάνεις κάθε κίνηση με μεγαλύτερη ευκολία. 

Επανάλαβε κάθε άσκηση 12 φορές, εναλλάσσοντας χέρι ή πόδι όπου χρειάζεται. Ολοκλήρωσε όλο το πρόγραμμα, πάρε μια ανάσα για 1 λεπτό και εκτέλεσε όλες τις ασκήσεις δυο ακόμη φορές

πηγή-http://www.tlife.gr/Article/healthandfitness-ball/0-55-39416.html

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν κάνω δίαιτα ποτέ»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν κάνω δίαιτα ποτέ»


Εντελώς αρνητική με την ιδέα της δίαιτας είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Δεν κάνω δίαιτα ποτέ. Είμαι του «παν μέτρον άριστον». Θα φάω πάστα αλλά μια όχι πέντε! Στο σπίτι δεν βάζω αναψυκτικά, έχω πείσει τον εαυτό μου ότι δεν μου αρέσουν οι λευκοί υδατάνθρακες» δήλωσε η παρουσιάστρια, ενώ απάντησε και στο αν δίνει προτεραιότητα στη ζωή της στην ευζωία, την ευεξία ή την καλή εμφάνιση: «Όχι στο μέτρο της ωραιότητας, αλλά στο μέτρο της υγείας και της μακροζωίας, καθώς είναι αλληλένδετα».
Όσο για το αν θα μπορούσε να μείνει μόνιμα στην Αθήνα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε στον Τηλεθεατή: «Αρχικά θα με μπλόκαρε αυτή η αλλαγή. Έχω πολλούς και καλούς φίλους στην Αθήνα και θα είχα πολλά πράγματα να κάνω. Όμως, θα άφηνα πολύ αγαπημένους εδώ, και αυτό θα μου κόστιζε πολύ».
πηγή-http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/229545/viky-hatzivasileioy-den-kano-diaita-pote

Ξεσάλωσε η Πασχάλη: Το βαρύ ζεϊμπέκικο και τα παλαμάκια από Δούκα-Λοτσάρη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Ξεσάλωσε η Πασχάλη: Το βαρύ ζεϊμπέκικο και τα παλαμάκια από Δούκα-Λοτσάρη


Μεράκλωσε η Σόφη Πασχάλη και τα... έσπασε στο νυχτερινό κέντρο όπου βρέθηκε να διασκεδάζει χθες το βράδυ.
Η γνωστή γυμνάστρια μαζί με γυναικοπαρέα, ανάμεσά τους και η Ζέτα Δούκα και η Νίνα Λοτσάρη βρέθηκαν χθες το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Έλενα Παπαρίζου και ο Λευτέρης Πανταζής και του έδωσε και κατάλαβε σε χορό και γλέντι. Μάλιστα, κάποια στιγμή, η Σόφη ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο δείχνοντας να το απολαμβάνει στο έπακρο. Εκείνη την ώρα μάλιστα, η Ζέτα Δούκα έσπευσε να της χτυπήσει παλαμάκια ενώ η Νίνα Λοτσάρη την αποθέωνε πετώντας της λουλούδια. Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά και το ξεσάλωμα της όμορφης γυμνάστριας...
πηγή-http://www.gossip-tv.gr/lifestyle/Exodos/story/229583/xesalose-i-pashali-to-vary-zeimpekiko-kai-ta-palamakia-apo-doyka-lotsari

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Κατερίνα Στικούδη: Η κυτταρίτιδα ο ντόρος και η εμφάνιση στην Πρέβεζα!!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

stikoydi 1

Έχει βγάλει πολύ μπούτι το κορίτσι αυτό! Άλλωστε διαθέτει κορμάρα… οπότε καλά κάνει. Όμως κάποια στιγμή κι αυτό σε κουράζει… έτσι κι εκείνη κουράστηκε και είπε να καλύψει τις ποδάρες! Ήταν και λίγο όλο αυτό το παραμύθι με την κυτταρίτιδα, οπότε είπε να καλύψει τα επίμαχα… Όχι γιατί φοβήθηκε… αλλά γιατί κρύωσε. Άλλωστε στην Πρέβεζα τέτοια εποχή είναι χειμώνας. Έτσι, ενώ την περίμεναν οι Ηπειρώτες «σέξι και όποιος αντέξει» εκείνη έκανε την… έκπληξη! Βγήκε με φόρμα υδραυλικού-σαλοπέτα- και τους ξενέρωσε. Όχι όλους-γιατί υπήρχαν και οι πιο Χάι, που εκτίμησαν το στιλάκι της- αλλά οι περισσότεροι. Η φόρμα βέβαια για να λέμε και την αλήθεια ήταν τόσο στενή που διαγραφόταν η κορμάρα πατριώτες!!!
ΠΗΓΗ- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/katerina-stikoydh-h-kytt/

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ελένη Πετρουλάκη- Δίνει tips για χάσιμο λίπους

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

1. Πόδια και γλουτοί
Καλησπέρα, είμαι 35 ετών, 1,62 ύψος και 57 κιλά. Έχω λίπος στα πόδια. Κάνω 2,5 μήνες διατροφή με διαιτολόγο και 3,5 μήνες power yoga. Έχω ήδη χάσει 6 κιλά. Τι είδους γυμναστική πρέπει να κάνω και πόσο συχνά για να αδυνατίσουν και να σφίξουν τα πόδια μου; Και τι για να ανορθωθούν οι γλουτοί;

Η απάντηση της Ελένης Πετρουλάκη Ivic
Η προσπάθεια που ήδη έχετε ξεκινήσει είναι «φιλότιμη» άρα συνεχίστε την! Αυξήστε λίγο το αερόβιο μέρος (ποδήλατο, διάδρομο, ελλειπτικό) όσον αφορά τη συχνότητα, δηλαδή πόσες μέρες κάνετε την εβδομάδα. Προσπαθήστε να κάνετε 5 φορές την εβδομάδα για 30’-45΄λεπτα και συνεχίστε όλες τις ασκήσεις που κάνετε.


2. Λίπος στα πόδια
Γειά σας. Είμαι 20 χρονών με ύψος 1.58 και 59kg.Προσπαθώ να χάσω 6-7 κιλά,κάνοντας υγειινή διατροφή και ακολουθώντας 2ωρη προπόνηση 5-6 φορές την βδομάδα. Συνήθως ξεκινάω την άσκησή με 10λεπτά προθέρμανση και μετα προχωράω στις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα ήταν καλύτερο, προκειμένου να καίω περισσότερο μετά, να αυξήσω τον χρονο αυτό κατά 10 λεπτά,καθώς έχω διαβάσει ότι ο οργανισμός μετά τα 20 λεπτά αρχίζει να καίει λίπος. Επίσης,επειδή έχω περισσότερο λίπος στα ποδια και κάνω πολλες ασκήσεις με βάρη για τα πόδια, πόσες επαναλήψεις και τι βάρος περίπου να βάζω; 30λεπτά αερόβιας άσκησης αρκούν για να φθάσω στον στόχο μου ή χρειάζεται περισσότερο;

Η απάντηση της Ελένης Πετρουλάκη Ivic
Αγαπητή φίλη ξεκίνα με προπόνηση 10’ λεπτών, κάνε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης χρησιμοποιώντας βάρη τέτοια, ώστε να δυσκολεύεσαι στις τελευταίες επαναλήψεις σε κάθε σετ και εκτέλεσε το αερόβιο μέρος (άνω των 30’) στο τέλος κάθε προπονητικής μονάδας. Έτσι θα έχεις άμεση ενεργοποιήση του λίπους ως πηγή ενέργειας.
Ο αριθμός επαναλήψεων να κυμαίνεται μεταξύ των 15-20 και τα σετ 3-4 για κάθε άσκηση.


3. Λίπος στην κοιλιά
Πως μπορω να απαλλαχτω απο την κοιλιτσα; Ο διαδρομος βοηθα; Νιωθω οτι ο διαδρομος γυμναζει μονο τα ποδια μου. Φοβαμαι ακομα να κανω κοιλιακους γιατι θελω να σφιξει η κοιλια μου αφου χασω πρωτα το λιπος εκει. Πως θα το καταφερω;

Η απάντηση της Ελένης Πετρουλάκη Ivic
Κανοντας διάδρομο και άλλες αερόβιες ασκήσεις όπως ποδήλατο, ελλειπτικό ,κολύμπι, ομαδικά προγράμματα aerobic συμβάλλετε στην καύση λίπους από όλο το σώμα συνεπώς και από την κοιλιά. Κοιλιακούς πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό στη συγκεκριμένη περιοχή ,ώστε να καίτε περισσότερο. Ότι θα σφίξει το λίπος είναι μύθος, αφού το λίπος δεν μπορεί βάση της σύστασής του να σφίξει.


4. Κιλά που δε φεύγουν με τίποτα
«Μέχρι τα 30 μου δεν ξεπέρασα ποτέ τα 50 κιλά χωρίς να ακολουθώ δίαιτες, αντιθέτως θα έλεγα ότι είχα "καλομάθει" και έτρωγα τροφές επιβαρυμένες σε θερμίδες και λιπαρά. Μέσα σε 5 χρόνια όμως πήρα 20 κιλά. Στην αρχή δε θορυβήθηκα, αλλά άρχισα να κάνω γυμναστική 3 φορές την εβδομάδα χωρίς να κάνω αλλαγές στη διατροφή μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχασα κιλά, αλλά δεν πήρα και περισσότερα. Από το Δεκέμβριο άρχισα να προσέχω πολύ τη διατροφή μου (δεν καταναλώνω περισσότερες από 1300 -1400 θερμίδες την ημέρα και κάνω γυμναστική 5 φορές την εβδομάδα από 1 ώρα, με DVD από το Shape). Το αποτέλεσμα είναι να μην έχω χάσει όλο αυτό το διάστημα πάνω από 1.5 κιλό με κάποιες αυξομειώσεις. Έχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Καταλαβαίνω ότι ο μεταβολισμός μου δεν μπορεί να λειτουργεί το ίδιο καλά με παλιότερα, αλλά το να διαπιστώνω πως το βάρος μου δεν έχει μειωθεί καθόλου έχει αρχίσει να με ανησυχεί. Ακόμα και το γεγονός πως πήρα 20 κιλά μέσα σε 5 χρόνια δε μου φαίνεται ιδιαίτερα καθησυχαστικό. Μήπως είμαι υπερβολική και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ή θα ήταν καλό να επισκεφτώ κάποιον ειδικό;»

Η απάντηση της Ελένης Πετρουλάκη Ivic
«Το γεγονός ότι μέσα σε 5 χρόνια πήρες 20 κιλά τρώγοντας τροφές πλούσιες σε θερμίδες και λιπαρά είναι απολύτως φυσιολογικό από τη στιγμή που δεν ακολούθησες κάποιο πρόγραμμα άσκησης» απαντά η Ελένη Πετρουλάκη-Ivic, Personal-Group Trainer, Εκπαιδεύτρια Power Yoga και Fitness Director του Shape. «Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταστρέψεις το μεταβολισμό σου. Όσον αφορά την διατροφή που κάνεις αυτήν τη στιγμή, σημασία δεν έχει πόσες θερμίδες καταναλώνεις, αλλά από πού προέρχονται! Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη που θα αποδίδει 1200-1300 θερμίδες σε συνδυασμό με καθημερινή άσκηση: 30’ αερόβιο πρόγραμμα (ποδήλατο, διάδρομο, περπάτημα στην παραλία) και 30’ μυϊκής ενδυνάμωσης» εξηγεί η ειδικός. Η σωστή διατροφής σε συνδυασμό με το πρόγραμμα άσκησης θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το στόχο σου!
 πηγή-http://www.yupiii.gr/fitness/exercise/c44540/H_Elenh_Petroylakh_dinei_tips_gia_na_xas.html

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Κατερίνα Στικούδη: Έτσι καλημερίζει το κοινό στο twitter!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Κατερίνα Στικούδη: Έτσι καλημερίζει το κοινό στο twitter!


Η Κατερίνα Στικούδη έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές, αλλά και followers στο twitter.
Και πώς να μην έχει άλλωστε, όταν ανεβάζει φωτογραφίες; Η τραγουδίστρια έχει ιδιαίτερη σχέση με τους θαυμαστές της και φροντίζει να τους ενημερώνει για κάθε της κίνηση.
Σήμερα, τους καλημέρισε με μία ιδιαίτερα σέξι φωτογραφία, αλλά και ένα υπονοούμενο, που αφορούσε... σενάρια! Λέτε να αναφέρεται σε όσα έχουν ακουστεί για την κόντρα της με την Ελέν Φουρέιρα;
ΠΗΓΗ-http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/228139/katerina-stikoydi-etsi-kalimerizei-to-koino-sto-twitter

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ν.Δραγούμη: Η σέξι της φωτογραφία που σαρώνει στο facebook!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Τις μεσογειακές της καμπύλες δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει. Πόσο μάλλον το φυσικό της μπούστο, ειδικά όταν αυτό ασφυκτιά μέσα σε ένα ολοκόκκινο φόρεμα.

Η ηθοποιός ανέβασε στο facebook μια άκρως καυτή φωτογραφία της κι έγινε το... φεστιβάλ του like. Κυρίως με την κίνηση που έχει στον αέρα της πασαρέλας.

Φωτιά στα κόκκινα για τη Ναταλία Δραγούμη..
.




Τις μεσογειακές της καμπύλες δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει. Πόσο μάλλον το φυσικό της μπούστο, ειδικά όταν αυτό ασφυκτιά μέσα σε ένα ολοκόκκινο φόρεμα.

Η ηθοποιός ανέβασε στο facebook μια άκρως καυτή φωτογραφία της κι έγινε το... φεστιβάλ του like. Κυρίως με την κίνηση που έχει στον αέρα της πασαρέλας.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από δύο χρόνια όταν η Ναταλία Δραγούμη περπάτησε στην πασαρέλα του σχεδιαστή Γιάννη Τόγκου. Τώρα όμως η εικόνα ζει τη μεγάλη της δόξα αφού κέρδισε μια θέση στο facebook.

Παρατηρείστε προσεκτικά με πόσο ωραίο και σικάτο τρόπο το μπούστο της ηθοποιού διεκδικούσε τα φλας τωνφωτορεπόρτερ. Κλικ, κλικ!

ΠΗΓΗ-http://www.tsekouratoi.gr/2012/11/facebook_3013.html

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Πηγή Δεβετζή: «Έφυγε πολύ νωρίς ο πατέρας μου… τα βράδια του μιλάω και τον βλέπω στον ύπνο μου»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Πηγή Δεβετζή: «Έφυγε πολύ νωρίς ο πατέρας μου… τα βράδια του μιλάω και τον βλέπω στον ύπνο μου»


Η Πηγή Δεβετζή μίλησε για τον πατέρα της, τους άντρες και τα χρήματα που έβγαλε από τον αθλητισμό!


«Έφυγε πολύ νωρίς ο πατέρας μου και με στεναχώρησε πολύ. Μου είχε και του είχα πολύ αδυναμία... Μου λείπει και τον σκέφτομαι πολύ. Ειδικά το βράδυ, του 'μιλάω' και τον βλέπω στον ύπνο μου» είπε χαρακτηριστικά η Ολυμπιονικης για τον πατέρα της.
Όσο για τους άντρες: "δύσκολα με πλησιάζουν και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί". Και πρόσθεσε "είμαι ενάμιση χρόνο με τον νέο μου φίλο και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Όμως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω υγεία και λεφτά για να μπαίνει φαγητό στο σπίτι".
Και τόνισε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Ant1: "Σε σχέση με τα μετάλλια που έχω κερδίσει, τα χρήματα που έβγαλα συνολικά έφτασαν για να πάρω ένα σπίτι και ένα αμάξι. Και ο κόσμος πιστεύει ότι έχω εκατομμύρια. Δεν είναι έτσι όμως".
ΠΗΓΗ-http://www.gossip-tv.gr/sports/story/227299/pigi-devetzi-efyge-poly-noris-o-pateras-moy-ta-vradia-toy-milao-kai-ton-vlepo-ston-ypno-moy

Σόφη Πασχάλη: Shopping στην Γλυφάδα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Σόφη Πασχάλη: Shopping στην Γλυφάδα




Η Σόφη Πασχάλη πήγε για ψώνια!
Το πρωί της περασμένης Πέμπτης ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK συνάντησε στη Γλυφάδα την γυμνάστρια να πραγματοποιεί τις αγορές της. «Δεν έχω συγκεκριμένο στυλ, μου αρέσει το ροκ αλλά κι εκείνο που αποπνέει θηλυκότητα. Δηλαδή το βράδυ όταν βγαίνω έξω θέλω πάντα το ντύσιμό μου να είναι πιο θηλυκό, αφού όλη την ημέρα λόγω γυμναστηρίου είμαι με φόρμες» εξηγεί στο περιοδικό.
ΠΗΓΗ-http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/227096/sofi-pashali-shopping-stin-glyfada

Μαριάννα Καλλέργη: Η σέξι πόζα…το μπούστο και ο Κωστέτσος!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

kalergi 1

 Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που έχει όμως παρασυρθεί αρκετά απο τα φώτα και τις κάμερες. Ε…δεν είναι και λίγο ξαφνικά να περπατάς και να γυρίζουν κάποιοι και να σε παρατηρούν; Δεν είναι και λίγο ενώ σε γνωρίζουν πέντε αθλήτριες και άλλοι τόσοι προπονητές ξαφνικά να σε καλούν σχεδιαστές να περπατάς παρά το μικροσκοπικό κορμί σου σε πασαρέλες. Και όταν είσαι και μικρή δε θέλει και πολύ να πάρεις λίγο αλλιώς τον αμανέ. Η Μαριάννα είναι ένα κορίτσι του θεάματος. Αρέσκεται να προκαλεί να την συζητούν και στο τέλος να κλείνεται στον εαυτό της. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο έχει αναπτύξει στενές επαφές με τον Βασίλειο Κωστέτσο. Από τότε που «περπάτησε» στο σόου του και μάγεψε το κοινό. Όσο για τα ρούχα του; Η Μαριάννα τα λατρεύει! Πρόσφατα «ανέβασε» στο instagram φωτογραφίες που ποζάρει με μια πολύ σέξι δημιουργία του. Η αλήθεια είναι πως σπάνια βλέπουμε την Μαριάννα τόσο προκλητικά ντυμένη το συνηθίσει γιατί της πάει πολύ. Της κάνει και ένα μπούστο…Επιτέλους βγάζει το θηλυκό απο μέσα της. Είναι το ρούχο…είναι η διάθεση; Πάντως η γυναίκα νταλίκα έχει χαθεί…
πηγή- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/fwto-matrianna-kallergh-h-sexi-poza-to-mpoysto-kai-o-kwstatsos/

Κατερίνα Στικούδη: Έξαλλη με την κυτταρίτιδα που «ζωγράφισαν» στο κορμί της!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Desktop5

Για την Κατερίνα Στικούδη και το τραγούδι έχω γράψει πολλά και στο μέλλον θα γράψω κι άλλα.Σε αυτό όμως που σηκώνω χέρια και…στυλό ψηλά είναι στο θέμα Κορμί. Η πάλαι ποτέ Μις Ελλάς έχει ένα απο τα πιο θανατηφόρα κορμιά της πιάτσας. Είναι αποδεδειγμένα απο κορμί…κορμί. Απο φωνή; Αφήστε το καλύτερα
Για αυτό και απόρησα όταν σε σάιτ σήμερα είδα φωτογραφίες με πηγαίο τίτλο-του κώλου-»Και η Στικούδη έχει κυτταρίτιδα».
Επικοινώνησα μαζί της-εξάλλου γνωριζόμαστε απο παλιά, όταν έκανα αρχισυνταξία στον Πρωινό Καφέ κι εκείνη παρουσίαζε, προσπαθούσε τουλάχιστον την στήλη της μόδας. Τι μου είπε; «Ποτέ δεν είπα ότι είμαι τέλεια. Ξέρω ότι για να διατηρούμαι πρέπει να κάνω θυσίες και πολλή γυμναστική.Τώρα αν κάποια σάιτ θέλουν να ζωγραφίζουν κυτταρίτιδα στο σώμα μου υπερβάλλοντας με το φώτοσοπ…τι να πω..μάλλον έχουν καλλιτεχνική φλέβα!Συγχαρητήρια». Τα συμπεράσματα δικά σας.Δείτε και κρίνετε…Έλεος ρε παιδιά. Αν έχετε την αλήθεια σε θέμα να την βάλετε. Αλλά όταν κατασκευάζετε την αλήθεια είναι απλά αθλιότητα!
πηγή- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/katerina-stikoydh-exallh-me-thn-kyttaritida-poy-zwgrafisan-sto-kormi-ths-ti-leei-h-idia-sto-blog-mas/#more

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ελένη Πετρουλάκη: Στήριξε το Μαραθώνιο!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Ελένη Πετρουλάκη: Στήριξε το Μαραθώνιο




Έτρεξε για καλό σκοπό και αν και δεν κατέκτησε κάποια θέση, βγήκε, όπως όλοι όσοι συμμετείχαν, νικητές στις καρδιές όλων μας.

Ο λόγος για την Ελένη Πετρουλάκη η οποία βρέθηκε, μαζί με χιλιάδες πολίτες την περασμένη Κυριακή το πρωί στην καρδιά της Αθήνας. Ευδιάθετη και γεμάτη ενέργεια, η γυμνάστρια μια ημέρα πριν πήγε στο Ζάππειο προκειμένου να παραλάβει την ειδική κάρτα. Πηγή φωτογραφιών: Hello
πηγή-http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/227215/eleni-petroylaki-stirixe-to-marathonio

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Γωγώ Μαστροκώστα: Σχεδιάζει «καυτά» μπικίνι!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Γωγώ Μαστροκώστα: Σχεδιάζει «καυτά» μπικίνι!


Η Γωγώ Μαστροκώστα ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό comeback.
Η ξανθιά καλλονή θα ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας σχεδιάζοντας μια σούπερ σειρά με σέξι μικροσκοπικά μπικίνι! Εδώ και αρκετό καιρό ήθελε να κάνει αυτό το εγχείρημα, όμως δεν είχε τον κατάλληλο χρόνο αφού ήθελε πρώτα να μεγαλώσει η κορούλα της. Τώρα όμως η ίδια πιστεύει ότι είναι το κατάλληλο timing. Σύμφωνα με πληροφορίες της espresso, η Γωγώ θα κυκλοφορήσει μια σούπερ σειρά με σέξι μπικίνι και ολόσωμα μαγιό που αναμένεται να συζητηθούν. Μάλιστα στόχος της είναι οι τιμές να είναι προσιτές αφού λόγω της οικονομικής κρίσης γνωρίζει ότι δεν γίνεται να είναι ακριβά. Η σέξι Γωγώ έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία και τον σχεδιασμό και η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο πριν από την άνοιξη.
πηγή-http://www.gossip-tv.gr/g-fashion/Designers/story/226584/gogo-mastrokosta-shediazei-kayta-mpikini

Βαλεντίνα Τσεπάνου: Θα φορέσει βέρα στο δεξί!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Βαλεντίνα Τσεπάνου: Θα φορέσει βέρα στο δεξί!


Την ωραιότερη περίοδο της προσωπικής της ζωής διανύει η Βαλεντίνα Τσεπάνου, η οποία βρήκε στο πρόσωπο του συντρόφου της, τον άνδρα της ζωής της.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ήρεμη. Έχω βρει το λιμάνι μου», αναφέρει το μοντέλο στη Real. Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά λέγεται Κωνσταντίνος Τσέλτος , κατάγεται από τη Μάνη και δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι προγραμματιστής με σπουδές στο Λονδίνο και μάλιστα πρόσφατα δημιούργησε την δική του εταιρεία. Το ζευγάρι που είναι μαζί έναν χρόνο περίπου, αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του, καθώς στα άμεσα σχέδια του είναι η δημιουργία οικογένειας. «Αποφασίσαμε να παντρευτούμε, γιατί θέλουμε πολύ να κάνουμε παιδιά», λέει η ίδια χωρίς να κρύβει τη χαρά της.
πηγή-http://www.gossip-tv.gr/g-fashion/Models/story/226610/valentina-tsepanoy-tha-foresei-vera-sto-dexi

Έλλη Αγγελιδάκη: Αυτή η κούκλα είναι κόρη της!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Αυτό το ομολογουμένως πανέμορφο κορίτσι έχει για μητριά του την Έλλη Αγγελιδάκη. Η 21χρονη Φελίσια Τσαλαπάτη είναι κόρη απο τον πρώτο γάμο του συζύγου της Έλλης. Σπουδάζει δημοσιογραφία ενώ παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ.
πηγή-http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/11/blog-post_392.html

Πού νυχτοπερπάτησε η Έλλη Αγγελιδάκη;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Πού νυχτοπερπάτησε η Έλλη Αγγελιδάκη;


Η Έλλη Αγγελιδάκη οπλίστηκε με την καλή της διάθεση και πήγε να διασκεδάσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.
Η γυμνάστρια μαζί με την παρέα της βρέθηκε στην «Ακτή Πειραιώς» για να δει on stage τους Γιάννη ΖουγανέληΣάκη Μπουλά και Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε κατά την έξοδό της και η Έλλη Αγγελιδάκη μας χάρισε το ωραιότερό της χαμόγελο.
πηγή-http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/226536/poy-nyhtoperpatise-i-elli-aggelidaki

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ: Το σπαγκάτο που τρελαίνει τα like στο facebook!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.





Με αυτόν τον τρόπο μας έκανε να χάσουμε τα
μάτια μας η ζουμερή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη.

Το σπαγκάτο της έγινε… σπάγκος και φτιάξαμε θηλιά για να πνίξουμε τις κρυφές μας επιθυμίες και φαντασιώσεις. Απλώς, γιατί δεν μπορούμε να την έχουμε, αφού τη χαίρεται ο Γιώργος της.

Παρόλο που η ίδια αρνείται ότι υπάρχει κάποια συνταγή για να δείχνει μια γυναίκα σέξι, εμείς θα πούμε ότι αρκεί η σωστή ευλυγισία όταν πρέπει…

Και η Σόφη την έχει και με το παραπάνω!

πηγή-http://www.tsekouratoi.gr/2012/11/like-facebook_12.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

H Ελένη Πετρουλάκη χωρίς μακιγιάζ και ρετούς στο Ζάππειο λίγο πριν τρέξει στο Μαραθώνιο!!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

φωτογραφία

Η γυμνάστρια αποφάσισε να τρέξει στο Μαραθώνιο και χθες τον πρωί πήρε τη κάρτα με τον αριθμό της! Η γυμνάστρια χωρίς μακιγιάζ και με φόρμα, φρέσκια και στιλάτη όπως την έχουμε συνηθίσει ποζάρει χωρίς βεβαίως να γνωρίζει πώς είμαστε τόσο κοντά της. Δείτε την εικόνα της χωρίς Ρετούς…

ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/synevh-xthes-h-elenh-petroylakh-sto-zappeio-ligo-rin-trexei-ston-marathwnio/

Χριστίνα Πάζιου: Η Γυμνάστρια «παντός καιρού» προκαλεί…στην παραλία μέσα Οκτώβρη!!!!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Last days of October at the beach! 025

Κάποια στιγμή ακόμη και η ελληνική γλώσσα, η πιο πλούσια γλώσσα στον κόσμο δεν μπορεί να περιγράψει αυτό το κορίτσι. Πολύ απλά. «Καλά βρε κορίτσι μου πας καλά; Εδώ περιμέναμε πώς και πώς ν΄αλλάξει λίγο η θερμοκρασία και να βάλουμε κάνα μακό κι εσύ ακόμη σκας μύτη στις παραλίες και σκουντάς βραχάκια;». Μεταξύ μας τώρα στη φωτογραφία αυτή κανείς δε βλέπει τη Χριστίνα-λέμε τώρα-παρά μόνο το ηλιοβασίλεμα! Πρόκειται για μια ακόμη εναλλακτική γυμναστική στην παραλία όπου και σκάς μύτη με το μαγιό σου πέφτεις μέσα στην παγωμένη θάλασσα και μετά για να μην κρυώσεις τρέχεις όπως ο Βέγγος στις ταινίες του. Ε…δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις τις ασκήσεις. Τις κάνει διότι διαφορετικά απλά ψοφάς απο το κρύο. Το καλό είναι πώς με την Χριστίνα ζεσταίνεσαι απότομα!!!

ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/fwto-xristina-pazioy-h-gymnastria-pantos-kairoy-prokalei-sthn-paralia-mesa-oktebrh/

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Νέα Γκάφα του «ΟΚ» αυτή τη φορά με την Ελένη Πετρουλάκη: Της «έκοψαν» 3 χρόνια γάμου!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

petroylaki
 Στην Ιωάννα Λίλη πρόσθεσαν χρόνια, στην Ελένη  Πετρουλάκη έκοψαν! Όχι από την  ηλικία, αυτό θα άρεσε σε κάθε γυναίκα,  αλλά από το γάμο της. περιοδικό αναφέρθηκε στην επέτειο των 17 χρόνων με τον  Ίλια Ίβιτς όμως έκανε ένα λάθος στη πρόσθεση. Έγραψαν λοιπόν πως η Ελένη είναι 10 χρόνια παντρεμένη! Όχι, η Ελένη είναι περισσότερα, είναι 13 χρόνια παντρεμένη και πάει για το 14ο. Με τον σύζυγό της γνωρίστηκε όταν ήταν 25 ετών και μετά από τέσσερα χρόνια παντρεύτηκαν. Δηλαδή το 1999! Γνωστοί της Ελένης όταν είδαν το περιοδικό της τηλεφώνησαν αμέσως γιατί μέχρι και εκείνοι… άρχισαν να μπερδεύονται. Τότε η γυμνάστρια τους εξήγησε πως αυτό που γράφουν δεν ισχύει αφού είναι 13 χρόνια παντρεμένοι και όχι 10!Κορυφαίοι λέμε στις πηγές και στο αρχείο τους…Κορυφαίοι!!!!
ΠΗΓΗ- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/nea-gkafa-toy-ok-ayth-th-fora-me-thn-elenh-petroylakh-ths-ekopsan-3-xronia-gamoy/

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Πετρουλάκη – Ίβιτς: Δεκαεπτά χρόνια ευτυχίας!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Πετρουλάκη – Ίβιτς: Δεκαεπτά χρόνια ευτυχίας!


Την επέτειο των δεκαεπτά χρόνων της σχέσης του γιόρτασε το ζευγάρι τον περασμένο μήνα ενώ τον Δεκέμβριο η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτςσυμπληρώνουν δέκα χρόνια παντρεμένοι.
Η γυμνάστρια που διδάσκει είκοσι δύο χρόνια γυμναστική προσπαθεί να πρωτοτυπεί συχνά. Όπως αναφέρει το περιοδικό Ok, η καινούρια μέθοδος της είναι η sentao yoga. «Είναι οι ασκήσεις yoga που εκτελούνται με τη χρήση της καρέκλας. Είναι θεραπευτικές για τη σπονδυλική στήλη», εξηγεί η ίδια.

Κατερίνα Στικούδη: Τρεις μέρες στο Βέλγιο!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Κατερίνα Στικούδη: Τρεις μέρες στο Βέλγιο!


Με αφορμή την προγραμματισμένη της live εμφάνιση στις Βρυξέλες για τους Έλληνες ομογενείς, η Κατερίνα Στικούδη ταξίδεψε στο Βέλγιο την περασμένη εβδομάδα.
Η τραγουδίστρια έφτασε στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα μαζί με στενό της συνεργάτη και παρέμειναν για τρεις ημέρες. Καθώς ήταν η πρώτη της φορά στην πόλη, επισκέφτηκε αξιοθέατα και δοκίμασε την περίφημη βέλγικη σοκολάτα. «Πέρασα πολύ ωραία και περιμένω να μου δοθεί η ευκαιρία να ξαναπάω», δήλωσε η ίδια στο Ok, ενώ συμπλήρωσε: «Η υποδοχή των Ελλήνων ήταν πολύ θερμή. Χάρηκα ιδιαίτερα που είδα ότι διατηρούν τα δικά τους μαγαζιά κι εστιατόρια και ζουν καλά».

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ο χειμώνας μπορεί να περιμένει για την Σοφία Λάττα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Ο τυφώνας Σοφία Λάττα.. η πιο hot και sexy γυμνάστρια για το 2012 και όχι μόνο.. δεν καταλαβαίνει τίποτα στο πέρασμα της και τα σαρώνει όλα ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη όταν φωτογραφίζεται στην θάλασσα της Κύπρου είτε στην πισίνα του σπιτιού της με το μικροσκοπικό bikini της απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωησης..
Απολαύστε την!
ΠΗΓΗ- http://www.kanonitv.net/2012/11/o-xeimwnas-mporei-na-perimenei-gia-tin-sofia-latta/

Η Φανή Χαλκιά θα γυμνάζει τις κρατούμενες του Κορυδαλλού!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



 Οι κρατούμενες των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού φαίνεται ότι θα έχουν από εδώ και πέρα τη δική τους γυμνάστρια. Η Ολυμπιονίκης πρωταθλήτρια του στίβου, Φανή Χαλκιά, πήρε το «πράσινο φως» από το υπουργείο Δικαιοσύνης για να ετοιμάσει πρόγραμμα άθλησης για οροθετικές κρατούμενες και φορείς του AIDS των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», η Φανή Χαλκιά θα αναλαμβάνει κάθε εβδομάδα να γυμνάζει τις κρατούμενες, μέσω ενός προγράμματος άθλησης και απασχόλησης που έχει σχεδιάσει η ίδια. Στόχος της είναι να βοηθήσει τις οροθετικές γυναίκες που εκτός από το σοβαρό πρόβλημα υγείας ή τον εθισμό τους σε ουσίες, πρέπει να αντιμετωπίσουν και τον εγκλεισμό στη φυλακή.

Το μεγάλο στοίχημα για την 33χρονη πρωταθλήτρια των 400 μέτρων και παράλληλα το νέο εμπόδιο που θα πρέπει να υπερπηδήσει είναι να ενσταλάξει στις οροθετικές γυναίκες του καταστήματος κράτησης την αγάπη για ζωή και ελπίδα ότι μια καλύτερη μέρα θα ξημερώσει για αυτές.
ΠΗΓΗ-http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=235052

Μαρία Χέλιου: H έκπληξη για τα γενέθλια της…ο Καναράκης και η…μωρή!!!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

elli maria

Μια ξεχωριστή έκπληξη για τα γενέθλια της ήταν αυτή που δέχτηκε η Μαρία Χέλιου. Η αγαπημένη της φίλη και κουμπάρα Έλλη Αγγελιδάκη φρόντισε να μην κάνει τη βραδιά των γενεθλίων της να περάσει έτσι απλά… Η όμορφη βολεϊμπολίστρια-που δε συνηθίζει να κάνει πάρτι-θα γιόρταζε μόνη της, στο σπίτι της. Η γυμνάστρια λοιπόν της τηλεφώνησε λέγοντας της να συναντηθούν οπωσδήποτε καθώς θέλει να συζητήσουν κάτι σοβαρό που προέκυψε! Ήθελε όμως να τα πουν έξω, όχι στο σπίτι. Έτσι η Μαρία ετοιμάστηκε και πήγε να τη συναντήσει. Όταν βρέθηκαν οι δυο φίλες η Έλλη της αποκάλυψε την έκπληξη! Θα πήγαιναν μαζί στην πρεμιέρα της επιθεώρησης «Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή» που πρωταγωνιστεί ο φίλος τους Παντελής Καναράκης! Η Μαρία χάρηκε πολύ καθώς γουστάρει πολύ το θέατρο και φυσικά ήθελε να δει από κοντά τον Παντελή! Έτσι απόλαυσαν την παράσταση ενώ η Μαρία έλεγε συνεχώς στην Έλλη «δεν το πιστεύω τι έκανες πάλι… Άντε να δω τι μου κάνεις του χρόνου!».

ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/fwto-marria-xelioy-h-ekplhxh-gia-ta-genethlia-ths-o-kanarakhs-kai-h-mwrh/

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ελένη Πετρουλάκη- Όλα τα fitness μυστικά της, το εβδομαδιαίο πλάνο διατροφής της και όσα περιλαμβάνει η μέρα αποτοξίνωσης !

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Μείνε αδύνατη με κόλπα από την Ελένη Πετρουλάκη

Η Ελένη Πετρουλάκη αποκαλύπτει στο περιοδικό Shape όλα τα fitness μυστικά της:

Kάθε πότε ανεβαίνει στη ζυγαριά:
«Ζυγίζομαι πάντα μία φορά την εβδομάδα, αλλά δεν έχω άγχος. Αυτό όχι γιατί δεν παχαίνω, αλλά επειδή με το ρυθμό που ελέγχω το βάρος μου δεν προλαβαίνει ποτέ να αυξηθεί τόσο ώστε το να επανέλθω να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Έχω χαράξει την κόκκινη γραμμή μου στη ζυγαριά και φροντίζω να μην την ξεπερνάω ποτέ».

Και ποια είναι αυτή γραμμή;
«Είναι στα 3 κιλά πάνω από το κανονικό μου βάρος. Σε αυτό το όριο μπορώ και διατηρώ τον έλεγχο, χωρίς να αγχώνομαι. Είναι κιλά που μπορώ να χάσω εύκολα, γρήγορα και... ανώδυνα».

Τελικά, έχει αυξομειώσεις στο βάρος της;
«Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Ας μην ξεχνάμε ότι η άσκηση είναι καθοριστικός παράγοντας στη διατήρηση σταθερού βάρους κι εγώ γυμνάζομαι καθημερινά. Ωστόσο, στις γιορτές και τις διακοπές, όπως όλες οι γυναίκες, παίρνω συνήθως 2-3 κιλά».

Ακολουθεί κάποιο ειδικό πρόγραμμα επαναφοράς;
«Ναι, χρόνια τώρα, καθώς είναι αλάνθαστο και δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Είναι ειδική διατροφή και άσκηση για 2 εβδομάδες. Μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να παρατείνω τη διάρκειά του, γιατί είμαι πολύ πειθαρχημένη στην κόκκινη γραμμή που λέγαμε...»

Τι περιλαμβάνει, λοιπόν, αυτό το πρόγραμμα;
«Ξεκινάω με μία ημέρα αποτοξίνωση, 6 ημέρες διατροφή, επαναλαμβάνω την 24ωρη αποτοξίνωση και άλλες 6 ημέρες διατροφής».

Πιστεύει στην αναγκαιότητα της αποτοξίνωσης;
«Πάρα πολύ. Ας μη γελιόμαστε, περιττά κιλά σημαίνουν κακή διατροφή, άρα τοξίνες. Δεν παχαίνεις τρώγοντας φρούτα και λαχανικά. Άρα, ο οργανισμός θέλει να παίρνει μία ανάσα και να “καθαρίζει”. Η αποτοξίνωση είναι απαραίτητη όχι μόνο για το αδυνάτισμα, αλλά για την καλή λειτουργία του οργανισμού γενικότερα. Είναι αντίδοτο στην κάθε είδους μικρή ή μεγάλη φλεγμονή και των συνεπειών της».

Τι περιλαμβάνει μια ημέρα αποτοξίνωσης της Ελένης;
«Να διευκρινίσω ότι πρόκειται για 24ωρο και όχι για μία ημέρα. Αρχίζω την αποτοξίνωση από τις 12 η ώρα τη μία ημέρα μέχρι τις 12 της επομένης. Με αυτό τον τρόπο γίνεται πιο εύκολη και δεν προλαβαίνεις να νιώσεις πείνα.
Για μένα, λοιπόν, αποτοξίνωση σημαίνει αποκλειστική κατανάλωση φρέσκων χυμών. Προσοχή, εννοώ χυμούς που φτιάχνω μόνη μου εκείνη την ώρα και όχι συσκευασμένους».

Χυμούς αποκλειστικά φρούτων ή και λαχανικών;
«Με φρούτα και λαχανικά. Τα δικά μου αγαπημένα είναι το μήλο, το πορτοκάλι, το σταφύλι, το αχλάδι, η μπανάνα, το σέλινο, η ντομάτα και το καρότο. Επειδή μου αρέσει πολύ επίσης, χρησιμοποιώ και το τζίντζερ. Και πίνεις όσα ποτήρια θες».

Και ακολουθεί το πρώτο εξαήμερο διατροφής που περιλαμβάνει τι;
«Καθημερινά για πρωινό τρώω 3 κουταλιές της σούπας δημητριακά ολικής αλέσεως με ένα ποτήρι γάλα χαμηλών λιπαρών.
Το μεσημεριανό και βραδινό μου γεύμα αποτελείται από μία μερίδα βραστό κοτόπουλο ή ψάρι μαζί με μια βραστή σαλάτα, στην οποία βάζω μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.
Ανάμεσα στα γεύματα τρώω ένα φρούτο, που μπορεί να είναι μήλο, πορτοκάλι ή ακτινίδιο. Βέβαια, να μην ξεχάσω να τονίσω πόσο σημαντική είναι η κατανάλωση νερού.
Στη συνέχεια επαναλαμβάνω το 24ωρο αποτοξίνωσης –ίδιο με την προηγούμενη φορά– και μετά άλλες 6 ημέρες διατροφής, στις οποίες το μόνο που αλλάζει είναι ότι το κοτόπουλο και το ψάρι είναι ψητά, αντί για βραστά».

Ακούγεται κάπως αυστηρό το πρόγραμμα. Δεν υπάρχει κίνδυνος... υποτροπών;
«Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, όσο περισσότερο δεν καταναλώνουμε τρόφιμα ή ροφήματα με ζάχαρη τόσο λιγότερο τα “ζητάει” ο οργανισμός μας. Ο συνδυασμός πρωτεΐνης με σαλάτα είναι πολύ χορταστικός, ενώ τα συγκεκριμένα φρούτα είναι ιδανικά για να μην προκύπτουν λιγούρες. Επίσης, με τη συγκεκριμένη διατροφή παίρνουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά. Αν κάποια στιγμή πεθαίνω για γλυκό, τρώω αποξηραμένα δαμάσκηνα».

Αυτή λοιπόν είναι η διατροφή μας. Χρειάζεται να συνδυάζεται και με άσκηση;
«Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά όταν αυτό το πρόγραμμα συνδυάζεται και με άσκηση. Οτιδήποτε βοηθά και κινητοποιεί το μεταβολισμό, ακόμα και μισή ώρα περπάτημα τη μέρα».

ΠΗΓΗ- http://www.yupiii.gr/fitness/celebrities/c44056/Elenh_Petroylakh.html
 

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Με τι σέταρε το γυαλί η Μαριάννα Καλλέργη;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Με τι σέταρε το γυαλί η Μαριάννα Καλλέργη;


Μια sexy εμφάνιση έκανε η Μαριάννα Καλλέργη.
Η αθλήτρια πήγε για καφέ με την παρέα της σε γνωστό στέκι στα νότια προάστια και μαγνήτισε τα βλέμματα. Φορούσε ένα στενό μαύρο κολάν το οποίο αναδείκνυε το σώμα της και μια μαύρη μπλούζα. Η Μαριάννα λόγω του αθλητισμού με τον οποίο ασχολείται πολλά χρόνια τώρα έχει φτιάξει ένα πολύ γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα. Η αθλήτρια που έκλεψε καρδιές μέσα από το Dancing on ice, έκλεψε τις εντυπώσεις και με έναν ακόμα συνδυασμό που έκανε. Τι επέλεξε να φορέσει για να ταιριάζει με τα ροζ γυαλιά της; Μα φυσικά… ροζ αθλητικά παπούτσια.

Η Ναταλία Δραγούμη όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η Ναταλία Δραγούμη όπως δεν την έχετε ξαναδεί!


Για πρώτη φορά η Ναταλία Δραγούμη έκλεισε και θα εμφανίζεται στο μεγάλομουσικοχορευτικό show στο «Καζαμπλάνκα» που ετοιμάζεται υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Βάλαρη.
Η ηθοποιός είναι ενθουσιασμένη και δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή των προβών της, παρά το ότι είναι κουραστικές και πολύ απαιτητικές. Η Ναταλία Δραγούμη τραγουδάει, χορεύει, παίζει και είναι έτοιμη να δώσει για μια ακόμη φορά τον καλύτερο της εαυτό επί σκηνής ! Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από τις πρόβες και τόσο η ίδια όσο και ο σκηνοθέτης δείχνουν να έχουν βρει τους ρυθμούς τους καθώς αυτό που θέλουν είναι να πάνε «κόντρα» σε όλα όσα μας μιζεριάζουν δίνοντας μας μια νότα χαράς και αισιοδοξίας!

Ευγενία Γκιζέλη: Έγινε PR woman!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Ευγενία Γκιζέλη: Έγινε PR woman


Από το modeling στις δημόσιες σχέσεις.

Ο λόγος για την Ευγενία Γκιζέλη, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις με γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι προκειμένου να αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του. Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού θεωρούν ότι η μελαχρινή καλλονή είναι ότι καλύτερο αφού και όμορφη είναι και πολλές γνωριμίες από τον χώρο της showbiz έχει.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η Έλενα Παπαβασιλείου «καβάλησε» την Σόφη Πασχάλη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Μια χαρά περνάνε η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε η τηλεπαρουσιάστρια στο Twitter.

«Ωραίο είναι να έχεις τους φίλους σου δίπλα σου... Οκ κ κάτω σου ή πάνω σου χαχα!» έγραψε ηΈλενα Παπαβασιλείου για τη φίλη της, η οποία, σε σχόλιό της έδειχνε ότι συμφωνεί απόλυτα!

Ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή της ελληνίδας καλλίγραμης celebrity που συνεχίζει τα μπάνια της στη θάλασσα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

quiz χ.π.Χριστίνα Πάζιου


Βλέποντας κάποιος αυτή τη φωτογραφία νομίζει ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, σε ένα ειδυλιακό μέρος και η celebrity με το υπέροχο σώμα επιδίδεται σε κατακόρυφο έτσι στα ξαφνικά.
Η αλήθεια όμως είναι άλλη...
Η κυρία με το υπέροχο κορμί δεν είναι άλλη απο τη γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου, η φωτογραφία τραβήχτηκε το Σαββατοκύριακο σε παραλία της Αττικής και δεν πρόκειται για μια απλή κατακόρυφο αλλά για γυμναστικές ασκήσεις στο πλαίσιο της ημερήσιας προπόνησης της.
Με τέτοια πόζα και τέτοιο κορμί πως να μην αρχίσεις εντατική γυμναστική απο αύριο το πρωί!

Σοκ: Συντετριμμένη η Σοφία Παθέκα έχασε προχθές τον πατέρα της!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

pathekanew

Τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής της διανύει  η Σοφία  Παθέκα η οποία έχασε τη περασμένη  Παρασκευή τον αγαπημένο της  πατέρα σε ηλικία 67 ετών! Τον τελευταίο καιρό ο μπαμπάς της γυμνάστριας, Τάσος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και η κατάστασή του μέρα με τη μέρα γινόταν όλο και πιο δύσκολη! Δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο και «έφυγε». Η Σοφία ήταν συνεχώς κοντά του από την αρχή της νοσηλείας του και παρόλο που εργαζόταν, παρά την ευθύνη για τους  δυο γιούς της, δεν υπήρχε μέρα που να μην βρεθεί πλάι του! Η κηδεία έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο Βραχάτι Κορινθίας. Στην ιδιαίτερη πατρίδα της Σοφίας.  Η εκκλησία ήταν απο νωρίς γεμάτη κόσμο, καθώς ο πατέρας της ήταν πολύ αγαπητός στο χωριό. Όσο για την γυμνάστρια; Ήταν σοκαρισμένη…συντετριμμένη! Δίπλα της εκτός από τον σύζυγό της Λεωνίδα Παπασταύρου ήταν και η καλή της φίλη και κουμπάρα της Έλλη Αγγελιδάκη. Της ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη!
-ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΟΦΙΑ!-
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/sok-syntetrimenh-h-sofia-patheka-exase-proxthes-ton-aptera-ths/

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Tα fitness μυστικά της Έλλης Αγγελιδάκη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Η Έλλη Αγγελιδάκη είναι μια γυναίκα in shape! Η ίδια μας αποκαλύπτει τα δικά της μυστικά fitness και διατροφής, αλλά και τα σχέδιά της για το μέλλον!
Η Ελλη Αγγελιδάκη, γνωστή γυμνάστρια και μαμά ενός πανέμορφου γιου, του 9χρονου Αλκιβιάδη, μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό τα τελευταία χρόνια και να μη μας γυμνάζει πλέον live από την τηλεόραση, αλλά είναι σίγουρα μία γυναίκα in shape! Το σώμα της και μόνο είναι λόγος αρκετός για να αναρωτιέσαι «μα τι κάνει και κρατιέται σε φόρμα;». Aποκαλύπτει στο Shape τα δικά της μυστικά fitness και διατροφής, αλλά και τα σχέδιά της για το μέλλον! Μάθε τα fit secrets της Έλλης Αγγελιδάκη!

«Δεν ακολουθώ συγκεκριμένη διατροφή. Αυτό που κάνω σταθερά είναι να τρώω καλό πρωινό και μεσημεριανό και πάντα ελαφρύ βραδινό. Τρώω όμως απ' όλα και δε στερούμαι τίποτα. Το μυστικό μου για να μην παίρνω κιλά είναι ότι δεν τσιμπολογάω και δεν υπερβαίνω τις 1.200 θερμίδες την ημέρα – που είναι λίγες σχετικά».

«Εάν θέλω να χάσω κιλά, πρέπει απλώς να το πάρω απόφαση. Τότε γίνεται πολύ εύκολο: μειώνω λίγο το φαγητό και γυμνάζομαι περισσότερο. Ειδικά αν θέλεις να χάσεις 2 με 3 κιλά, δε χρειάζεται παραπάνω κόπος. Εάν κάποια κοπέλα θέλει να χάσει περισσότερα κιλά, δε χρειάζεται να τα χάσει γρήγορα – δεν το συστήνω. Είναι πολύ καλύτερο για τον οργανισμό να χάνεις τα κιλά αργά και σταθερά, με θερμιδομέτρηση σε συνδυασμό με γυμναστική».

«Παλαιότερα έκανα έντονη άσκηση και πρωταθλητισμό στο άλμα εις μήκος και γι' αυτό το σώμα μου ακόμη “θυμάται”. Τώρα κάνω μάλλον συντήρηση με άσκηση τρεις φορές την εβδομάδα για 90 λεπτά. Αυτή περιλαμβάνει καλό ζέσταμα, πολλούς κοιλιακούς και ραχιαίους και μετά ασκήσεις για σύσφιγξη, κυρίως με βάρη, που είναι πολύ αποτελεσματικά για μένα».
 «Φέτος δοκίμασα την κολύμβηση για αρκετή ώρα στη θάλασσα – τουλάχιστον μία ώρα κολύμπι και είδα γρήγορα αποτελέσματα. Επίσης, το παίξιμο με ρακέτες είναι φοβερή εκγύμανση».

«Προσέχω το πρόσωπό μου τηρώντας τους 2 βασικούς κανόνες: πάντα ξεβάφομαι και δεν αμελώ ποτέ να βάζω κρέμα ημέρας, νύχτας και ματιών. Επιπλέον, μία φορά το μήνα επισκέπτομαι τη δερματολόγο μου για οτιδήποτε χρειάζομαι – βαθιά ενυδάτωση, καθαρισμό, μεσοθεραπεία».

«Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, όταν υπάρχει μέτρο. Εάν το αποτέλεσμα είναι φυσικό, γιατί όχι; Εγώ δεν έχω κάνει ακόμη κάτι τόσο δραστικό, αλλά αν στο μέλλον δω ότι χρειάζομαι ένα lifting, για παράδειγμα, θα το κάνω».

«Οι Ελληνίδες στην πλειοψηφία τους είναι θεές, προσέχουν πάρα πολύ τον εαυτό τους, γυμνάζονται όλο και περισσότερο, είναι στα σωστά κιλά και πάντα πολύ περιποιημένες».

«Δε θα έλεγα “όχι” σε μια δελεαστική πρόταση για τηλεόραση που θα με εκφράζει. Εκτός από το μεγάλωμα του γιου μου –είμαι full time μαμά– και τη φροντίδα γενικά της οικογένειάς μου, ετοιμάζω ένα νέο επιχειρηματικό βήμα μετά τα Χριστούγεννα».
ΠΗΓΗ- http://www.shape.gr/fitness/news-trends/aggelidaki-gymnastiki-mystika-p2.html