Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Μαίρη Συνατσάκη στο Όλα τρέλα: Τραυματίστηκα κάνοντας pole dancing

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Καλεσμένη ήταν το βράδυ της Τρίτης στο Όλα τρέλα ήταν η Μαίρη Συνατσάκη.
Η παρουσιάστρια μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού για το pole dancing, το οποίο κάνει, αλλά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο παρουσίασε!
Η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε στον τραυματισμό της κατά τη διάρκεια του χορού, κάτι που την κράτησε μακριά από τη δική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, εξήγησε πώς ακριβώς έπαθε θλάση κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος.
Αποκάλυψε ακόμα ότι όχι μόνο ξεκίνησε την καριέρα της ως… τραγουδίστρια, αλλά στα επερχόμενα Madwalk θα πιάσει ξανά το μικρόφωνο! Η καριέρα της δε ξεκίνησε από το σχολικό συγκρότημα στο οποίο συμμετείχε!
Φυσικά, αναφέρθηκε και στους λαμπερούς guests που θα εμφανιστούν στο μεγαλύτερο catwalk που στήθηκε ποτέ στην Ελλάδα, μήκους 45 μέτρων, αποκαλύπτοντας παράλληλα άγνωστες λεπτομέρειες για το show.
Τέλος, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν πέρασε κατάθλιψη. «Πιστεύω πάρα πολύ στα πιο σκοτεινά κομμάτια των ανθρώπων, ακόμα και όταν σε πιάνει το παράπονο και λες γιατί να συμβαίνει σε μένα η κρίση πανικού, γιατί να περνάω εγώ κατάθλιψη. Αν το δεις λίγο αλλιώς, αυτή η σκοτεινιά μπορεί να είναι η μεγαλύτερη ελπίδα σου, να είναι το πιο αισιόδοξο κομμάτι σου. Σε αυτά τα πιο σκοτεινά μονοπάτια που μπορείς να μπεις μαθαίνεις πολύ περισσότερο για σένα και τον εαυτό σου, μαθαίνεις καλύτερα ποιος είσαι και μπορεί να γίνεσαι πιο ρεαλιστής, αλλά είναι πολύ μεγαλύτερο κέρδος για τη ζωή. Ο πατέρας μου με αντιμετώπιζε σαν το παιδί του που έχει πρόβλημα και όχι σαν μια τρελή στο σπίτι και τι θα την κάνουμε» είπε η παρουσιάστρια.
Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/311824/mairi-synatsaki-mila-gia-tin-skoteini-periodo-kai-tin-katathlipsi-poy-perase#ixzz2xi9fOTml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου