Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ-Μυστικά Ομορφιάς!


Για την φροντίδα της επιδερμίδας "Πιστεύω πολύ στην ομορφιά εκ των έσω και γενικότερα στη φυσική φροντίδα, για αυτό φροντίζω να πίνω πολύ νερό και πολύ πράσινο τσάι. Μάλιστα παλαιότερα, αντί να χρησιμοποιώ κρέμα για ενυδάτωση, έβαζα στο πρόσωπό μου φέτες από αγγούρι. Τελευταία, όμως, ακολουθώ τις συμβουλές του δερματολόγου μου και για την περιποίηση του προσώπου μου φοράω ένα φαρμακευτικό καλλυντικό".

Αγαπημένη beauty συνήθεια "Κάθε πρωί κάνω καλό καθαρισμό, με ένα προϊόν που κάνει και απαλή απολέπιση ώστε να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα. Επίσης, λόγω του πρωταθλητισμού έμαθα από νωρίς να μην βγαίνω από το σπίτι χωρίς να φοράω αντηλιακό και μάλιστα με δείκτη προστασίας 50".

Τα must στο νεσεσέρ της "Φοράω ελάχιστο μακιγιάζ. Κυρίως χρησιμοποιώ μάσκαρα, λιπ γκλος σε nude αποχρώσεις και λίγο ρουζ."

Τα προϊόντα ομορφιάς που λατρεύει "Ως
προς το μακιγιάζ φοράω τη μάσκαρα Lancôme Hypnose Precious Cells και λιπ γκλος της Oriflame, για το σώμα προτιμώ το Coconut Body Butter της The Body Shop, για τα μαλλιά εμπιστεύομαι τη σειρά Pantene Aqua Light ενώ αγαπημένο μου άρωμα είναι το Kassandra της Fresh Line"

Η φιλοσοφία της για την ομορφιά "Είναι ωραίο να περιποιούνται οι γυναίκες τον εαυτό τους αλλά πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να τον αγαπάνε. Με ισορροπημένη διατροφή, συστηματική άσκηση και καλό ύπνο είναι σίγουρο πως δείχνουμε πολύ λαμπερές και sexy!" είπε η Έρρικα, η οποία είναι και δημιουγός του εναλλακτικού τρόπου εκγύμνασης Replayce.



Από συνέντευξη που φιλοξενήθηκε στο περιοδικό People

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου