Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ-Ερωτεύτηκε!

Ολοένα και πυκνώνουν οι κοινές εμφανίσεις της Πηγής Δεβετζή με τον νεαρό αθλητή του χάντμπολ Κώστα Θεοδώρου! Σύμφωνα με την «Espresso της Κυριακής», πρόκειται για έναν καινούργιο έρωτα που γεννήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού!

Η Πηγή Δεβετζή κρατάει πάντα κλειστά τα χαρτιά τής προσωπικής της ζωής. Ακόμα και τον δεσμό που είχε με τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη τον μάθαμε περίπου έναν χρόνο… μετά τον χωρισμό τους.


Όπως όλα δείχνουν, η γνωστή Ολυμπιονίκης είναι ερωτευμένη ξανά και... μάλιστα σφόδρα! Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι εδώ και δύο μήνες έχει βρει το έτερόν της ήμισυ στο πλευρό ενός γοητευτικού νεαρού, ο οποίος είναι επίσης αθλητής στον χώρο του χάντμπολ.

Τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι κάνει συχνά κοινές βραδινές εμφανίσεις σε hot στέκια της Βόρειας Ελλάδας αλλά και απολαμβάνει αποδράσεις για μπάνιο, επιλέγοντας κυρίως τις πανέμορφες παραλίες της Χαλκιδικής.

Από πρόσφατη έξοδο της Πηγής Δεβετζή με τον Κώστα Θεοδώρου σε γνωστό μπαρ είναι και η φωτογραφία που δημοσιεύεται στην «Espresso της Κυριακής». Μαζί με το ζευγάρι εικονίζεται και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος (κέντρο), ο οποίος εκείνη τη βραδιά παρουσίασε το δικό του χιουμοριστικό show στο μαγαζί.
www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου