Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΗ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ-Τα μυστικά για ιδανικούς Γλουτούς!

Μήπως ξέρετε ότι οι γλουτοί είναι οι μεγαλύτεροι μυς στο ανθρώπινο σώμα; Ξέρετε επίσης ότι εκτός από ομορφιά και sex appeal, είναι υπεύθυνοι για την καλή στήριξη της σπονδυλικής στήλης και ως εκ τούτου ζωτικής σημασίας για την σωστή λειτουργία του σώματος; Αν στέκεσαι όρθιος για αρκετή ώρα, οι γλουτοί είναι εκείνοι που θα σε στηρίξουν και θα ξεκουράσουν τη μέση σου από την καταπόνηση. Γι αυτό κορίτσια και αγόρια αρχίστε από σήμερα.

Υπάρχουν κάποιες ασκήσεις κλειδιά που θα δυναμώσουν και θα δημιουργήσουν ένα εκπληκτικό ζευγάρι γλουτών, για να φοράς με χαρά το μαγιώ της επιλογής σου στην παραλία και να μην ψάχνεις συνεχώς καρέκλα να κάτσεις.
http://ellipersonaltraining.blogspot.com/

Βάδισμα στο διάδρομο με μεγάλη κλίση
Είναι η καλύτερη άσκηση για ζέσταμα των γλουτιαίων. Δεν είναι δύσκολο να εκτελεστεί αφού όλοι έχουν κάνει διάδρομο, όμως η ένταση αυξάνεται κατακόρυφα με μια κλίση της τάξης του 10%.



Προβολές
Μια φανταστική άσκηση για καλλίγραμμους γλουτιαίους είναι οι προβολές με το ένα πόδι. Είναι ίσως η κατεξοχήν άσκηση για τους γλουτούς αφού μπορεί και απομονώνει τη συγκεκριμένη ομάδα, ειδικά όταν η περιοχή έχει απομονωθεί με τα βαθιά σκουώτ.

Μπορεί να εκτελεστεί με μπάρα ή με αλτήρες, ή ακόμα καλύτερα με τη μηχανή σμιθ, γιατί έτσι η απομόνωση είναι απόλυτη και χωρίς «κλέψιμο». Πολλοί εκτελούν την άσκηση εναλλάξ το κάθε πόδι, όμως θα πρότεινα ένα σετ για κάθε πόδι, γιατί με αυτό τον τρόπο ο κάθε γλουτός μένει απόλυτα συγκεντρωμένος και γυμνάζεται καλύτερα… μέχρι να νιώσεις το κάψιμο.

Βαθιά καθίσματα
Τα γνωστά σκουώτ αλλά με ολόκληρη, βαθιά κίνηση. Τα απλά σκουώτ γυμνάζουν περισσότερο τους τετρακέφαλους, όμως τα βαθιά σκουώτ θα διατείνουν τόσο πολύ τους γλουτιαίους μυς, που με δυσκολία θα μπορούμε να περπατήσουμε μετά το τελευταίο σετ. Πολύ απλά είναι ο βασιλιάς των ασκήσεων ΚΑΙ για τους γλουτούς.

Τη διαφορά κάνουν εκείνα τα λίγα εκατοστά από το χαμηλότερο μέρος που φτάνει το σώμα, μέχρι να έρθουν τα πόδια σε παράλληλη θέση με το πάτωμα. Εκεί ακριβώς οι γλουτιαίοι συσπώνται στον απόλυτο βαθμό. Ειδικά αν στο χαμηλότερο σημείο έχουμε τη δύναμη να παραμείνουμε σε αυτή τη θέση για 2-3 δευτερόλεπτα, τότε η επιτυχία θα έρθει γρηγορότερα. Όπως και οι προβολές έτσι και τα καθίσματα εναλλακτικά του σμιθ μπορούν να πραγματοποιηθούν με ελεύθερη μπάρα ή βάρη.


Προσοχή στα παρακάτω, όμως:

* Μία για πάντα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι τοπικό κάψιμο-απώλεια λίπους είναι εφικτό μόνο με ιατρική παρέμβαση, πλαστική χειρουργική (λιπαναρρόφηση, λιπογλυπτική κλπ). Αυτό ισχύει για όλες τις λιπαποθήκες μας και τα αντίστοιχα επίμαχα σημεία!!! Οτιδήποτε άλλο αποτελεί μύθο!

* Σκοπός είναι να υπεραιματώσουμε μέσα από το παραπάνω προτεινόμενο ασκησιολόγειο τους μυς των γλουτών και σε συνδιασμό πάντα με διατροφή προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καθένα να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

* Γλουτοί=μεγαλυτεροι μυς στο ανθρώπινο σώμα=προυποθέτουν έντονο ερέθισμα για να ξυπνήσουν απ τη λήθη! Τουτέστιν, φορτώστε κιλά αν δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό θέμα που να σας περιορίζει! Όχι μη φοβάστε δεν θα «φουσκώσετε», θα γραμμωσετε!

* Τέλος ενστερνιστείτε το ρητό «Τα αγαθά κόποις κτώνται». Η ανθρώπινη τάση μας προς την ήσσων προσπάθεια είναι αδιέξοδο στην επίτευξη των στόχων και των ονείρων μας!

Καλή επιτυχία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου