Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα πριν από 28 χρόνια.
Η αγάπη της για τον αθλητισμό  ξεκίνησε από πολύ μικρή, μόλις στα 4 όπου ξεκίνησε μπαλέτο.
Ταυτόχρονα λίγο μετά ασχολήθηκε με την ρυθμική στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο και αργότερα με την ενόργανη γυμναστική στον Πανιώνιο.

Ως έφηβη την κέρδισε το μπάσκετ όμως ,όπου έπαιξε εώς νεανίδα σε διάφορες ομάδες για 7 χρόνια. Τελείωσε Αθλητικό Γυμνάσιο΄και αποφοίτησε  το Λύκειο κατέχοντας πτυχίο βοηθού παιδοβρεφοκόμου.
Το 1999 ήταν μέλος της χορευτικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, όπου εκεί επιβεβαιώθηκαν οι μέχρι τότε σκέψεις της να ασχοληθεί και επαγγελματικά με την γυμναστική, μέσα από την αγάπη της για τον συγχρονισμένο χορό...μέχρι τότε και το Aerobic. Έτσι, η αγάπη της για τον αθλητισμό, πιστοποιήθηκε από το ΙΙΕΚ ΦΛΟΓΑ ως προπονήτρια ενόργανης, ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής.
Ξεκίνησε να εργάζεται ως γυμνάστρια σε διάφορα γυμναστήρια ως φοιτήτρια ακόμη αλλά παράλληλα με την σχολή δεν σταμάτησε να ενδιαφέρεται για τις νέες τάσεις στον χώρο.
Απέκτησε δίπλωμα Master trainer Pilates  από τον οργανισμό The Pilates Coach από τον Καναδά,  level 1,2,3 το 2002.
Τότε είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή και η Yoga στην Ελλάδα στο ευρύτερο κοινό.
Παρακολουθώντας ένα σεμινάριο τότε...ένιωσε κάτι διαφορετικό στο σώμα ,το νου και το πνεύμα της!
Έτσι πήγε στην σχολή εκπαιδευτών Yoga του Iafa College.
Συνέχισε την πρακτική εφαρμογή των ασκήσεων αλλά και της φιλοσοφία της Yoga και μετά το πέρας της σχολής δίπλα στον δάσκαλό της Γιώργο Τρυφωνόπουλο για χρόνια, αλλά  από το 2001 συνέχισε να παρακολουθεί και να λαμβάνει μέρος στα μεγαλύτερα σεμινάρια στην Ελλάδα με ξένους και Έλληνες εισηγητές.
Γνωρίζοντας και παίρνοντας στοιχεία από πολλά συστήματα της Yoga έχει προσαρμόσει στα μαθήματα της θεραπευτικές ασκήσεις για το σώμα, το νου αλλά και συναισθηματικής απελευθέρωσης, καθώς είναι πεπισμένη  πως "ένα υγιές σώμα συνοδεύεται από έναν υγιή νου και από ένα απελευθερωμένο πνεύμα!"
Μέσα από την δική της αυτοεξέλιξη λοιπόν, δίνοντας και παίρνοντας αγάπη και ενέργεια από τους ασκούμενούς της, δεν σταμάτησε να διευρύνει τις γνώσεις εώς σήμερα.
Η ολιστική προσέγγιση του ατόμου και η συμπληρωματική και εναλλακτική θεραπεία  αυτού, την έκαναν να σπουδάσει Ρεφλεξολογία στο Κέντρο έρευνας και Ρεφλεξολογίας, όπου σήμερα φοιτεί διατελώντας  την Μεταπτυχιακή της εποπτία.
Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Thai masaz΄ολοκληρώνοντας, εν μέρη, την ολιστική προσέγγιση και εκγύμνασης του ατόμου, όπου αυτή δεν σταματάει ποτέ...
Η αγάπη της για γνώση, ολοκλήρωση και προσφορά,μέσα από το κάθε βιωματικό μάθημα με νέους ασκούμενους με ξεχωριστές προσωπικότητες  αλλά και  διαφορετικά αιτήματα κάθε φορά από τους δέκτες της έφαρμόζοντας Ρεφλεξολογία, την οδηγούν στο να  εμπλουτίζει τις γνώσεις και να εξελίσσεται στο κομμάτι της συνεχώς.
Σήμερα, συνεχίζει και εργάζεται σε 2 από τα καλύτερα γυμναστήρια των Νοτίων Προαστίων, καθώς έχει και δικό της χώρο στην Άνω Γλυφάδα.
Είναι διοργανώτρια τρίωρων σεμιναριακού τύπου βιωματικών μαθημάτων ,όπου τα ονομάζει  "Yoga Therapy by mariasana"΄΄οπου περιλαμβάνουν Yoga, χορό, διαλογισμό και πλήρης χαλάρωση, με στόχο να κάνει γνωστή τη Yoga σε νέους ασκούμενους ,αλλά και αυτοί που την γνωρίζουν να εντρυφήσουν και να εμβαθύνουν στις ασκήσεις όντας σε ένωση με τον νου και την αναπνοή τους  μέσα από τον διαλογισμό...
 
Μαρία Παπαδοπούλου
6982675519

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου