Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ-Με τις τέσσερις κόρες της για μπάνιο στο Μακρύ Γιαλό Ιεράπετρας

Tο απόλυτο "κορμί" "συνέλαβε" ο φωτογραφικός φακός του Cretalive, με ... γυναικοπαρέα, στο Μακρύ Γιαλό Ιεράπετρας. Η Ελένη Πετρουλάκη, χαλαρή και ήρεμη, περιέφερε το αψεγάδιαστο και καλογυμνασμένο κορμί της σε παραλία της ανατολικής Κρήτης, συγκεντρώνοντας πάνω της τα βλέμματα. Όσο χαμηλών τόνων κι αν είναι, τέτοιες αναλογίες δεν περνούν απαρατήρητες...

Η "εθνική" μας γυμνάστρια περνάει ανέμελες στιγμές με τις τέσσερις κόρες της και χωρίς τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για δουλειές.

Παρέα με τα παιδιά της, συγγενείς και φίλους απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης στη γενέτειρά της την Κρήτη. Μάλιστα, την Κυριακή, επέλεξε για τις "οικογενειακές" βουτιές το Μακρύ Γιαλό, καθώς εκεί βρίσκεται το καφέ "Ήλιος", το οποίο λειτουργεί η μητέρα της!

"Συνδυάζω το τερπνόν μετά του ωφελίμου" - είπε η Ελένη Πετρουλάκη στο Cretalive. Η ίδια φαίνεται πως έχει βρει τη "χρυσή τομή" καθώς συνδυάζει τη δουλειά με τις διακοπές, καθώς και στην Κρήτη, λειτουργούν τα γνωστά γυμναστήριά της, Asana. Οι διακοπές της πάντως δεν της στερούν τη δυνατότητα να δίνει το "παρών" στα τηλεοπτικά παράθυρα, καθώς δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις μέσω skype.

Όσο για τις διακοπές της; Η Κρήτη φαίνεται πως είναι "must" προορισμός για εκείνη. "Η Κρήτη είναι μοναδικός και πανέμορφος τόπος. Όποιος δεν πάει στην Κρήτη το καλοκαίρι, δεν κάνει διακοπές... και ειδικά στο Λασίθι!" - είπε η ίδια. Πως θα μπορούσε άλλωστε, να μην κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο νομό Λασιθίου, αφού η ίδια έλκει την καταγωγή της από τη Σητεία.


Η Ελένη Πετρουλάκη με δύο μικρές θαυμάστριές της

Οι διακοπές στην Κρήτη για την Ελένη Πετρουλάκη και τις κόρες της θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Ιουλίου, ενώ τον Αύγουστο θα ταξιδέψει στο εξωτερικό με τον Ίλια Ίβιτς.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Παρά τις πολλές της υποχρεώσεις ως σύζυγος και μητέρα, η αεικίνητη Ελένη Πετρουλάκη δεν παραμερίζει την επαγγελματική της δραστηριότητα. Προαναγγέλει πολλές εκπλήξεις στο μέλλον, ενώ ήδη κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο της dvd με γυμναστική ... πετσετας, δηλαδή ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στην παραλία, για να διατηρηθείτε σε φόρμα!

Παράλληλα ρίχνει όλο της το βαρος στο asanatv, μία ιστοσελίδα στην οποία μέσω βίντεο αλλά και κειμένων, η Σητειακή Ελένη Πετρουλάκη παρέχει συμβουλές γυμναστικής και διατροφής, για όσες έχουν βάλει στόχο να αποκτήσουν σώμα... όπως το δικό της!
www.cretalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου