Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Το Ξενοδοχείο "Πεντελικόν": Συνεργασία με το Asana Eleni Petroulaki Ivic

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.






Το Ξενοδοχείο Πεντελικόνετοίμασε για εσάς μία μοναδική ευκαιρία για να γυμναστείτε με τους καλύτερους και να διώξετε μακριά την καθημερινή ένταση στον πιο ωραίο και καταπράσινο χώρο των Βορείων Προαστίων.
Οι γυμναστές του Asanaσας προσκαλούν να χορέψετε jumba, να κάνετεaerobics, yoga, pilatesστα 300τμ καταπράσινο κήπο και aqua fitness & yoga στην πισίνα του "Πεντελικόν"!
Κάθε Τετάρτη στις 9:15 – 10:15 Power Yoga for all
Power yoga: το αυθεντικό σύστημα απο την Ελένη Πετρουλάκη!! Αρμονικός συνδυασμός από δυναμικές ασκήσεις, στάσεις yoga και Θιβετιανές ασκήσεις. Για άντρες και γυναίκες κάθε επιπέδου, φυσικής κατάστασης και ηλικίας. Χαρίζει ενέργεια, καίει το περιττό λίπος, δυναμώνει το μυϊκό και καρδιαγγειακό σύστημα, ευεργετεί τα εσωτερικά όργανα, ξεκουράζει το μυαλό, ανακουφίζει από το στρες και την καθημερινή ένταση!!
Κάθε Τετάρτη στις 19:30 – 20:30 Asana Perfect Body
Asana Perfect Body: Δώστε στο σώμα σας την άψογη εμφάνιση που επιθυμείτε κάνοντας προπόνηση με αντιστάσεις και λάστιχα που συνδυάζεται με καρδιοαναπνευστική άσκηση. Μυϊκή τόνωση, ανακούφιση από χρόνιους πόνους και μέγιστη κατανάλωση θερμίδων. Ιδανικό για ‘Όλους.
Κάθε Πέμπτη στις 9.30-10.30 Pilates for all
Pilates for all : Μπορείτε και εσείς τώρα να δοκιμάσετε το μυστικό πρόγραμμα γυμναστικής που κάποτε μοιράζονταν μόνο χορευτές και διασημότητες!! Η μέθοδος Pilates οδηγεί στην τόνωση και ενδυνάμωση μυών που αποτελούν τον πυρήνα του σώματος (κοιλιακοί, ραχιαίοι, γλουτοί). Επίσης, βελτιώνεται άμεσα η στάση του σώματος, η ικανότητα της ευλυγισίας και η σταθερότητα της σπονδυλικής στήλης. Η συνεχής έμφαση στην αναπνοή οξυγονώνει το αίμα, ανανεώνει τα κύτταρα και αυξάνει τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο.
Κάθε Σάββατο 12:00-13:00 Aqua Fitness &Yoga
Aqua Fitness &Yoga : Απολαύστε ένα υπέροχο μάθημα εκγύμνασης για όλα το σώμα μέσα αλλά και έξω από το νερό. Γυμναστείτε με τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού και αξεσουάρ πισίνας από την εταιρεία αθλητικών ειδών και αξεσουάρ arena που προσδίδουν στο σώμα άμεσα γράμμωση, ενδυνάμωση, φυσική κατάσταση και υπεροχή διάθεση!!
Κόστος Μαθήματος: 8€
Κόστος Μαθήματος και Χρήση της Πισίνας: 25€
*Στους συμμετέχοντες των μαθημάτων Asana δίνεται έκπτωση 15% στο bar και στο εστιατόριο του Ξενοδοχείου Πεντελικόν.
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 62 30 650 – 6
Info
Ξενοδοχείο Πεντελικόν 
Δηληγιάννη 66, Κηφισιά
Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα της εβδομάδας από 23/6 έως και 30/6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου