Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Γ. Μαστροκώστα: Αναστάτωσε τη Ρόδο με το μαύρο Brazilian! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες...

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η Γωγώ Μαστροκώστα - πιο σέξι από ποτέ - δεν χορταίνει τα παιχνίδια στην πισίνα της πολυτελούς σουίτας της στο "Rodos Palace" κι εμείς... δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε με το καυτό μαύρο Brazilian που φορά...






Ο "κολοσσός" του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, δεν υπήρχε περίπτωση να μη συνεχίσει την καριέρα του στο χώρο του ποδοσφαίρου και έτσι κάθισε ξανά στα θρανία, για να παρακολουθήσει τα επίσημα σεμινάρια προπονητών της UEFA. Που προγματοποιούνται αυτή την περίοδο και μέχρι τα τέλη Ιουνίου στο Νησί των ίπποτών. Η απόφαση αυτή στάθηκε παράλληλα και μια θαυμάσια αφορμή για μια οικογενειακή απόδραση μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.




Στο μαγευτικό νησί, η οικογένεια Δέλλα για τη διαμονή της επέλεξε γι' ακόμη μία φορά το πολυτελές resort "Rodos Palace",του καλού τους φίλου Αντώνη Καμπουράκη, προκειμένου να χαλαρώσει και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές στο ειδυλλιακό του περιβάλλον. Το ευτυχισμένο ζευγάρι μπορεί να μην έχει την πολυτέλεια να απολαύσει πολύ χρόνο μαζί λόγω του φόρτου μαθημάτων του Τραϊανού στη σχολή, ωστόσο η λαμπερή παρουσιάστρια δεν χορταίνει τα παιχνίδια  και τις βουτιές  στην πισίνα της πολυτελούς σουίτας της  με την 3,5 χρονών "Ζουζού" της,όπως χαιδευτικά αποκαλεί την κορούλα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου