Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Γεννήθηκε στην Βοστώνη των ΗΠΑ, όπου πήγαν ως μετανάστες οι γονείς της. Ήταν το μεσαίο παιδί μίας επταμελούς οικογένειας, η οποία ζούσε σε μία συνοικία μεταναστών στην Αμερική. Το όμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας φοίτησε σε αμερικανικό σχολείο, μέχρι και την τρίτη δημοτικού, οπότε οι γονείς της, αποφάσισαν να επιστρέψουν στην πατρίδα και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο της Κρήτης.







Ο λόγος για την γνωστή γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη, η οποία εμπιστεύτηκε στο entertv.gr μία παιδική της φωτογραφία, από όταν πήγαινε δεύτερα δημοτικού σε αμερικανικό σχολείο της Βοστώνης. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, καλή μαθήτρια και αθλήτρια. «Παιδί υπόδειγμα» την χαρακτηρίζουν οι δικοί της άνθρωποι. Όπως μας αποκάλυψε η ίδια, όταν ήταν μικρή ήταν αγοροκόριτσο, καθώς μεγάλωσε με τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της. Η Έλλη ήταν το τρίτο παιδί μιας πολύ δεμένης οικογένειας και έχει άλλα τέσσερα αδέρφια, τον Μανώλη, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και την Σοφία.

Η γνωστή γυμνάστρια είναι πολύ περήφανη τόσο για τους γονείς και τα αδέρφια της, όσο και για την οικογένεια που έχει η ίδια δημιουργήσει με τον σύζυγό της και φυσικά για τον γιο της, Άλκη. Άλλωστε, όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο entertv.gr: «Δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου πριν τον Άλκη». Έτσι, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση και να αφιερωθεί στην οικογένειά της και τον αγαπημένο της γιο, απόφαση για την οποία δεν μετάνιωσε στιγμή.
 ΠΗΓΗ-
 http://www.entertv.gr/2012/09/14/featured/anagnorizete-to-koritsaki-tis-fotografias-5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου