Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ελένη Πετρουλάκη: Μιλά στο entertv.gr για τις διακοπές της και τα τέσσερα κορίτσια της!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Για τις φετινές της διακοπές και τις τέσσερις κόρες της μίλησε στο entertv.gr η Ελένη Πετρουλάκη. Η όμορφη γυμνάστρια πέρασε όμορφες στιγμές με την οικογένειά της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη, φέτος το καλοκαίρι.
«Με τον Ίλια και τα κορίτσια, πήγαμε στην Κρήτη, στη μητέρα μου, όπου κάναμε τα μπάνια μας και ξεκουραστήκαμε» αναφέρει στο entertv.gr η Ελένη Πετρουλάκη. «Μετά πήγαμε και στην Κέρκυρα για 10 μέρες και γεμίσαμε τις μπαταρίες μας μετά από έναν δύσκολο χειμώνα. Βέβαια, με τα παιδιά δεν μπορείς να ξεκουραστείς και πολύ» συνέχισε γελώντας η γνωστή γυμνάστρια.
Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, της Άννας Μαρίας, που είναι σήμερα 7 ετών, των διδύμων Μίλα και Δωροθέα, 5 ετών, και της μικρής Ηλιάννα, η οποία είναι μόλις 2 ετών. Τα κορίτσια της σε λίγες μέρες ξεκινούν σχολείο και η μαμά Ελένη είναι ενθουσιασμένη. «Και τα κορίτσια και εγώ είμαστε ενθουσιασμένες με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, καθώς θα μπούμε όλοι σε ένα πρόγραμμα» δηλώνει στο entertv.gr η εντυπωσιακή γυμνάστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου