Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Η Ελένη Πετρουλάκη παρουσίασε τις νέες συσκευές windows 8 της Lenovo!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Ελένη Πετρουλάκη παρουσίαση Lenovo

Ελένη Πετρουλάκη

Εκδήλωση Lenovo Windows 8 συσκευών


Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε σήμερα η Lenovo στο ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα παρουσίασε την νέα οικογένεια convertible Windows 8 συσκευών της που αλλάζουν τον τρόπο που χρησιμοποιούσαμε έως σήμερα τα PC και επαναπροσδιορίζουν το μέλλον του mobile computing.
Ναυαρχίδα της Lenovo το νέο IdeaPad Yoga 11 και 13 ιντσών, ενώ ξεχωρίζουν ακόμα και τα convertibles ThinkPad Twist, “rip and flip” ThinkPad Helix και IdeaTab Lynx.

Η Ελένη Πετρουλάκη στην παρουσίαση

Στην παρουσίαση συμμετείχε η Yoga Doer Ελένη Πετρουλάκη, ambassador των νέων IdeaPad Yoga, μαζί με την ομάδα trainers (Νίκη και Δημήτρης), που εντυπωσίασαν το κοινό με τα Yoga Acrobatics τους, αποδεικνύοντας πως το PC σας μπορεί να είναι εξίσου ευέλικτο με το σώμα σας!
Η Ελένη Πετρουλάκη καλωσόρισε το κοινό και μίλησε για το νέο αγαπημένο της love tool, το IdeaPad Yoga και τα νέα convertibles, τα απόλυτα προϊόντα για Doers που διπλώνουν, λυγίζουν, γίνονται tablet, laptop και ικανοποιούν την κάθε σας επιθυμία.
Φυσικά δε θα γινόταν να μην μιλήσει η γνωστή γυμνάστρια για το «νέο αγαπημένο της love tool, το IdeaPad Yoga και τα νέα convertibles» όπως αναφέρει το press release της εταιρίας, εφόσον πρόκειται προφανέστατα για εμπορική συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
πηγή-http://www.xblog.gr/eleni-petroulaki-parousiasi-lenovo-windows-8-suskeves/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου