Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Έλλη Αγγελιδάκη: Έβγαλε τη κορμάρα της στην Μύκονο!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

ΦΩΤΟ – Έλλη Αγγελιδάκη: Έβγαλε τη κορμάρα της στην Μύκονο!

Ποια είναι η νέα επένδυση της όμορφης γυμνάστριας;
Δεν ξεσήκωσε μόνο του παρευρισκόμενους με τις τέλειες αναλογίες αλλά κέρδισε και την αγάπη τους αφοιύ η Έλλη Αγγελιδάκη εκτός από πολύ όμορφη γυναίκα είναι και ένα πολύ γλυκός άνθρωπος!
Γι αυτό και στο νησί των ανέμων βρήκε τη στήριξη όλων στο νέο της επιχειρηματικό βήμα! Φέτος, η Έλλη και ο σύζυγός της Γιάννης έκαναν κίνηση ματ και αγόρασαν ποσοστό του πολύ πετυχημένου Panormos Beach Bar στη Μύκονο.
Επειδή ο Γιάννης βρίσκεται ήδη στο Ρέθυμνο Κρήτης όπου διατηρεί στο λιμάνι ένα ακόμα εστιατόριο, ανέλαβε η Έλλη να κατέβει στη Μύκονο και να βοηθήσει τον συνέταιρό της Γιώργο Σακκλάρα όπως μπορεί. Δε σταμάτησε να βγάζει φωτό με το κινητό της και να τις ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτρέποντας τον κόσμο να τους επισκεφτεί, γνωρίστηκε με το σούπερ προσωπικό, δοκίμασε όλα τα πιάτα που της άρεσαν πολύ και γενικά ήταν μέσα σε όλα!!!!
Φυσικά μιλούσε με όλους τους φίλους της από τη showbizz και όχι μόνο, που επισκέφτηκαν το μαγαζί. Ο Γιώργος Σακκλάρας που είναι πασίγνωστος στο νησί και ειδικά στο Πάνορμο-καθώς εκείνος διατηρούσε το μαγαζί για δέκα χρόνια, έφυγε για λίγο και επέστρεψε φέτος δυναμικά-γνωρίζει την Έλλη και τον άντρα της πολλά χρόνια και έχουν δέσει απόλυτα.
Η δε γυναίκα του Γιώργου, Ρουθ, γνωρίζει την Έλλη από το Ρέθυμνο όπου εκείνη σπούδαζε και η Έλλη-μόλις 17 ετών-δούλευε σερβιτόρα σε τοπική καφετέρια για το χαρτζιλίκι της! Πόσο μικρός είναι ο κόσμος τελικά!
Τo όμορφο ζευγάρι-Γιώργος, Ρουθ- έχει μια κορούλα 3,5 ετών, τη Ναταλένα που δε σταμάτησε να παίζει με τον εννιάχρονο γιο της Έλλης, Αλκιβιάδη και το φιλο του Χρήστο. Ένας από τους paparazzi του νησιού πέτυχε όλα τα πρόσωπα σε πιο χαλαρές στιγμές….
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr
πηγή: tvkosmos.gr/feedproxy.google.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου