Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η Σοφία Παθέκα μιλά για την ιδιαίτερη σχέση της με την Ιθάκη !

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Η Σοφία Παθέκα μιλά για την ιδιαίτερη σχέση της με την Ιθάκη

Σε μίνι συνέντευξη που παραχώρησε
στο terrabook.gr, η Σοφία Παθέκα εξηγεί γιατί το όμορφο νησί της Ιθάκης αποτελεί την πρώτη επιλογή διακοπών της εδώ και χρόνια!
Δείτε τι δήλωσε η όμορφη γυμνάστρια για την εξωτική Ιθάκη!
Ιθάκη…
Με σιγουριά σας λέω ότι όποιος πάει στο νησί αυτό, θέλει σίγουρα να ξαναπάει…. Η πρώτη φορά που επισκέφθηκα το νησί ήταν περίπου στην ηλικία των 7… Φοβερές αναμνήσεις… Θυμάμαι τις ζεστές κρέπες στο Βαθύ, πλάι στο λιμάνι και το πλοίο να μπαίνει επιβλητικό στον τόσο καλοσχηματισμένο κόλπο για να δέσει… Τι ομορφιά!! Θυμάμαι επίσης έντονα το πανηγύρι στο Σταυρό με τους ντόπιους να είναι τόσο ανοιχτοί και εξυπηρετικοί που ένιωθες σαν να τους ήξερες χρόνια…
Για πολλούς λόγους έχω επιλέξει την Ιθάκη ως προορισμό διακοπών πολλές φορές έκτοτε… γιατί προκαλεί το νου μου να ταξιδεύει και να ονειρεύεται!!! Γιατί με ηρεμεί και μου προσφέρει γαλήνη!! Πως να αντισταθείς στα νερά και τις παραλίες αυτού του νησιού; Πως να ξεχάσεις το Γιδάκι με τα διάφανα κρυστάλλινα νερά αλλά και το ταξίδι προς το Γιδάκι με τη βαρκούλα και τον καπετάνιο με τις ωραίες ιστορίες του..
Παραλίες με βότσαλο όπως ο Άη Γιάννης και ο Μπροστά Αετός, αμμουδερές παραλίες όπως η Λούτσα τις έχω γευτεί, αλλά δεν έχω χορτάσει… Θέλω πάλι και πάλι το ταξίδι αυτό!!! Θέλω πάλι να χαθώ στις θάλασσες τις Ιθάκης και αν γίνεται… Να ξεχάσω να γυρίσω πίσω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου