Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ελένη Πετρουλάκη: «Η γυμναστική στην Ελλάδα θα έπρεπε να συνταγογραφείται»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece



«Είναι βασικό θέμα για την υγεία μας. Δε μπορεί να υπάρξει άνθρωπος απόλυτα υγιής χωρίς να κινείται»

Από τον καναπέ του «Μες στην καλή χαρά» πέρασε μέσα στο Σαββατοκύριακο η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία μίλησε για την σιλουέτα της, τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών της και την άσκηση ως τρόπο ζωής.
 
«Το μεγαλύτερο διάστημα που έχω σταματήσει τη γυμναστική ήταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Και γενικά τον τελευταίο καιρό, λόγω έλλειψης χρόνου, παραπάνω από δύο φορές την εβδομάδα, άντε τρεις, δεν προλαβαίνω να κάνω» εξομολογήθηκε η γυμνάστρια.
 
Είναι υστερική με τη διατροφή των παιδιών της; «Δεν είμαι υστερική όσον αφορά τα παιδιά. Μη νομίζετε ότι εγώ δεν δίνω στα παιδιά μου σοκολάτα ή θα τους στερήσω ένα παγωτό. Σε καμία περίπτωση! Απλά προσπαθώ το γλυκό να είναι μετά το φαγητό. Να φάνε όσο είναι να φάνε και μετά το γλυκό».
 
Μιλώντας μάλιστα και για τον υγιεινό τρόπο ζωής, που περιλαμβάνει απαραιτήτως άσκηση, η Ελένη είπε: «Στην Αμερική είναι βασικό θέμα υγείας. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αθλείται. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα κίνημα από την γυναίκα του Ομπάμα, που έχει να κάνει με την υγιεινή διατροφή. Δηλαδή στα σχολεία απαγορεύεται το junk food. Η γυμναστική και στην Ελλάδα θα έπρεπε να συνταγογραφείται. Είναι βασικό θέμα για την υγεία μας. Δε μπορεί να υπάρξει άνθρωπος απόλυτα υγιής χωρίς να κινείται».

ΠΗΓΗ-http://www.protothema.gr/life-style/article/292839/eleni-petroulaki-i-gumnastiki-stin-ellada-tha-eprepe-na-sudagografeitai/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου