Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΠΕ..ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ!

Αφήνουμε τη γκρίνια κατά μέρος, αλλά κρατάμε μέσα μας όσα μας στεναχώρησαν το Σαββατοκύριακο, για να περάσουμε στα θέματά μας. Βρε, όταν η Λόλα σάς προειδοποιεί γιατί δεν την ακούτε; Είχαμε τα μάτια μας ανοικτά, το είχε και ο πρώην συνεργάτης της Λόλας, που κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων επαναπροσλήφθηκε και «έσκασε» το θέμα. Η οικογένεια Ίβιτς βγήκε βόλτα το Σάββατο και αποφάσισε να διασκεδάσει στο ίδιο μαγαζί που πήγε και η Λόλα να το γιορτάσει.

Εκείνοι, βέβαια, είχαν λίγο πιο κεντρικό τραπέζι και πιθανόν να μην τους ζήτησαν να πληρώσουν τα δεύτερο πιάτο ξηρών καρπών, αλλά τη Λόλα δεν τη νοιάζει, γιατί έτσι κι αλλιώς έτρωγε φρουτάκια. Είχε εξουθενωθεί ψυχικά και σωματικά από το μεσημέρι του Σαββάτου και έπρεπε να το αναπληρώσει. Μερικά φρουτάκια και μισό μπουκαλάκι κρασί ισορρόπησαν την κατάσταση! Ο Βλάνταν Ίβιτς, λοιπόν, με τη σύζυγό του Άρτεμις (όρκο δεν παίρνουμε, αλλά λογικά εκείνη ήταν), ο Ίλια Ίβιτς με την Ελένη Πετρουλάκη και ένα ακόμα ζευγάρι, για το οποίο λεπτομέρειες δεν θα δώσουμε συμπλήρωναν την εξάδα στον ευρύχωρο καναπέ του «Diogenis Studio».

Όχι σαν κι εμάς που στριμωχτήκαμε για να χωρέσουμε και είχαμε και τον αποπίσω που ήθελε να αγκαλιάζει την κοπέλα του και αγκάλιαζε τη Λόλα! Ωραίο πράγμα τα μπουζούκια, Mrs. Mojo μου, μια οικογένεια γινόμαστε όλοι. Φωτογραφία, να ξέρεις πάντως, δεν αγόρασα. Φαντάσου το χάλι μου, που ούτε μετά από μισό μπουκάλι κρασί δεν ήθελα να με βλέπω. Η παρέα αποχώρησε από το κέντρο σχετικά νωρίς, εκεί που ήμασταν στο τσακίρ κέφι. Λίγα λεπτά μετά τις τρεις το πρωί έφυγε, λογικά για το σπίτι και όχι για να συνεχίσει αλλού. Τους χαιρετούσε η Λόλα, αλλά χαμπάρι δεν πήραν! Στις φωτογραφίες, πάντως, μπορεί να τους δείτε στο μαγαζί. Μπορείτε να δείτε και την κοπέλα με την άσπρη μπλούζα να τα δίνει όλα!!! Ποιος να της το 'λεγε ότι θα γίνει διάσημη!
ΠΗΓΗ gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου