Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΣΟΦΙΑ ΠΑΘΕΚΑ-Βάπτισε τον γιό της!

Και το όνομα αυτού Αλέξανδρος! Η γνωστή γυμνάστρια και personal trainer Σοφία Παθέκα και ο σύζυγός της, ο γνωστός καρδιοχειρουργός Λεωνίδας Παπασταύρου, το Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα βάπτισαν τον δεύτερο γιο τους στον ιερό ναό της Αγίας Αννας στην Κηφισιά. Νονές ήταν η δικηγόρος Πέπη Ερμίδη και η ναυπηγός Ινώ Περκιδάρη. Ο μικρός, που είναι 10 μηνών, πήρε το όνομα Αλέξανδρος. Δεν πρόκειται για το όνομα κάποιων από τους παππούδες του. Απλώς, οι γονείς του έχουν εμμονή, όπως μαθαίνουμε, με τον Μέγα Αλέξανδρο και έτσι αποφάσισαν να δώσουν το όνομά του στον γιόκα τους.
Την παράσταση έκλεψε ο μεγάλος γιος του ζευγαριού, ο πεντάχρονος Θάνος, που φορώντας κοστούμι, ήταν ένας πραγματικός gentleman. Ο μικρός παρακολουθούσε με προσοχή τον αδερφούλη του, που κατά τη διάρκεια της βουτιάς στην κολυμπήθρα -όπως όλα τα μωράκια- πλάνταξε στο κλάμα.
Ανάμεσα στους καλεσμένους του λαμπερού ζευγαριού ήταν ο φρεσκοπαντρεμένος Γιώργος Λεμπέσης με τη σύζυγό του Σοφία, η Ελενα Μητσοπούλου-Ντάβλα, η Ελλη Αγγελιδάκη, η Μέμα Αγαπηνού και ο Αθανάσιος Βιλδιρίδης. Μετά τη βάπτιση ακολούθησε δεξίωση με πρωταγωνιστή τον μικρό Αλέξανδρο, παρουσία 80 ατόμων, στη Βάρκιζα, με πολύ χορό μέχρι το πρωί σε ρυθμούς oriental. Εντυπωσιακή, η sweet mamma Σοφία Παθέκα με ένα κόκκινο φόρεμα Celine, το οποίο είχε συνδυάσει με παπούτσια Gucci και με ένα εκπληκτικό μονόμετρο που, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, της το έκανε δώρο ο σύζυγός της την ημέρα της βάπτισης του Αλέξανδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου