Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΤΣΕΚΟΥΡΑ-ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ: Αραββωνιάστηκαν στην Αράχοβα!

Μετρούν 2 χρόνια σχέσης και παρόλο που κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, οι δυο τους φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένοι.
Ο λόγος για τον άσο του Ολυμπιακού Θοδωρή Παπαλουκά και την γνωστή γυμνάστρια-μοντέλο Βασιλική Τσεκούρα.
Οι δυο τους φαίνεται πως ταιριάζουν πολύ και το κοντινό τους περιβάλλον μιλά για μια σχέση που τους γεμίζει χαρά και ηρεμία. Το ζευγάρι άλλωστε δεν προκαλεί με τη συμπεριφορά του και αποφεύγει τις πολλές κοινές εμφανίσεις, και τα φλας των δημοσιογράφουν. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε “τσακώσει” για πρώτη φορά το καλοκαίρι στη Χαλκιδική, όταν απολάμβαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα. Το happy couple είχε επισκεφτεί την πόλη για το γάμο του καλού φίλου του Παπαλουκά, Νίκου Ζήση.
Ωστόσο, λίγο πριν τον περασμένο Δεκέμβρη δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει, διαλέγοντας διαφορετικούς δρόμους. Μια κοινή τους βόλτα στην Κηφισιά, έδωσε τέλος στις φήμες, που τώρα τους θέλουν να αρρανωνιάζονται.
Σύμφωνα με τη σημερινή “Real Life”, ο γνωστός αθλητής έκανε μια ρομαντική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, σε ένα ταξίδι που έκαναν στην Αράχωβα. Η Βασιλική φαίνεται πως συνάντησε τους γονείς του Θοδωρή και το ζευγάρι αντάλλαξε και επίσημα βέρες.
ΠΗΓΗ-Τlife.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου