Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΟΡΘΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΣΤΟ The Real Housewives-Πρεμιέρα 18 Φεβρουαρίου!

Έξι αληθινές, ασυγκράτητες «νοικοκυρές» έρχονται να ταράξουν τις οθόνες μας στις 18 Φεβρουαρίου ή το αργότερο στις 25 Φεβρουαρίου από τη συχνότητα του ANT1.
Μέσα από το πρόγραμμα «The Real Housewives», η ηθοποιός Χριστίνα Παππά, το πρώην μοντέλο Ιωάννα Σουλιώτη, η άλλοτε παρουσιάστρια Αννίτα Ναθαναήλ, η σχεδιάστρια μόδας Τζο Σατρατζέμη, η Ορθούλα Παπαδάκου και η Φώφη Μαστροκώστα ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν τις ζωές τους μπροστά στην κάμερα και να μας εκθέσουν την προσωπική τους ζωή.
Η «Espresso» εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του ριάλιτι που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Μύκονο και Αράχοβα και σας τα παρουσιάζει.
Τα γυρίσματα μάλιστα συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς και τις προσεχείς ημέρες οι «Νοικοκυρές» θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια σε Κύπρο και Καρπενήσι. Μέχρι στιγμής, έχουν ολοκληρωθεί τρία από τα δέκα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε τη φετινή σεζόν.
Επίσης μάθαμε πλούσιο παρασκήνιο από τις τηλεοπτικές περιπέτειες των γυναικών, οι οποίες προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογένεια και το ακριβό lifestyle. Οι νοικοκυρές, ανεξάρτητες και δυναμικές, συγκρούονται μεταξύ τους, προχωρούν ακόμα και σε αποκαλύψεις on camera, ενώ αντιμετωπίζουν την καθημερινότητά τους με τόσο διαφορετικό τρόπο που οι εκρήξεις τους αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Το κανάλι του Αμαρουσίου πιστεύει πολύ σε αυτό το ριάλιτι και αναζητά την κατάλληλη ώρα προβολής του, στις 22.00 ή στις 23.00 το βράδυ, καθώς η μέρα θα είναι η Παρασκευή μετά την ολοκλήρωση του «X-Factor». Να σημειώσουμε πως το «Real Housewives» όπου και αν έχει προβληθεί έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, ενώ αποτέλεσε το μήλο της Έριδος ανάμεσα σε Alpha και ΑΝΤ1, με νικητή τελικά το κανάλι του Αμαρουσίου που εξασφάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου