Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ..ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!

Η Βαλεντίνα Τσεπάνου είναι ένα εκρηκτικό μοντέλο που απασχολεί συχνά – πυκνά  την επικαιρότητα με εντυπωσιακό  τρόπο!

Το πρώην κορίτσι  του Ρεφίκ Τζεμπούρ μίλησε στο  Playboy και αποκάλυψε ότι θα ήθελε να “κάνει σεξ τρεις φορές την ημέρα”, δηλώνοντας μάλιστα πως μπορεί να δώσει και “δεύτερη και τρίτη ευκαιρία σε έναν άντρα να δείξει τις ικανότητές του”!

Η Βαλεντίνα τόνισε ότι απεχθάνεται τους άνδρες που  έχουν πλαδαρό σώμα ενώ αποκάλυψε  στο περιοδικό και την πιο  καυτή της φαντασίωση!

“Θα ήθελα να είμαι σε μια γυάλα με φιμέ τζάμια στο κέντρο ενός κλαμπ με πολύ κόσμο και να κάνω σεξ χωρίς να μπορούν να με δουν, ενώ εγώ θα νιώθω ότι είναι ακριβώς δίπλα μου!”

Το πώς θα αντιδρούσαν, βεβαίως, οι θαμώνες εάν γνώριζαν ότι πίσω από τα φιμέ τζάμια δίπλα τους κάνει σεξ η Βαλεντίνα, μπορούμε όλοι να το φανταστούμε!

Αλλά η Βαλεντίνα, πέραν από τις φαντασιώσεις της, έρχεται στην επικαιρότητα και μέσα από ένα επεισόδιο: σύμφωνα με το gossip tv., την προηγούμενη Τρίτη σε γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας, το μοντέλο είδε μπροστά του τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ραούλ Μπράβο. 

Η Βαλεντίνα έξαλλη άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον Ραούλ μπροστά σε όλους τους θαμώνες, ενώ ο ισπανός ποδοσφαιριστής έστειλε έναν φίλο του στο τραπέζι της Βαλεντίνας και να την παρακαλέσει να σταματήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τελικά ο Ραούλ  αναγκάστηκε να φύγει από την  καφετέρια και κάποιοι θυμήθηκαν  τη φημολογία που είχε ξεσπάσει προ  καιρού για τις σχέσεις των  δύο προσώπων, η οποία όμως είχε διαψευστεί κατηγορηματικά κι από τις δύο πλευρές αλλά και από ανθρώπους που τους γνώριζαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου