Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ-(HOT)Η Ελένη Πετρουλάκη παραδίδει μαθήματα κρητικής μαγειρικής


Μπορεί για  τους περισσότερους το καλοκαίρι  να είναι περίοδος ξεκούρασης και  διασκέδασης, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι  άλλοι που καταφέρνουν να συνδυάσουν εξίσου με επιτυχία αυτό που λέμε business and pleasure. Μια από αυτούς είναι και η γυμναστήρια η Ελένη Πετρουλάκκη που φέτος αποφάσισε να ασχοληθεί εντατικά με μαθήματα κρητικής μαγειρικής στον τόπο καταγωγής της, τον Μακρύ Γιαλό. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εντυπωσιακή γυμναστήρια επέλεξε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην νότια Κρήτη έχοντας πάντα μαζί τις τέσσερις κόρες της, Άννα- Μαρία, Μίλα, Δωροθέα και Ηλίανα.

Ωστόσο φέτος οι διακοπές της γυμνάστριας έχουν γεύση από κρητική γαστρονομία με την ίδια να αφιερώνει καθημερινά αρκετές ώρες στην κουζίνα της μητέρας της προκειμένου να μάθει από πρώτο χέρι τις τοπικές συνταγές. Ο σκοπός αυτών των μαθημάτων αποσκοπούν ώστε από Σεπτέμβριο αυτές οι συνταγές να αναρτηθούν στο νέο επαγγελματικό εγχείρημα της γυμνάστριας που δεν είναι άλλο από το πρώτο διαδικτυακό site στην Ελλάδα που ασχολείται εξολοκλήρου με την γυμναστική, την υγεία, την ομορφιά και την σωστή διατροφή και δεν είναι άλλο από το www.asanatv.gr.
“Η Κρητική διατροφή είναι από τις πιο υγιεινές διατροφές στο κόσμο. Για αυτό το λόγο αποφάσισα να τις μάθω από πρώτο χέρι, όπως είναι η γιαγιά μου, η μητέρα μου αλλά και οι θείες μου. Είναι μια διαδικασία που απολαμβάνω πολύ καθώς κάθε συνταγή έχει και τα μυστικά της. Σε λίγο καιρό θα είμαι σε θέση να τις μοιραστώ και εγώ με την σειρά μου με τον κόσμο που ενδιαφέρετε να τρέφετε σωστά μέσα από το site μου” λέει η Ελένη. Εκτός όμως από τα μαθήματα μαγειρικής η γυμνάστρια αφιερώνει το χρόνο της στα παιχνίδια στην θάλασσα με τις κόρες της, ενώ δεν παραλείπει καθημερινά να δίνει δυναμικό παρόν στο café Ήλιος που διατηρεί η μητέρα της στην περιοχή παρέα με τον καλό της φίλο Γιώργο Μαζωνάκη που αυτό το διάστημα βρίσκετε και εκείνος στο Μακρύ Γιαλό για ολιγοήμερες διακοπές.
www.protothema.gr/

1 σχόλιο: