Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η Ελένη Πετρουλάκη-Ivic μιλά αποκλειστικά στη Stylista!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Με αφορμή το επίσημο λανσάρισμα του βραχιολιού της Trollbeads που δημιούργησε η Ελένη Πετρουλάκη- Ivic με σκοπό να στηρίξει την Ένωση "Μαζί για το Παιδί", που γίνεται αύριο, Σάββατο 19 Νοεμβρίου –με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού- η γνωστή γυμνάστρια- επιχειρηματίας μίλησε αποκλειστικά στη Stylista για αυτή τη συνεργασία, την κρίση, τα παιδιά, το Asana TV αλλά και το πώς η γυμναστική είναι η μοναδική διέξοδος στο άγχος!
 

Ελένη, πώς προέκυψε η συνεργασία σου με την Trollbeads και το “Μαζί για το Παιδί”;
Προέκυψε μέσω της γνωριμίας με την αντιπρόσωπο της εταιρείας Trollbeads, την κα Ειρήνη Ντέρου. Αποφασίσαμε μαζί λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε να κάνουμε κάτι για τα παιδιά. Έτσι και έγινε. Κάναμε, λοιπόν, ένα βραχιολάκι επιλέγοντας τη συγκεκριμένη πέτρα, σε συνδυασμό με τη χάντρα που συμβολίζει την αγάπη, την πίστη και την φιλανθρωπία. Για την ακρίβεια, αυτή η πέτρα δείχνει πώς βλέπεις μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού.

Θετικό και λευκό, χωρίς ίχνος μαύρου, ε;
Μα, έτσι είναι. Γιατί και η ψυχή μας πρέπει να γίνει αγνή και να γεμίσει θετική ενέργεια, ακριβώς όπως των παιδιών. Αυτός είναι ο στόχος μας- για αυτό το λόγο δηλαδή κάνουμε αυτή τη διαδικασία και ελπίζουμε σε ό, τι καλύτερο. Πάντως, χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την ιδέα. Μ’ αρέσει πολύ το βραχιολάκι, κυρίως το ότι δεν είναι ένα τυχαίο βραχιόλι. Ο σκοπός αποκτά σημασία γιατί η συγκεκριμένη εταιρεία έχει όραμα. Ταυτίστηκα με αυτή τη φιλοσοφία γύρω από την ενέργεια, τις πέτρες και ήθελα πολύ να λάβω μέρος. Ιδίως αυτή η χάντρα που συμβολίζει την φιλανθρωπία και τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο ένα παιδί με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Είναι αυτό που ήθελα σαν concept.

Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη. Ποιος είναι ο τρόπος να ξεφύγουμε, έστω και λίγο, από όλον αυτό τον αρνητισμό που επικρατεί;
Ο δρόμος είναι ένας. Πρέπει να πάψουμε να προβάλλουμε το εγώ και να πάμε στο εμείς. Και ως μητέρα είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη πάνω σε τέτοια θέματα και ιδίως σε ό,τι αφορά τα παιδιά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου