Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η Ελένη Πετρουλάκη στo show Oscar de la Renta!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Πιο λαμπερή παρουσία στο Oscar de la Renta bridal show, μακράν, η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία έλαβε τη θέση της στο front row της επίδειξης του Theoxenia Palace στο Κεφαλάρι, μαγνητίζοντας όλα τα φλας των φωτογράφων.

Το εντυπωσιακό μίνι μπρονζέ φόρεμά της σε γυαλιστερό πλισέ ήταν από την τελευταία συλλογή του labelHalston Heritage  που θα βρεις στο Ammos. Την τελευταία λέξη των catwalks, η Ελένη πολύ σωστά συνδύασε με opaque Wolford καλσόν, που έκανε το look πιο ισορροπημένο για την απογευματινή ώρα του event. Οι μαύρες δερμάτινες Versace γόβες της με το μαίανδρο στη φιάπα, έκλεψαν την παράσταση, όπως και το oversized τσαντάκι-φάκελος Cesare Pacioti. Τα κοσμήματα λιτά και απέριττα, με ένα statement δαχτυλίδι με μπριγιάν και το αγαπημένο βραχιόλι της από την Trollbeads, που δεν αποχωρίζεται ποτέ.
Τα μαλλιά της σε μπούκλες, ελαφρώς πιασμένα προς τα πίσω -με τις μπροστινές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπο- ταίριαζαν απόλυτα με το outfit, ενώ το creamy nude μακιγιάζ της με τα τελευταία προϊόντα της εταιρείας Shiseido, της έδιναν λάμψη και φρεσκάδα επιτυγχάνοντας το τέλειο αποτέλεσμα.


http://www.stylista.gr/celebrities/star-looks/8829~Elenh-Petroylakh-sto-Oscar-de-la-Renta-show~article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου