Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ελένη Πετρουλάκη-Η TROLLBEADS δημιουργεί μία ιστορία αγάπης!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η εταιρεία TROLLBEADS είναι γνωστή για την κοινωνική της ευαισθησία σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία και το παράδειγμα της μητρικής εταιρείας, και υποκινούμενη από την αγάπη για τα παιδιά, η TROLLBEADS Ελλάδας επιλέγει να συνεισφέρει στο έργο της Ένωσης Σωματείων “Μαζί για το Παιδί”. Για τον σκοπό αυτό, δημιούργησε ένα ξεχωριστό, συλλεκτικό βραχιόλι, μέρος εσόδων από την πώληση του οποίου θα διατεθούν υπέρ της Ένωσης.
 
Το βραχιόλι προσφέρεται με έκπτωση 50%, στη συμβολική τιμή των 70€. Αποτελείται από ασημένια αλυσίδα και δύο χάντρες, μία από λευκό χαλαζία και μία από ασήμι, οι οποίες συμβολίζουν την αγνότητα και την αλήθεια –έτσι όπως αντικατοπτρίζονται μέσα από τα μάτια ενός παιδιού– αλλά και την πίστη, την ελπίδα και την ευμένεια μαζί. 

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμμετοχή της κυρίας Ελένης Πετρουλάκη – Ivic η οποία, ανάμεσα σε περισσότερες από 400 χάντρες, επέλεξε τις συγκεκριμένες δύο, καθώς ήταν αυτές που άγγιξαν την ψυχή της και την εξέφρασαν περισσότερο για τον σκοπό αυτό.

Η κυρία Ειρήνη Ντέρου, αποκλειστική αντιπρόσωπος της TROLLBEADS, στην επίσημη παρουσίαση του βραχιολιού στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που, παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής, μπορούμε και προσφέρουμε ως εταιρεία κάτι τόσο μικρό, κι όμως σημαντικό, στα παιδιά της Ένωσης Σωματείων “Μαζί για το Παιδί”. Με την πολύτιμη συμβολή και θετική ενέργεια της κυρίας Ελένης Πετρουλάκη-Ivic και παρακινούμενοι από την αγάπη μας για τα παιδιά, θα επιδιώξουμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο».

Από την πλευρά της, η κυρία Ελένη Πετρουλάκη-Ivic ανέφερε: «Ως πολύτεκνη μητέρα, και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στις ανάγκες των παιδιών, θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία TROLLBEADS που μου προσφέρει την ευκαιρία αλλά και τη δυνατότητα να συμμετέχω σε μία τόσο σημαντική προσπάθεια, συμβάλλοντας στο σπουδαίο έργο της Ένωσης Σωματείων Μαζί για το Παιδί.» 

Η Γενική Γραμματέας της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, κυρία Μαριλένα Μηναΐδη, δήλωσε: «Σ’ αυτή τη δύσκολη για όλους μας περίοδο αισθανόμαστε διπλή ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που αγκαλιάζουν τις προσπάθειές μας. Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” και των 10.000 παιδιών που στηρίζουμε, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την κυρία Ντέρου και την εταιρείαTROLLBEADS για αυτή την πολύτιμη συνεργασία.»

Το επίσημο λανσάρισμα του βραχιολιού στην ελληνική αγορά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011 –με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού– στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της TROLLBEADS, στην είσοδο του καταστήματος attica, στο Golden Hall.


 http://fe-mail.gr/pages/posts/market/market7630.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου