Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η Καραβάτου δε θα χαθεί!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


«Το Παρά πέντε ήταν ο πιο ισχυρός αντίπαλος», παραδέχθηκε στην «Πρωινή Μελέτη» η Βίκυ Χατζηβασιλείου, εξηγώντας το λόγο: «Είχε τέτοιο πέρασμα σε όλα τα επίπεδα των τηλεθεατών που ήταν ένας εξαιρετικός αντίπαλος, αλλά ευτυχώς επιβιώσαμε».

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η εκπομπή του οποίου μεταφέρθηκε πριν μερικές μέρες απέναντι από το «Πάμε Πακέτο», δήλωσε: «Ανθρώπους που αγαπώ, δεν τους φοβάμαι. Τον Γρηγόρη τον αγαπώ πολύ. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, από τη Θεσσαλονίκη και είναι τόσο γλυκό παιδί που δεν έχω να πω κάτι. Μόνο καλά. Δόξα τω Θεώ, πήγε καλά ο Γρηγόρης κι εμείς δεν είχαμε απώλειες».

Σχολιάζοντας μάλιστα την Κατερίνα Καραβάτου και όσα δήλωσε στον Πέτρο Κωστόπουλο για την ξαφνική αποχώρησή της από τον Alpha, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε: «Νομίζω ότι η Κατερίνα είπε την αλήθεια της, αυτό ένιωθε και καλά έκανε. Ποιος μπορεί να πει ότι δεν είχε δίκαιο ή ποιος μπορεί να πει ότι δεν ήταν δυσάρεστη αυτή η εξέλιξη; Το έχω ξαναπεί ότι η Κατερίνα δε θα χαθεί. Είμαι σίγουρη γι' αυτό».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί το «Πάμε Πακέτο», η παρουσιάστρια του Alpha είπε: «Ας κάνουν κριτική. Ο κόσμος τούς απαντάει. Η πορεία αυτού του προϊόντος που λέγεται “Πάμε πακέτο” από μόνη της τόσα χρόνια δίνει απαντήσεις. Δε χρειάζεται να πω κάτι εγώ. Δεν θα πω τίποτα», ενώ για το μέλλον της εκπομπής της, ανέφερε: «Είναι νωρίς ακόμα να γνωρίζω για του χρόνου για το «Πακέτο», δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ακόμα».
ΠΗΓΗ- http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=181885

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου